0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Italia Coasta de Azur 8 zile Avion

Garantia calitatii!
549 euro de la 544 euro( + taxe 150 euro)
persoana in camera dubla
Reducere 100 EURO/pers, plecari 2024! Valabil pentru inscrieri pana la 31.05

Plecari

29.05.2024, 05.06.2024, 12.06.2024, 11.09.2024, 18.09.2024, 25.09.2024, 02.10.2024, 09.10.2024, 16.10.2024, 23.10.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-53326
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
03.04.24 599 euro
10.04.24, 23.10 649 euro
01.05.24 ,29.05.24 ,05.06.24,12.06.24, 11.09, 18.09, 25.09 799 euro
08.05.24,15.05.24,22.05.24 , 02.10, 09.10 749 euro
16.10 699 euro

Itinerariu

Nissa, Menton, Coasta Ligurica, San Remo si Dolceaqua, Eze, Monaco, Genovam Portofino, Torino,Cannes si Antibes

Servicii incluse

Zbor dus-intors Bucuresti-Milano cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 7 nopti la hotel de 4*
Mic dejun
Excursii conform program: Genova si Albenga, Nissa si Menton

Servicii neincluse

Taxe de aeroport: 150 euro/pers
Pachet cină 7 seri: 99 euro/pers. (se rezerva doar la inscriere)
Pachet 3 excursii optionale (Sanremo si Dolceaqua, Portofino, Cannes si Antibes): 189 euro/pers (se rezerva doar la inscriere)
Taxa locala: aprox. 3 euro/persoana/noapte (se achita la fata locului)
Bacsisuri pentru ghizi si soferi
Asigurare storno si medicala

Program

Circuit Italia Coasta de Azur 8 zile Avion

Ziua 1: Zbor spre Italia.

Dupa sosirea in aeroport veti fi tranferati spre Coasta Ligurica pentru cazare la hotelul Loano 2 Village 4* sau similar.

Ziua 2: Nissa si Menton (inclus)

Mic-dejun. Franta va asteapta sa o descoperiti! Splendoarea sa atemporala, clima placuta, orasele fermecatoare, marea azurie si drumurile sinuoase dintre munti au inspirat multi artisti. Aici au trait si au lucrat Chagall, Monet, Picasso, F. Scott Fitzgerald si Hemingway. In continuare veti merge la renumita Piata de flori din Nisa, un loc de intalnire al florarilor, dar si al artizanilor din regiune. Cealalta jumatate a zilei o veti petrece vizitand Menton, acest sat relativ mic in care linistea si farmecul sunt omniprezente.

Ziua 3: Coasta Ligurica. San Remo si Dolceaqua ( excursie optionala)

Mic-dejun. Astazi veti experimenta Coasta Ligurica si frumusetile sale. Prima oprire : San Remo. Unul dintre cele mai atractive orase de pe Riviera Ligurica, de asemenea cunoscut ca si Orasul Festivalurilor si al Florilor. Mergeti pe bulevardul Corso Empress pana la Cazinou, admirati Teatrul Ariston si faceti o plimbare prin orasul vechi, La Pina. Veti continua spre orasul Dolceacqua: un minunat sat amplasat pe dealurile din Val Nervia, deoarece este considerat una dintre pietrele pretioase ale Rivierei Italiene.

Ziua 4: Timp liber sau excursie optionala Eze si Monaco (se achita la fata locului)

Mic-dejun. Calatoria de astazi va fi la Eze si Monaco-Monte Carlo. Prima oprire este la Eze, considerat a fi unul dintre cele mai frumoase sate din Regiunea Alpilor Maritimi. Impreuna cu Eze, veti vizita Fragonard, o parfumerie exclusiva si un producator de cosmetice renumit in intreaga lume. Plecare spre Monaco, un stat independent situat pe Coasta de Azur, renumit pentru stilul sau de viata exclusivist si promenade luxoase. Celebrul Casino de Monte-Carlo, Monaco Ville, sediul Parlamentului si al Printul, La roca sau Opera sunt unele dintre atractiile din timpul vizitei.

Ziua 5: Genova (inclus). Portofino (excursie optionala)

Mic-dejun. Plecare spre Genova. Vizitati orasul vechi, cel mai mare si cel mai bine pastrat oras medieval din Europa, inclus in lista UNESCO cu Portul Antico si cu cel mai mare acvariu din Europa. De asemenea, aici este casa lui Christopher Columb, principala poarta medievala a orasului, piata principala cu Fantana Ferrari, Palatul Dogilor, Catedrala Centrala San Lorenzo cu cripta unde sunt depozitate moastele lui Ioan Botezatorul. Incontinuare puteti participa la excursia optionala Portofino, oras frumos ca forma si culoare, cu portul sau cochet marginit de o piata cu case mici pastelate, vopsite cu galben, verde si albastru. A fost un sat mic de pescari ce dateaza din vremea Romei antice, iar astazi este unul dintre cele mai renumite destinatii turistice de pe Riviera Italiana, inclusa in lista UNESCO (in conditii meteorologice nefavorabile, plimbarea cu barca nu are loc).

Ziua 6: Torino – Timp liber sau excursie optionala (se achita la fata locului)

Mic-dejun. Plecare spre Torino. Veti face un tur in jurul pietelor mari, Piazza San Carlo, Piazza Castello si a doua cea mai mare piata din Europa, Piazza Vittorio, care ofera o priveliste asupra celui mai lung rau al Italiei, Po si asupra uimitoarei biserici Grand Madre.

Ziua 7: Cannes si Antibes ( excursie optionala)

Mic-dejun. Astazi veti calatori catre alte perle ale Rivierei Franceze: Cannes si Antibes. Veti vedea Cannes, al carui motto este – Viata este o vacanta. Magnificul bulevard Croisette de doi kilometri, cu palmieri, restaurante, cafenele, buticuri, plaje pitoresti, legendarul Palat al Festivalurilor – acesta este Cannes, un oras din care straluceste eleganta, farmecul si splendoarea. Dupa-amiaza veti vizita Antibes. Orasul vechi se afla pe malul Marii Mediterane si este o explozie de culori: fatadele crem ale caselor sunt incadrate de o vegetatie luxurianta intr-o paleta vasta de roz, galben, rosu sau violet. Micul port din L Olivette arata ca o carte postala de pe Riviera Franceza.

Ziua 8: Zbor de intoarcere catre Bucuresti

Mic-dejun. Este timpul sa va intoarceti acasa si sa va luati ramas bun de la Bella Italia. Veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere spre casa.

*Numar minim participanți necesar pentru organizarea excursiei: 30 persoana

Optional – se rezerva doar la inscriere

Pachet cina 7 seri: 99 euro/pers.
Pachet 3 excursii optionale (Sanremo si Dolceaqua, Portofino, Cannes si Antibes): 189 euro/pers

ACTE NECESARE:
• Carte de identitate valabila sau pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de renuntare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru renuntarea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru renuntarea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Italia Coasta de Azur 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa