0744 300 309 / 0744 303 717 |
Garantia calitatii!
de la 242 euro
persoana in camera dubla

Plecari

14.08.2024, 04.09.2024, 27.11.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-45197
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Itinerariu

Drobeta Turnu Severin - Porţile de Fier - Cetatea Golubăț – Belgrad –Sremki Karlovci - Novisad –Serbia de Est : Manastirea Manasija, Pestera Resava, Casacada Lisine, Fortareata Smederev

Servicii incluse

- Transport cu autocar/minibus clasificat;
- 4 cazări hotel de 3*;
- 4 mic dejun;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

· Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* platibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
· Excursiile opționale pentru un grup minim de 30 de persoane;
· Asigurare Covid (storno + medicala).

Program

Circuit Serbia 5 zile Autocar

Ziua 1. București – Belgrad

Ne imbarcam in autocar la ora 6.30 dimineata din Autogara Centrala – București și plecam pe ruta Craiova – Drobeta Turnu Severin. Oprim la Taverna Sarbului, delectandu-ne inca de pe teritoriul romanesc cu primele savori sarbești. Trecem Dunarea la Porțile de Fier și continuam drumul pe malul sarbesc al fluviului, pana la Cetatea Golubaț. Aflata la 4 km de localitatea omonima, cetatea se inalța spectaculos pe stancile inalte de bazalt, imaginea sa oglindindu-se in apele line ale Dunarii. Ajungem dupa-amiaza tarziu in Belgrad, și ne ramane timp sa facem un scurt tur de oraș. La inceput, ne incearca un puternic sentiment de deja vu: aceleași cladiri stereotipe, bulevarde largi flancate de blocuri de locuințe, cartiere urbanizate in stilul caracteristic al epocii comuniste. Apoi totul se schimba și putem sa admiram cladirile și monumentele istorice imbaiate in lumini ambientale, atracțiile pe care le vom vizita in urmatoarea zi. Ne indreptam spre hotel pentru cazare.

 • Ziua 2. La pas prin Belgrad

Micul dejun ne pregatește pentru un tur intensiv al unui oraș care are multe de povestit. Asediul nostru incepe prin Poarta Leopold, punctul de acces catre centrul istoric. Belgradul s-a ridicat pe vechea Cetate Singidunum, fondat de un trib celtic și transformat de romani intr-un centru de aparare la granița imperiului. Cetatea se afla in Parcul Kalemegdan, un spațiu ce se intinde pana la malurile Dunarii și ale Raului Sava. La distanța de cațiva pași zarim: Poarta Zindan, Poarta lui Despot, Fantana Romana, Biserica Ruzica, Muzeul de Istorie Naturala, Monumentul Recunoștinței Franceze, Poarta Vidin și Turnul cu Ceas.

Lasam in urma cetatea și facem o scurta oprire la Catedrala Ortodoxa Arhanghelul Mihail, construita la ordinele domnitorului Milos Obrenovic, in 1837 iar peste drum zarim si Palatul Printesei Ljubica. Ne continuam plimbarea pe artera pietonala Kneaz Mihajlov, faimoasa pentru cafenelele și magazinele foarte en vogue. Aici gasim un oraș vibrant, plin de viața și istorie, cu edificii civile in stil neoclasic sau baroc ce poarta amprenta Habsburgica de sec. XIX. Dupa ce ajungem in Piața Republicii, intram in Skadarlija, cartierul boem al Belgradului, corespondent al celebrului Montmartre din Paris, cu o puzderie de cafenele și carciumi unde odinoara iși faceau veacul scriitori, artiști și actori la sfarșitul secolului XIX. Cateva dintre localuri mai primesc și astazi oaspeți, Dva Jelena, Zlatni Bokal și Tri Sesira. In carciumi, notele muzicale readuc atmosfera de inceput de secol XX, cu chansonete sau folk și jazz autohton și clinchet de pahare, acompaniate de o animație vesela și voci petrecarețe.

Vizita noastra continua cu Catedrala Sf. Sava, cea mai impunatoare catedrala ortodoxa din Balcani, incendiata de catre turci in 1595 și reconstruita in secolul XIX. De aici, pornim spre Belgrad-ul nou ca sa aflam de ce mai dainuie nostalgia epocii Josif Broz Tito.

Trecem peste Raul Sava și admiram fosta cladire a Comitetului Central al Partidului Comunist cunoscut și ca Palatul Federației, Turnul Genex și Centrul Sava. Intram in epoca Tito vizitand Mausoleul lui Tito in care este inmormantat si care se afla in Casa Florilor. Aici sunt expuse cadourile, obiectele personale dar si o colecție impresionanta de bastoane si decorații. E posibil sa ai impresia ca te-ai intors in timp, lipsește doar o fanfara militara, uniformele și steagurile cu secera și ciocanul.

Parasim epoca Tito, pornind pe ulițele stramte și strambe din Zemun, candva un cartier mai rau famat care actualmente a prins culoare și curaj și iși traiește a doua tinerețe. Intre noi fie vorba, aici se gasește cel mai bun street-food din Belgrad. Oprire obligatorie la Cetatea Zemun cu al sau Turn Millenium… și moment pentru poze.

Moment de ragaz: (program optional)

Seara mai ramine timp sa ne infruptam din preparatele supra-calorice, dar extrem de gustoase ale bucatariei sarbești, și sa ciocnim paharele pline de sljivovica (slibovița), rakija (rachiu) sau variantele sale mai fanteziste cu diverse arome precum cea de gutui, caise sau nuc

Ar fi pacat sa nu gustam din pacatoasa medovaca (bautura ursului), o variațiune a rachiului in care mierea este vedeta. Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam impresii și sa legam prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie și nu-i exclus sa mai fim și altadata …)

Cazare in Belgrad la acelasi hotel.

 • Ziua 3. Voivodina – Sremski Karlovci – Novisad – Belgrad

Servim micul dejun. Urmeaza program liber pentru cei care doresc sa descopere pe cont propriu minunatul oraș de pe raul Sava, Belgrad, iar pentru cei care sunt dornici sa extinda aventura pe meleagurile sarbești, propunem o excursie opționala spre nord, in provincia Voivodina. Șoseaua ne poarta prin peisaje rurale pline de farmec, trecand pe langa muntele Fruska și padurile Lyndon care ascund printre coroanele codrilor dese cele 16 manastiri ortodoxe ridicate aici in Evul Mediu. Ne oprim in pitorescul oraș Sremski Karlovci. Cladirile vechi baroce ne amintesc de turtele dulci de marțipan. Zabovim cat sa aflam de istoria colorata și multi-culturala a locului si trecem pragul Catedralei Ortodoxe Sf Nicolae.

Moment de ragaz (timp liber):

Este bucuria fiecarui calator sa afle despre cultura și valorile locurilor vizitate. Și cum ai putea face mai bine acest lucru in Karlovci decat prin a gusta doua dintre ˝celebritațile˝ localitații: vinul Bermet și prajiturile Kuglof. Povestea lor e mai lunga, dar iți dezvaluim doar faptul ca ele sunt o moștenire lasata de coloniștii germani din sec. XVIII. Vinul Bermet este mandria localnicilor, așa ca, golim cupele pana la fund. Nici ca ne-ar fi greu s-o facem… Ocazie perfecta sa ne cunoaștem mai bine, sa schimbam impresii și sa legam prietenii noi. La urma-urmei, suntem camarazi de drum și nu-i exclus sa mai fim și altadata …

Am ajuns și in Novisad, al doilea oraș ca marime din Serbia. Pastrand tradiția inca din timpul guvernarii austro-ungare, Novisad este astazi un centru cultural infloritor, cu o istorie legata de o pleiada de intelectuali și artiști de notorietate din Serbia. Din Piața Libertații, punctul zero al orașului, putem face scurte incursiuni spre atracțiile principale: Palatul Episcopal Ortodox, Catedrala Romano-Catolica, Catedrala Ortodoxa Sf. Gheorghe, Teatrul Național și Sinagoga, una dintre cele mai bine pastrate lacașuri de cult de acest gen in Europa. Ne plimbam la pas pe aleile pietonale și ne amestecam in mulțimea de oameni, localnici sau calatori care nu fac altceva decat sa traiasca clipa.

Seara ne intoarcem in Belgrad cu amintiri frumoase din calatoria noastra prin Voivodina. La intoarcerea in Belgrad , va propunem o croaziera de 2 ore pe Dunare pana la confluenta cu raul Sava. ( program optional).

 • Ziua 4. Serbia de Est : Manastirea Manasija – Pestera Resava -Lisine- Smederevo

Dimineața, dupa micul dejun, avem timp liber in Belgrad sau va propunem o excursie optionala inedita in Serbia de est. Un peisaj de natura frumoasa, care a fost locul unei lungi istorii turbulente, astazi este regiunea satelor mici de munte, a credintelor si obieciurilor ciudate, a fanteziei si a traditiilor, a surselor de apa minerala sanatoasa, a cascadelor uimitoare si a delicioaselor specialitati locale. Ne vom incepe calatoria cu o vizita la Manastirea Manasija, construita ca o adevarata fortificatie militara, cu turnuri si ziduri, pentru a proteja Biserica Sfintei Treimi de otomani. A fost construita in timpul domniei despotului Stefan Lazarevici la inceputul secolului al XV-lea. Mozaicurile de pe podea si frescele de pe pereti, impreuna cu obiectele arhitecturale de la Manasija, reprezinta o adevarata raritate pentru arhitectura medievala sarba si pentru pictura sarba veche. Vom continua spre Pestera Resava, ale carei sali luxoase va vor lasa fara suflare. In aceasta minune a naturii, veti intalni forme magnifice de stalactite si stalagmite vechi de mii de ani. Pestera detine titlul de una dintre cele mai interesante pesteri din Serbia, iar frumusetea sa naturala este protejata prin lege de stat.

Moment de ragaz (timp liber):

Nici nu stim cand a venit ora pranzului… dar daca tot suntem in aceasta zona va recomandam sa serviti un pranz traditional sarbesc intr-o atmosfera unica, intr-un restaurant aflat chiar sub cascada. Traditia culinara sarbeasca a combinat trei tendinte: mediteraneana, austro-ungara si orientala. Meniul traditional include o abundenta de carne, lapte si legume. Sarbii nu servesc salata intr-un bol separat ca aperitiv.

Cel mai adesea, legumele cu frunze si fructele sunt consumate in aceiasi farfurie cu felul principal

Totul, de la cartofi copti la kaimak, poate servi ca aperitiv. Kaymak este un lapte fermentat de origine animala. Cel mai adesea se foloseste laptele de oaie sau de capra. Textura kaymak-ului seamana cu cea a samantanii groase, dar gustul este mai bogat. Pofta buna!

Urmatoarea atractie este frumoasa Cascada Lisine, situata intr-o zona montana verde. Va veti bucura de privelistea apei cristaline si de sunetul linistit al naturii. De aici ne indreptam spre fortareata Smederevo, care face parte dintr-un lant de asemenea constructii, care se intindea pana la Portile de Fer. A fost construita intre 1428-1430 de catre ultimul conducator medieval al Serbiei, despotul Djuradj Brankovic. Planul triunghiular al cetatii acopera o suprafata mai mare de 11 ha, la confluenta dintre Dunare si raul Jezava. Datorita acestei asezari ea a jucat un important rol religios si comercial in regiune impreuna cu fortaretele surori de la Novi Sad, Golubac, Lepinski Vir si Viminacium. Principalul lor rol era insa acela de a rezista inaintarii otomanilor spre Europa. Seara ne intoarcem la hotelul nostru din Belgrad pentru cazare.

 • Ziua 5. Belgrad – București

Dimineata, plecam dupa micul dejun, spre țara cu o scurta cu multe amintiri frumoase de pa teritoriul Serbiei. Ajungem seara in Bucuresti.

SERVICII OPTIONALE:

· Locuri preferentiale in autocar 25EUR/pers. (se rezerva cronologic, primele locuri in autocar incepand cu bancheta a doua); Atentie! Locuri limitate.

 • Excursie Voivodina (Novi Sad si Sremski Karlovci) – 30 EUR /pers.
 • Serbia de Est ( Manastirea Manasija, Pestera Resava, Cascada Lisine, Fortareata Smederevo) – 40 EUR /pers.

2. Croaziera pe Dunare si Sava -30 EUR /pers

 • NOU! 10 % Discount la achitarea din tara a excursiior optionale

suplimente &reduceri

 • Supliment de single: 75 EUR
 • Reducere a 3-a pers. in tripla: 1 EUR
 • Copil 6-12 ani reducere 15 EUR in camera dubla cu doi adulți.
 • Pentru plecare din 02.05* Paste se achita un supliment de 20 EUR.

Gradul de realizarea a grupurilor este 95%.

Tarifele sunt calculate pentru un Grup minim 35 pers.

Pentru grupuri mai mici se aplica urmatoarele suplimente :

-16-24 pers – supliment 30 EUR/pers

-25-34 pers- supliment 15 EUR/ pers

PUNCTELE DE IMBARCARE / DEBARCARE GRATUITA (AUTOCAR SAU MICROBUS):

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30

PITESTI Benzinaria Petrom iesire Pitesti Est 07.30

SLATINA Parcare Hotel Parc 08.30

CRAIOVA McDonald’s – Calea Bucuresti 10.00

DROBETA Benzinaria Rompetrol iesire Craiova 11.30

TRANSFERURI CONTRA COST – se rezerva doar la inscriere

(autocar sau microbus):

BRASOV * 15 EUR / sens /pers. Benzinaria Socar -Str Harmanului nr. 52

PREDEAL* 15 EUR / sens/pers. Gara CFR Predeal

SINAIA* 15 EUR / sens /pers. Gara CFR Sinaia

PLOIESTI* 10 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom (METRO) DN 1

FOCSANI* 12 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom – Strada Cuza Voda nr. 58A

IASI* 25 EUR /sens / pers. Parcare Centrul comerical Carrefou – str Arcu 29

BUZAU* 10 EUR / sens / pers. Benzinaria Petrom Vama

GALATI* 10 EUR / sens / pers. Parcare Mc Donald’s

BRAILA* 10 EUR / sens /pers. Catedrala la Covrigaria Panda

PIATRA NEAMT* 20 EUR / sens /pers. Parcare Mc Donald’s

BACAU* 15 EUR / sens /pers. Parcare Stadion Municipal

* Transferurile marcate cu „ * „ se fac la Bucuresti

DETALII TRANSFERURI

Pentru transferurile din țara turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata.

Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Ȋnscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

Transferurile CONTRA COST sunt reconfirmate cu 2 – 3 zile inainte de plecare si pot fi LIMITATE in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Sunt garantate pentru minim 4 persoane.

ATENTIE! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare.

INFORMATII PARTE DIN CONTRACT:

Derulare program:

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

· Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2023:

Belgrad: Hotel Elegance 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

· Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turistdirect la receptie, asistat de insotitorul de grup.

· Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotelsolicitati receptionerului sa va informeze cu

· Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate in program sunt informative.

Modificari si anulari:

· Pretul este calculat pentru un grup minim de 25 de persoane.

· Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.

· Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn functie de numarul final de participanti.

· Pentru neȋntrunirea numarului minim de participanti, agentia ofera celor ȋnscrisi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o alta data de plecare a aceluiasi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul sau, cu o data de plecare apropiata. Aceasta informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupului, va fi comunicata cu cel putin 21 de zile inainte de data calatoriei efective.

· Ȋn cazul reprogramarii pe un alt program sau alta data de plecare, agentia garanteaza rezervarile pe noua varianta pentru un interval de 72 de ore. Dupa acest termen, locurile vor fi eliberate automat de catre sistem. Recomandam confirmarea ȋn scris pentru aceasta modificare, ȋn termenul mentionat.

· Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn functie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare.

GHIZI SI PROGRAME OPTIONALE:

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

· Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ȋn timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.

· Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

DOCUMENTE DE CALATORIE:

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

· Pentru calatorie sunt necesare pasaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Serbia 5 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa