Scopul acestei politici de confidențialitate este de a descrie tipurile de informații pe care le colectam de la dvs. și de a explica modul în care le folosim.

Protecția datelor cu caracter personal reprezintă o preocupare majora, de aceea datele cu caracter personal colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrare conform prevederilor Regulamentului General privind Datele cu Caracter Personal nr. 679/2016. Acesta impune un set unic de reguli în materia protecției datelor cu caracter personal, înlocuind Directiva 95/46/CE.

Pentru noi – Bavaria Tour – intimitatea dvs. este foarte importantă. Informațiile pe care le colectăm de la dvs., în cazul în care alegeți să le furnizați, ne permit să vă trimitem informații despre produsele și serviciile pentru care manifestați un interes. Prin furnizarea informațiilor dvs. sunteți de acord să le procesăm în acest scop. Nu le vom transfera nici unei terțe părți fără ca dvs. să fiți informați. Utilizând site-ul nostru, acceptați și sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

Date pe care le colectam despre dumneavoastră

Putem colecta și procesa următoarele date cu caracter personal:

Informații pe care ni le furnizați.

Ne puteți furniza informații despre dvs., completând formulare pe site-ul nostru (www.bavariatour.ro) sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau altă metodă. Acestea includ informațiile pe care le furnizați atunci când vă înscrieți pentru newsletter, servicii de informare sau căutați un produs pe site-ul nostru. Informațiile pe care ni le furnizați pot include: date necesare pentru înregistrare pe site si facturare (nume, prenume, CNP, telefon, adresa de livrare, email), date de trafic, cookie-uri (stocate automat) necesare pentru colectarea adresei IP a computerului, a tipului de browser folosit si paginile vizualizate.

Informațiile pe care le colectăm despre dvs.

Pentru fiecare vizită a dvs. pe site-ul nostru, putem colecta automat următoarele informații:

 • informații tehnice, inclusiv adresa IP (Internet Protocol) utilizată pentru a vă conecta calculatorul la Internet, locația, informațiile dvs. de conectare, tipul și versiunea browserului, setarea fusului orar, tipurile și versiunile de plug-in de browser, sistemul de operare și platforma;
 • informații despre vizita dvs., inclusiv adresa completă pentru Uniform Resource Locators (URL), clickstream către, prin și de pe site-ul nostru (inclusiv data și ora); produse pe care le-ați vizualizat sau căutat; timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor la anumite pagini, informațiile despre interacțiunea paginilor (cum ar fi derularea, clicurile și mouse-overs), metodele utilizate pentru a răsfoi pagina, orice număr de telefon folosit pentru a apela numerele de servicii pentru clienți și, dacă ați accesat site-ul de un motor de căutare, adresa respectivului motor de căutare și termenul de căutare pe care l-ați utilizat.

Informații pe care le primim din alte surse.

Lucrăm îndeaproape cu terțe părți (de exemplu: ale agenții de turism) de la care putem primi informații despre dumneavoastră.

Gestionarea informațiilor

Utilizăm informațiile deținute despre dvs. în următoarele moduri:

Informații pe care ni le furnizați.

Vom folosi aceste date pentru:

 • a ne îndeplini obligațiile care decurg din contractele încheiate între dvs. și noi
 • a vă furniza informații despre produsele și serviciile solicitate,
 • a vă înștiința despre modificări de orice fel,
 • a ne asigura că site-ului nostru este prezentat în modul cel mai eficient pentru dvs. și computerul dvs.

Informațiile pe care le colectăm despre dvs.

Vom folosi aceste informații pentru:

 • administrarea site-ul nostru și pentru operațiuni interne, inclusiv depanare, analiză de date, testare, expertiză, statistică și cercetare;
 • a îmbunătăți site-ul pentru a ne asigura că este prezentat în modul cel mai eficient pentru dvs. și computerul dvs.
 • a vă permite să participați la caracteristicile interactive ale serviciilor noastre, atunci când alegeți să faceți acest lucru;
 • ca parte a eforturilor noastre de a păstra site-ul nostru sigur și în siguranță;
 • pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o oferim dvs. și altora și pentru a vă oferi publicitate relevantă;

Informații pe care le primim din alte surse.

Putem combina aceste date cu informațiile pe care ni le oferiți și cu cele pe care le colectăm despre dvs. Putem folosi aceste date combinate pentru scopurile stabilite mai sus (în funcție de tipurile de informații pe care le primim).

Puteți să vă revocați în orice moment consimțământul dvs. pentru prelucrarea datelor dvs. prin trimiterea unui e-mail la [email protected]. Puteți să ne cereți în orice moment informații despre datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., să ne cereți să corectăm, să ștergem sau să portăm aceste informații.

Site-ul nostru poate conține legături către și de pe site-urile web ale partenerilor noștri, ale agenților de publicitate și ale afiliaților. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și nu avem nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite date personale acelor site-uri.

Orice modificare pe care o vom face pe viitor în privința politicii noastre de confidențialitate vor fi afișate pe această pagină și, dacă este cazul, o notificare va fi transmisă prin e-mail. Vă rugăm să verificați frecvent politica noastră de confidențialitate pentru a vedea orice actualizări sau modificări a acesteia.

Anexa – Țări adecvate pentru transferul de date
Următoarele țări sunt recunoscute ca oferind un nivel adecvat de protecție a drepturilor și libertăților subiecților de date.
• Țările Uniunii Europene (Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Marea Britanie),
• Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Andora, Argentina, Canada (doar entități comerciale), Insulele Feroe, Guernsey, Israel, Insula Man, Jersey, Noua Zeelandă, Elveția, Uruguay, Statele Unite ale Americii (doar organizațiile certificare Shield).

Formular cerere de acces la informatii

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la adresa : Bd. G-ral GHEORGHE MAGHERU 28-30,Sector 1, cod postal010336, Bucuresti, Romania, telefon: +40318059211, e-mail [email protected]