0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Italia Toscana Florenta 8 zile Avion

Inapoi
Garantia calitatii!
429 euro de la 425 euro( + taxe 120 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

06.04.2022, 20.04.2022, 04.05.2022, 18.05.2022, 01.06.2022, 22.06.2022, 06.07.2022, 20.07.2022, 31.08.2022, 21.09.2022, 05.10.2022, 19.10.2022, 02.11.2022

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-53066
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
06.04.2022 429 euro
20.04.2022, 04.05.2022 489 euro
18.05.2022, 05.10.2022, 19.10.2022 509 euro
01.06.2022, 21.09.2022 529 euro
22.06.2022, 31.08.2022 549 euro
06.07.2022, 20.07.2022589 euro
02.11.2022 449 euro

Itinerariu

Roma/Bologna, Montepulciano, Perugia si Assisi, Florenta, San Gimignano, Val Dorcia - Pienza - Bagno Vinoni, Siena

Servicii incluse

Zbor dus-întors București-Rom/Bologna cu bagaj de cală și de mână
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba română
Cazare 7 nopți la hotel de 4*:
Mic dejun in fiecare dimineață tip bufet
Circuit cu autocar modern conform program Orvieto – Montepulciano – Val Dorcia – Pienza – Bagno Vignoni

Servicii neincluse

Taxe de aeroport: 120 euro/pers
Pachet demipensiune: 89 euro/pers
Pachet 3 excursii optionale: 169 euro/pers
Pachet COMBO (demipensiune + excursii opționale): 239 euro/pers
Suprataxă pentru camera single aprilie-mai și octombrie-noiembrie: 149 euro/pers.
Suprataxă pentru camera single iunie-iulie și august-septembrie: 189 euro/pers
Asigurare medicală și storno

Program

CIRCUIT ITALIA TOSCANA FLORENTA 8 ZILE AVION

ZIUA 1 | Zbor spre Roma/Bologna. Vizita la Orvieto (inclus)

Dupa ce aterizați la Roma/Bologna, va veți indrepta catre Orvieto – un oraș antic frumos, cunoscut pentru catedrala sa unica. In acest oraș fermecator, plin de istorie interesanta, restaurante ingrijite și natura frumoasa, exista o atmosfera italiana specifica. Transfer la un hotel confortabil de 4* situat in inima Toscanei.

ZIUA 2 | Montepulciano (inclus)

Mic dejun. Mergeți la Montepulciano – unul dintre cele mai inalte orașe toscane. In spatele zidurilor cetații veți gasi o bogație incredibila de biserici și de palate renascentiste. Cele doua porți ale orașului, piața și biserica San Biaggio va vor incanta. Vinul roșu tradițional poarta numele nobil: Vino Nobile di Montepulciano. Intoarcere la hotel.

ZIUA 3 | Timp liber sau excursie opționala la Perugia si Assisi (se achita la fața locului)

Mic dejun. Veți avea timp liber la dispoziție pentru a experimenta romantismul și magia Toscanei. Daca doriți, va puteți alatura excursiei noastre opționale, care se organizeaza și se platește la fața locului. Se viziteaza doua orașe captivante: capitala Umbriei – Perugia și Assisi – locul de naștere al Sfantului Francisc. Amplasata printre dealurile din Apenini, Perugia ofera o priveliște minunata asupra Lacului Trasimeno, iar orașul sacru Assisi este unul dintre cele mai venerate orașe italiene, avand o foarte mare importanța pentru pelerinii din toata Italia. Intoarcere la hotel.

ZIUA 4 | Timp liber sau excursie opționala Florența

Mic dejun. Influența culturala și istorica a Florenței este uluitoare. Perioada de glorie a Florenței in arta, cultura și comerț internațional a inceput in secolul al XIII-lea și a culminat in secolul al XV-lea sub familia Medici, care a condus orașul pana la sfarșitul secolului al XVIII-lea. Florența este considerata leaganul Renașterii, unde au trait și au creat maeștrii precum Leonardo da Vinci, Giotto și Michelangelo. Datorita lor s-a imbogațit istoria și moștenirea culturala a acestui oraș captivant. In 1982, acest minunat a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO. Principalele atracții includ una dintre cele mai mari catedrale din Italia – „Duomo” cu turnul sau unic, proiectat de marele Giotto și o cupola construita de Filippo Brunelleschi. Domul este una dintre capodoperele arhitecturale ale Renașterii timpurii și o realizare de varf a gandirii inginerești. Intoarcere la hotel.

ZIUA 5| Timp liber sau excursie opționala San Gimignano

Mic dejun. Renumit pentru aspectul sau medieval, San Gimignano incanta și atrage mulți turiști cu numeroasele sale turnuri. Inițial au fost 72, dar au mai ramas doar 14. Veți vedea palatul cu o curte deosebit de frumoasa și cu ziduri pictate, o biserica remarcabila și un muzeu al vinului. Intoarcere la hotel.

ZIUA 6 | Val Dorcia – Pienza – Bagno Vinoni (inclus)

Mic dejun. Astazi veți vizita regiunea Val Dorcia, din sudul Toscanei, cunoscuta de catre toți iubitorii de Italia pentru dealurile sale frumoase. Aici, arhitectura renascentista se impletește intr-un mod deosebit cu fauna. Veți explora fermecatorul oraș Pienza – una dintre perlele Renașterii (Patrimoniul Mondial UNESCO) și Bagno Vinoni – un sat medieval renumit pentru baile sale termale. Intoarcere la hotel.

Ziua 7 | Timp liber sau excursie opționala Siena

Mic dejun. Vei vizita Siena, considerat unul dintre cele mai frumoase orașe italiene. Intregul centru istoric al Sienei este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Veți fi fermecați de atmosfera monumentelor medievale, gotice din Piazza del Campo, construite intre secolele 12 și 15. Catedrala Siena este in stil romanico-gotic și este considerata una dintre cele mai frumoase din Italia. In aceeași zi veți avea ocazia sa degustați uleiuri de masline și vinuri de inalta calitate produse in regiune. Intoarcere la hotel.

ZIUA 8 | Zbor de intoarcere catre București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere catre București.

Final CIRCUIT ITALIA TOSCANA FLORENTA 8 ZILE AVION

Acte necesare:

Carte de identitate valabila sau pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Optional- se rezerva doar la inscriere

Pachet demipensiune: 89 euro/pers

Pachet 3 excursii optionale: 169 euro/pers

Pachet COMBO (demipensiune + excursii opționale): 239 euro/pers

Suprataxa pentru camera single aprilie-mai și octombrie-noiembrie: 149 euro/pers.

Suprataxa pentru camera single iunie-iulie și august-septembrie: 189 euro/pers

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Italia Toscana Florenta 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa