0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Turcia Ski Mini Circuit Cappadocia 8 zile Avion

Garantia calitatii!
300 euro de la 297 euro( + taxe 99 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-52705
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la  31.05.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dubla
02.12.2020, 16.12.2020, 02.02.2021, 16.02.2021330 euro
06.01.2021, 20.01.2021350 euro
04.03.2021 300 euro

Itinerariu

Kayseri, Erciyes, Avanos*, Hacilar*, Cappadocia, Antalya

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Kayseri via Istanbul
- Transport cu avionul pe ruta Antalya – Bucuresti via Istanbul
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Cazare 5 nopti in hotel de 4* zona Cappadocia
- Cazare 2 nopti in hotel de 4* zona Antalya
- Ski pass
- Echipament de ski (casca, ghete, skiuri)
- Transfer hotel-partie ski-hotel

Servicii neincluse

- Taxe aeroport: 99 euro/pers
- Pachet PREMIUM (7 cine la hotel, 2 pranzuri in Cappadocia ziua 5 si ziua 6 in Antalya, 3 gustari de carnati din carne de vita in statiunea Erciyes, toate intrarile la obiectivele turistice din program, ghid de turism autorizat, toate taxele de statiune si centru spa in valoare de 20 eur/pers./saptamana): 189 Euro/ persoana - Optional

Program

Turcia Ski Mini Circuit Cappadocia 8 zile Avion

Ziua 1. București – Kayseri
Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Kayseri via Istanbul. Transfer si cazare in zona Cappadocia la hotel de 4*.

Ziua 2. Erciyes
Mic dejun. Plecare spre statiunea montana de ski Erciyes – Kayseria. In statiunea Erciyes se va servi o bautura non alcoolica de bun venit si se vor imparti ski pass-urile pentru acces la partia de ski. Dupa amiaza in jurul orei 17:00 se va pleca din statiune si se va face deplasarea pentru cazare in zona Cappadocia la hotel de 4* .

Ziua 3. Erciyes – Avanos*
Mic dejun. Transfer de la hotel in zona Erciyes. Dupa amiaza in jurul orei 17:00 se va pleca din statiune si se va face deplasarea pentru cazare in zona Cappadocia la hotel de 4* . Optional seara traditional turceasca cu muzica si dansuri populare.

Ziua 4. Erciyes –Hacilar*
Mic dejun. Transfer de la hotel in zona Erciyes. Pentru pasionatii de ski profesionist exista posibilitatea de a incerca si partia de ski din zona Hacilar. Dupa amiaza in jurul orei 17:00 se va pleca din statiune si se va face deplasarea pentru cazare in zona Cappadocia la hotel de 4* .

Ziua 5. Cappadocia
Mic dejun. Se viziteaza Parcul Național Goreme, inclus in patrimoniul UNESCO și cunoscut pentru formațiunile inalte și peșterile impresionante. Oprire pentru fotografii la cetatea de piatra naturala din Uchisar, cel mai inalt punct din Cappadocia. Vizita la un atelier de ceramic pentru a descoperi arta sculpturii in lut si la un magazin artizanal de covoare orientale .Seara, intoarcere la hotel in zona Cappadocia.

Ziua 6. Cappadocia – Antalya
Optional zbor cu balonul in Cappadocia. Mic dejun. Plecare spre Antalya. Seara cazare in zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 7. Antalya
Mic dejun. Tur de oraș in Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera turceasca. Se viziteaza portul de yachturi, centrul vechi și faimosul minaret – simbol al orașului, Yivli Minare. Vizita la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa-amiaza, vizita la impresionanta cascada Karpuzkaldiran. Seara, cazare in zona Antalya la hotel de 4*.

Ziua 8. Antalya – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Final Turcia Ski Mini Circuit Cappadocia 8 zile Avion

Optional

Pachet PREMIUM (7 cine la hotel, 2 pranzuri in Cappadocia ziua 5 si ziua 6 in Antalya, 3 gustari de carnati din carne de vita in statiunea Erciyes, toate intrarile la obiectivele turistice din program, ghid de turism autorizat, toate taxele de statiune si centru spa in valoare de 20 eur/pers./saptamana): 189 Euro/ persoana 189 EUR

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Turcia Ski Mini Circuit Cappadocia 8 zile Avion

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa