Regulament Oficial al Programului de Fidelitate “Bavaria Tour”

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de Bavaria Concept Tour Srl, cu sediul in Bucuresti, Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1, Sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului  sub nr. J40/3143/2018, cod unic de inregistrare 38970773, capital social 1000 lei, reprezentata prin Administrator Camelia Badiu.

Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament”).

Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, la sediul Bavaria Tour si pe site-ul www.bavariatour.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

Bavaria Tour va multumeste si va rasplateste fidelitatea!

Prin intermediul acestui card, turistii nostri vor beneficia de discounturi la fiecare excursie achizitionata.

Programul consta in acumularea de puncte valorice de catre turist pe care le poate preschimba in reduceri din valoarea pachetelor turistice achizitionate.

Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi si va invitam sa beneficiati de avantajele pe care le ofera Cardul de fidelitate Bavaria Tour.

Bavaria Tour – Calatoreste nemteste!


Regulamentul programului CARD DE FIDELITATE Bavaria Tour

Pentru a intra in posesia unui Card de Fidelitate Bavaria Tour trebuie sa completati formularul de solicitare a cardului pe care il gasiti pe adresa de mail [email protected].

Formularul de inscriere se completeaza si se trimite pe email pentru introducerea datelor in sistem si emiterea cardului. Formularul nesemnat sau continand date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine neemiterea cardului.

La program se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de aderare. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de aderare, cu date reale si lizibile. Participantul este de asemenea obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere.

Poate fi membru al programului de fidelitate Bavaria Tour orice persoana fizica care are domiciliul in Romania, a implinit 18 ani.

Cardul poate fi utilizat numai de catre titularul cardului; acest card nu este transmisibil.

Cardul poate fi folosit doar daca titularul cardului este si beneficiarul excursiei.

Cardul reprezinta proprietatea S.C Bavaria Concept Tour S.R.L.

Cardul nu este un mijloc de plata; punctele acumulate nu pot fi preschimbate in bani.

Falsificarea cardului se pedepseste conform Legii.


ACUMULAREA SI UTILIZAREA PUNCTELOR:

Programul de fidelizare ofera posibilitatea acumularii de puncte prin cumpararea de pachete turistice ( sejururi, circuite, croaziere).

Punctele acumulate acorda drepturi la reduceri, sau acumuland in continuu punctele constituie baza unei reduceri procentuale mai ridicate.

Reducerea obtinuta prin acumularea punctelor este rotunjita (fara zecimale).

Punctele acumulate pe Cardul de Fidelitate Bavaria Tour pot fi folosite oricand de posesorul cardului la plata facturii sale, ca si reducere, in suma de maxim 500 euro din valoarea facturii respective.

In momentul achizitionarii unui pachet turistic, posesorul poate opta pentru o singura operatie: acumularea de puncte sau acordarea unei reduceri.

Pentru pachetele turistice in lei numarul de puncte se va calcula la cursul BNR din ziua inscrierii.

Puncte noi nu se aloca in urma sumelor achitate cu punctele accumulate pe Cardul de Fidelitate Bavaria Tour.

Cardul de fidelitate este valabil nelimitat, acumularea si preschimbarea de puncte in reduceri fiind posibila intr-un numar si pe o perioada nelimitata.


Vom considera 1 EURO = 1 PUNCT
a. de la 1 pana la 1000 de puncte – 1% din total puncte, echivalent euro
b. de la 1001 pana la 2000 de puncte – valoare a. + 2% din b.
c. de la 2001 pana la 3000 de puncte – valoare b. + 3% din c.
d. de la 3001 pana la 4000 de puncte – valoare c. + 4% din d.
e. de la 4001 pana la 5000 de puncte – valoare d. + 5% din e.
f. peste 5000 puncte – valoare e. + 5% din f.Exemplificare: Pentru 1600 de puncte acumultate la o rezevare:1% din 1000 = 10 EURO
2% din 600 = 12 EURO

Va insemna o reducere de 22 EURO

Atentie, calculul se face pe fiecare rezervare in parte nu pe totalul punctelor acumulate din mai multe rezervari. Daca exemplul de mai sus este o acumulare din 2 rezervari (una de 1000 puncte si a 2-a de 600 puncte) reducerea este de 16 EURO (1000 de puncte = 10 EURO pentru prima rezervare , 600 de puncte = 6 euro pentru cea de a 2-a )

Participantii la program sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si consimt ca datele cu caracter personal furnizate sa intre in baza de date a SC Bavaria Concept Tour S.R.L. si sa fie utilizate/prelucrate in scopuri de marketing, corespondenta si evidente statistice.

Datele pot fi folosite numai de catre SC. Bavaria Concept Tour S.R.L. se obliga sa respecte intru totul prevederile Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Titularul de card poate solicita, in conditiile legii, printr-o cerere intocmita intr-o forma scrisa, pe adresa S.C. Bavaria Concept Tour S.R.L., Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1, Sector 1 , Bucuresti, exercitarea dreptului la accesul datelor sale cu caracter personal, a dreptului de a interveni asupra datelor si a dreptului de opozitie.