Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji si ne relaxam alaturi de cei dragi. Fie ca alegi relaxarea ori aventura, siguranta ta este pe primul plan. De aceea, am creat pentru tine asigurari de calatorie diversificate, astfel incat singura ta grija va fi sa nu iti uiti aparatul foto.

Astfel, poti alege asigurarea de calatorie care se potriveste cel mai bine cu nevoia ta de protectie atunci cand esti departe de casa.

Turist

Asigurarea Turist pentru calatoriile in strainatate te protejeaza de riscul nedorit al unui accident sau imbolnaviri subite.

Atunci cand pleci intr-o calatorie, nu trebuie sa te gandesti la accidente sau la imbolnaviri subite.

Cu toate acestea, ele sunt riscuri care pot aparea oricand si care trebuie tratate ca atare.

Acum, cu asigurarea Turist, poti alege o calatorie linistita in afara Romaniei. Acesta este un produs care te protejeaza de aceste doua evenimente neplacute.

Sa te imbolnavesti in vacanta nu-i deloc placut, insa, daca totusi acest lucru se intampla, noi preluam prompt cheltuielile medicale si acoperim tratamentul medical de urgenta.

Si pentru ca stim ca grija pentru client si pentru siguranta acestuia nu are program de la 09.00 la 17.00, in cazul in care alegi asigurarea de sanatate TURIST, beneficiezi de asistenta non-stop.

Mai mult, daca tocmai esti pe picior de plecare si ti-ai amintit ca nu ai incheiat inca o asigurare de calatorie, la noi primesti polita in zece minute. Printr-o simpla comanda online, platind cu cardul, la www.generalitravel.ro

Asigurarea TURIST se adreseaza oricarei persoane cu domiciliul stabil sau rezidenta in Romania, cu varsta de pana la 70 de ani.

In functie de zona in care calatoresti, sumele maxime despagubite sunt de 50.000 de euro pentru Europa, sau 15.000 euro pentru intreaga lume. Daca alegi o destinatie pe glob in afara de SUA, Canada sau Israel, atunci ai 30.000 de euro acoperire. In plus, pentru urgentele stomatologice, acestea sunt acoperite prin asigurare in limita a 300 de euro.

Fie ca vei calatori doar peste weekend sau vrei sa faci un circuit prin lume, la Generali te poti asigura pentru o perioada minima de doua zile, in timp ce perioada maxima este de 365 de zile. Oriunde alegi sa iti petreci vacanta, stii ca prin Generali beneficiezi de asistenta medicala non-stop.

Pleci in vacanta cu familia sau un grup de prieteni? Atunci te asteapta reduceri tentante!

Nu uita! Poti comanda online asigurarea Turist! Intra pe: www.generalitravel.ro

Turist Plus Premium

Alege protectiea complexa impotriva riscurilor care iti pot transforma calatoria intr-o cursa cu obstacole.

Asigurarea de calatorie TURIST PLUS PREMIUM de la Generali este un produs de calatorie flexibil si complex, gandit special pentru a-ti face calatoria cat mai linistita.
La noi ai acoperita o multitudine de riscuri in limita a 50.000 de euro, astfel incat vacanta de vis sa ramana cu adevarat o vacanta de vis.

Cu Turist Plus Premium, esti protejat din momentul in care ai cumparat biletele, pana la intoarcerea in tara.

  • Ai pregatit deja vacanta si ti-a fost anulata din motive independente de tine? – ai acoperire in limita a 2.000 de euro
  • Compania aeriana a dat faliment, sau biletele de calatorie au fost returnate? – pentru fiecare dintre aceste riscuri ai acoperire in limita a 1.000 de euro
  • Plecarea din tara ti-a fost respinsa sau compania aeriana a refuzat imbarcarea ta la bord? – asigurarea acopera fiecare risc in limita a 1.000 de euro
  • Serviciile necoresponzatoare la bordul avionului te-au determinat sa apelezi la ingrijiri medicale? – ai si acest risc acoperit in limita a 2.000 de euro
  • Ai pierdut documentele, sau ti-au fost furate? – Asigurarea iti acopera 1.000 de euro pentru acest risc.

Lista de acoperiri continua: in limita a 400 de euro ai furtul,distrugerea sau pierderea bagajelor incluse, urgente stomatologice in limita a 300 de euro, precum si acoperirea pentru raspundere civila in strainatate in limita a 10.000 de euro.

Orice s-ar intampla beneficiezi de asistenta medicala non-stop.
Deoarece, indiferent de durata calatoriei tale, vrem sa ne asiguram ca esti acoperit in cazul neplacerilor ce pot aparea. Astfel, asigurarea TURIST PLUS PREMIUM poate fi incheiata pentru voiaje de minimum 3 zile si de maximum 365 de zile.

In plus, suntem alaturi de tine pentru a prelua prompt toate riscurile care pot aparea intr-o calatorie: de la cheltuieli medicale de urgenta si cheltuieli stomatologice, la anularea calatoriei ca urmare a unor evenimente neprevazute, pierderea ori deteriorarea bagajelor pana la raspunderi civile in afara Romaniei.

Plata cu cardul bancar prin internet te scuteste de drumuri inutile si iti salveaza timp, mai ales daca esti pe picior de plecare: primesti asigurarea in doar zece minute si tot ce-ti mai ramane de facut este sa te bucuri de calatoria ta lipsita de griji.

Pentru ca, indiferent de durata calatoriei tale, vrem sa ne asiguram ca esti acoperit in cazul neplacerilor care pot aparea, asigurarea TURIST PLUS PREMIUM poate fi incheiata pentru voiaje de minimum 3 zile si de maximum 365 de zile.

Pentru a incheia asigurarea TURIST PLUS PREMIUM, trebuie sa ai domiciliul stabil sau rezidenta in Romania si sa nu fi depasit varsta de 70 de ani.