0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Pelerinaj Israel 6 zile

Garantia calitatii!
de la 550 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 033-45517
Print Friendly, PDF & Email
Plecari Loc in camera dubla
16.02, 04.04*, 06.04*, 13.04*; 18.04*; 20.04*; 25.04*; 27.04*; 02.05*; 04.05*; 09.05*; 11.05*; 16.05; 18.05*; 23.05*; 25.05*; 30.05*; 01.06* 550 euro
01.05, 06.05 580 euro
15.08; 05.09; 07.09; 12.09; 14.09; 19.09; 21.09; 26.09; 28.09; 03.10; 05.10; 10.10; 12.10; 17.10; 19.10; 24.10; 26.10; 31.10; 07.11; 09.11; 14.11; 16.11; 21.11; 23.11; 30.11; 21.12 590 euro

Itinerariu

Haifa – Cana Galileii – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum – Marea Moartă – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethleem – Mănăstirea Sf. Sava – Mănăstirea Hozeva

Servicii incluse

· Transport avion București – Tel Aviv – București,
· 5 nopţi cazare la hoteluri de 4* şi 3*, confrom clasificării din Israel
· Demipensiune ( 2 mese pe zi – conform programului),
· Transport cu autocar modern, cu climatizare, conform programului
· Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
· Preot însoțitor din partea agenţiei pentru întreaga perioadă
· Ghid local vorbitor de limba română

Servicii neincluse

+199 € (taxe de aeroport + ghid vorbitor de limba română + intrări la obiective)
· Excursiile opţionale pentru un grup minim de 30 de persoane
· Alte taxe şi cheltuieli personale
· Alte mese decât cele menţionate
· Băuturile la mese
· Alte obiective turistice decât cele menţionate în program
· Bacşişuri pentru şoferi şi ghizi locali în valoare de 5€/pers/zi (se plăteşte obligatoriu către ghidul israelian)
· Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)
· Taxe de oraş plătibile la hotel
- cheltuieli personale.

Program

Pelerinaj Israel Tara Sfanta 6 zile

Ziua 1, București – Tel Aviv – Bethleem

Prezentare in Aeroportul București Otopeni pentru zbor București-Tel Aviv. Decolare din Bucuresti cu destinatia Tel- Aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși in Tel Aviv, dupa formalitațile vamale ne indreptam spre Bethleem pentru cazare.

Ziua 2, Bethleem – Manastirea Sf. Sava – Ein Karem

Dupa micul dejun vom vizita Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului din Bethleem, ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului numita “Betleemița” sau “Aparatoarea Bethleemului”). La aproximativ 500m se afla Grota Laptelui, unde, potrivit traditiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, in noaptea in care Dreptul Iosif a primit porunca de la inger sa paraseasca Betleemul si sa fuga in Egipt. Dupa aceea mergem in pustiul Iudeii pentru a vizita Manastirea Sf. Teodosie cu Pestera Magilor in care se afla mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma si Damian. De la Manastirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile catre Manastirea Sf. Sava, manastirea care dateaza din sec. V și care adapostește moastele Sf. Sava (accesul in incinta manastirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea manastirea si locul unde s-a nevoit Sf. Sava). Revenim in Bethleem pentru a vizita Biserica Campul Pastorilor, locul unde innoptau pastorii, in noaptea in care s-a nascut Pruncul Iisus Hristos. Continuam cu vizita la Biserica Sf. Nicolae. Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul. Aici vizitam Biserica și locul unde s-a nascut ”cel mai mare Om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul intalnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Cazare și cina la hotel in Bethleem..

Ziua 3, . Ierusalim – Muntele Maslinilor – Muntele Sion – Via Dolorosa

Dupa micul dejun vom merge in Ierusalim, numit și Orașul Pacii, pe Muntele Maslinilor, unde vom vizita: Manastirea Ortodoxa a Inaltarii Domnului ceamintește de Inalțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost gasit pentru a doua oara capul Sf. Ioan Botezatorul; Manastirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca „Tatal nostru”; Manastirea „Dominus Flevit” („Domnul a plans”) zidita in forma de lacrima, pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a plans lipsa de pocaința a celor din Cetatea Sfanta dar a deplans și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins; Biserica Mormantul Maicii Domnului unde vom cobora cele 48 de trepte pana la Mormantul Fecioarei Maria si Grota Tradarii, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata. Intram in Cetatea Sfanta a Ierusalimului pe poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf. Invieri in care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Asezamantul Romanesc de la Ierusalim. Dupa aceea ne vom indrepta Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taina” (locul primei biserici creștine din lume) si Mormantul Sfantului Prooroc si Psalmist David. Vizita in zona evreiasca a Sfintei Cetați la Zidul Plangerii. Cazare și cina la hotel in BethleemTerra la -400 metri sub nivelul marii, unde daca temperatura permite putem face baie in apa cu cel mai mare grad de salinitatea din lume. Oprire pentru servirea opționala a pranzului cu posibilitatea de a achiziționa renumitele produse cosmetice israeliene Ahava pe baza de saruri din Marea Moarta. Spre seara vom vizita Manastirea Sfantul Gherasim din apropiere de raul Iordan. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 4, Ierihon– Marea Moarta – Hozeva – Raul Iordan Mic dejun.

Ne deplasam catre Ierihon, de unde vom avea o privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Situat la nord-est de Ierusalim la circa 40 de km , Ierihonul, cel mai vechi oras din lume, se afla la cea mai joasa altitudine, aproximativ 250 m sub nivelul marii. Aici vedem Biserica Dudul lui Zaheu. Ne indreptam spre Qumran, unde vom merge la un magazin de produse cosmetice pe baza de saruri de la Marea Moarta, dar inainte vom face un scurt dar relaxant popas la Marea Moarta – lipsita de viața și situata in cel mai jos punct al lumii -420 m. sub oceanul planetar. Apoi vom merge catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe ale carei baze au fost puse de Sfintii Ioachim si Ana, fiind locul unde cei doi sfinti s-au rugat pentru daruirea unui prunc. Inițial, biserica manastirii era inchinata Maicii Domnului. Astazi, insa, dupa reconstruiri si renasteri, biserica poarta drept hram pe Sfantul Gheorghe Hozevitul si pe Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. Tot in manastire se afla si pestera unde a trait multi ani Proorocul Ilie. Urcam pe valea Iordanului cu oprire la raul Iordan – locul adevarat al botezului lui Iisus, unde este amenajat pentru binecuvantarea credincioșilor in apele Raului Iordan. Seara cazare și cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 5, Cana Galileii – Nazareth – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum Mic dejun.

Ne incepem ziua cu vizita la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei in vin; continuam cu orașul Nazareth, situat in partea nordica a Israelului, descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat in apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictata de frații Moroșanu in 1977, apoi vom merge catre Biserica Catolica Buna-Vestire in incinta careia se afla grota in care Fecioara Maria a fost inștiințata de Arhanghelul Gavriil ca Il va naște pe Iisus. Ne indreptam spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Fata a Domnului. Continuam cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fostconstruita pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se inalța la 175 m deasupra nivelului Marii Galileii, dar totodata este la 35m. sub nivelul Marii Mediterane. Optional, se poate face o frumoasa si relaxanta croaziera pe Marea Galilei, așa cum era pe vremea Mantuitorului. Vom merge catre Capernaum, orasul cel mai iubit de catre Mantuitorul și unde a savarșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii si a casei unde a fost vindecata soacra Sf. Petru. La mica distanța se afla Tabgha – loc ce aminteste de minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti și hranirea a peste 5000 de oameni. Cazare și cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 6, Haifa – Tel Aviv – București Mic dejun.

Coboram pe coasta Marii Mediterane pe urmele Sf. Petru pana la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat și de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Ajungem in orasul Haifa unde vedem panoramic frumoasele gradini suspendate Bahai și Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul). Ajungem in Tel Aviv, cel mai modern oras din Israel, denumit si „Orasul primaverii” unde facem un un tur si avem timp liber pentru ultimele suveniruri. In cursul serii ne indreptam catre Aeroportul din Ben Gurion pentru formalitațile vamale și imbarcare pentru zborul de București.

REDUCERI& SUPLIMENTE

· Supliment single 195 EUR

· Reducere 20 EUR pentru copil 6 – 12 ani pentru cazare in camera cu 2 adulti Reducere 15 EUR a treia persoana in camera. *Pentru plecarile din lunile aprilie, mai si iunie se achita un supliment de 50 EUR/pers

EXCURSII OPȚIONALE

· Muntele Tabor: 17EUR/persoana

· Manastirea Sf Sava: 12EUR/persoana

· Croaziera Marea Galileei & pranz cu Pestele Sfantului Petru: 35EUR/persoana

· NOU! 10 % Discount la achitarea din tara a excursiior optionale

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

BINE DE ȘTIUT

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat.

· Pentru calatorie este necesar pasaportul, valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

Acte necesare:
• Pașaport cu doua pagini libere valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in țara (nu este acceptat pașaportul temporar).

ATENTIE!!! VA RUGAM SA PASTRATI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE SA-L ARATAM LA INTRAREA IN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar daca este electronic).

Rezervare online pentru Pelerinaj Israel 6 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa