Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Acești termeni de utilizare vă indică condițiile în care puteți utiliza site-ul nostru (www.bavariatour.ro). Prin utilizare se înțelege atât accesarea, cât și navigarea pe site-ului nostru.

Citiți cu atenție acești termeni de utilizare înainte de a ultiliza site-ul nostru, deoarece acestea se vor aplica pe tot parcursul utilizării de către dvs. a site-ului. Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că acceptați acești termeni de utilizare și că sunteți de acord să le respectați.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de utilizare, nu trebuie să utilizați site-ul nostru.

Următorii termeni suplimentari, care pot fi accesați de pe pagina de home a site-ului nostru, se vor aplica și în cazul utilizării de către dvs. a site-ului nostru:

 • Politica noastră de confidențialitate, care stabilește termenii în care procesăm orice dată cu caracter personal pe care o colectăm de la dvs. sau pe care ne-o furnizați. Utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu această prelucrare și garantați că toate datele pe care le furnizați sunt corecte.
 • Politica noastră de utilizare, care stabilește drepturile de utilizare permise și drepturile de urilizare interzise ale site-ului nostru. Când utilizați site-ul nostru, trebuie să respectați această politică de utilizare.
 • Politica noastră privind cookie-urile, care conține informații despre cookie-urile de pe site-ul nostru.

Informații despre noi

Acest site web este administrat de Bavaria Concept Tour (Adresa: Bucuresti, Piata Amzei Str. Mendeleev, Nr. 8, Et. 2, Ap. 4, Sector 1, J40/3143/2018, CIF 38970773). Suntem o companie cu răspundere limitată. Putem fi contactați la 0744 300 309 sau [email protected].

Modificări ale acestor termeni și accesul la site-ul nostru     

Putem revizui acești termeni de utilizare în orice moment prin modificarea acestei pagini. Verificați periodic această pagină pentru a lua notă de orice schimbări pe care le facem deoarece aceste schimbări vă influențează în mod direct.

Noi nu garantăm faptul că site-ul nostru sau orice conținut de pe el nu va fi lipsit de erori sau omisiuni.

Nu garantăm faptul că site-ul nostru sau orice conținut de pe acesta va fi întotdeauna disponibil. Accesul la site-ul nostru este permis temporar. Putem suspenda, retrage, întrerupe sau modifica total sau parțial parte a site-ului nostru fără notificare. Nu vom fi responsabili pentru dvs. dacă, din orice motiv, site-ul nostru este indisponibil pentru orice perioadă. Sunteți responsabil pentru a face toate aranjamentele necesare pentru a avea acces la site-ul nostru.

Securitate     

Pentru a vă asigura că acest site rămâne disponibil pentru toți utilizatorii, este posibil să monitorizăm traficul pentru a identifica încercările neautorizate de a încărca sau  schimba informații sau de a altera în alt mod site-ul. Oricine utilizează acest site acceptă în mod expres o astfel de monitorizare.

Tentativele neautorizate de a modifica, altera, distruge sau corupe orice informație stocată pe acest site, pentru a sparge orice caracteristici de securitate, pentru a sonda, scana sau testa vulnerabilitățile, a sparge măsurile de securitate, instalarea sau încercarea de a instala programe software neautorizate sau de a folosi acest sistem pentru alte scopuri decât cele prevăzute, sunt interzise în mod expres și pot conduce la urmărirea penală.

Orice posibilă activitate ilegală va fi raportată, împreună cu orice dovezi care ar putea fi adunate, autorităților competente.

Excepții

Acest site poate conține legături prin hiperlink-uri la informații create și găzduite de alte organizații, fie publice, fie private. Nu garantăm acuratețea, relevanța, utilitatea, oportunitatea sau caracterul complet al informațiilor furnizate prin hiperlink-uri.

Includerea de hiperlink-uri către alte site-uri nu are intenția de a promova aceste site-uri și informațiile conținute de acestea și nici nu intenționează să aprobe, să recomande sau să favorizeze orice opinii exprimate sau produse și servicii comerciale oferite pe aceste site-uri sau organizațiile care sponsorizează site-urile.

Referințele pe acest site a oricăror produse, procese sau servicii comerciale, sau utilizarea oricărui nume firmă sau corporație este pentru informarea și comoditatea vizitatorilor site-ului și nu constituie o recomandare sau favorizare din partea companiei.

Opiniile exprimate de orice persoană din cadrul oricărui forum sau blog sunt doar opiniile acelei persoane și nu reflectă sau nu reprezintă în nici un fel opiniile Bavaria Concept Tour.

Drepturi de autor

Orice conținut de pe acest site și tot conținutul oricăror documente furnizate vizitatorilor sau clienților (de exemplu, newsletter-ul) este proprietatea noastră sau a altui deținător al drepturilor de autor, cu excepția cazului în care se prevede altfel.
Nici un utilizator nu poate copia, modifica, publica, transmite, transfera, vinde, reproduce sau crea lucrări derivate prin distribuirea, afișarea sau exploatarea în vreun fel a conținutului, integral sau parțial, cu excepția acordului nostru expres scris sau a al titularului drepturilor de autor. Acești termeni de drepturi de autor se aplică tuturor informațiilor de pe acest site.

Servicii cu titlu gratuit

Bavaria Tour oferă o serie de servicii gratuite de pe site-ul său, cum ar fi newsletterele. Nu există nici un contract cu Bavaria Tour pentru orice serviciu gratuit, astfel încât nici un utilizator să nu poată deveni client prin utilizarea oricărui serviciu gratuit și nu suntem răspunzători față de nici un utilizator în urma utilizării oricărui serviciu gratuit.

Limitarea răspunderii

Nu vom fi răspunzători față de niciun utilizator pentru nici o pierdere sau prejudiciu cauzată datorită:

 • utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului nostru; sau
 • utilizarea sau dependența de orice conținut afișat pe site-ul nostru.

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web conectate pe site-ul nostru. Astfel de legături nu ar trebui interpretate ca o aprobare de către noi a acestor site-uri web. Nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daună care ar putea apărea din cauza utilizării de către dvs. a acestora.

Solutionarea online a litigiilor: pentru oferirea unui instrument eficient de solutionare a reclamatiei consumatorilor in cazul achizitionarii de bunuri si servicii on line precum si pentru ca procedura solutionarii alternative a litigiilor sa fie disponibila si usor accesibila online pentru ambele parti, Regulamentul nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor prevede instituirea unei platforme de solutionare online a litigiilor (denumita in continuare “platforma SOL”) care sa le ofere consumatorilor si comerciantilor un punct de intrare unic pentru solutionarea extrajudiciara a litigiilor online, prin intermediul entitatilor de solutionare alternativa a litigiilor care sunt conectate la platforma.

Din punct de vedere informatic, platforma SOL va fi un site interactiv, gratuit si disponibil in toate limbile oficiale ale institutiilor Uniunii Europene, dipsonibil la adresa:https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO.

Aceasta platforma: va furniza un formular de reclamatie care va fi completat si transmis online de catre reclamant; va informa partea parata in legatura cu reclamatia depusa; va identifica institutiile abilitate (entitatile de solutionare alternativa a litigiilor), etc.

Prin urmare, Directiva si Regulamentul (UE) nr. 524/2013 sunt doua instrumente legislative interconectate si complementare.

Utilizatorii site-ului www.bavariatour.ro.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.
 • prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: [email protected]

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Bavaria Concept Tour SRL, puteti accesa site-ul www.bavariatour.ro sectiunea Politica de confidentialitate.