0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Austria Cehia Germania Polonia 15 zile Autocar

Garantia calitatii!
1188 euro de la 1069 euro
persoana in camera dubla

Plecari

30.06.2024, 14.08.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-47710
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Itinerariu

Bohemian Rapsody, Budapesta, Viena, Praga, Frankfurt, Berlin, Potsdam, Poznan, Varşovia, Czestochowa, Auschwitz, Cracovia

Servicii incluse

transport cu autocar climatizat,
14 cazari la hoteluri de 2-3*
14 mic dejun;
Vizita Budapesta
Vizita Viena
Vizita Praga;
Vizita Berlin;
Vizita Varsovia;
Vizita Cracovia;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

· Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
· Excursiile opționale, pentru grup minim 30 de persoane;
· Asigurare de calatorie (storno + medicala).

Program

Circuit Austria Cehia Germania Polonia 15 zile Autocar

 • Ziua 1. București – Budapesta

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. Ajungem in cursul serii la Budapesta. Cazare in Budapesta.

 • Ziua 2. Budapesta – Orasul de pe Dunare

Avem o zi intreaga la dispoziție pentru a explora capitala Ungariei. Budapesta are suficiente cladiri baroce, neoclasice, eclectice și art nouveau cat sa satisfaca pretențiile oricarui turist. Parcurgem capitala de pe Dunare intr-un scurt tur panoramic de autocar : Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Basilica Sf Stefan. Ne oprim, pentru o scurta sedinta foto, in Piata Eroilor situata intre partea de sus a Bulevardului Andrassy și intrarea in Parcul orașului (Varosliget). Piața și Bulevardul Andrassy au fost inscrise de UNESCO in patrimoniul mondial. Piața este organizata in jurul esplanadei Monumentului Mileniului, construit pentru a celebra o mie de ani de la așezarea ungurilor in campia Panoniei. O comoara a locului este Marea Sinagoga, cea mai mare din afara New-York-ului. Construita in 1859, imbina stilul romantic cu cel maur. Putem vizita și Palatul Regal, construit de Habsburgi la sfarșitul secolului XVII, unde putem vedea Galeria Naționala de Arta, Muzeul Castelului și Libraria Naționala Szechenyi. Nu pierde ocazia de a inchiria o bicicleta și a de a explora orașul pe doua roți. Este un mod ideal de a simți cat mai de aproape suflul orașului și de a descoperi obiective ascunse. Seara cazare la acelasi hotel din Budapesta.

 • Ziua 3. Budapesta – Gyor – Viena

Azi calatorim spre Viena și facem un scurt popas in frumosul oraș Gyor, situat chiar pe malul sudic al Dunarii. Aici putem vedea Racla Regelui Ladislau I, Primaria, o cladire superba in stil neoclasic, Sinagoga in stil neoromanic și Muzeul de Arta. Avem destul timp pentru a servi o masa seriosa, cu gulaș și o varietate imensa de ciorbe, care aluneca perfect alaturi de un pahar de palinka. Dupa masa și vizite pornim din nou la drum și nu trec nici doua ore ca ajungem in Viena, capitala Austriei, unul dintre cele mai romantice orașe europene. Admiram cladirile și monumentele istorice imbaiate in lumini ambientale intr-un scurt tur panoramic din autocar amintind: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Burgtheater, Primaria, Universitatea. Dar pentru a cunoaște aceasta Viena, nu ai nevoie de mașina. Inima orașului pulseaza pe locurile fostei cetați Vindobona, in jurul catedralei Sf . Ștefan, in imprejurimile Operei și Hofburgului, in centrul inconjurat de bulevardul circular – Ringul. Viena este un oraș pentru pietoni, pentru romantici, pentru visatori. Seara cazare la Viena.

 • Ziua 4. Viena – Palatul Schonbrunn

Calcand pe urmele lui Mozart, Haydn și Strauss, pornim in explorarea Vienei și admiram eleganța specifica unei capitale de imperiu. Admiram cladirea Parlamentului, cu statui impunatoare de marmura, putem vizita Palatul Hofburg, o bijuterie arhitectonica de secol XIII, apoi Catedrala Sf. Ștefan, unul dintre cele mai indragite obiective ale orașului.

