0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Coasta Licia Turcia 8 zile Avion

Garantia calitatii!
119 euro de la 118 euro( + taxe 110 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

29.09.2023, 06.10.2023, 13.10.2023, 20.10.2023, 27.10.2023, 03.11.2023, 10.11.2023, 17.11.2023, 24.11.2023

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-45045
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Plecari Loc in camera dubla
21.04.2023, 05.05.2023, 27.10.2023 199 euro
28.04.2023, 12.05.2023, 19.05.2023, 20.10.2023 219 euro
26.05.2023, 06.10.2023 239 euro
22.09.2023, 29.09.2023 259 euro
13.10.2023 229 euro
07.07.2023, 14.07.2023, 21.07.2023, 08.09.2023, 15.09.2023 469 euro* Tariful include pachet cina
03.11, 10.11 159 euro
17.11 139 euro
24.11 119 euro

Itinerariu

Antalya, Licia, Efes, Pamukkale, Hierapolis

Servicii incluse

- Zbor dus-întors București-Antalya
-1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 5 kg/
- Cazare 7 nopti la hoteluri 4* si 5*
-1 noapte regiunea Antalya;
-1 noapte zona Mugla;
-2 nopți zona Kusadasi;
-1 noapte Pamukkale;
-2 nopți regiunea Antalya.
-Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte
- Ghid vorbitor limba romana
- Transport autocar confortabil dotat cu aer condiționat.
- Tranfer aeroport - hotel - aeroport

Servicii neincluse

- Taxa de aeroport si servicii: 110 euro / pers.
- Optional: Pachet special cu cină tip bufet sau a la carte pentru 7 seri+bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în program: 109€/pers
- Ghizii locali (se vor achita 5 euro/pers./oras, la ghidul insotitor)
- Asigurare medicală și storno

Program

Circuit Coasta Licia Turcia 8 zile Avion

Ziua 1: Sosire in Antalya

Zbor spre Antalya. Veți fi intampinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți innopta in zona Antalya.

Ziua 2: Myra- Biserica Sf. Nicolae

Mic-dejun. Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra varfurilor stancoase ale munților Taurus. In scurt timp, veți ajunge in Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV i.Hr. In Myra veți vizita, de asemenea, și biserica Sfantul Nicolae, unde a fost ingropat Sfantul Nicolae. Veți innopta in zona Mugla.

Ziua 3: LICIA

Mic-dejun. Opțional, puteți participa la o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se află plaja Iztuzu numita și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom inota, dupa care ne vom intoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pana in zona Kusadasi, unde veți petrece urmatoarele doua nopți.

Ziua 4: Efes (Ephesus)

Mic-dejun. Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră: Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit in cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri, care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.

Ziua 5: Pamukkale

Mic-dejun. Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile in departare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, inca din Antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termala la hotelul dumneavoastra. Veți innopta in Pamukkale.

Ziua 6: Hierapolis

Mic-dejun. Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a inflorit in perioada Imperiului Roman, se intind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. In apropiere se afla impunatorul și somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți calatori de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus catre Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște intregul proces de producție al covoarelor (de la producția materiei prime; matase, bumbac și lana pana la produsul innodat finit). Cazare 2 nopți in regiunea Antalya.

Ziua 7: Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Mic-dejun. Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul »canelat«. Pe Kalekapisi, »poarta cetații«, se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. In timpul plimbării in jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumpărături, in special bijuterii și articole din piele. Sfarșitul este incununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

Ziua 8: Intoarcerea in București

Mic-dejun. Autocarul va va conduce la aeroport, in funcție de orarul de zbor.

Final program Circuit Turcia Coasta Licia 8 zile Avion.

ACTE NECESARE:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Pachet special cu cina tip bufet sau a la carte pentru 7 seri+bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate in program: 109 EUR/pers. (opțional)

Suprataxa pentru camera single (in cazul in care clientul calatorește singur): 109 euro/pers.(se achita la inscriere)

Numarul minim de participanți: 25 persoane.

* Programul circuitului poate suferi modificari in funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe.

Circuit Coasta Licia Turcia 8 zile Avion

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):

Antalya – Hotel Karmir Resort&Spa 4*sau similar

Dalyan – Hotel Grand Emir 4* sau similar

Kusadasi – Hotel Tusan Beach 5* sau similar

Pamukkale – Hotel Richmond Thermal 4* sau similar

Antalya – Hotel Karmir Resort&Spa 4*sau similar

Excursii opționale (se pot achiziționa doar de la fața locului):

  • Vizita sat Siringe, Biserica Sf. Maria (pranz inclus) – 50 euro/pers;
  • Croaziera pe Mare la orasul scufundat Kekova (pranz inclus) – 45 euro/pers;
  • Croaziera delta Dalyan (pranz inclus) – 40 euro/pers
  • Zbor cu balonul la Pamukkale -110 euro/pers
  • Vizita Acvariu – 30 euro/pers.
  • Masa de pranz -15 euro/pers
  • Izmir (pranz inclus) – 45 euro/pers

*Preturile pot suferi modificari in functie de sezon iar disponibilitatea este in functie de cerere. Grup minim 10 persoane

Supliment camera single : 129 euro/pers

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de renuntare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru renuntarea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru renuntarea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Coasta Licia Turcia 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2023 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa