0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Italia Toscana Florenta 8 zile Avion

Garantia calitatii!
529 euro de la 524 euro( + taxe 150 euro)
persoana in camera dubla
Reducere 100 EURO/pers, plecari 2024! Valabil pentru inscrieri pana la 22.07

Plecari

13.09.2024, 20.09.2024, 27.09.2024, 04.10.2024, 11.10.2024, 18.10.2024, 25.10.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-53066
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
25.10 519 euro
17.05.24 529 euro
31.05,11.10, 18.10 549 euro
05.06.24, 12.06.24 599 euro
19.06.24, 26.06, 13.09, 20.09 629 euro
27.09, 04.10 589 euro

Itinerariu

Montecatini Terme, Florenta, Siena, Insula Elba, Portoferraio, Cinque Terre, VOLTERRA, SAN GIMIGNANO

Servicii incluse

Zbor dus-intors Bucuresti-Rom/Bologna cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 7 nopti la hotel de 3*
Mic dejun
Circuit cu autocar modern conform program

Servicii neincluse

Taxe de aeroport: 150 euro/pers
Pachet demipensiune: 99 euro/pers-se rezerva doar la inscriere
Pachet 3 excursii optionale in zilele 3, 5 si 7: 179 euro/pers -se rezerva doar la inscriere
Pachet COMBO (demipensiune + excursii opționale): 249 euro/pers-se rezerva doar la inscriere
Asigurare medicală și storno

Program

CIRCUIT ITALIA TOSCANA FLORENTA 8 ZILE AVION

Ziua 1: Zbor spre Toscana

Dupa aterizare va veti indrepta catre Montecatini Terme. Veti fi condusi la hotelul Picadilly 3* sau similar pentru cazare si acomodare.

Ziua 2: Excursie la Lucca Pisa (inclus)

Mic dejun la hotel si plecare spre Lucca, un oras cu 81.862 de locuitori din regiunea Toscana, Italia, fiind de asemenea capitala provinciei cu acelasi nume. Istoria orasului Lucca merge pana in timpurile Etruscilor si ale Romei Antice; perioada de aur a orasului a fost in era Gotica de dinaintea Renasterii, cand Lucca poseda inca multe monumente din acea perioada. Oraselul are 9 porti de intrare (Porta Santa Maria, Porta San Jacopo alla Tomba, Porta Elisa (dedicata Elisei Baciochi), Porta San Pietro, Porta Sant Anna, Portta Vitorria Emanuelo, Porto San Donato, Porto San Geriaso, Portone dei Borghi. Veti continua spre Pisa pentru a admira monumentele sale: Catedrala, Baptisteriul, Torre pendente, unele dintre monumentele italiene cele mai cunoscute din lume. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 3: Excursie la Siena (excursie optionala)

Mic dejun la hotel si plecare spre Siena – considerat unul dintre cele mai frumoase orase italiene. Vizitati centrul istoric al Sienei, care este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO (Duomo, Catedrala, Piazza del Campo). Veti fi fermecati de atmosfera monumentelor medievale, gotice din Piazza del Campo, construite intre secolele 12 si 15. Catedrala Siena este in stil romanico-gotic si este considerata una dintre cele mai frumoase din Italia. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi si apoi intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 4: Excursie la Florenta (se achita la fata locului)

Mic dejun la hotel si apoi plecare spre Florenta pentru a vizita centrul istoric: Piazza del Duomo, Catedrala, Baptisteriul, Piazza Della Signoria, Palazzo Vecchio, Ponte Vecchio. Influenta culturala si istorica a Florentei este uluitoare. Perioada de glorie a Florentei in arta, cultura si comert international a inceput in secolul al XIII-lea si a culminat in secolul al XV-lea sub familia Medici, care a condus orasul pana la sfarsitul secolului al XVIII-lea. Florenta este considerata leaganul Renasterii, unde au trait si au creat maestrii precum Leonardo da Vinci, Giotto si Michelangelo. Datorita lor s-a imbogatit istoria si mostenirea culturala a acestui oras captivant. In 1982, acest minunat oras a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO. Dupa amiaza veti avea timp liber la dispozitie. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 5: Excursie la Insula Elba (excursie optionala)

Mic dejun la hotel, apoi plecare spre portul din Piombino. Excursie cu barca la Portoferraio, cel mai mare oras de pe insula. Veti vizita frumoasa insula, care este bogata in districte viticole. Pitorescul oras Portoferraio, ale carui cladiri sunt situate pe panta unui deal este inconjurat de mare din trei parti. De numele insulei Elba se leaga primul exil al lui Napoleon din perioada 1814 – 1815. Perioada in care Napoleon a guvernat Elba a fost infloritoare pentru insula, acesta punand bazele infrastructurii care sustinea industria exploatarii fierului si realizand o serie de reforme economice. Dupa-amiaza intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 6: Excursie la Cinque Terre (se achita la fata locului)

Mic-dejun. Astazi intram in patrimoniul cultural mondial Cinque Terre. Prima oprire va fi la Monterosso, cel mai mare orasel, singurul cu plaja cu nisip, un oras fermecator ascuns intr-un mic golf. Regiunea Cinque Terre este impartita in cinci orase: Riomaggiore (orasul via del Amore), Manarola (orasul cu Apusul Magic), Vernazza (orasul in forma de nava), Corniglia (orasul cel mai cocotat) si Monterosso al Mare (orasul cel mai mare). In continuare veti merge cu trenul de-a lungul Coastei pana la Portovenere, inainte de a va intoarce prin Golfo dei Poeti la hotel pentru cazare.

Ziua 7: Excursie VOLTERRA SAN GIMIGNANO (excursie optionala)

Mic-dejun la hotel si plecare spre Volterra. Stradutele de aici spun povesti pe care le poti descoperi in tihna. Cladirile pietruite, de culoarea untului si strazile in panta ascund numeroase magazine care mai de care mai cochete. In piatete, terasele par neincapatoare pentru turisti. Atmosfera este una placuta iar plimbarea pe stradutele in panta o sa va puna rezistenta la incercare. Volterra a devenit mult mai cunoscut odata cu lansarea filmului Twilight Saga, locatia de aici fiind cel mai sigur loc pentru vampiri. Locul este renumit si pentru obiectele realizate din material albastru (bijuterii, obiecte pentru decor, vase si suveniruri). Acestea sunt motivele pentru care Volterra este numit orasul vampirilor si al alabastrului. La sfarsit, turul continua spre San Gimignano, renumit pentru aspectul sau medieval, care incanta si atrage multi turisti cu numeroasele sale turnuri. Initial au fost 72, dar au mai ramas doar 14. Timp liber pentru pranz. Dupa-amiaza vizitati o crama pentru degustare de vinuri. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 8: Zborul de intoarcere spre casa

Dupa servirea micului dejun la hotel veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere catre Bucuresti.*Numar minim de participanti 20 persoane.

*Numar minim de participanti 20persoane.
*Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe

Final CIRCUIT ITALIA TOSCANA FLORENTA 8 ZILE AVION

Acte necesare:

Carte de identitate valabila sau pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Optional- se rezerva doar la inscriere

Pachet demipensiune: 99 euro/pers

Pachet 3 excursii optionale zilele 3, 5 si 7 : 179 euro/pers

Pachet COMBO (demipensiune + excursii opționale): 249 euro/pers

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de renuntare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru renuntarea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru renuntarea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Italia Toscana Florenta 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa