031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Polonia Cehia 10 zile Autocar

Inapoi
Garantia calitatii!
480 euro de la 470 euro
persoana in camera dubla

Plecari

07.07.2020, 11.08.2020, 04.09.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-44221
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment Camera Single Reducere a 3-a persoana in camera Reducere copil 6-12 ani, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti
28.05.2020; 07.07.2020; 11.08.2020; 04.09.2020 480 euro 155 euro 15 euro 25 euro

Itinerariu

În ritm de Polka, Cracovia, Czestochowa, Varşovia, Poznan, Berlin, Potsdam, Dresda, Praga, Brno

Servicii incluse

- Transport cu autocar / minibus clasificat;
- 9 cazari la hoteluri de 2-4*
- 9 mic dejun;
- Vizita Cracovia;
- Vizita Varsovia;
- Vizita Berlin;
- Vizita Praga;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Excursiile opționale si Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Asigurare medicala + storno;

Program

Circuit Polonia Cehia 10 zile Autocar

Ziua 1. București – Budapesta

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. Ajungem in cursul serii la Budapesta. Cazare in Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Cracovia

Plecam din Budapesta, o destinație familiara și ne așezam confortabil in scaunele autocarului. Trecem prin Slovacia, traversam Munții Tatra prin Parcul Național Tatra Mica admirand cadre spectaculoase ce trebuie suprinse cu obiectivul. Ajungem dupa-amiaza in Cracovia și descoperim primele semne care ne confirma ca suntem intr-o fosta capitala, loc de incoronare și reședința a monarhilor polonezi pana in 1734. Pe colina Wawel, situata deasupra raului Vistula, admiram cel mai important complex arhitectonic, fosta reședința regala, Castelul Wawel si Catedrala unde a predicat Karol Wojtyla viitorul Papa Ioan Paul II . In criptele din subsolul catedralei se afla mormintele regilor Poloniei.

Moment de ragaz:

Cu siguranța ai observat numarul copleșitor de mare al consoanelor din vocabularul polonez. Ca sa le poți ignora cu seninatate, hai sa gustam un pahar sau doua de Tatanka – supranumita și “placinta de mere” datorita gustului sau puternic aromat. Bautura tradiționala este un amestec de vodka zubrowka, suc de mere și scorțisoara. Se servește cu un strop de lamaie și gheața. Delcios!

Pornim spre hotelul nostru din Cracovia pentru cazare.

Ziua 3. Czesctochowa – Varsovia

Continuam calatoria spre Czestochowa. Orașul gazduiește Manastirea Jasna Gora ridicata in secolul al XIV-lea care atrage mii de pelerini din intreaga lume in fiecare an. In manastire vom putea admira celebra icoana a Madonei Negre, despre care se spune ca este facatoare de minuni. Se povestește ca icoana ar fi reușit sa opreasca invazia trupelor suedeze in secolul al XVII-lea și sa salveze manastirea de jaf.

Ținta noastra finala din aceasta zi este Varșovia, capitala Poloniei. Ajungem in Varșovia, iar prima oprire o facem in Centrul Vechi, inclus pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Suntem inconjurați de cladiri impunatoare, edificii care au marcat momente cruciale din istoria Poloniei. Ne impresioneaza Catedrala Sf. Ioan, Piața Veche, Fortareața Barbakan, Columna lui Sigismund al III-lea, Palatul Regal și Biserica Sfintei Cruci in care se afla urna cu inima celui mai romantic compozitor din toate timpurile, Frederik Chopin. Timp liber in Varsovia.

Moment de ragaz (timp liber):

In timpul liber va propunem o scurta o scurta plimbare in parcul Lazienki cu al sau impresionant “Palat Plutitor”, reședința de vara a ultimului rege al Poloniei, Stanislaw August Poniatowski.

Ne retragem la hotelul nostru din Varșovia pentru odihna binemeritata.

Ziua 4. Varsovia – Poznan – Berlin

Dupa micul dejun continuam aventura in ritm de polka, facand un scurt popas in Poznan, unul dintre cele mai vechi și pitorești orașe ale Poloniei. Vechea Piața din Poznan este inima orașului și in același timp a treia ca marime din Polonia. Cladirile din interiorul pieței – Vechea Primarie, Vechea Casa de Cantarire a Marfii, Muzeul Militar Wielkopolska, Muzeul dedicat Revoltei Polonia Mare, Fosta Cancelarie a orașului – imbina stiluri arhitecturale diferite creand un impact vizual deosebit. Piața este infrumusețata și de fantana zeiței Proserpina, Statuia Sf. Ioan Nepomucene sau alte fantani care ii infațișeaza pe zeii Neptun, Apolo și Marte.

Parasim Polonia și pornim spre urmatoarea noastra destinatie: Germania. Ajungem in cursul serii in Berlin. Cazare la hotel in Berlin.

Ziua 5. Berlin

In prima parte a zilei facem un tur al Berlinului, un reper de top care fascineaza pe oricine dornic sa exploreze cultura vibranta, arhitectura de top, mancarurile fabuloase și istoria fulminanta. Ne plimbam pe Bulevardul Unter den Linden, care a fost inițial o ruta de calarie, apoi a devenit bulevard regal, continuam cu Gendarmenmarkt, probabil cea mai frumoasa piața din oraș, apoi vedem un marcant simbol al Berlinului, Poarta Brandenburg. Nu putem omite in turul nostru nici Reichstag, cladirea care gazduiește Parlamentul German, Alexanderplatz, unde se afla Turnul de Televiziune și ruinele Zidului Berlinului.

Moment de ragaz(timp liber):

Suntem in țara celor care au pretenția ca sunt cei mai prolifici consumatori de bere din lume. Insa astazi pe noi nu ne intereseaza cantitatea, ci calitatea. Vom face o degustare de bere fermentata ca pe vremuri de berarii de la Eschenbrau, din Berlin. Gustul unei beri artizanale, fermentate dupa o rețeta unica ne va pune la incercare imaginația. Gustul poate cuprinde arome ușor fructate, iar aciditatea blanda ne va convinge sa mai experimentam inca odata, și inca odata… Sa te tot bucuri de experiențe atat de spumoase.

Dupa-amiaza, avem timp liber pentru a descoperi și alte lucruri interesante in Berlin. Sugeram vizita Muzeului Pergamon, conținand renumite colecții din Orientul Apropiat, antichitați clasice și Arta Islamica sau vizita la Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. Seara cazare la același hotel din Berlin.

Ziua 6. Berlin – Potsdam – Berlin

“I am a Berliner!” Nu puteam sa nu-l citam pe John F. Kenedy care a rostit celebra fraza intr-un Berlin izolat și divizat din cauza Razboiului Rece. Avem intreaga zi la dispoziție pentru a ne plimba prin Berlin. Locuitorii sai se bucura din plin de spațiile verzi numeroase din oraș, parcul Tiergarten fiind cel mai popular. Umbros și cu o mica insula in interior, parcul gazduiște in zona de vest Zoo Berlin, cea mai veche gradina zoologica din Germania. Se intinde pe 35 de hectare și este casa a 1.380 de specii pe care le puteți vedea. Merita sa menționam ca la Muzeul de Istorie Naturala din Berlin se afla cel mai mare schelet de Tyrannosaurus rex din lume, alaturi de alte sute de animale fascinante.

Opțional, putem face o excursie la Potsdam, capitala landului Brandenburg. Vom vedea Palatul Sanssouci, fost Palat de Vara al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare și parcul care il inconjoara, de o frumusețe rara. Gradinile terasate, fantanile arteziene și statuile superbe i-au adus locului meritul de a face parte din Patrimoniul UNESCO.

Seara ne intoarcem in Berlin. Cazare la același hotel din Berlin.

Ziua 7. Berlin – Dresda – Praga

Pornim apoi mai departe in calatoria noastra, caci ne așteapta Dresda, inima culturala a Saxoniei, un oraș care a reușit sa renasca din ruine dupa devastatoarele bombardamente din 1945, in al II-lea Razboi Mondial. De altfel multe dintre cladirile emblematice ale Dresdei au fost reconstruite dupa schițe și picturi și redeschise abia in anii ’70-80. Mergem in Theaterplatz unde ne intalnim cu unul din aceste monumente restaurate. Casa Operei Semper gazduiește astazi una dintre cele mai renumite orchestre din lume, Orchestra de Stat din Dresda. In periplul nostru, incercam sa acoperim cat mai multe obiective: Complexul muzeal Zwinger in stil baroc, cu mai multe galerii și pavilioane de expoziție; Rezidenzschloss, palatul regal neorenascentist cu al sau turn de 100 m, Hausmannsturm; Superbele terase și gradini Bruhlsche Terasse, loc de promenada pentru localnici. Daca timpul ne mai permite, zabovim cateva minute pe Prager Strasse, inima comerciala a Dresdei, unde e loc de shopping și de savurat o cafea.

In cursul serii ajungem in Praga. Pentru a intra in atmosfera pragheza, va propunem o croaziera pe Vltava. Verificați daca aparatele foto au bateriile incarcate.

Ziua 8. Praga – Karlstein – Praga

Orașul turlelor, Praga egaleaza Parisul in frumusețe și eleganța, iar berea sa este considerata de catre milioane de oameni ca fiind cea mai buna din lume. Mergem la Catedrala Sf. Vitus, un simbol al orașului a carei construcție a durat 600 de ani, apoi ne continuam vizita in Castelul Praga, care pare desprins din carțile cu povești. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, avand 570 de metri lungime, aproximativ 128 lațime și o suprafața totala mai mare decat șapte terenuri de fotbal. Ne plimbam pe langa numeroasele statui de pe Podul Carol, probabil cel mai romantic loc din Capitala ceha, punct de intalnire pentru indragostiți și promenada favorita a localnicilor. Facem un popas in Piața Orașului Vechi pentru a admira cladirea Primariei si faimosul Turn cu Ceas, situat pe zidul sudic. Monumentul exercita o puternica atracție asupra turiștilor, acest lucru datorandu-se faptului ca de fiecare data cand sunt anunțate orele, are loc un adevarat spectacol animat, care atrage ca un magnet privirile tuturor celor care se afla in apropiere, aceștia neincetand niciun moment sa filmeze sau sa fotografieze spectacolul oferit zilnic de batranul orologiu.

Moment de ragaz (timp liber):

Chiar daca nu ești consumator de bere, trebuie sa guști berea din Praga, Vytopna Railway Restaurant, situat in piața Wenceslas, este unul dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi, unde pe langa zecile de sortimente de bere ne putem delecta cu atracția localului, 900 m de cale ferata in miniatura. Spre incantarea clienților, bautura este adusa la fiecare masa in vagonul trenului care circula pe aceste șine.

Dupa-amiaza, program liber in Praga pentru vizite individuale. Va propunem o excursie opționala pentru a vizita Castelul Karlstein. Este un castel in stil gotic, construit in perioada 1348-1365 din dispoziția lui Carol al IV-lea, imparat al Sfantului Imperiu Roman și rege al Boemiei. Castelul a servit ca loc de pastrare a bijuteriilor coroanei Cehiei sau Boemiei, a sfintelor relicve și a altor comori regale. Intoarcere la Praga pentru cazare la același hotel.

Ziua 9. Praga – Brno – Punkva – Budapesta

Nu putem parasi Cehia fara a vizita Brno, capitala neoficiala a Moraviei si al doilea oraș ca marime al tarii. Aici descoperim Vechea Primarie, cel mai “batran” edificiu din Brno. Turnul Vechii Primarii are o fatada frumoasa pe care este inscripționat simbolul orașului, un dragon, care are o poveste foarte asemanatoare cu cea a balaurului din Cracovia: si dragonul din Brno a sfarsit intr-o capcana intinsa de localnici, in acelasi mod exploziv. Zarim in apropiere turnurile ascuțite ale Catedralei Sf Petru și Pavel.

Timp liber in Brno sau excursie opționala pentru vizitarea Pesterii Punkva, cea mai vizitata peștera a Moraviei, datorita plimbarii romantice cu barca pe raul subteran Punkva. Ne indreptam spre destinatia finala a programului nostru – Budapesta.

Experiența: ritm și gusturi tradiționale

Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara de Crama“? (opțional).

Te invitam la Borkatakomba, restaurantul unguresc unde ne vom petrece ultima seara impreuna. Crama ofera vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorba și de depanat amintirile proaspete din vacanța. Inainte de a incheia, trebuie musai amintit desertul care se gasește pe fiecare meniu al unui restaurant unguresc care se respecta: somlуi galuska, adica un pandispan pufos, glazurat cu crema de ciocolata si frisca batuta. In timp ce ne delectam cu cina festiva, ne hranim și inimile cu programul folcloric de dans și muzica tradiționala. Destula vorba! Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam numere de telefon și sa celebram prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie și nu-i exclus sa mai fim și altadata!

Cu bateriile incarcate și plini de voie buna, revenim la hotelul nostru din Budapesta.

Ziua 10. Budapesta – Bucuresti

Dupa micul dejun vom pleca spre țara, amintindu-ne cu drag despre toate locurile minunate pe care le-am vazut, nerabdatori sa pornim iar la drum.

Final Circuit Polonia Cehia 10 zile Autocar

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2019:

  • BUDAPESTA- Hotel Millenium 3*
  • CRACOVIA – Hotel Santorini 3*
  • VARȘOVIA – Hotel Ibis Warszawa Ostrobramska 2*
  • BERLIN – Hotel Mardin, Hoppegarten 3*
  • PRAGA- Hotel Fortuna West 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

Grup minim 35 pers.

Excursii optionale: * se achita la fata locului
Excursie Potsdam -20 EUR/pers.
Croaziera fara cina pe Vltava 15 EUR/pers.
Croaziera cu cina pe Vltava 30 EUR/pers.
Castelul Karlstein 15 EUR/pers.
Excursie la Pestera Punkva -15 EUR/pers (nu este inclus trenuletul pana la intrarea in pestera)
Crama Borkatakomba -30 EUR/pers.

Trebuie sa vezi:

Berlin – Muzeul de Istorie Naturala

Aici se afla cel mai mare schelet de Tyrannosaurus rex din lume, alaturi de alte sute de animale fascinante.

Muzeul Alchimistilor si al Magicienilor din Praga

Exploreaza latura intunecata a Cehiei și descopera-i misterele fascinante, admirand atelierele evocative amenajate la Muzeul Alchimistilor si al Magicienilor din Praga. Scenele fantastice cu magicieni adunati in jurul runelor vrajite iți vor da cu siguranța fiori pe șira spinarii. De cum pașești aici, te vei simți transpus in barlogul unei vrajitoare din Evul Mediu. Te incumeți sa descoperi istoria secreta a Cehiei?

Fantana Parnas – Brno

De secole intregi, in piata de langa Vechea Primarie oamenii vin sa se aprovizioneze zilnic cu fructe si legume proaspete ori sa cumpere buchete de flori parfumate. Punctul de atractie de aici este insa Fantana Parnas, construita intre 1690-1695 din bolovani masivi, simbolizand o pestera. Cele 3 statui alegorice care o decoreaza amintesc de cele trei mari imperii antice: Imperiul Babilonian, Persia si Grecia.

Pestera Punkva

Daca nu v-ati plimbat niciodata cu barca printr-o pestera, atunci acum aveti ocazia. Pestera Punkva, cea mai vizitata pestera a Moraviei, va ofera posibilitatea de a-i descoperi frumusetea incaperilor sale atat pe uscat cat si printr-o plimbare cu barca.

Borkatakomba

Te invitam la Borkatakomba, restaurantul unguresc unde ne vom petrece ultima seara din circuit impreuna. Crama ofera vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorba și de depanat amintirile proaspete din vacanța

Punctele de Imbarcare gratuita: (autocar sau microbus): * se rezerva doar la inscriere

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30
PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.30
RM.VALCEA Petrom iesire Pasarela Nord 09.00
SIBIU Petrom Obor Calea Surii Mari 12.00
SEBES Rompetrol iesire Lancram 12.30
DEVA McDonald’s GARA 14.30
TIMISOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30
ARAD Benzinaria OMV Calea Timisorii 17.30

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Punctele de imbarcare/debarcare CONTRA COST: (autocar sau microbus): * se rezerva doar la inscriere

PLOIESTI 7 EUR / sens/ pers. Petrom METRO 07.30
CAMPINA 8 EUR / sens/ pers. Casa Bucur-Popas Km 92 08.00
SINAIA 10 EUR / sens/ pers. GARA C.F.R SINAIA 08.30
BRASOV 13 EUR / sens/ pers. McDonald’s Cal. Bucuresti 09.30
CLUJ 20 EUR / sens/ pers. Parcare Sigma Zorilor 10.00
*CONSTANTA 15 EUR / sens/ pers. Gara Centrala 00.45
*MEDGIDIA 15 EUR / sens/ pers. Restaurant Balada 01:15
*CERNAVODA 15 EUR / sens/ pers. Gara CFR Cernavoda 01:30
*FETESTI 12 EUR / sens/ pers. Peco (intrare oras) 01:45
*BUZAU 12 EUR / sens/ pers. McDonald`s 03.00
*BRAILA 15EUR / sens/ pers. Billa – Calea Buzaului 01.30
*GALATI 15 EUR / sens/ pers. McDonald’s 01.00
*FOCSANI 12 EUR / sens/ pers. Benzinaria LUKOIL, centru 02.00
*RAMNICU SARAT 15 EUR / sens/ pers. la Turist 02.30
* IASI 20 EUR / sens/ pers. Lidl (vis-a-vis Iulius Mall) 22.30
*PIATRA NEAMT 20 EUR / sens/ pers. McDonalds – 1 Mai 00.00
*ROMAN 20 EUR / sens/ pers. Hotel Roman 00.30
*BACAU 17 EUR / sens/ pers. Parcare stadion 01.30
* ADJUD 17 EUR / sens/ pers. Parcare restaurant Atlantic 02.00
* BARLAD 20 EUR / sens/ pers. Gelaprod 01.00
* VASLUI 20 EUR / sens/ pers. LIDL 00.00
Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2- 3 zile inainte de plecare).

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

Pentru mai putin de 4 pers. /sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. /sens.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Circuit Polonia Cehia 10 zile Autocar

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Polonia Cehia 10 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.