Moment de ragaz (timp liber):

Viena este faimoasa pentru restaurantele și cafenelele a caror finețe o intalnim rar in alte locuri. Prima cafenea s-a deschis aici inca din 1685, la inceput ca loc de degustare a faimoasei bauturi turcești, care se comanda dupa culoare. Chelnerul prezenta o tablie vopsita in 20 de dungi numerotate, fiecare corespunzand unui anume tip de cafea. Nu ezitați sa treceți pragul renumitei cafenele Schwarzenberg situata pe Karntner Ring și sa incercați specialitați precum: “Kapuziner”- Cafea Mocca cu puțin lapte ; “Maria Theresia”- Cafea Mocca cu lichior de portocale sau “Wiener Eiskaffe”- inghețata de vanilie cu cafea Mocca și multa frisca.

Dupa aceste vizite avem timp liber la dispoziție pentru experimenta magia Vienei dupa bunul plac. Va recomandam vizita la Palatul Schonbrunn și gradinile sale. Inițial a fost castel de vanatoare, construit in 1569 de imparatul Maximilian II, iar doi ani mai tarziu imparatul Mathias descopera un izvor, pe care il numește “Schonen Brunnen”- fantana frumoasa. La sfarșitul sec. XVII, din ordinul lui Leopold se concepe un nou castel inspirat dupa Versailles, modelul fiind lasat in urma prin bogația și luxul exorbitant propuse. Seara cazare la acelasi hotel din Viena.

 • Ziua 5. Viena – Tabor – Praga

Pornim din nou la drum, cu destinația Praga, insa pana acolo facem oprire in orașul ceh Tabor, care s-a consacrat in istorie drept cel mai radical bastion al mișcarii husite. Caracterul radical de acum 600 de ani a disparut complet, insa orașul pastreaza o mulțime de marturii istorice interesante precum Muzeul Husit și pasajele subterane medievale care au fost deschise de curand pentru public. Frumosul oraș medieval te surprinde insa cu o scena culturala foarte vie și cu un permanent joie de vivre, cu strazi pline de tineri, localuri moderne și magazine de artizanat. La amiaza plecam spre capitala Cehiei, Praga, cunoscut și drept „orașul cu o mie de turle”. Praga este un oraș fermecator, unul dintre cele mai bine conservate din Europa, in ciuda distrugerilor suferite in timpul razboaielor și invaziilor. Praga e cunoscuta și drept orașul cu cea mai buna bere din lume, așa ca inainte de odihna putem gusta cateva specialitați locale. Cazare la hotel in Praga.

 • Ziua 6. Praga – Orasul de Aur

Orașul turlelor, Praga egaleaza Parisul in frumusețe și eleganța, iar berea sa este considerata de catre milioane de oameni ca fiind cea mai buna din lume. Mergem la Catedrala Sf. Vitus, un simbol al orașului a carei construcție a durat 600 de ani, apoi ne continuam vizita in Castelul Praga, care pare desprins din carțile cu povești. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, avand 570 de metri lungime, aproximativ 128 lațime și o suprafața totala mai mare decat șapte terenuri de fotbal. Ne plimbam pe langa numeroasele statui de pe Podul Carol, probabil cel mai romantic loc din capitala ceha, punct de intalnire pentru indragostiți și promenada favorita a localnicilor. Facem un popas in Piața Orașului Vechi pentru a admira cladirea Primariei si faimosul Turn cu Ceas, situat pe zidul sudic al acesteia. Monumentul exercita o puternica atracție asupra turiștilor, acest lucru datorandu-se faptului ca de fiecare data cand sunt anunțate orele, are loc un adevarat spectacol animat care atrage ca un magnet privirile tuturor celor care se afla in apropiere, aceștia neincetand niciun moment sa filmeze sau sa fotografieze spectacolul oferit zilnic de batranul orologiu.

Moment de ragaz (timp liber):

Chiar daca nu esti consumator de bere, trebuie sa gusti berea din Praga, Vytopna Railaway Restaurant, situat in piata Wenceslas, este unul dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi, unde pe langa zecile de sortimente de bere ne putem delecta cu atractia localului, 900 m de cale ferata in miniatura. Spre incantarea clientilor, bautura este adusa la fiecare masa in vagonul trenului care circula pe aceste sine.

Dupa amiaza program liber in Praga pentru vizite individuale. Opțional, va propunem sa participati la o croaziera pe Vltava, o experiența de neuitat, in cadrul careia vom admira peisajul citadin dintr-o alta perspectiva. Plutim agale pe sub Podul Carol, pe deasupra caruia ne-am plimbat in tihna mai devreme, apoi vedem panoramic castelul Vysehrad de pe malul apei care va parea cu atat mai impozant privit de aici. La bordul vasului vom privi cum luminile orașului se aprind una cate una odata cu lasarea serii. Fermecatoarea Praga nu se vede, se simte!Seara ne intoarcem la hotelul nostru din Praga. Cazare.

 • Ziua 7. Praga – Frankurt

Astazi ne așteapta un drum mai lung, dar incantator, cu paduri și peisaje pitorești. In jurul pranzului ajungem in Frankfurt, un oraș unde șarmul de epoca se imbina perfect cu spiritul modern actual. Un simbol al orașului sunt zgarie-norii care brazdeaza cerul și dau locului un aer fermecator. Vizitam Catedrala Sf Bartolomeu, cu turnul sau gotic de 95m, și Piața Romerberg, cea mai frumoasa din oraș, ne dezvaluie o frantura din aspectul localitații in epoca medievala, datorita caselor colorate cu poduri din lemn. In Frankfurt se afla și casa unde a locuit renumitul poet german Goethe pana in 1795, transformata in prezent in muzeu. Seara cazare in Frankfurt.

 • Ziua 8. Frankfurt – Leipzig – Berlin

Ajungem la pranz in Leipzig, un oraș cu atmofera tanara și vibranta, denumit deseori „Noul Berlin”. Este un oraș foarte indragit de tinerii pasionați de arta, afaceri și muzica, aici traind in tinerețile lor chiar Bach, Mendelssohn și Wagner. Vom vizita mai intai Nikolaikirche, o superba biserica in stil romanic și gotic, care devine infinit mai frumoasa odata ce pașești in interiorul sau. Museen in Grassi adapostește de fapt trei muzee excepționale, unul cu instrumente muzicale, unul care studiaza culturile lumii și unul muzeu de arta decorativa cu colecții de mobilier art-nouveau și art-deco, porțelanuri, piese din sticla și din ceramica. Unul dintre cele mai frumoase parcuri ale orașului este in realitate un cimitr, ce poarta numele de Sudfriedhof, cu alei elegante, o mulțime de animale mici care zburda in voie și un crematoriu cu aspect de palat. De aici ne continuam drumul spre Berlin, capitala și cel mai mare oraș al Germaniei. Cazare la hotel in Berlin.

 • Ziua 9. Berlin

In prima parte a zilei facem un tur al Berlinului, un reper de top care fascineaza pe oricine dornic sa exploreze cultura vibranta, arhitectura de top, mancarurile fabuloase și istoria fulminanta. Ne plimbam pe Bulevardul Unter den Linden, care a fost inițial o ruta de calarie, apoi a devenit bulevard regal, continuam cu Gendarmenmarkt, probabil cea mai frumoasa piața din oraș, apoi vedem un marcant simbol al Berlinului, Poarta Brandenburg. Nu putem omite in turul nostru nici Reichstag, cladirea care gazduiește Parlamentul German, Alexanderplatz, unde se afla Turnul de Televiziune și ruinele Zidului Berlinului.

Moment de ragaz (timp liber):

Suntem in țara celor care au pretenția ca sunt cei mai prolifici consumatori de bere din lume. Insa astazi pe noi nu ne intereseaza cantitatea, ci calitatea. Vom face o degustare de bere fermentata ca pe vremuri de berarii de la Eschenbrau, din Berlin. Gustul unei beri artizanale, fermentate dupa o rețeta unica ne va pune la incercare imaginația. Gustul poate cuprinde arome ușor fructate, iar aciditatea blanda ne va convinge sa mai experimentam inca odata, și inca odata… Sa te tot bucuri de experiențe atat de spumoase.

Dupa-amiaza, avem timp liber pentru a descoperi și alte lucruri interesante in Berlin. Opțional, putem face o excursie la Potsdam, capitala landului Brandenburg. Vom vedea Palatul Sanssouci, fost Palat de Vara al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare și parcul care il inconjoara, de o frumusețe rara. Gradinile terasate, fantanile arteziene și statuile superbe i-au adus locului meritul de a face parte din Patrimoniul UNESCO.Seara ne intoarcem in Berlin. Cazare la același hotel din Berlin.

 • Ziua 10. Berlin – Poznan – Varsovia

Drumul spre Varșovia ne poarta printre campii intinse cu ferme și sate pitorești, iar la jumatatea calatoriei ne oprim in Poznan, un oraș foarte vibrant cu un centru vechi extraordinar de bine conservat și pus in valoare. Vechea Piața din Poznan este inima orașului și in același timp a treia ca marime din Polonia. Cladirile din interiorul pieței – Vechea Primarie, Vechea Casa de Cantarire a Marfii, Muzeul Militar Wielkopolska, Muzeul dedicat Revoltei Polonia Mare, Fosta Cancelarie a orașului – imbina stiluri arhitecturale diferite creand un impact vizual deosebit.Piața este infrumusețata și de fantana zeiței Proserpina, Statuia Sf. Ioan Nepomucene sau alte fantani care ii infațișeaza pe zeii Neptun, Apolo și Marte. Ne urcam din nou in autocarul care ne duce spre Varșovia, un oraș care a rezistat eroic in fața asediilor razboiului și persecuției comuniste. Seara cazare la hotel in Varsovia.

 • Ziua 11. Varsovia lui Chopin…

Ziua de azi este dedicate in intregime explorarii Varsoviei, iar prima oprire o facem in Centrul Vechi, inclus pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Suntem inconjurați de cladiri impunatoare, edificii care au marcat momente cruciale din istoria Poloniei. Ne impresioneaza Catedrala Sf. Ioan, Piața Veche, Fortareața Barbakan, Columna lui Sigismund al III-lea, Palatul Regal și Biserica Sfintei Cruci in care se afla urna cu inima celui mai romantic compozitor din toate timpurile, Frederik Chopin. Timp liber in Varsovia.

Moment de ragaz (timp liber):

In timpul liber va propunem o scurta o scurta plimbare in parcul Lazienki cu al sau impresionant “Palat Plutitor”, reședința de vara a ultimului rege al Poloniei, Stanislaw August Poniatowski.

Timp liber in Varsovia. Seara va propunem un program optional inedit: participarea la un concert pentru pian de Chopin. Spiritul Varsoviei si muzica lui Chopin merg mana in mana. Acest recital privat are loc intr-o cladire istorica a orasului si este sustinut de un pianist polononez care aduce in sala de concert acordurile muzicale melodioase ale partiturilor compuse de celebrul Chopin. Cazare la acelasi hotel din Varsovia.

 • Ziua 12. Varsovia – Czesctochowa – Auschwitz – Cracovia

Continuam calatoria spre Czestochowa. Orașul gazduiește Manastirea Jasna Gora ridicata in secolul al XIV-lea care atrage mii de pelerini din intreaga lume in fiecare an. In manastire vom putea admira celebra icoana a Madonei Negre, despre care se spune ca este facatoare de minuni. Se povestește ca icoana ar fi reușit sa opreasca invazia trupelor suedeze in secolul al XVII-lea și sa salveze manastirea de jaf. Parasim Czestochowa și mergem spre Auschwitz, locul unde a funcționat cel mai mare lagar de concentrare nazist. Uriașa tabara a fost construita in apropierea unui important nod feroviar cu nu mai puțin de 44 de linii paralele. Astfel, naziștii au adus aici un numar imens de oameni, peste un milion dintre ei fiind uciși. De aici mai avem un drum mic de parcurs pana in Cracovia, unul dintre cele mai mari și mai frumoase orașe din Polonia. Orașul este vechea capitala a Poloniei, așadar un important centru cultural, universitar și politic inca din secolele VI-VII. Profitați de timpul ramas și faceți o plimbare pe malul raului Vistula. Cazare la hotel in Cracovia.

 • Ziua 13. Cracovia – Polka Party

Incepem vizita in Cracovia și descoperim primele semne care ne confirma ca suntem intr-o fosta capitala, loc de incoronare și reședința a monarhilor polonezi pana in 1734. Pe colina Wawel, situata deasupra raului Vistula, admiram cel mai important complex arhitectonic, fosta reședința regala, Castelul Wawel si Catedrala unde a predicat Karol Wojtyla viitorul Papa Ioan Paul II . In criptele din subsolul catedralei se afla mormintele regilor Poloniei.

Moment de ragaz (timp liber):

Cu siguranța ai observat numarul copleșitor de mare al consoanelor din vocabularul polonez. Ca sa le poți ignora cu seninatate, hai sa gustam un pahar sau doua de Tatanka – supranumita și “placinta de mere” datorita gustului sau puternic aromat. Bautura tradiționala este un amestec de vodka zubrowka, suc de mere și scorțisoara. Se servește cu un strop de lamaie și gheața. Delcios!

Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale in Cracovia. Seara va propunm un program optional Polka Party! Veti avea parte de un spectacol de muzica si dansuri traditionale poloneze in timp ce veti gusta preparatele traditionale ale bucatariei locale acompaniate de bauturile specifice zonei. Seara cazare la acelasi hotel din Cracovia.

 • Ziua 14. Cracovia – Budapesta

Ne așezam confortabil in scaunele autocarului si pornim la drum. Trecem prin Slovacia, traversam Munții Tatra prin Parcul Național Tatra Mica admirand cadre spectaculoase ce trebuie suprinse cu obiectivul. Ajungem in Budapesta. Cazare la hotel.

Experiența: ritm și gusturi tradiționale

Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara de Crama in Budafok“? (opțional).

Crama ofera vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorba și de depanat amintirile proaspete din vacanța. Inainte de a incheia, trebuie musai amintit desertul care se gasește pe fiecare meniu al unui restaurant unguresc care se respecta: somlуi galuska, adica un pandispan pufos, glazurat cu crema de ciocolata si frisca batuta. In timp ce ne delectam cu cina festiva, ne hranim și inimile cu programul folcloric de dans și muzica tradiționala. Destula vorba! Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam numere de telefon și sa celebram prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie și nu-i exclus sa mai fim și altadata!

 • Ziua 15. Budapesta – Bucuresti

Astazi ne intoarcem la București, dupa o calatorie de-a dreptul magica, prin cateva dintre cele mai frumoase orașe europene.

TREBUIE SA VEZI:

Palatul Schonbrunn

Palatul Schonbrunn și gradinile sale. Inițial a fost castel de vanatoare, construit in 1569 de imparatul Maximilian II, iar doi ani mai tarziu imparatul Mathias descopera un izvor, pe care il numește “Schonen Brunnen”- fantana frumoasa. La sfarșitul sec. XVII, din ordinul lui Leopold se concepe un nou castel inspirat dupa Versailles, modelul fiind lasat in urma prin bogația și luxul exorbitant propuse.

Czestochowa

Orașul gazduiește Manastirea Jasna Gora ridicata in secolul al XIV-lea care atrage mii de pelerini din intreaga lume in fiecare an. In manastire vom putea admira celebra icoana a Madonei Negre, despre care se spune ca este facatoare de minuni. Se povestește ca icoana ar fi reușit sa opreasca invazia trupelor suedeze in secolul al XVII-lea și sa salveze manastirea de jaf.

SUPLIMENTE & REDUCERI

· Supliment de single 445 EUR

· Reducere a 3-a persoana in camera 15 EUR.

· Reducere copil 6-12 ani – 25 EUR, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulți

Gradul de realizarea a grupurilor este 95%.

Tarifele sunt calculate pentru un Grup minim 35 pers.

Pentru grupuri mai mici se aplica urmatoarele suplimente : -16-24 pers – supliment 95EUR/pers -25-34 pers- supliment 45 EUR/ pers

SERVICII OPTIONALE:

· Locuri preferentiale – 25EUR/pers. (se rezerva cronologic, locuri in autocar pe banchetele a doua si a treia); Atentie! Locuri limitate.

· 1. Excursie Potdsam– 20 EUR /pers.

· 2.Croaziera Vltava (fara masa) -20 EUR/ pers.

· 3. Croaziera Vltava (cu masa) – 40 EUR /pers.

· 4. Concert pentru pian de Chopin – 25 EUR/pers.

· 5. Polka Party – 50 EUR /pers

· 6. Seara de Crama in Budafok – 50 EUR /pers

· NOU! 10 % Discount la achitarea din tara

PUNCTELE DE IMBARCARE GRATUITA: – se rezerva doar la inscriere

(autocar sau microbus):

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30

PITESTI BenzinariaPetrom iesire Pitesti Est 07.30

RM.VALCEA Benzinaria Petrom iesire Pasarela Nord 09.00

SIBIU Benzinaria MOL – Calea Surii Mari 12.00

SEBES Benzinaria Rompetrol iesire Lancram 12.30

DEVA McDonald’s GARA 14.30

TIMISOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30

ARAD Benzinaria OMV Calea Timisorii (DN 69, Arad 310363) 17.30

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

TRANSFERURI CONTRA COST- se rezerva doar la inscriere

(autocar sau microbus):

BRASOV * 15 EUR / sens /pers. Benzinaria Socar -Str Harmanului nr. 52

PREDEAL* 15 EUR / sens/pers. Gara CFR Predeal

SINAIA* 15 EUR / sens /pers. Gara CFR Sinaia

PLOIESTI* 10 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom (METRO) DN 1

FOCSANI* 12 EUR /sens / pers. Benzinaria Petrom – Strada Cuza Voda nr. 58A

IASI* 25 EUR /sens / pers. Parcare Centrul comerical Carrefou – str Arcu 29

BUZAU* 10 EUR / sens / pers. Benzinaria Petrom Vama

GALATI* 10 EUR / sens / pers. Parcare Mc Donald’s

BRAILA* 10 EUR / sens /pers. Catedrala la Covrigaria Panda

PIATRA NEAMT* 20 EUR / sens /pers. Parcare Mc Donald’s

BACAU* 15 EUR / sens /pers. Parcare Stadion Municipal

* Transferurile marcate cu „ * „ se fac la Bucuresti

DETALII TRANSFERURI

· Pentru transferurile din tara turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intilnire cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata

· Transferurile CONTRA COST sunt reconfirmate cu 2 – 3 zile inainte de plecare si pot fi LIMITATE in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Sunt garantate pentru minim 4 persoane.

INFORMATII PARTE DIN CONTRACT:

Derulare program:

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

· Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2023:

u Budapesta – Hotel Ibis Styles Budapest Citywest 3*

u Viena – Hotel Campanile Vienna South 3*

u Praga – Hotel Krystal 3*

u Frankfurt – Hotel Ibis Frankfurt City Messe 2*

u Berlin – Hotel Good Morning + Berlin City East 3*

u Varsovia – Hotel Ibis Warszawa Ostrobramska 2*

u Cracovia – Hotel Conrad 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

· Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turistdirect la receptie, asistat de insotitorul de grup.

· Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotelsolicitati receptionerului sa va informeze cu

· Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate in

program sunt informative.

Modificari si anulari:

· Pretul este calculat pentru un grup minim de 35 de persoane.

· Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.

· Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn functie de numarul final de participanti.

· Pentru neȋntrunirea numarului minim de participanti, agentia ofera celor ȋnscrisi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o alta data de plecare a aceluiasi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul sau, cu o data de plecare apropiata. Aceasta informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupului, va fi comunicata cu cel putin 21 de zile inainte de data calatoriei efective.

· Ȋn cazul reprogramarii pe un alt program sau alta data de plecare, agentia garanteaza rezervarile pe noua varianta pentru un interval de 72 de ore. Dupa acest termen, locurile vor fi eliberate automat de catre sistem. Recomandam confirmarea ȋn scris pentru aceasta modificare, ȋn termenul mentionat.

· Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn functie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare.

GHIZI SI PROGRAME OPTIONALE:

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

· Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ȋn timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.

· Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

DOCUMENTE DE CALATORIE:

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

· Pentru calatorie sunt necesare pasaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

 

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Austria Cehia Germania Polonia 15 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa