0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Cehia Germania Benelux 13 zile Autocar

Garantia calitatii!
de la 1348 euro
persoana in camera dubla

Plecari

22.07.2024, 19.08.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-44256
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla
20.05; 17.06; 22.07; 19.08 1348 euro

Itinerariu

Marele Tur, Praga – Dresda – Leipzig – Dortmund – Amsterdam –Haga – Delft – Rotterdam Gouda – Anvers – Bruges – Gent – Bruxelles – Waterloo – Luxembourg – Rothenburg – Nurnberg – Munchen - Salzburg

Servicii incluse

· transport cu autocar/minibus clasificat, exceptie zilele 5, 6 și 7 (contra cost cu transportul public);
· 12 cazări la hotel de 2-3*;
· 12 mic dejun;
· Excursie Haga, Delft, Rotterdam
· însoţitor din partea agenţiei pe traseu;
· Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

· Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel alte taxe şi cheltuieli personale.
· Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane;
· Asigurare Covid (storno + medicala).

Program

Circuit Cehia Germania Benelux 13 zile Autocar

 • Ziua 1. București – Budapesta

Dis – de – dimineața, la ora 06:30, ne dam intalnire in Autogara Centrala – București. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. In cursul serii ajungem la Budapesta, unde ramanem peste noapte.

 • Ziua 2. Budapesta – Praga

Orașul turlelor, Praga egaleaza Parisul in frumusețe și eleganța, iar berea sa este considerata de catre milioane de oameni ca fiind cea mai buna din lume. Mergem la Catedrala Sf. Vitus, un simbol al orașului a carei construcție a durat 600 de ani, apoi ne continuam vizita in Castelul Praga, care pare desprins din carțile cu povești. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, avand 570 de metri lungime, aproximativ 128 lațime și o suprafața totala mai mare decat șapte terenuri de fotbal. Ne plimbam pe langa numeroasele statui de pe Podul Carol, probabil cel mai romantic loc din capitala ceha, punct de intalnire pentru indragostiți și promenada favorita a localnicilor și admiram frumoasa Manastire Strahov, ce deține una dintre cele mai impresionante biblioteci din Europa. Opțional, avem la dispoziție cateva ore pentru o croaziera pe Raul Vltava, o experiența de neuitat, in cadrul careia vom admira peisajul citadin dintr-o alta perspectiva. Plutim agale pe sub Podul Carol, pe deasupra caruia ne-am plimbat in tihna mai devreme, apoi vedem panoramic castelul Vysehrad de pe malul apei care va parea cu atat mai impozant privit de aici. La bordul vasului vom privi cum luminile orașului se aprind una cate una odata cu lasarea serii. Fermecatoarea Praga nu se vede, se simte! Cazare la hotel in Praga.

 • Ziua 3. Praga – Dresda – Leipzig – Dortmund

Pornim dimineața spre Dresda, inima culturala a Saxoniei, un oraș care a reușit sa renasca din ruine dupa devastatoarele bombardamente din 1945, in al II-lea Razboi Mondial. De altfel multe dintre cladirile emblematice ale Dresdei au fost reconstruite dupa schițe și picture, fiind redeschise abia in anii ’70-80. Mergem in Theaterplatz unde ne intalnim cu unul din aceste monumente restaurate. Casa Operei Semper gazduiește astazi una dintre cele mai renumite orchestre din lume, Orchestra de Stat din Dresda. In periplul nostru, incercam sa acoperim cat mai multe obiective : Complexul muzeal Zwinger in stil baroc, cu mai multe galerii și pavilioane de expoziție. Rezidenzschloss, palatul regal neorenascentist cu al sau turn de 100 m, Hausmannsturn. Superbele terase și gradini Bruhlsche Terasse, sunt loc de promenada pentru localnici. Daca timpul ne mai permite, zabovim cateva minute pe Prager Strasse, inima comerciala a Dresdei, unde e loc de shopping și de savurat o cafea.

Ajungem dupa pranz in Leipzig, unde știm exact ce dorim sa vedem: Galeria Comerciala Specks Hof, cea mai veche piața alimentara din Germania contruita in 1430, dar transformata intr-o galerie comerciala cu arcade superbe si multe, multe magazine. Piața Naschmarkt se afla in centrul vechi, ce se remarca prin cladirile in stil baroc. Vedem fațada superba a Palatului Gohliser Schlossen, construit in stil rococo, elegant și cu decor superb, unde au loc cele mai multe evenimentele mondene. Mai observam cladirea Operei, Muzeul de Istorie Contemporana și cladirea ultra-moderna a noii sali de concerte, Neus Gewandhaus, sediul orchestrei din Leipzig, cunoscuta pe plan mondial. Ne continuam drumul spre Dortmund. Cazare la hotel in zona Dortmund.

 • Ziua 4. Dortmund – Amsterdam

Ziua incepe cu o scurta vizita in Dortmund, cel mai mare oras din Westfalia, situat pe marginea de est a raului Ruhr, in zona Hellweg. Orasul este de multa vreme centrul industriilor carbunelui si otelului din Germania, o mostenire celebrata astazi printr-o varietate de muzee si atractii turistice excelente. Dortmund isi atrage vizitatorii prin multitudinea de spatii deschise, caci jumatate din acest oras este format din zone impadurite, terenuri agricole si parcuri, precum si numeroase cai navigabile. Caracteristica centrala a orasului vechi din Dortmund este Alter Markt – Piata Veche. Aceasta zona mare, pietonala, isi are radacinile inca din secolul al XII-lea, cand negustorii si meseriasii din oras isi expuneau marfurile aici. Este si astazi o zona comerciala populara si gazduieste numeroase magazine, buticuri si galerii, precum si cafenele si restaurante. Aici se afla si Biserica Sfantului Reinold , cea mai veche din oras si care este inchinata patronului orasului. Turnul bisericii poate fi vizitat si are o inaltime de peste 100 de m. Calatoria noastra continua spre capitala Olandei, Amsterdam. Dupa ce lasam bagajele la hotel, avem timp liber la dispozitie pentru a admira acest minunat oras.

 • Ziua 5. Volendam – Zaanse Schans – Haarlem

Timp liber in Amsterdam, sau excursie optionala la Volendam, batranul sat de pescari, care, cu arhitectura sa tipica și barcile pescarilor din port pare un decor de film. Urmatoarea oprire o facem la Zaanse Schans, un satuc olandez de poveste și un muzeu viu, in care putem vedea cum se face branza tradiționala și unde locuitorii inca se incalța cu saboți de lemn, iar morile de vant funcționeaza nestingherite. Calatoria noastra continua spre Haarlem, un oras istoric unde principalele atracții turistice sunt Muzeul Teylers, cel mai vechi muzeu din Olanda, și Casa Corrie ten Boom. Povestea acestei case este fascinanta: Corrie ten Boom a fost o ceasornicareasa creștina care, cu sprijinul familiei sale, a ajutat un numar impresionant de evrei sa scape de Holocaust. Mai tarziu ea a povestit totul intr-o carte, intitulata ”Refugiul”. Seara ne indreptam spre Amsterdam, unde ramanem peste noapte.

 • Ziua 6. Amsterdam – Haga – Delft – Rotterdam

Program liber sau excursie la Haga – Delft – Rotterdam. De la Amsterdam ne indreptam spre Haga, capitala administrativa a Olandei și sediul Curții Internaționale de Justitie. Haga este un oraș viu, cu arhitectura tipic olandeza, cu monumente vechi de sute de ani și din calea afara de șarmant datorita lacului Hofvijver, aflat chiar in centrul orașului. In centrul istoric al orasului se afla Parlamentul. Urmatorul popas il facem in celebrul Delft, unde in Catedrala – Nieuwe Kerk se afla mormintele celor din Casa de Orania, Regi ai Tarilor de Jos. Orasul este recunoscut ca fiind locul de origine al porțelanului alb-albastru pictat de mana, emblematic pentru Olanda.

Mergem mai departe și ne oprim la Rotterdam, cel mai mare și mai important port din Europa. Incepem turul pietonal in centrul vechi admirand Catedrala – Grote Sint Laurenskerk si apoi privirile ne sunt atrase de casele cub, proeicte rezidentiale indraznete. Pentru a avea insa o panorama excelenta asupra orașului și a portului se recomanda o vizita la Turnul Euromast, inalt de 100 de metri. Seara ne indreptam spre Amsterdam, unde ramanem peste noapte.

 • Ziua 7 . Amsterdam

In cea de-a șaptea zi a calatoriei noastre vom face un tur al Amsterdamului. Obiectivele turistice sunt numeroase: Piața Dam, din centrul orașului, Rijksmuseum cu celebrul tablou, ”Rondul de noapte” a lui Rembdrandt, MunttorenTurnul banilor, Muzeul Van Gogh.. Nu este o exagerare sa spui ca la Amsterdam dai peste o capodopera la fiecare pas! Dar dincolo de muzee și obiective turistice, capitala Olandei ascunde magazine originale, unde designerii locali iși vand creațiile – fie ele haine, bijuterii sau obiecte de design interior, restaurante cu mancare de pe toate continentele, parcuri verzi unde localnicii ies la picnic in prima zi fara ploaie.

Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Optional, va propunem o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Bucura-te la maximum de toate acestea, Amsterdamul este unic! Seara cazare la acelasi hotel din Amsterdam.

 • Ziua 8. Gouda – Anvers – Bruges – Gent – Bruxelles

Ne incepem periplul de astazi cu o vizita (optionala) in Gouda, o localitate medievala celebra datorita sortimentului de branza care ii poarta numele. Interesant este ca branza Gouda nu se numește așa pentru ca ar fi produsa neaparat in aceasta regiune, ci pentru

ca, timp de secole, a fost comercializata in piața de branza din centrul orașului Gouda. Ne continuam calatoria noastra spre Belgia.

Urmatorul popas il facem la Anvers, al doilea oraș al Belgiei, cunoscut drept orașul modei și al diamantelor. Cu o multitudine de obiective turistice, cum ar fi Casa memoriala Rubens, Catedrala Maicii Domnului, Muzeul de Arta Moderna sau Cartierul diamantelor, Anvers pastreaza neștirbit farmecul orașelor flamande, cu o istorie indelungata. De la Anvers ne indreptam spre Bruges, un oraș-bijuterie, de care te vei indragosti iremediabil. Considerat unul dintre cele mai bine pastrate orașe medievale din Europa, Bruges te intampina cu casuțele sale din caramida, ale caror ferestre dau inspre canalele sale splendide, populate de rațe și lebede, cu un centru in care la fiecare pas vezi un monument gotic, cu straduțele pline de ciocolaterii care iți fac cu ochiul și cu magazine de unde poți cumpara dantela tradiționala. Dupa ce ne desparțim de Bruges ne indreptam spre Gent, cel mai bine pastrat secret al Belgiei, un orașel flamand cunoscut pentru trei monumente emblematice: Biserica Sfantul Nicolae, Turnul cu Ceas Belfort și Catedrala Sfantul Bavo. De la Gent ne indreptam spre Bruxelles, capitala Belgiei, unde ramanem peste noapte.

Moment de ragaz (timp liber):

Sa te plimbi prin magazinele de dantela din Bruges este o adevarata placere! Poți alege suveniruri splendide pentru cei de acasa, ieșite din mainile dantelareselor care stapanesc la perfecție acest meșteșug care dateaza din secolul XVI. De la broșe, fețe de masa sau gulere pana la rochii de mireasa și perdele. Nu este de ocolit nici Muzeul Ciocolatei. Daca nu sunteti hotarati ce sortiment va place, incercati mostrele care va sunt oferite spre degustare in multe din ciocolateriile aflate peste tot in oras. Delicios!

Seara cazare in Bruxelles.

 • Ziua 9. Bruxelles – Waterloo – Luxembourg

Celebru de cand a devenit sediul unora dintre cele mai importante instituții europene, Bruxelles-ul este un oraș cosmopolit, cu cartiere liniștite și verzi, dar cu un centru viu, populat deopotriva de localnici și turiști. Farmecul strazilor vechi din centrul istoric este completat de magazine șic, de restaurante și ciocolaterii fine, dar și de librarii cu rafturi pline de benzi desenate – o mandrie locala. Descopera Atomiumul, Bursa, Grand Place, Catedrala Saint Michel, Palatul Regal și bineințeles, celebra statuie a lui Manneken Pis, inconjurata la orice ora de grupuri de turiști care o admira și o fotografiaza. Poți strabate centrul orașului pe jos, pentru ca Bruxelles-ul presupune opriri dese, fie ele in fața superbelor cladiri art-nouveau, ale veselelor picturi murale din centru sau pur și simplu pentru a gusta din tradiționalii cartofi prajiți care se vand in orice zona populara a orașului. Și pentru ca nicio calatorie nu este completa fara shopping, fa o escala și in Galeriile Saint Hubert, stilate și fermecatoare.

Moment de ragaz (timp liber):

Nu parasi Bruxelles-ul fara sa guști una dintre celebrele beri trapiste produse in Belgia, in manastiri sau abații vechi de secole. Așaza-te la unul dintre zecile de bistrouri sau restaurante de langa Grand Place și delecteaza-te cu cea mai buna bere din lume!

Continuam calatoria spre Waterloo, locul celebrei batalii care a schimbat soarta Europei si apoi ne indreptam spre Luxembourg. Aici, admiram Palatul Ducal – reședința oficiala a Marelui Duce de Luxembourg, Piata Guillaume al II-lea, Catedrala Notre-Dame – o catedrala romano-catolica ce a servit in trecut ca biserica iezuita. Centrul vechi al orașului Luxembourg reușește sa ne cucereasca in timp ce ne plimbam pe stradutele pavate cu piatra cubica, printre zidurile cladirilor vechi in stil medieval. Cazare la hotel in zona Saarbrucken – Kaiserslautten.

 • Ziua 10. Rothenburg – Nurnberg

Plecam spre Rothenburg, o destinație turistica de top. Vedem rețeaua de strazi pietruite, casele inalte și pereții fortificați. Urmatoarea noastra destinatie este Nurnberg, al doilea oraș ca marime al Bavariei și capitala neoficiala a Franconiei. Acest loc este plin de energie, are o viața de noapte intensa și berea bruna este la loc de cinste in barurile și restaurantele locale. Vedem Catedrala Sf. Sebald, cea mai veche biserica de aici, care a fost construita din gresie, in secolul al XIII-lea și al carei exterior este plin de sculpturi și simboluri religioase, apoi mergem la romanticul Castel Kaiserburg. Continuam vizita noastra in Nurnberg cu un tur de oras: zidurile de incinta cu Frauentor (Poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piata cu Schonner Brunnen si Citadela. Ne indreptam spre hotelul nostru din Nurnberg pentru cazare.

 • Ziua 11. Nurnberg – Munchen – Salzburg

Ne indreptam spre Germania, mai exact Munchen, un oraș al contrastelor, unde cafenelele cu alura mediteraneana se impletesc armonios cu berariile bavareze. Ne plimbam prin inima „capitalei secrete” a Germaniei, vizitand fermecatoarea Piața Marienplatz, unde se afla atat sediul vechi, cat și cel nou al Primariei. In Munchen se afla celebra galerie Neue Pinakothek, ce a fost inaugurata in secolul al XIX-lea, fiind considerata prima galerie de arta contemporana din Europa, Muzeul Național Bavarez, gazduit de un palat neoclasic superb, precum și Schatzkammer der Residenz, un muzeu uluitor al bijuteriilor și obiectelor miniaturale, care nu ne indoim ca va va cuceri de la primele exponate.

Moment de ragaz (timp liber):

Este o obligație morala pentru orice calator care trece prin Germania sa opreasca macar odata la o berarie neaoșa. Și nu e nevoie sa aștepți pana la Oktoberfest ca sa gasești aceași atmosfera vesela, joviala acompaniata de sunetul halbelor de bere care se ciocnesc. Dragilor, suntem in inima Bavariei, in Munchen, așa ca, hai sa ne stingem setea cu o halba spumoasa de bere in in Hofbrauhaus, renumit loc de intalnire unde Hitler tinea sedintele de partid.. Desigur, berea merge de minune dupa o porție zdravana de carnați cu varza acra calita, gatiți ca la mama lor de nemți.

In cursul serii poposim in Austria. Ne cazam la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

 • Ziua 12. Salzburg – Budapesta

Incepem ziua cu o sesiune de explorare in Salzburg, orașul lui Mozart. Orașul acesta este ca o scena de film – nu degeaba au filmat aici „Sunetul Muzicii” – datorita cladirilor impecabile in stil baroc, straduțelor liniștite, parcurilor atent ingrijite, munților suberbi din fundal, castelului de pe deal, mirosul imbietor al mancarii și lista ar putea continua la nesfarșit. Vizitam aici Gradinile Mirabel, Domul, Orașul Vechi și Casa lui Mozart. Plecam din Salzburg traversand o zona montana splendida, Salzkammergut, unde putem admira peisajul cu creste de munte ce se reflecta in luciul lacurilor glaciare.

Punctul final al circuitului nostru este Budapesta. Parcurgem capitala de pe Dunare intr-un scurt tur panoramic de autocar: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Basilica Sf. Stefan. Ne oprim, pentru o scurta sedinta foto, in Piata Eroilor situata intre partea de sus a Bulevardului Andrassy și intrarea in Parcul orașului (Varosliget). Piața și Bulevardul Andrassy au fost inscrise de UNESCO in patrimoniul mondial. Piața este organizata in jurul esplanadei Monumentului Mileniului, construit pentru a celebra o mie de ani de la așezarea ungurilor in campia Panoniei.

Experiența: ritm și gusturi tradiționale

Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara de croaziera? (optional).

Te invitam sa pasesti la bordul unui vas de croaziera, care in acordurile celebrului vals al lui Johann Strasuss „Dunarea Albastra” te poarta in lumea fascinanta a Imperiului Austro-Ungar. Savuram preparate traditionale si ascultam cu interes prezentarea ghidului local care aduce detalii interesante despre cladirile si monumentele aflate de o parte si de alta a fluviului. Destula vorba! Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam numere de telefon și sa celebram prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie și nu-i exclus sa mai fim și altadata!

Ne intoarcem la hotelul nostru din Budapesta. Cazare.

 • Ziua 13. Budapesta – Bucuresti
  • Calatoria noastra se apropie de sfarșit! De la Budapesta ne indreptam spre București, unde vom ajunge in cursul serii.

Final Circuit Cehia Germania Benelux 13 zile Autocar

TREBUIE SA VEZI

Castelul din Praga

Una dintre cele mai semnificative atractii turistice din Cehia si unul dintre cele mai importante monumente culturale ale tarii te va impresiona prin dimensiunile si arhitectura sa, fiind mai degraba un ansamblu arhitectural care cuprinde mai multe cladiri, curti interioare, gradini si terase. Cartea recordurilor desemneaza acest edificiu, drept cel mai mare castel medieval din lume.

Primaria din Munchen

Unul dintre obiectivele turistice cele mai reprezentative pentru Munchen este noua cladire a Primariei, situata in Piata Marienplatz. Primaria este construita in stil gotic flamand, fiind bogat ornamentata cu diferite motive, dintre cele mai spectaculoase. Vitraliile si etajele inalte completeaza arhitectura deosebita a cladirii, iar piesa de rezistenta de la Neues Rathaus este celebrul “glockenspiel”, un aparat care prezinta doua povești interpretate zilnic la orele 11, 12 și 17.

Casele cubice Rotterdam

Kubuswoningen sunt un set de case inovative din orasul-port al Olandei, Rotterdam. Au fost construite in anul 1974, dupa o idee a arhitectului Piet Blom. Sunt 38 de cuburi mici si doua “super cuburi, toate lipite unele de altele.

Gradinile Mirabell

Gradinile Mirabell, cunoscute in toata lumea, cele mai frumoase gradini baroce in Europa au fost amenajate de-a lungul axei nord-sud si au fost orientate spre Fortareata din Salzburg si spre Salzburger Dom. Au fost reamenajate de mai multe ori si fiecare data aici s-a cautat perfectiunea. Aranjamentele florale multicolore ale Gradinilor Mirabel, fantana centrala, si numeroasele statui atat de perfect si de natural realizate, aflate de o parte si de alta a aleii principale sunt cadrul perfect pentru recreere in frumusete si liniste.

suplimente & reduceri

 • Supliment de single – 455 EUR
 • Reducere copil 6-12 ani – 25 EUR, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulți.

Gradul de realizarea a grupurilor este 95%.

Tarifele sunt calculate pentru un Grup minim 35 pers. Pentru grupuri mai mici se aplica urmatoarele suplimente :

-16-24 pers – supliment 110 EUR/pers

-25-34 pers- supliment 50 EUR/ pers

SERVICII OPTIONALE:

· Locuri preferentiale in autocar 25EUR/pers. (se rezerva cronologic, primele locuri in autocar incepand cu bancheta a doua); Atentie! Locuri limitate.

 • Croaziera Vltava (cu masa) 40 EUR /pers.
 • Volendam, Zaanse Schans, Haarlem 30 EUR/pers.
 • Excursie Gouda – 20 EUR/pers
 • Croaziera Amsterdam – 25 EUR/pers
 • Croaziera Dunare 50 EUR /pers

· NOU! 10 % Discount la achitarea din tara a excursiior optionale Grup minim 35 pers.

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Punctele de Imbarcare gratuita:

(autocar sau microbus):

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30

PITESTI BenzinariaPetrom iesire Pitesti Est 07.30

RM.VALCEA Benzinaria Petrom iesire Pasarela Nord 09.00

SIBIU Benzinaria MOL – Calea Surii Mari 12.00

SEBES Benzinaria Rompetrol iesire Lancram 12.30

DEVA McDonald’s GARA 14.30

TIMISOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30

ARAD Benzinaria OMV Calea Timisorii (DN 69, Arad 310363) 17.30

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

transferuri CONTRA COST – se rezerva doar la inscriere

(autocar sau microbus):

BRASOV * 15 EUR / sens /pers. Benzinaria Socar -Str Harmanului nr. 52

PREDEAL* 15 EUR / sens/pers. Gara CFR Predeal

SINAIA* 15 EUR / sens /pers. Gara CFR Sinaia

PLOIESTI* 10 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom (METRO) DN 1

FOCSANI* 12 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom – Strada Cuza Voda nr. 58A

IASI* 25 EUR /sens / pers. Parcare Centrul comerical Carrefou – str Arcu 29

BUZAU* 10 EUR / sens / pers. Benzinaria Petrom Vama

GALATI* 10 EUR / sens / pers. Parcare Mc Donald’s

BRAILA* 10 EUR / sens /pers. Catedrala la Covrigaria Panda

PIATRA NEAMT* 20 EUR / sens /pers. Parcare Mc Donald’s

BACAU* 15 EUR / sens /pers. Parcare Stadion Municipal

* Transferurile marcate cu „ * „ se fac la Bucuresti

SERVICII OPTIONALE:

· Locuri preferentiale in autocar 25EUR/pers. (se rezerva cronologic, primele locuri in autocar incepand cu bancheta a doua); Atentie! Locuri limitate.

· 1. Croaziera Vltava (cu masa) 35 EUR /pers.

· 2. Volendam, Zaanse Schans, Haarlem 30 EUR/pers.

· 3. Excursie Gouda – 20 EUR/pers

· 4. Croaziera Amsterdam – 20 EUR/pers

· 5. Croaziera Dunare 40 EUR /pers

· NOU! 10 % Discount la achitarea din tara a excursiior optionale Grup minim 35 pers.

INFORMATII PARTE DIN CONTRACT:

Derulare program:

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

· Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2023:

 • Budapesta – Hotel Ibis Styles Budapest Citywest 3*
 • Praga – Hotel Krystal 3*
 • DORTMUND – Hotel Days Inn by Wyndham Dortmund West 3*
 • Amsterdam– Hotel Ibis Schipol Amsterdam Airport 3*
 • BRUXELLES – Hotel Best Western Brussels South 3*
 • ZONA SAARBRUCKEN – hotel ACE Creutzwald Saint-Avold 3*
 • NURNBERG – Hotel Ibis Nuernberg City am Plaerrer 2*
 • SALZBURG -Hotel Hubertushof 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

· Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turistdirect la receptie, asistat de insotitorul de grup.

· Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotelsolicitati receptionerului sa va informeze cu

· Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate inprogram sunt informative.

Modificari si anulari:

· Pretul este calculat pentru un grup minim de 35 de persoane.

· Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.

· Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn functie de numarul final de participanti.

· Pentru neȋntrunirea numarului minim de participanti, agentia ofera celor ȋnscrisi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o alta data de plecare a aceluiasi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul sau, cu o data de plecare apropiata. Aceasta informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupului, va fi comunicata cu cel putin 21 de zile inainte de data calatoriei efective.

· Ȋn cazul reprogramarii pe un alt program sau alta data de plecare, agentia garanteaza rezervarile pe noua varianta pentru un interval de 72 de ore. Dupa acest termen, locurile vor fi eliberate automat de catre sistem. Recomandam confirmarea ȋn scris pentru aceasta modificare, ȋn termenul mentionat.

· Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn functie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare.

GHIZI SI PROGRAME OPTIONALE:

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

· Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ȋn timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.

· Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

DOCUMENTE DE CALATORIE:

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

· Pentru calatorie sunt necesare pasaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Cehia Germania Benelux 13 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa