031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Pelerinaj Israel 6 zile

Garantia calitatii!
290 € de la 284 €( + taxe 199 €)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-45517
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Plecari 2019 Loc in camera dubla
29.10; 01.11; 04.11; 05.11; 08.11; 12.11; 15.11;16.11; 18.11; 19.11.2019, 27.11.2019 330 euro
26.08; 27.08; 25.11; 26.11; 02.12.2019 290 euro

Itinerariu

Haifa, Cana Galileii, Muntele Tabor, Muntele Fericirilor, Capernaum, Marea Moartă, Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa, Bethleem, Mănăstirea Sf. Sava, Mănăstirea Hozeva

Servicii incluse

- Transport avion București – Tel Aviv – București,
- 5 nopţi cazare la hoteluri de 4* și 3* conform clasificarii din Israel
- Demipensiune (2 mese pe zi - conform programului)
- Transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului,
- Preot însoţitor din partea agentiei și ghid local vorbitor de limba română.

Servicii neincluse

- 199 € (taxe de aeroport + ghid vorbitor de limba română + intrări la obiective)
- tips & porter în valoare de 2 Euro de persoană pe zi (se plătește obligatoriu in Israel)
- Auriculare in valoare de 3 Euro de persoana pe zi (se plateste obligatoriu in Israel)
- taxiul pe Muntele Tabor (10 Euro/pers, se plăteşte în Israel)
- taxiul la Mănăstirea Sf. Sava (10 euro/pers, se plătește în Israel)
- Croaziera Marea Galileei (10 Euro/pers, se plăteşte în Israel)
- Pranz de peşte in Galileea (20 Euro/pers, se plăteşte în Israel)
- Transfer Ierusalim pentru participare la Slujba de la miezul noptii de la Sfantul Mormânt (15 euro/pers, se plătește în Israel, grup minim 40 persoane)
- mesele de prânz
- cheltuieli personale.

Program

Pelerinaj Israel Tara Sfanta 6 zile

Ziua 1, București – Tel Aviv – Haifa

Prezentare in Aeroportul București OTOPENI pentru zbor București-Tel Aviv cu compania El Al. Decolare din Bucuresti cu destinatia Tel- Aviv, sosire la ora pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși in Tel Aviv, dupa formalitațile vamale ne incepem pelerinajul in Țara Sfanta urcand coasta Marii Mediterane pe urmele Sf. Petru pana la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat și de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Ajungem in orasul Haifa unde vedem panoramic frumoasele gradini suspendate Bahai și Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul). Cazare și cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 2, Cana Galileii – Nazareth – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum

Mic dejun. Ne incepem ziua cu vizita la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei in vin; continuam cu orașul Nazareth, situat in partea nordica a Israelului, descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat in apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictata de frații Moroșanu in 1977, apoi vom merge catre Biserica Catolica Buna-Vestire in incinta careia se afla grota in care Fecioara Maria a fost inștiințata de Arhanghelul Gavriil ca Il va naște pe Iisus. Ne indreptam spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Fata a Domnului; in biserica greco-ortodoxa se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Continuam cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construita pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se inalța la 175 m deasupra nivelului Marii Galileii, dar totodata este la 35m. sub nivelul Marii Mediterane. Optional, se poate face o frumoasa si relaxanta croaziera pe Marea Galilei, așa cum era pe vremea Mantuitorului. Vom merge catre Capernaum, orasul cel mai iubit de catre Mantuitorul și unde a savarșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii si a casei unde a fost vindecata soacra Sf. Petru. La mica distanța se afla Tabgha – loc ce aminteste de minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti și hranirea a peste 5000 de oameni. Cazare și cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 3, Raul Iordan – Hozeva – Marea Moarta – Ierihon

Mic dejun. Coboram pe valea Iordanului cu oprire la raul Iordan – locul adevarat al botezului lui Iisus, unde este amenajat pentru binecuvantarea credincioșilor in apele Raului Iordan. Apoi vom merge catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe ale carei baze au fost puse de Sfintii Ioachim si Ana, fiind locul unde cei doi sfinti s-au rugat pentru daruirea unui prunc. Inițial, biserica manastirii era inchinata Maicii Domnului. Astazi, insa, dupa reconstruiri si renasteri, biserica poarta drept hram pe Sfantul Gheorghe Hozevitul si pe Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. Tot in manastire se afla si pestera unde a trait multi ani Proorocul Ilie. Ne indreptam spre Qumran, unde vom merge la un magazin de produse cosmetice pe baza de saruri de la Marea Moarta, dupa care vom face un scurt dar relaxant popas la Marea Moarta – lipsita de viața și situata in cel mai jos punct al lumii -420 m. sub oceanul planetar. Plecam spre Ierihon, cel mai vechi oraș din lume unde vor vizita Biserica Dudul lui Zaheu apoi ne indreptam catre Muntele Ispitirii pentru a avea o privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 4, Ierusalim – Muntele Maslinilor – Muntele Sion – Via Dolorosa

Dupa micul dejun vom merge in Ierusalim, numit și Orașul Pacii, pe Muntele Maslinilor, unde vom vizita: Manastirea Ortodoxa a Inaltarii Domnului ce amintește de Inalțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost gasit pentru a doua oara capul Sf. Ioan Botezatorul; Manastirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca „Tatal nostru”; Manastirea „Dominus Flevit” („Domnul a plans”) zidita in forma de lacrima, pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a plans lipsa de pocaința a celor din Cetatea Sfanta dar a deplans și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins; Biserica Mormantul Maicii Domnului unde vom cobora cele 48 de trepte pana la Mormantul Fecioarei Maria si Grota Tradarii, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata. Intram in Cetatea Sfanta a Ierusalimului pe poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf. Invieri in care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Dupa aceea ne vom indrepta Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taina” (locul primei biserici creștine din lume) si Mormantul Sfantului Prooroc si Psalmist David. Vizita in zona evreiasca a Sfintei Cetați la Zidul Plangerii. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 5, Bethleem Man. Sf. Sava

Dupa micul dejun vom vizita Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului din Bethleem, ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului numita “Betleemița” sau “Aparatoarea Bethleemului”). La aproximativ 500m se afla Grota Laptelui, unde, potrivit traditiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, in noaptea in care Dreptul Iosif a primit porunca de la inger sa paraseasca Betleemul si sa fuga in Egipt. Dupa aceea mergem in pustiul Iudeii pentru a vizita Manastirea Sf. Teodosie cu Pestera Magilor in care se afla mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma si Damian. De la Manastirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile catre Manastirea Sf. Sava, manastirea care dateaza din sec. V și care adapostește moastele Sf. Sava (accesul in incinta manastirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea manastirea si locul unde s-a nevoit Sf. Sava). Revenim in Bethleem pentru a vizita Biserica Campul Pastorilor, locul unde innoptau pastorii, in noaptea in care s-a nascut Pruncul Iisus Hristos. Continuam cu vizita la Biserica Sf. Nicolae. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 6, Ein Karem – Tel Aviv – București

Mic dejun. Mergem spre Tel-Aviv pentru a vizita Asezamantul Romanesc de la Ierusalim. Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul. Aici vizitam Biserica și locul unde s-a nascut ”cel mai mare om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul intalnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Ne deplasam catre Lod unde se afla biserica ce adapostește mormantul, lantul cu care a fost legat si o parte din moaștele Sf. Gheorghe. Facem un tur de Tel-Aviv (orasul primaverii), cel mai modern oras din Israel si apoi ne indreptam catre Aeroportul din Ben Gurion pentru formalitațile vamale și imbarcare pentru zborul de București. Decolare din Tel Aviv, sosire in București.

Trebuie sa vezi

Haifa

Haifa e locul ce combina influențele arabe și est-europene, tradiția cu modernul. Una dintre atracțiile principale ale orașului este Muntele Carmel, ce ofera o panorama minunata asupra orașului. Pe munte se afla locul sfant Bahai, ce cuprinde Casa Universitara a Justiției și Altarul lui Bab și parcul Gan Haem. Templul Baha’i, supranumit biserica tuturor religiilor, a fost finalizat in anul 1953 și a devenit in scurt timp una dintre principalele atracții turistice din Haifa, oraș cunoscut drept centrul religiei Baha’i și al treilea oraș ca marime din Israel. Templul a fost ridicat pe muntele Carmel și masoara 40 de metri inalțime, cele 9 fațade ale sale ilustrand 9 dintre religiile lumii. Manastirea Stella Maris din Haifa este un așezamant monahal carmelit, de secol XIX, aflat pe versanții Muntelui Carmel, din Israel.

Nazareth

Situat in partea nordica a Israelului, Nazareth este cel mai populat oraș arab din Israel, avand aproximativ 80.000 locuitori (69% musulmani, 31% crestini). Orașul Nazareth este descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos, grație acestui fapt, orașul este un centru de pelerinaj creștin. In sec al XIX lea s-au construit in oraș numeroase biserici și manastiri. Biserica Sfantul Arhanghel Gavriil din Nazareth echivaleaza cu Biserica Catolica Buna-Vestire din Nazareth. Biserica a fost ridicata desupra izvorului considerat a fi al Fecioarei Maria și aflat in apropierea casei in care a locuit. In acest loc, Fecioara Maria a primit vestea de la ingerul Gavriil ca il va naște pe Mantuitorul. Apa din izvor poate fi vazuta curgand in absida bisericii. Exista 18 biserici ale Bunei-Vestiri in Nazareth, avand diferite confesiuni și comunitați. Biserica Catolica Buna-Vestire din Nazaret este o biserica catolica moderna, construita pe ruinele unor biserici bizantine din perioada Cruciadelor. In incinta acestei biserici se afla și locul casei Sfinților Ioachim și Ana. Biserica moderna a Bunei-Vestiri din Nazaret are un dom de peste 50 de metri inalțime, fiind cea mai mare biserica din orientul apropiat. A fost construita sub forma de crin, simbolul Fecioarei Maria. Biserica este decorata cu mozaicuri ale Fecioarei Maria donate bisericii de catre comunitați creștine din intreaga lume.

Ierusalim

Ierusalimul este așezat in Orientul Mijlociu, considerat oraș sfant pentru credințele iudaica, creștina și musulmana. Orașul care numara astazi aproximativ 800.000 locuitori cu o zbuciumata istorie antica și medievala, s-a extins din a doua jumatate a secolului al XIX-lea in afara zidurilor cetații vechi, mai cu seama in partea de vest, care acopera in zilele noastre cea mai mare parte a suprafeței orașului. In centrul Ierusalimului se inalța Muntele Templului (Har Habait). Aici se afla Zidul de apus sau Zidul Plangerii, principalul loc sacru al evreilor, și Moscheea Al Aqsa cu sanctuarul islamic Cupola Stancii. In partea de nord a orașului vechi se afla Biserica Invierii, cel mai sfant loc de pe pamant pentru creștini, cu mormantul lui Iisus Hristos. Ca si obiective creștine in Ierusalim avem: Via Dolorosa sau Drumul Crucii care incepe de la Manastirea Ecce Homo (Iata Omul) și se termina la Biserica Invierea Domnului sau Biserica Sfantului Mormant. Via Dolorosa este calea pe care Mantuitorul a fost dus spre Rastignire, incepand cu judecarea Sa in Pretoriu și terminand cu punerea in mormant. Drumul Crucii cuprinde 14 opriri, fiecare marcand un moment deosebit. Primele 9 opriri sunt in diferite puncte ale orașului, iar ultimele 5 sunt in interiorul Bisericii Sfantului Mormant. Fiecare din cele 14 opriri sunt insemnate printr-o placuța cu numar. Drumul Crucii incepe din fața Porții Sfantului Arhidiacon Ștefan sau Poarta Leilor. Traseul are o distanța de aproximativ 1000 metri. Biserica Sfantului Mormant mai este cunoscuta și sub numele de Biserica Invierii, deoarece Invierea Domnului este temelia, biruința creștinilor. Inițial biserica a fost construita in secolul IV de Imparateasa Elena, iar cruciații au construit Biserica actuala pe temelia celei vechi in sec al XI lea. Aici sunt adapostite mai multe locuri importante cum ar fi: peștera in care Imparateasa Elena a descoperit Crucea Domnului, Golgota, Mormantul Domnului. In Biserica Sfantului Mormant slujesc 3 biserici: ortodoxa, catolica și copta. In partea stanga a intrarii, coloanele din marmura alba sunt fisurate deoarece, potrivit tradiției, se spune ca ortodocsii intr-un an, nu au putut achita taxele impuse de turci, aceștia slujind Sfanta Liturghie afara la intrarea in biserica. Lumina Sfanta, ce se pogoara in fiecare Sambata Mare la Sfantul Mormant, in chip minunat, a lovit aceste coloane, lasand urme vizibile pana astazi. Inauntrul bisericii, la cațiva metri se afla Piatra Ungerii; lespede de piatra roșie, pe care Mantuitorul a fost așezat la coborarea de pe Cruce. In partea dreapta se afla o stanca incadrata intr-un paraclis cu doua altare. Paraclisul este zidit pe Muntele Golgota, locul unde Mantuitorul a fost rastignit. In dreapta se regaseste altarul ce amintește de locul unde Mantuitorul a fost dezbracat de hainele Sale și pironit in cuie pe Cruce. In partea de jos, stanca este inroșita de sangele Mantuitorului. Credincioșii pot atinge stanca printr-un orificiu. In partea vestica a bisericii se afla Sfantul Mormant, loc in care trupul Mantuitorului a fost pus. Gradina Ghetsimani reprezinta locul in care Mantuitorul Iisus Hristos venea adesea impreuna cu Apostolii. Gradina Ghetsimani este amplasata in partea de est a Ierusalimului. Gradina Ghetsimani are o intindere de aproximativ 20 hectare; cea mai mare parte a gradinii este in proprietatea Bisericii Ortodoxe, iar o mica parte in proprietatea Bisericii Romano-Catolice. Cuprinde 4 locuri importante: Biserica Sfantului Arhidiacon Ștefan, Peștera Ghetsimani, Biserica Mormantul Domnului, Piatra Prinderii lui Iisus. Gradina Ghetsimani este locul in care Iisus venea cu Apostolii pentru a Se ruga, tot aici Iuda L-a vandut pe Mantuitorul pentru un pumn de arginți, cu un sarut mincinos, in amintirea acestui eveniment aici ridicandu-se Bisericii Tuturor Națiunilor sau Biserica Agoniei cum mai este cunoscuta.

Bethleem

Bethleem (casa painii, traducere din ebraica) este situat la 10 km sud de Ierusalim, care, din anul 1996, a intrat sub Administrația Autoritații Naționale Palestiniene. Jumatate dintre locuitorii orașului sunt creștini, jumatate sunt musulmani. Biserica Nașterii Domnului este cea mai veche biserica creștina din Țara Sfanta, ridicata din ordinul imparatului Constantin deasupra peșterii Nașterii Mantuitorului. Forma actuala dateaza dintre anii 527-565. In prezent, biserica este sub trei jurisdictii: armeana, romano-catolica și greco-ortodoxa. In Grota Nașterii, locul nașterii Mantuitorului este marcat cu o stea de argint cu 14 colțuri daruita in 1717 de domnul Țarii Romanești, Nicolae Mavrocordat. Steaua, montata pe o placa de marmura alba, poarta o inscriptie in latina care se traduce: Aici a fost nascut Iisus Hristos de catre Fecioara Maria. Din fața Bisericii Nașterii se transmite in fiecare noapte de Craciun, Sfanta Liturghie. Prin interiorul bisericii se ajunge la grota Sfantului Ieronim. In apropiere de Biserica Nașterii se afla Grota Laptelui: aici, conform tradiției, s-a refugiat Sfanta Familie dupa nașterea lui Iisus din fața furiei lui Irod, pana la fuga in Egipt.

Grup minim 35 pers.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intilnire cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata.

Final Pelerinaj in Tara Sfanta Israel 6 zile

Pelerinaj in Tara Sfanta Israel 6 zile

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.

Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare in camera cu doi adulti.

Bagaje: bagajul de cala (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mana max. 7 kg/ pers. (fara lichide, cosmetice, obiecte taioase sau ascutite)

Tariful pentru optionale este orientativ, acesta fiind valabil la data publicarii programului

Acte necesare:
• Pașaport cu doua pagini libere valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țara (nu este acceptat pașaportul temporar).

ATENTIE!!! VA RUGAM SA PASTRATI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SA-L ARATAM LA INTRAREA IN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar daca este electronic).

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Pelerinaj Israel 6 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.