0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Franta Germania 11 zile Autocar

Garantia calitatii!
de la 620 €
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-44279
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment de single Reducere copil 6-12 ani, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
12.05.2020; 06.06.2020; 27.06.2020; 12.07.2020; 28.07.2020; 24.08.2020 620 euro 255 euro 20 euro

Itinerariu

Atracția contrastelor, Viena, Nurnberg, Heidelberg, Frankfurt, Koblenz, Luxembourg, Reims, Paris, Versailles, Chenonceau, Amboise, Strasbourg, Munchen, Salzburg

Servicii incluse

- Transport cu autocar/minibus clasificat exceptie zilele 6 si 7 (cu transportul public);
- 10 cazari la hotel de 2-4*
- 10 mic dejun;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;
- Asigurare medicala + storno;

Program

Circuit Franta Germania 11 zile Autocar

Ziua 1. București – Budapesta

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. Ajungem in cursul serii la Budapesta. Cazare in Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Viena -Nurnberg

Plecam spre Viena, un important centru cultural al Europei, ce deține adevarate comori arhitectonice, moștenite de la Imperiul Habsburgic, a carui reședința a fost aici vreme de șase secole. Complexul Palatului Hofburg adapostește capela imperiala Burgkapel și celebra Școala Spaniola de Echitație, unde armasarii Lipizzaner executa miscari elegante, ca de balet. Metropola austriaca este o destinație fascinanta care poate rivaliza cu Parisul, Londra, Praga sau Roma, fiind vizitata anual de milioane de calatori. Iar calatorii cu experieța știu ca in preajma atracțiilor, palatelor și monumnetelor din Viena se aliniaza restaurante sofisticate și cafenelele a caror finețe o intalnim rar in alte locuri.

Moment de ragaz (timp liber):

Viena este faimoasa pentru restaurantele și cafenelele a caror finețe o intalnim rar in alte locuri. Prima cafenea s-a deschis aici inca din 1685, la inceput ca loc de degustare a faimoasei bauturi turcesti, care se comanda dupa culoare. Chelnerul prezenta o tablie vopsita in 20 de dungi numerotate, fiecare corespunzand unui anume tip de cafea.

Nu ezitati sa treceti pragul renumitei cafenele Schwarzenberg situata pe Karntner Ring si sa incercati specialitati precum: “Kapuziner”- Cafea Mocca cu putin lapte; “Maria Theresia”- Cafea Mocca cu lichior de portocale sau “Wiener Eiskaffe”- inghetata de vanilie cu cafea Mocca si multa frisca.

Parcurgem un scurt tur panoramic din autocar admirand pe rand: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Burgtheater, Primaria, Universitatea.

Pleacam cu amintiri frumoase din Viena si ne indreptam spre Germania. Ajungem in cursul serii la Nurnberg. Cazare la hotel in Nurnberg.

Ziua 3. Nurnberg – Heidelberg – Frankfurt – Valea Rinului – Koblenz.

Incepem vizita in Nurnberg, al doilea oraș ca marime al Bavariei și capitala neoficiala a Franconiei. Acest loc este plin de energie, are o viața de noapte intensa și berea bruna este la loc de cinste in barurile și restaurantele locale. Vedem Catedrala St. Sebald, cea mai veche biserica de aici, care a fost construita din gresie, in secolul al XIII-lea și al carei exterior este plin de sculpturi și simboluri religioase. Ne plimbam pe strazile superbe și admiram: Zidurile de incinta cu Frauentor (Poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piata cu Schonner Brunnen si Citadela. Programul nostru continua cu oraselul medieval Heidelberg cu un superb castel si cea mai veche Universitate din Germania. Facem un scurt popas pentru a ne improspata fortele si ne pornim iar la drum.

Urmatorul obiectiv de pe lista de azi este Frankfurt, un oraș modern care a reușit sa integreze perfect elementele arhitecturale moștenite de alungul secolelor in peisajul urban modern și futurist. Un simbol al orașului sunt zgarie-norii care brazdeaza cerul și dau locului un aer fermecator. Vizitam Catedrala Sf Bartolomeu cu turnul sau gotic de 95 m, și Piața Romerberg, cea mai frumoasa din oraș, ne dezvaluie o frantura din aspectul cetații din Evul Mediu, datorita caselor colorate cu poduri din lemn. In Frankfurt se afla și casa unde a locuit renumitul poet german Goethe pana in 1795, transformata in prezent in muzeu.

Moment de ragaz (timp liber):

Atențiune dulce națiune! Urmeaza cel mai dulce moment al zilei. Haideți sa ne ocupam locurile la mese și sa așteptam farfuriile. Germknodel nu este doar un desert fabulos, este o adevarata placere sa te uiți la el, ca un obiect de arta abstracta. Insa, gustul sau este de un realism incantator. Galuștele maiestrite din albuș de ou, zahar și unt, umplute cu gem delicios de prune, sunt fierte la aburi. Cat sunt inca fierbinți, se pun pe farfurii și se adauga peste ele o crema fina de vanilie, apoi sunt desavarșite presarand peste ele semințe de mac. Un deliciu ce ne va aminti mereu de Germania.

Traseul pana la Koblenz urmeaza minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei, situata pe malul estic al fluviului avand o inalțime de 132 m. Lorelei este cantata in balade ea fiind o zana, care ademenea cu cantecul ei pe navigatori. Pe langa glasul ademenitor și frumusețea ei, zana mai avea un par lung blond stralucitor pe care-l pieptana cu un pieptene de aur. Aceste lucruri vrajeau marinarii, care uitau pericolul de pe Rin. In cursul serii ajungem in Koblenz. Cazare la hotel in zona Koblenz.

Ziua 4. Koblenz – Luxembourg – Reims- Paris

Ne pregatim de plecare si primul nostru obiectiv pentru astazi este Luxembourg, unde vom admira Palatul Ducal, Catedrala Notre-Dame și Piata Constitutiei.

Parasim micutul ducat si ne indreptam spre Franta. Urmatoarea oprire va fi la Reims, unde se afla comori arhitecturale bine pastrate. Aici admiram impozanta Catedrala Notre-Dame, unde au fost incoronați regii Franței. Turnurile sale sculptate in detaliu sunt decorate cu ingeri și garguiele care pazesc orașul de aproape 1.000 de ani. Pe latura sudica a catedralei se afla Palais du Tau, sediul arhiepiscopului de Reims si locul unde viitorii regi stateau inainte de incoronare. La est, in dreptul catedralei si al Palatului Tau (numit asa de la litera T – tau, in greceste – pentru ca planurile palatului erau de aceasta forma) este un frumos parc, decorat cu splendide flori. Amintim faptul ca, impreuna cu Manastirea Saint-Remi si Palatul Tau, Catedrala Notre Dame din Reims a fost inscrisa in anul 1991 pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

Spre seara ajungem la Paris, capitala Frantei. Cazare la hotel in Paris.

Ziua 5. Paris – Palatul Versailles

Parisul nu are nevoie de nicio prezentare: indiferent ca ești la prima sau la a zecea vizita in Orașul luminilor, te simți de fiecare data acasa. Sa fie datorita imaginilor atat de cunoscute descrise in filme, carți sau tablouri? Sa fie datorita bulevardelor largi, a cafenelelor șarmante, a frumoaselor cladiri haussmaniene, a parcurilor ingrijite sau a atmosferei unice, pline de romantism? Fiecare dintre cei peste 15 milioane de turiști care vin anual in capitala Franței are propriul sau motiv! Astazi vom descoperi o parte dintre comorile Parisului printr-un tur panoramic de oras: cartierul de zgarie nori La Defence, L’Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militara, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi deplasare pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigalle.

Cei care doresc, pot opta astazi pentru o excursie la Palatul Versailles. Impresionanta reședința a lui Ludovic al XIV-lea, Regele Soare, este situata la mai puțin de 20 de kilometri de Paris. Vizitatorii vor admira parcul uriaș unde se pot vedea Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Oranjeria sau Pavilionul Belvedere, construit pentru Maria Antoaneta, dar și apartamentele regale din interiorul Palatului, somptuos decorate, impresionanta Sala a oglinzilor sau colecția de tablouri inestimabile. Intoarcere in Paris. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6. Paris – L’Ille de la Cite – Montmartre

Dupa micul dejun, incepem explorarea orasului utilizand transportul public: L’Ille de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversam intr-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon si Gradinile Luxembourg.

Moment de ragaz (timp liber):

Nu te sfii sa intri intr-una dintre miile de brutarii ale Parisului numite boulangeries, și sa te bucuri de unul dintre simbolurile culinare ale Franței – croissant au beurre. Mic dejun preferat al francezilor, croasantul cu unt este un adevarat rasfaț culinar atunci cand este proaspat scos din cuptor și este preparat dupa rețeta tradiționala.

Timp liber in renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilica Sacre Coeur si pitoreasca Place du Tertre. Intoarcere la hotel pentru cazare.

Seara, cei care doresc pot opta pentru o croaziera pe Sena cu o ambarcațiune tipic pariziana, numita bateaux mouches. In timpul croazierei putem admira Turnul Eiffel, Grand Palais, Place de la Concorde, Muzeul Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Luvru, Academia Franceza și Cartierul latin.

Cazare la acelasi hotel din Paris.

Ziua 7. Valea Loarei– Amboise – Chenonceau

Timp liber in Paris sau excursie optionala pe Valea Loirei. Vom explora una dintre cele mai frumoase și faimoase zone ale Franței, Valea Loarei, supranumita și ”gradina Franței”. Taram al artei și al istoriei, cu un peisaj mirific, strabatut de ape limpezi, Valea Loarei iși vrajește vizitatorii cu somptuoase palate renascentiste, cu cetați și turnuri medievale, castele ca in basme, ferme fortificate, biserici, manastiri și catedrale. Vom avea ragazul necesar pentru a vizita doua dintre cele mai frumoase și admirate castele de pe Valea Loarei: Castelul Chenonceau, așezat maiestuos pe raul Cher. Acest superb castel este cunoscut și sub numele de ”castelul femeilor”, din pricina personajelor istorice feminine care și-au lasat amprenta asupra lui, dintre care le amintim pe Caterina de Medici sau Diane de Poitiers. Cea de-a doua oprire o facem la Castelul Amboise, construit in stil renascentist și amplasat pe platoul inalt care domina centrul Vaii Loarei, pastrand neștirbita mareția secolelor trecute. Castelul Amboise comunica printr-un pasaj subteran cu elegantul conac Clos Luce, aflat la 500 de metri, locul unde celebrul inventator, arhitect și pictor Leonardo da Vinci și-a petrecut ultimii ani din viața și a ales sa fie inmormantat. Spre seara ne indreptam spre Paris, pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 8. Paris – Strasbourg

Dupa micul dejun ii spunem ”au revoir” frumosului Paris (și ii promitem ca ne vom revedea cat de curand) și ne indreptam spre Strasbourg. Cu catedrale gotice, casuțe colorate și canale mici traversate de poduri, Strasbourg formeaza un tablou scos din Frații Grimm, iar Catedrala Notre-Dame ne duce și ea cu gandul la basme. Palatul Rohan, un Versailles in miniatura, este un complex de muzee, acoperind subiecte precum arheologia, arta clasica, dar și cea decorativa.

Moment de ragaz (timp liber):

Bucataria franceza nu inceteaza sa fascineze, cu precadere pe europeni și pe americani, dar nu numai. Faimoși pentru branzeturi, vin și pentru preparate sofisticate, francezii se simt onorați de interesul mare fața de mancarea lor. Avand un meniu extrem de divers, vom evita sa va limitam opțiunile prin recomandari și va vom sfatui sa alegeți orice va starnește curiozitatea. Nu veți regreta

Cel mai bun mod de a descoperi orasul este de la bordul unui vaporas de croaziera pe raul Ill. Se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Ramanem peste noapte in Strasbourg. Cazare la hotel in Strasbourg.Ziua 9. Strasbourg – Munchen – Salzburg

Parasim Franta si ne indreptam spre Germania, mai exact Munchen, un oraș al contrastelor, unde cafenelele cu alura mediteraneana se impletesc armonios cu berariile bavareze. Ne plimbam prin inima „capitalei secrete” a Germaniei, vizitand fermecatoarea Piața Marienplatz, unde se afla atat sediul vechi, cat și cel nou al Primariei, In Munchen se afla celebra galerie Neue Pinakothek, ce a fost inaugurata in secolul al XIX-lea, fiind considerata prima galerie de arta contemporana din Europa, Muzeul Național Bavarez, gazduit de un palat neoclasic superb, precum și Schatzkammer der Residenz, un muzeu uluitor al bijuteriilor și obiectelor miniaturale, care nu ne indoim ca va va cuceri de la primele exponate.

Moment de ragaz (timp liber):

Este o obligație morala pentru orice calator care trece prin Germania sa opreasca macar odata la o berarie neaoșa. Și nu e nevoie sa aștepți pana la Oktoberfest ca sa gasești aceași atmosfera vesela, joviala acompaniata de sunetul halbelor de bere care se ciocnesc. Dragilor, suntem in inima Bavariei, in Munchen, așa ca, hai sa ne stingem setea cu o halba spumoasa de bere in Hofbrauhaus, renumit loc unde Hitler tinea sedintele de partid Desigur, berea merge de minune dupa o porție zdravana de carnați cu varza acra calita, gatiți ca la mama lor de nemți.

In cursul serii poposim in Austria. Ne cazam la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

Ziua 10. Salzburg – Budapesta

Incepem ziua cu o sesiune de explorare in Salzburg, orașul lui Mozart. Orașul acesta este ca o scena de film – nu degeaba au filmat aici „Sunetul Muzicii” – datorita cladirilor impecabile in stil baroc, straduțelor liniștite, parcurilor atent ingrijite, munților suberbi din fundal, castelului de pe deal, mirosul imbietor al mancarii și lista ar putea continua la nesfarșit. Vizitam aici Gradinile Mirabel, Domul, Orașul Vechi și Casa lui Mozart. Plecam din Salzburg traversand o zona montana splendida, Salzkammergut, unde putem admira peisajul cu creste de munte ce se reflecta in luciul lacurilor glaciare.

Punctul final al circuitului nostru este Budapesta. Parcurgem capitala de pe Dunare intr-un scurt tur panoramic de autocar: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Basilica Sf. Stefan. Ne oprim, pentru o scurta sedinta foto, in Piata Eroilor, situata intre partea de sus a Bulevardului Andrassy și intrarea in Parcul orașului (Varosliget). Piața Eroilor și Bulevardul Andrassy au fost inscrise de UNESCO in patrimoniul mondial. Piața este organizata in jurul esplanadei Monumentului Mileniului, construit pentru a celebra o mie de ani de la așezarea ungurilor in campia Panoniei.

Experiența: ritm și gusturi tradiționale

Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara de Crama“? (optional).

Te invitam la Borkatakomba, restaurantul unguresc unde ne vom petrece ultima seara impreuna. Crama ofera vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorba și de depanat amintirile proaspete din vacanța. Inainte de a incheia, trebuie musai amintit desertul care se gasește pe fiecare meniu al unui restaurant unguresc care se respecta: somlуi galuska, adica un pandispan pufos, glazurat cu crema de ciocolata si frisca batuta. In timp ce ne delectam cu cina festiva, ne hranim și inimile cu programul folcloric de dans și muzica tradiționala. Destula vorba! Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam numere de telefon și sa celebram prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie și nu-i exclus sa mai fim și altadata!

Ne intoarcem la hotelul nostru din Budapesta. Cazare.

Ziua 11. Budapesta – Bucuresti

Calatoria noastra se apropie de sfarșit! De la Budapesta, ne indreptam spre București, unde vom ajunge in a doua parte a zilei.

Pentru calatorie sunt necesare carte de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim 35 pers.

TREBUIE SA VEZI

Muzeul Luvru

La piece de resistance a oricarei vizite la Paris. Cu trei aripi distincte, patru etaje și peste 35.000 de opere de arta – de la antichitați mesopotamiene, egiptene sau grecești pana la opere celebre cum ar fi celebra Monalisa a lui Leonardo da Vinci, Luvrul este cel mai vizitat muzeu din lume, peste 7 milioane de turiști calcandu-i pragul in fiecare an.

Gradinile Tuileries

Nu parasi Parisul fara sa faci macar o scurta plimbare in Gradinile Tuileries, cel mai vechi și important parc parizian. Creat in 1564, din dorința Caterinei de Medici, Gradinile Tuileries sunt locul in care parizienii vin sa se plimbe, sa se relaxeze sau pur și simplu sa citeasca, stand pe unul dintre scaunele metalice tipice, devenite un simbol al Parisului.

Catedrala Notre Dame

In Catedrala Notre Dame din Reims, oraș din nord estul Franței, s-au ținut timp de un mileniu slujbele de incoronare ale suveranilor Franței. Dar puțini sunt cei care știu ca in interiorul Catedralei pot vedea cateva vitralii superbe realizate de celebrul pictor Marc Chagall. Nu le rata!

Final Circuit Franta Germania 11 zile Autocar

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2019:

  • Budapesta– Hotel Bara Budapest 4*
  • Nurnberg– Intercityhotel Nuremberg 3*
  • Koblenz– Hotel Weiland 3*
  • Paris– Hotel Reseda 3*
  • Zona StrasbourgHotel Majestic Alsace 3*
  • Zona Salzburg– Hotel Styles Piding 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

Punctele de Imbarcare gratuita: (autocar sau microbus): * se rezerva doar la inscriere

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30
PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.30
RM.VALCEA Petrom iesire Pasarela Nord 09.00
SIBIU Petrom Obor Calea Surii Mari 12.00
SEBES Rompetrol iesire Lancram 12.30
DEVA McDonald’s GARA 14.30
TIMISOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30
ARAD Benzinaria OMV Calea Timisorii 17.30

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Punctele de Imbarcare/DEBARCARE SI TRANSFER CONTRA COST: (autocar sau microbus):

PLOIESTI 5 EUR / sens/ pers. Petrom METRO 07.30
CAMPINA 6 EUR / sens/ pers. Casa Bucur-Popas Km 92 08.00
SINAIA 8 EUR / sens/ pers. GARA C.F.R SINAIA 08.30
BRASOV 10 EUR / sens/ pers. McDonald’s Cal. Bucuresti 09.30
CLUJ 10 EUR / sens/ pers. Parcare Sigma Zorilor 10.00
*CONSTANTA 12 EUR / sens/ pers. Gara Centrala 00.45
*MEDGIDIA 12 EUR / sens/ pers. Restaurant Balada 01:15
*CERNAVODA 12 EUR / sens/ pers. Gara CFR Cernavoda 01:30
*FETESTI 10 EUR / sens/ pers. Peco (intrare oras) 01:45
*BUZAU 10 EUR / sens/ pers. McDonald`s 03.00
*BRAILA 12EUR / sens/ pers. Billa – Calea Buzaului 01.30
*GALATI 12 EUR / sens/ pers. McDonald’s 01.00
*FOCSANI 10 EUR / sens/ pers. Benzinaria LUKOIL, centru 02.00
*RAMNICU SARAT 12 EUR / sens/ pers. la Turist 02.30
* IASI 17 EUR / sens/ pers. Lidl (vis-a-vis Iulius Mall) 22.30
*PIATRA NEAMT 17 EUR / sens/ pers. McDonalds – 1 Mai 00.00
*ROMAN 17 EUR / sens/ pers. Hotel Roman 00.30
*BACAU 15 EUR / sens/ pers. Parcare stadion 01.30
* ADJUD 15 EUR / sens/ pers. Parcare restaurant Atlantic 02.00
* BARLAD 17 EUR / sens/ pers. Gelaprod 01.00
* VASLUI 17 EUR / sens/ pers. LIDL 00.00

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

Pentru mai putin de 4 pers. /sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. /sens.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Transferurile marcate cu „ * „ se fac la / de la Bucuresti.

Circuit Franta Germania 11 zile Autocar

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Franta Germania 11 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa