031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Serbia 5 zile Autocar

Garantia calitatii!
215 € de la 213 €
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-45197
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment Camera Single Reducere copil 6-12 ani, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti Reducere a 3-a persoana in camera
26.04; 14.05; 31.05; 13.07; 30.07; 12.08; 27.08; 05.09.2019 215 euro 45 euro 15 euro 10 euro

Itinerariu

Drobeta Turnu Severin, Porţile de Fier, Cetatea Golubăț, Belgrad, Sremki Karlovci, Novisad, Nis

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat 2-4*
- 4 cazări hotel de 3*;
- 4 mic dejun;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Excursiile opționale si Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.

Program

Circuit Serbia 5 zile Autocar

Ziua 1. București – Belgrad

Ne imbarcam in autocar la ora 6.30 dimineata din Autogara Centrala – București și plecam pe ruta Craiova – Drobeta Turnu Severin. Oprim la Taverna Sarbului, delectandu-ne inca de pe teritoriul romanesc cu primele savori sarbești. Trecem Dunarea la Porțile de Fier și continuam drumul pe malul sarbesc al Dunarii, pana la Cetatea Golubaț. Aflata la 4 km de localitatea omonima, cetatea se inalța spectaculos pe stancile inalte de bazalt, imaginea sa oglindindu-se in apele line ale Dunarii. In timpul vizitei, aflam despre istoria tumultoasa a cetații și surprindem prin obiectivul aparatului foto panorama amețitoare de pe zidurile inalte. Ajungem dupa-amiaza tarziu in Belgrad, și ne ramane timp sa facem un scurt tur de oraș. La inceput, ne incearca un puternic sentiment de deja vu: aceleași cladiri stereotipe, bulevarde largi flancate de blocuri de locuințe, cartiere urbanizate in stilul caracteristic al epocii comuniste. Apoi totul se schimba și putem sa admiram cladirile și monumentele istorice imbaiate in lumini ambientale, atracțiile pe care le vom vizita in urmatoarea zi. Ne indreptam spre hotel pentru cazare.

Ziua 2. La pas prin Belgrad …

Micul dejun ne pregatește pentru un tur intensiv al unui oraș care are multe de povestit. Asediul nostru incepe prin Poarta Leopold, punctul de acces catre centrul istoric. Belgradul s-a ridicat pe vechea Cetate Singidunum, fondat de un trib celtic și transformat de romani intr-un centru de aparare la granița imperiului. Cetatea se afla in Parcul Kalemegdan, un spațiu ce se intinde pana la malurile Dunarii și ale Raului Sava. La distanța de cațiva pași zarim: Poarta Zindan, Poarta lui Despot, Fantana Romana, Biserica Ruzica, Muzeul de Istorie Naturala, Monumentul Recunoștinței Franceze, Poarta Vidin și Turnul cu Ceas.

Lasam in urma cetatea și facem o scurta oprire la Catedrala Ortodoxa Arhanghelul Mihail, construita la ordinele domnitorului Milos Obrenovic, in 1837 iar peste drum zarim si Palatul Printesei Ljubica. Ne continuam plimbarea pe artera pietonala Kneaz Mihajlov, faimoasa pentru cafenelele și magazinele foarte en vogue. Aici gasim un oraș vibrant, plin de viața și istorie, cu edificii civile in stil neoclasic sau baroc ce poarta amprenta Habsburgica de sec. XIX. Dupa ce ajungem in Piața Republicii, intram in Skadarlija, cartierul boem al Belgradului, corespondent al celebrului Montmartre din Paris, cu o puzderie de cafenele și carciumi unde odinoara iși faceau veacul scriitori, artiști și actori la sfarșitul secolului XIX. Cateva dintre localuri mai primesc și astazi oaspeți, Dva Jelena, Zlatni Bokal și Tri Sesira. In carciumi, notele muzicale readuc atmosfera de inceput de secol XX, cu chansonete sau folk și jazz autohton și clinchet de pahare, acompaniate de o animație vesela și voci petrecarețe.

Vizita noastra continua cu Catedrala Sf. Sava, cea mai impunatoare catedrala ortodoxa din Balcani, incendiata de catre turci in 1595 și reconstruita in secolul XIX. De aici, pornim spre Belgrad-ul nou ca sa aflam de ce mai dainuie nostalgia epocii Josif Broz Tito.

Trecem peste Raul Sava și admiram fosta cladire a Comitetului Central al Partidului Comunist cunoscut și ca Palatul Federației, Turnul Genex și Centrul Sava. Intram in epoca Tito vizitand Mausoleul lui Tito in care este inmormantat si care se afla in Casa Florilor. Aici sunt expuse cadourile, obiectele personale, o colecție impresionanta de bastoane, decorațiile, mașinile lui Tito – printre care și un Rolls Royce Phantom V din 1960. E posibil sa ai impresia ca te-ai intors in timp, lipsește doar o fanfara militara, uniformele și steagurile cu secera și ciocanul. Parasim epoca Tito, pornind pe ulițele stramte și strambe din Zemun, candva un cartier mai rau famat care actualmente a prins culoare și curaj și iși traiește a doua tinerețe. Intre noi fie vorba, aici se gasește cel mai bun street-food din Belgrad. Oprire obligatorie la Cetatea Zemun cu al sau Turn Millenium… și moment pentru poze.

Moment de ragaz: (program optional)

Seara mai ramine timp sa ne infruptam din preparatele supra-calorice, dar extrem de gustoase ale bucatariei sarbești, și sa ciocnim paharele pline de sljivovica (slibovița), rakija (rachiu) sau variantele sale mai fanteziste cu diverse arome precum cea de gutui, caise sau nuc. Ar fi pacat sa nu gustam din pacatoasa medovaca (bautura ursului), o variațiune a rachiului in care mierea este vedeta. Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam impresii și sa legam prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie și nu-i exclus sa mai fim și altadata …)

Cazare in Belgrad.

Ziua 3. Voivodina –Sremski Karlovci – Novisad – Belgrad

Servim micul dejun. Urmeaza program liber pentru cei care doresc sa descopere pe cont propriu minunatul oraș de pe raul Sava, Belgrad, iar pentru cei care sunt dornici sa extinda aventura pe meleagurile sarbești, propunem o excursie opționala spre nord, in provincia Voivodina. Șoseaua ne poarta prin peisaje rurale pline de farmec, trecand pe langa muntele Fruska și padurile Lyndon care ascund printre coroanele codrilor dese cele 16 manastiri ortodoxe ridicate aici in Evul Mediu. Ne oprim in pitorescul oraș Sremski Karlovci. Cladirile vechi baroce ne amintesc de turtele dulci de marțipan. Zabovim cat sa aflam de istoria colorata și multi-culturala a locului si trecem pragul Catedralei Ortodoxe Sf Nicolae.

Moment de ragaz:

Este bucuria fiecarui calator sa afle despre cultura și valorile locurilor vizitate. Și cum ai putea face mai bine acest lucru in Karlovci decat prin a gusta doua dintre ˝celebritațile˝ localitații: vinul Bermet și prajiturile Kuglof. Povestea lor e mai lunga, dar iți dezvaluim doar faptul ca ele sunt o moștenire lasata de coloniștii germani din sec. XVIII. Vinul Bermet este mandria localnicilor, așa ca, golim cupele pana la fund. Nici ca ne-ar fi greu s-o facem… Ocazie perfecta sa ne cunoaștem mai bine, sa schimbam impresii și sa legam prietenii noi. La urma-urmei, suntem camarazi de drum și nu-i exclus sa mai fim și altadata …

Am ajuns și in Novisad, al doilea oraș ca marime din Serbia. Pastrand tradiția inca din timpul guvernarii austro-ungare, Novisad este astazi un centru cultural infloritor, cu o istorie legata de o pleiada de intelectuali și artiști de notorietate din Serbia. Din Piața Libertații, punctul zero al orașului, putem face scurte incursiuni spre atracțiile principale: Palatul Episcopal Ortodox, Catedrala Romano-Catolica, Catedrala Ortodoxa Sf. Gheorghe, Teatrul Național și Sinagoga, una dintre cele mai bine pastrate lacașuri de cult de acest gen in Europa. Ne plimbam la pas pe aleile pietonale și ne amestecam in mulțimea de oameni, localnici sau calatori care nu fac altceva decat sa traiasca clipa.

Seara ne intoarcem in Belgrad cu amintiri frumoase din calatoria noastra prin Voivodina.

Ziua 4. Belgrad – Nis

Dimineața, dupa micul dejun, pornim spre Nis, un alt oraș care le da sarbilor motive sa se mandreasca și vei vedea ca au și de ce. In primul rand, vechea Cetate Nais a fost locul de naștere al primului imparat creștin roman – Constantin cel Mare. Orașul actual s-a ridicat in jurul acestei cetați fenomenale, acesta fiind și motivul principal al vizitei noastre. Monument cultural și istoric extraordinar de bine conservat, declarat monument protejat inca din 1948, cetatea are o istorie scrisa cu mult sacrificiu și sange sarbesc. In cetate, ramai cu gura cascata privind turnul de cranii umane, ramașițele luptatorilor sarbi cazuți in lupta impotriva otomanilor. Coboram din cetate in cartierul Crveni Krst (Crucea Roșie) unde vizitam un lagar de concentrare nazist, perfect conservat, unde au fost deținuți și uciși intre 1941-1945, in afara de membri comunitaților de evrei și romi, mulți dintre luptatorii de eliberare și partizani sarbi. Plecam din Nis patrunși de emoții. Dar ne scuturam de istoria plina de orori al locului și ne indreptam catre Orașul Diavolului. Este considerat unul din cele 7 minuni ale naturii, o priveliște halucinanta cu niște formațiuni de roca foarte ciudate, sculptate parca de mana unui artist posedat. Turnurile naturale s-au format in milioane de ani, in urma eroziunii stancilor de catre apele extrem de acide ce țașnesc din doua izvoare. Parasim Orașul Diavolului și ne intoarcem in Nis, unde vom ramane peste noapte.

Ziua 5. Nis – București

Dimineata, plecam dupa micul dejun, spre țara cu o scurta incursiune in teritoriul Bulgariei pe ruta Vidin. Ultimul popas din Serbia, este langa orașul Zajecar, unde putem sa admiram superbele ruine ale cetații romane Felix Romuliana, un important centru militar și administrativ al provinciei romane Dacia Ripensis. Situl a fost declarat parte a patrimoniului mondial UNESCO. Apoi intram in Bulgaria, trecem Dunarea la Vidin și ne indreptam spre București, via Craiova. Ajungem seara in Bucuresti.

Punctele de imbarcare gratuita numai la dus: * se rezerva la inscriere

(autocar sau microbus):

BUCURESTI Autogara Centrala București 06.30
PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.30
SLATINA Parcare Hotel Parc 08.30
CRAIOVA Mc Donald’s Calea Bucuresti 10.00
DROBETA Rompetrol iesire Craiova 11.30

Punctele de DEBARCARE CONTRA COST NUMAI LA RETUR * se rezerva la inscriere

(autocar sau microbus):

PLOIESTI 5 EUR / pers. Petrom METRO
CAMPINA 8 EUR / pers. Casa Bucur- Popas Km 92
BRASOV 10 EUR / pers. McDonald’s Cal. Bucuresti
CONSTANTA 12 EUR / pers. Gara Centrala
BUZAU 10 EUR / pers. McDonald`s
BRAILA 12 EUR / pers. Billa – Calea Buzaului
GALATI 12 EUR / pers. McDonald’s
FOCȘANI 10 EUR / pers. Benzinaria LUKOIL centru

Pentru transferurile din țara turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata.

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmate cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai putin de 4 pers. / sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. / sens.

Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Final Circuit Serbia 5 zile Autocar

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim 35 pers.

Circuit Serbia 5 zile Autocar

Excursii optionale: * se achita la fata locului

Excursie Voivodina (Novi Sad si Sremki Karlovci) 20 EUR /pers.
Cina traditionala in Belgrad 25 EUR /pers.

Trabuie sa vezi:

Fortareața Kalemegdan

Situata la confluența raului Sava cu Dunarea, in parcul cu aceeași denumire este un monument excepțional și principalul punct de atracție al Belgradului.

Impresioneaza și captiveaza pe oricine prin minunatele priveliști și mai ales prin istoria sa.Catedrala Sf. Sava

Cea mai impunatoare catedrala ortodoxa din Balcani a fost incendiata de catre turci in 1595 și reconstruita in secolul XIX. Aceasta a fost ridicata pe locul unde au fost arse in 1595 moastele Sf. Sava, primul arhiepiscop al Serbiei.

Novi Sad și Sremski Karlovci (opțional)

Al doilea oraș ca marime din Serbia, cunoscut și ca „Atena sarbeasca” , Novisad este capitala provinciei Voivodina. In limba sarba inseamna “plantații noi”, sau “Neoplanta” in latina, nume dat de Maria Tereza orașului. Sremski Karlovci este un centru cultural și istoric, unde in anul 1699 a fost semnat Tratatul de pace dintre austrieci și turci.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Serbia 5 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa