0744 300 309 / 0744 303 717 |

City Break Istanbul 5 zile Avion

Garantia calitatii!
409 euro de la 405 euro( + taxe 140 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

19.09.2024, 24.10.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-54231
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
08.12, 21.03, 25.04, 16.05, 19.09, 24.10 409 euro

Itinerariu

Palatul Topkapi si Biserica Aya Irini ,Marele Bazar. Bazarul Egiptean, Bazarul de Condimente, Croaziera Bosfor,Palatul Dolmabahce

Servicii incluse

Zbor dus-intors Bucuresti-Istanbul cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 4 nopti la hotel de 5*: Hotel Quinta Wyndham
Mic dejun
Excursii conform propgram

Servicii neincluse

Taxe de aeroport si combustibil la pret curent 140 euro/pers
Pachet 4 cine: 120 euro/pers - optional : se rezerva doar la inscriere
Excursii optionale:nbsp;
-Palatul Topkapi si Biserica Aya Irini: 30 euro/pers
-Croaziera Bosfor: 40 euro/pers
-Bursa: 65 euro/pers
-Palatul Dolmabahce, Camilika si Kadikoy: 60 euro/pers
Bacsisuri pentru ghizi si soferi
Asigurare storno si medicala

Program

Ziua 1: Sosire la Istanbul Zbor spre Istanbul.

Ghidul turistic va intampina la iesirea din aeroportul din Istanbul si o sa va conduca la hotel. Cazare 4 nopti la hotelul La Quinta Wyndham 5*.

Ziua 2: Orasul vechi Istanbul. Excursie optionala Palatul Topkapi si Biserica Aya Irini

Mic-dejun. Istanbul este un oras fascinant situat pe Bosfor. Silueta cupolelor sale, podurile lungi suspendate, Cornul de Aur ce desparte zona istorica de zona contemporana fac din acest oras sa fie unic, misterios si magic, fiind situat la granita dintre doua continente. Moscheea Albastra este cel mai important sanctuar al Islamului. Este singura moschee din lume care are sase minarete, ce ii confera un aspect regal si impunator. La fosta piata a hipodromului, fiind initial un loc important de intalnire pentru oameni in periaoda antica, se pot vizita cele trei monumente de onoare din Antichitate: Obeliscul Egiptean, Coloana Sarpelui si Obeliscul de Caramida. Optional, puteti vizita Palatul Topkapi si Biserica Aya Irini. Palatul Topkapi a fost palatal regal si resedinta dinastiei Istanbul, capitala Imperiului Otoman. Acest palat a fost construit imediat dupa cucerirea Istanbului de Sultanul Fatih Mehmed in 1473 si este situat pe Serail Peak, unul din cele 7 dealuri din Istanbul, intre Cornul de Aur, Bosfor si Marea Marmara. Palatul a fost resedinta oficiala a sultanilor pentru multe secole si contine cele mai importane bogatii ale Dinastiei Otomane. Biserica Aya Irini este prima structura construita in primul cartier crestin din Istanbul. Dupa cucerirea Istanbulului, biserica Ireni a fost integrata in Palatul Topkapi. Veti avea ocazia sa faceti cumparaturi la o fabrica de piele. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 3: Marele Bazar. Bazarul Egiptean, Bazarul de Condimente. Excursie optionala Croaziera pe Bosfor.

Mic-dejun. Veti merge la Marele Bazar, o cladire imensa in orasul vechi cu un labirint de alei si pasaje. Urmeaza vizita la Bazarul Egiptean, Bazarul de condiment, fiind pozitionat in districtul de nord cu ale sale minunate arome si culori orientale. Optional, dupa amiaza, puteti participa la excursia optionala Croaziera pe Bosfor. Calatoria dintre cele doua maluri, ce separa Europa de Asia, este dominata de o comuniune armonioasa intre prezent si trecut, fiind de o frumusete extraordinara. Veti admira case cu fatade pitoresti, castele si palate grandioase. Veti avea ocazia sa faceti cumparaturi la o fabrica de covoare si la un magazin de bijuterii. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 4: Timp liber sau excursii optionale: excursie de o zi la Bursa sau Palatul Dolmabahce si partea asiatica.

Mic-dejun. Prima excursie optionala propusa de ghid este Bursa, vechea Prusia si prima capitala a sultanilor otomani din 1326. Bogata capitala se afla intr-o vale fertila si este inconjurata de munti inalti. Alei intortocheate, case vechi pitoresti, moschei impunatoare, strazi populate si parfumate cu toate mirosurile Orientului, izvoare termale celebre, toate acestea descriu Bursa. Veti lua pranzul (inclus) si apoi veti vizita Moscheea Verde, deosebita datorita maiestriei estetice si a tehnicii arhitecturale. Urmatoarea oprire va fi la Moscheea Ulu si Koza Han, fostul bazar de matase. A doua excursie optionala propusa de ghid este Palatul Dolmabahce, dealul Camilica si Kadikoy. Vizitam partea Selamlik din Palatul Dolmabahce, ce a fost construit in secolul al 19-lea si a devenit unul dintre cele mai frumoase palate din lume. A fost centrul administrativ al Imperiului Otoman si locul in care au stat ultimii sultani otomani. Dupa intemeierea Republicii Turce la Ankara, Mustafa Kemal Ataturk a transferat toate functiile guvernamentale in noua capitala, dar in vizitele sale la Istanbul a pastrat pentru el o singura camera mica la Palatul Dolmabache. Aici isi primea invitatii straini si a facut un centru istoric si national pentru conferintele international. In continuare se va traversa Bosforul pe podul Bogazici (unul din cele mai mari poduri din lume) catre partea asiatica pentru a urca la Dealul Camilica pentru o minunata vedere panoramica compusa din: Bosfor, partea Europeana a orasului si Marea Marmara cu insulele sale. La finalul zilei veti face o plimbare in cartierul Kadikoy plin cu stradute cochete, cafenele si restaurante. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 5: Zbor de intoarcere catre Bucuresti

Mic-dejun. In functie de ora de plecare, veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere catre Bucuresti.

Pentru calatorie este necesar pasaportul, valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de renuntare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru renuntarea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru renuntarea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru City Break Istanbul 5 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa