0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Clasic Elvetia 10 zile Autocar

Garantia calitatii!
de la 889 euro
persoana in camera dubla

Plecari

09.07.2024, 23.07.2024, 06.08.2024, 19.08.2024, 02.09.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-44312
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla
17.06; 09.07; 23.07; 06.08; 19.08; 02.09 889euro

Itinerariu

Aventura Elvețiană, Viena – Innsbruck – Linderhof – Neuschwanstein – St. Moritz - Lago di Como – Milano –Zermatt – Materhorn – Chamonix– Mont Blanc – Geneva– Laussane – Montreux - Berna Interlaken – Lucerna– Zurich– Cascada Rinului - St. Gallen- Liechtenstein– Kitzbuhel Zell am See – Salzburg - Linz

Servicii incluse

· transport cu autocar/minibus clasificat;
· 9 nopți de cazare la hotel de 2-3*
· 9 mic dejun;
· însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
· Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

· Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
· Telecabina la Chamonix si Matterhorn, trenuletul din Tasch, urcarea la Neuschwanstein
· Excursiile opționale pentru grup minim 30 de persoane;
· Asigurare de calatorie (storno + medicala).

Program

Circuit Clasic Elvetia 10 zile Autocar

  • Ziua 1. București – Budapesta

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. Ajungem in cursul serii la Budapesta. Cazare in Budapesta.

  • Ziua 2. Budapesta – Viena – Innsbruck

Plecam catre Viena, capitala Austriei, un important centru cultural al Europei vizitat anual de milioane de turiști din toate continentele. Admirand palatele (nici o alta capitala a lumii nu are atatea), monumentele, vizitand cele mai importante muzee, colindand straduțele romantice din centrul orașului, ascultand muzica ce se revarsa pretutindeni, vei reuși sa uiți de stress-ul cotidian, sa te intorci in timp și mai ales, sa te identifici cu ceea ce a avut mai frumos lumea de altadata: acea atmosfera idilica, specific vieneza, care inca s-a mai pastrat.

Continuam incursiunea admirand cladirile și monumentele istorice imbaiate in lumini ambientale intr-un scurt tur panoramic din autocar amintind: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Burgtheater, Primaria, Universitatea.

Ne continuam drum spre Innsbruck. Precum vechii nobili, ne retragem la Insbruck, capitala Tirolului austriac, un minunat oraș de la poalele Alpilor. Ne cazam la un hotel din zona Innsbruck.

  • Ziua 3. Innsbruck – Linderhof – Neuschwanstein

Timp liber in Innsbruck sau excursie optionala in Bavaria. Plecam spre Germania, oprind mai intai la mica distanța de granița, la Palatul Linderhof din Ettal. Așezat langa Alpii Bavarezi, acesta este cel mai mic dar și cel mai somptuos palat al lui Ludovic al II-lea, singurul pe care a apucat sa-l vada terminat. Inspirat din Versailles, palatul are camere decorate cu pietre prețioase, iar dormitorul regal are un candelabru de 500kg, ținand nu mai puțin de 108 lumanari. Continuam drumul pe granița și ajungem la Neuschwanstein, unul dintre cele mai frumoase castele din Europa. Un simbol al stilului romantic, palatul ne amintește de basmele copilariei, fiind o sursa de inspirație pentru castelul Frumoasei din Padurea Adormita de la Disneyland. Seara ne intoarcem la hotel. Cazare in zona Insbruck.

  • Ziua 4. Moritz – Lago di Como – Milano – Varese

Incepem ziua in St. Moritz, un paradis alpin adorat de-a lungul timpului de catre nobili, artiști și celebritați, din 1864 și pana astazi. Orașul e așezat intre lac și munte și ofera un tablou deosebit de elegant, prin casele, hotelurile și buticurile luxoase și prin numeroasele sale partii de ski.

Facem apoi cunoștința cu destinații de top din Italia: Lacul Como si Milano. Lacul Como a fost timp de secole preferatul nobililor, muzicienilor, pictorilor și scriitorilor. De altfel, dragostea pentru Lacul Como este mereu de actualitate: in prezent poți zari vilele luxoase ale unor celebritați cum ar fi Madonna sau George Clooney, care nu se sfiesc sa iși declare afecțiunea pentru acest colț de paradis.

Lasam totul in urma și pornim spre Milano, orașul unde shopping-ul este la putere.

Autocarul ne lasa in apropierea zidurilor Castelulul Sforza, o fortareata din caramida rosie cu turnuri inalte si ziduri de aparare.

Astazi aici isi au sediul patru muzee : galeria de arta si muzeul de arte frumoase considerate principalele atractii, celelalte doua muzee fiind mai modeste, cuprinzand instrumente muzicale si exponate arheologice.

Ne indreptam la pas spre Piazza del Duomo, unde admiram Domul din Milano. A fost și ramane una dintre cele mai spectaculoase catedrale gotice din Europa. O adevarata parada a modei și a frumuseții mediteraneene ni se dezvaluie. Italienii sunt frumoși, indiferent de varsta. Ii admiram cum circula pe scutere, pe biciclete in timp ce ne rasfațam cu un pic de shopping in Galeriile Vittorio Emanuele.

Ne continuam traseul nostru pietonal pana la Piazza della Scala, de unde avem ocazia sa admiram frumoasa cladire a Operei. Inaugurata in 1778, cladirea si-a luat numele de la biserica aflata pe acel loc, desi mare parte din aspectul actual dateaza din 1946, cand a fost redeschisa, dupa ce suferise distrugeri mari in timpul razboiului.

Moment de ragaz (timp liber):

Arunca o privire in lojele teatrului si admira interiorul somptuos si candelabrele uriase. Ar trebui sa vizitezi Museo Teatrale alla Scalla, care este un colt al teatrului, ce contine amintiri din lumea operei, costume, portrete si jobenul lui Verdi.

Dupa ce ne-am incarcat cu multe amintiri frumoase din capitala Lombardiei pornim spre hotelul nostru pentru cazare. Cazare la hotel in zona Varese.

  • Ziua 5. Zermatt – Matterhorn – Chamonix – Annemasse

Dupa micul dejun plecam spre Elvetia si parcurgem zone montane de o frumusete rara spre Tasch. De aici urcam cu trenuletul cu cremaliera in statiunea Zermatt, una dintre cele mai faimoase stațiuni montane ale Elveției unde vehiculele motorizate nu au acces. Optional ascensiue la cota 3883m. Privelistea magnifica a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi “ recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat sa“pluteasca” cu telecabina deasupra crevaselor ghetarului Materhon.

Ne continuam drumul spre Chamonix, taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume , Aguille du Midi 3777 m. Seara ne vom caza la hotel in zona Annemasse.

  • Ziua 6. Geneva – Lausanne – Montreux – Berna- Interlaken

Dupa micul dejun ne deplasam spre Geneva, al doilea oraș ca marime al Elveției. Este orașul cu cele mai multe sedii de instituții internaționale, intre care amintim Organizația Mondiala a Comerțului, Organizația Mondiala a Sanatații, Comitetul Internațional al Crucii Roșii, dar și faimosul centru de cercetare CERN și acceleratorul sau de particule. Conservatorul din Geneva deține poate cea mai frumoasa gradina, nu alta decat Gradina Botanica a orașului, care, pe langa cele 12.000 de specii de plante, include și un parc al animalelor. Incepem turul nostru in Geneva admirand : Catedrala St Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primaria, sediul ONU. Continuam programul nostru cu o vizita in Lausanne, considerat varianta mai distractiva a Genevei, ofera același tablou de basm, contrastand insa prin energia și vitalitatea specifica unui veritabil centru universitar. Aici gasim și sediul Comitetului Olimpic Internațional și Muzeul Olimpic.

Urmatorul obiectiv al zilei este Montreux, un orașel șic din munți unde numeroși artiști s-au oprit de-a lungul timpului pentru a-și improspata inspirația. Iar Castelul Chillon de pe malul Lacului Geneva, promite și el sa ofere inspirație oricui ii trece pragul.

Nu puteam incheia ziua fara o vizita in Berna, capitala Elveției, orașul strabatut de raul Aare, a carui apa are culoarea azurului. Gasim aici aceeași frumoasa arhitectura medievala cu care Elveția ne-a obișnuit, alaturi de muzee și galerii de arta, dar și de case memoriale unde au trait locuitori faimoși, unul dintre ei fiind Einstein. Incepem turul de oras si admiram Primaria, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala Sf Vicentiu.

Spre seara ajungem in Interlaken, orașul dintre lacuri, dupa cum numele sau o spune. Situat intre lacurile Thun și Brienz, dar și intre munți, mai exact varfurile Eiger, Monch și Jungfrau, orașul reprezinta poarta spre fabuloasa regiune Jungfrau, cea mai ravnita destinație elvețiana pentru cautatorii de aventuri in aer liber și sporturi extreme. Cazare la hotel in zona Interlaken.

  • Ziua 7. Lucerna – Zurich – Cascada Rinului – Sankt Gallen – Vaduz

Dupa micul dejun ne continuam aventura elvetiana si ne vom opri in Lucerna, un oraș situat pe malul Lacului celor 4 Cantoane. Cu un centru vechi medieval bine conservat, cu alei de piatra inundate de sunetul muzicii, cu casuțe colorate, poduri de piatra și promenade pe malul raului, orașul este de un romantism fantastic, accentuandu-se odata cu lasarea serii. Vizitam orasul pornind la pas si admirand Kapellplatz, Primaria, St Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm.

Urmatorul obiectiv de bifat pentru azi este Zurich, cel mai mare oraș al Elveției și unul dintre cele mai vii din Europa. Avand o scena culturala foarte activa, Zurich este una dintre destinațiile europene preferate de tineri și de cei care cauta distracție, dar și un centru recunoscut de arta contemporana. Putem vizita Kunsthaus, printre cele mai mari galerii de arta din Europa, biserica Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall), Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), sau Muzeul Ceasurilor Beyer.

Moment de ragaz (timp liber):

Muzeul Ceasurilor Beyer nu este chiar unul obișnuit, caci elvețienii impun pretenții mari cand e vorba despre ceasuri. Gasim aici una dintre cele mai mari colecții de ceasuri din lume, atat contemporane, cat și foarte vechi, cu exponate din 1400 i.Hr. și pana astazi, de la ceasuri cu pendul, pana la ceasuri automate de mana, de la modele clasice, pana la prototipuri.

De aici, autocarul ne va duce spre granița cu Germania, unde vom admira Cascada Rinului, cea mai mare și printre cele mai frumoase cascade din Europa

Ne intoarcem in Elveția, si urmam malul lacului Konstanz si ajungem in orașul Sankt Gallen, capitala a cantoanelor de est. Este un loc incarcat cu istorie și cultura locala, unde principala atracție este renumita Abația Benedectina, un sit protejat trecut in patrimoniul UNESCO, cu superba sa biblioteca in stil rococo.

Ultima vizita din programul de azi va fi in Liechtenstein, printre cele mai mici state din Europa, dar și printre cele mai bogate. Capitala Vaduz troneaza in munți cu al sau castel singuratic, care deși nu poate fi vizitat merita vazut macar din exterior. Seara ne vom caza in zona Dornbirn.

  • Ziua 8. Kitzbuhel – Zell am See – Salzburg

Parasim Elveția și incepem lungul drum spre casa, facand primul popas in Kitzbuhel, Austria, un veci oraș minier, devenit astazi una dintre cele mai selecte stațiuni montane. Se spune ca aici se afla prima partie de ski din Austria, datand din 1893. Micul oraș cu case colorate și arhitectura medievala, acoperit mai tot timpul de zapada, ne da impresia ca aici oamenii traiesc un Craciun perpetuu. Puțin mai jos, in Zell Am See, descoperim un peisaj furat din carțile poștale, cu un lac barfit ca ar fi „mai albastru decat albastrul”, care se intinde la poalele munților impaduriți. Ne vom lasa copleșiți de natura și aproape ca vom ignora orice altceva, caci cu siguranța ne va lipsi acest tablou epic.

Ne continuam drumul spre Salzburg, orașul lui Mozart. Orașul acesta este ca o scena de film – nu degeaba au filmat aici „Sunetul Muzicii” -, datorita cladirilor impecabile in stil baroc, straduțelor liniștite, parcurilor atent ingrijite, munților suberbi din fundal, castelului de pe deal, mirosul imbietor al mancarii și lista ar putea continua la nesfarșit.

Turul nostru pietonal prin Salzburg cuprinde: Gradinile Mirabell, Domul, Orașul Vechi și Casa lui Mozart. Dupa vizita va recomandam sa luați masa la unul dintre minunatele restaurante din oraș, pentru a incerca bunatați specifice, dar și internaționale. Seara ne vom caza la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

  • Ziua 9. Salzburg – Lacurile Glaciare – Linz – Budapesta

Se traverseaza superba zona montana Salzkammergut, cu creste semete reflectate in oglinda lacurilor glaciare Mondsee și Attersee. Scurt popas in renumita statiune St Gilgen, așezare intemeiata in secolul al XIV lea langa lacul de smarald Wolfgang. Continuam periplul cu Linz, oraș in permanenta mișcare, de unde te poți conecta la cele mai noi tehnologii. Vedem instalații de arta indraznețe și centrul science fiction, parcurgem un scurt tur de oras in centrul istoric. Ajungem in cursul serii in Budapesta. Cazare la hotel in Budapesta. Optional se poate organiza o croaziera pe Dunare cu cina.

  • Ziua 10. Budapesta – București

De dimineața, plecam spre casa, deja fiindu-ne dor de peisajele desprinse din basme și așteptand sa revenim pe meleagurile stancoase ale Alpilor.

Final Circuit Clasic Elvetia 10 zile Autocar

TREBUIE SA VEZI:

Castelul Neuschwanstein

Este situat in sud-vestul Bavariei, Germania. Castelul este situat pe un deal deasupra satului Hohenschwangau, in apropiere de Fussen, in sud-vestul Bavariei, Germania. Castelul a fost construit de regele Ludovic al II-lea al Bavariei ca loc de retragere și ca omagiu adus lui Richard Wagner. A fost conceput ca un refugiu personal pentru regele retras, dar a fost deschis publicului la scurt timp dupa moartea sa, in 1886. Interiorul castelului este bogat decorat cu un amestec de elemente medievale, renascentiste și baroce. Printre cele mai notabile elemente ale castelului se numara Sala Tronului, Sala Cantareților și Dormitorul Regelui. Sala Tronului este decorata cu mai multe picturi murale care infațișeaza scene din operele lui Richard Wagner. Sala Cantareților este decorata cu mai multe picturi care infațișeaza scene din poveștile populare germane.

SUPLIMENTE&REDUCERI

· Supliment de single 325 EUR

· Reducere copil 6-12 ani – 25 EUR, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulți

Gradul de realizarea a grupurilor este 95%.

Tarifele sunt calculate pentru un Grup minim 35 pers.

Pentru grupuri mai mici se aplica urmatoarele suplimente : -16-24 pers – supliment 95EUR/pers -25-34 pers- supliment 50 EUR/ pers

SERVICII OPTIONALE:

· Locuri preferentiale – 25EUR/pers. (se rezerva cronologic, locuri in autocar pe banchetele a doua si a treia); Atentie! Locuri limitate.

· 1.Excursie Castelele Bavariei -40 EUR/ pers.

· 2.Croaziera pe Dunare (cu masa) – 50 EUR /pers

· NOU! 10 % Discount la achitarea din tara a excursiior optionale

PUNCTELE DE IMBARCARE GRATUITA – se rezerva doar la inscriere

(autocar sau microbus):

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30

PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.30

RM.VALCEA Petrom iesire Pasarela Nord 09.00

SIBIU Petrom Obor Calea Surii Mari 12.00

SEBES Rompetrol iesire Lancram 12.30

DEVA McDonald’s GARA 14.30

TIMISOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30

ARAD Benzinaria OMV Calea Timisorii 17.30

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

PUNCTELE DE IMBARCARE/TRANSFER CONTRA COST/ se rezerva doar la inscriere

(autocar sau microbus):

BRASOV * 15 EUR / sens /pers. Benzinaria Socar -Str Harmanului nr. 52

PREDEAL* 15 EUR / sens/pers. Gara CFR Predeal

SINAIA* 15 EUR / sens /pers. Gara CFR Sinaia

PLOIESTI* 10 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom (METRO) DN 1

FOCSANI* 12 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom – Strada Cuza Voda nr. 58A

IASI* 25 EUR /sens / pers. Parcare Centrul comerical Carrefou – str Arcu 29

BUZAU* 10 EUR / sens / pers. Benzinaria Petrom Vama

GALATI* 10 EUR / sens / pers. Parcare Mc Donald’s

BRAILA* 10 EUR / sens /pers. Catedrala la Covrigaria Panda

PIATRA NEAMT* 20 EUR / sens /pers. Parcare Mc Donald’s

BACAU* 15 EUR / sens /pers. Parcare Stadion Municipal

* Transferurile marcate cu „ * „ se fac la Bucuresti

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2- 3 zile inainte de plecare). Pentru mai putin de 4 pers. /sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. /sens.

Transferurile marcate cu „ * „ se fac la / de la Bucuresti.

Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

INFORMATII PARTE DIN CONTRACT:

Derulare program:

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

· Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2022:

u Budapesta – Hotel Ibis Styles Budapest Citywest 3*

u Zona Innsbruck – Hotel Alpenkonig 4*

u Zona Varese – Hotel Concorde 4*

u Zona Bellegarde – Kyriad Bellegarde 3*

u Zona Dornbirn – Hotel Silvretta 3*

u Zona Salzburg – Hotel Hibertushof 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

· Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turistdirect la receptie, asistat de insotitorul de grup.

· Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotelsolicitati receptionerului sa va informeze cu

· Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate inprogram sunt informative.

Modificari si anulari

· Pretul este calculat pentru un grup minim de 35 de persoane.

· Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.

· Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn functie de numarul final de participanti.

· Pentru neȋntrunirea numarului minim de participanti, agentia ofera celor ȋnscrisi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o alta data de plecare a aceluiasi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul sau, cu o data de plecare apropiata. Aceasta informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupulu, va fi comunica cu cel putin 21 de zile inainte de data calatoriei efective.

· Ȋn cazul reprogramarii pe un alt program sau alta data de plecare, agentia garanteaza rezervarile pe noua varianta pentru un interval de 72 de ore. Dupa acest termen, locurile vor fi eliberate automat de catre sistem. Recomandam confirmarea ȋn scris pentru aceasta modificare, ȋn termenul mentionat.

· Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn functie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare.

GHIZI SI PROGRAME OPTIONALE:

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

· Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ȋn timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.

· Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

DOCUMENTE DE CALATORIE:

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

· Pentru calatorie sunt necesare pasaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

BINE DE STIUT

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

· Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

· Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

· Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

· Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

· In functie de capacitatea grupului se poate folosi: autocar; miniautocar; minibus;

· Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Clasic Elvetia 10 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa