0744 300 309 / 0744 303 717 |

Tur Clasic Londra 6 zile Avion

Garantia calitatii!
de la 1120 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

08.08.2024, 29.08.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-33787
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

 

Itinerariu

Londra - Windsor - Stonhenge - Oxford - Greenwich

Servicii incluse

· Bilet de avion Bucuresti - Londra si retur;
· 5 cazari la hotel de 2-3*;
· 5 mic dejun;
· Transfer aeroport-hotel-aeroport;
· Însoţitor din partea agenţiei;
Asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism.

Servicii neincluse

+ 199 euro/pers taxe aeroport
· Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel alte taxe şi cheltuieli personale.
· Transportul în Londra, cu mijloace de transport in comun;
· Excursiile opționale, pentru grup minim de 25 de persoane.
· Asigurare Covid (storno + medicala).

Program

Tur Clasic Londra 6 zile Avion

 • Ziua 1. București – Londra

Astazi ne incepem calatoria in Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Londra. Dupa aterizare, avem transfer la hotel si program liber. Cazare la hotel in Londra.

 • Ziua 2. Londra

Astazi vom face un tur panoramic cu autocarul și vom descoperi o serie de monumente care au facut Londra faimoasa: Palatul Buckingham, reședința principala a Casei regale britanice, Palatul Westminster, care gazduiește Parlamentul britanic, Westminster Abbey, cea mai cunoscuta biserica londoneza, unde sunt incoronați regii și reginele Marii Britanii, Big Ben, ceasornicul construit in 1859 și amplasat in Turnul Sf Stefan, Tower Bridge, Turnul Londrei, Catedrala St. Paul, Trafalgar Square.

Program liber in Londra sau excursie opționala: vizita la Greenwhich, inscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in anul 1997 și croaziera pe Tamisa. Meridianul Zero sau Meridianul Greenwich este marcat in curtea Observatorului Astronomic Regal. El a fost determinat in anul 1884 la o conferința geografica internaționala, meridianul intersecteaza ecuatorul legand cei doi poli si desparte pamantul in emisferele: estica și vestica. Acum aveti ocazia sa fiti in acelasi timp cu un picior in emisfera estica si cu un picior in emisfera vestica! Observatorul Astronomic Regal, fondat in anul 1675, expune o colecție impresionanta de telescoape și alte instrumente interesante folosite in astronomie. In Greenwhich mai puteti vizita Muzeul Marinei, unde la loc de cinste se afla uniforma purtata de Nelson in timpul bataliei de la Trafalgar, precum si nava acestuia, dar si barja printului Frederick construita in 1732 pentru cel mai mare fiu al regelui George al II-lea si folosita pentru calatoriile regale maritime pana in anul 1919.

Ne intoarcem in Londra la bordul unui vas de croaziera pentru a descoperi de pe Tamisa și cealalta fața a orașului (program optional).

Moment de ragaz (timp liber):

Londra trebuie vazuta seara de la inalțime și admirata ca o nestemata sclipitoare in toata mareția ei, așa ca trebuie sa completam turul Londrei urcand la 135 m inalțime pe faimoasa roata London Eye, a doua ca inaltime din lume, care se numara printre cele mai importante atracții ale Londrei și servește ca simbol al ei. Aventureaza-te spre cer și privește peisajul panoramic al unei Londre așa cum nu ai mai vazut-o pana acum.

Seara intoarcere la același hotel din Londra pentru cazare.

 • Ziua 3. Castelul Windsor și Stonehenge

Program liber in Londra sau excursie opționala in afara Londrei – Windsor și Stonehenge. Incepem cu Castelul Windsor, cel mai mare și mai vechi castel locuit din lume, locul unde Regina Elisabeta a II-a iși petrece frecvent weekend-urile. Vizitatorii pot admira aici o parte din apartamentele regale, decorate cu obiecte de arta de o valoare inestimabila Capela Saint George, o bijuterie arhitectonica din secolul XVI, unde se afla și mormintele a 10 monarhi britanici și celebra casa de papuși a Reginei Maria, o creație unica in lume, admirata pentru detaliile sale de o finețe incredibila, printre care ascunde și o copie a coroanei regale, de doar un centimetru, cu diamante și pietre prețioase veritabile. Dupa vizita la Castelul Windsor ne indreptam spre o alta destinație britanica legendara: Stonehenge. Vom vedea aici cea mai importanta construcție preistorica din Europa,

celebrele blocuri uriașe de piatra așezate intr-un cerc cu diametrul de peste 100 de metri, despre care s-au scris nenumarate carți și studii, fara ca specialiștii sa ii descifreze in final misterele. Intoarcere in Londra și cazare la același hotel.

 • Ziua 4. Westminster Abbey – Turnul Londrei

In cea de-a patra zi a calatoriei noastre, vom vizita unul dintre cele mai importante lacașuri de cult din Londra și din Marea Britanie: Westminster Abbey. Adevarat monument – manual de istorie, la Westminster Abbey sunt pastrate osemintele suveranilor britanici și gazduite ceremoniile de incoronare ale regilor și reginelor Angliei. Printre evenimentele care au avut loc la Westminster Abbey in ultimele decenii se numara inmormantarea Prințesei Diana in 1997 sau casatoria Prințului William și a Ducesei de Cambridge in 2011.

In continuare, cei care doresc pot opta pentru o vizita la Turnul Londrei, unul dintre monumentele emblematice ale Londrei, un complex de cladiri și fortificații de pe malul Tamisei, a caror construcție a fost inceputa de catre William Cuceritorul in secolul XI. De-a lungul istoriei sale zbuciumate, Turnul Londrei a servit drept reședința regala, inchisoare, loc de execuție sau visterie. In prezent este renumit deoarece gazduiește bijuteriile Coroanei, pazite de unii dintre cei mai faimoși gardieni din lume: ” Yeoman Warders” sau ”Beefeaters”. Nu va povestim nimic de legendele care inconjoara Turnul Londrei, ci va lasam sa descoperiți la fața locului mai multe despre fantoma Annei Boleyn, decapitata aici, sau despre corbii a caror dispariție ar putea pune in pericol monarhia britanica.

Moment de ragaz (timp liber):

Nu ocoli momentul schimbarii garzii de la Palatul Buckingham! Garzile regale, cu celebrele lor caciuli din blana de urs, au un program bine stabilit, atragand grupuri impresionante de turiști din lumea intreaga. Vei ințelege la fața locului de ce este aceasta ceremonie atat de fascinanta!

Cazare la acelasi hotel din Londra.

 • Ziua 5. Oxford și Stratford-upon-Avon

Astazi bucura-te de Londra in ritmul tau. Poate ești pasionat de shopping și vrei sa faci o escala la celebrul Harrods pentru a te intoarce cu cadouri la cei dragi, poate vrei sa tai de pe lista de locuri de vizitat un muzeu londonez renumit, cum ar fi Tate Modern sau celebrul Madame Tussaud’s, sau poate vrei sa faci un tur al piețelor de antichitați și obiecte vintage din Portobello Road, Camden sau Kings Road.

Cei care doresc, pot opta astazi pentru o excursie de o zi in “inima Angliei”, una dintre zonele care te va face sa te indragostești iremediabil de Marea Britanie, Prima vizita va fi in celebrul Stratford-upon-Avon, locul unde a trait și creat William Shakespeare. Strazile medievale cu case din perioada dinastiei Tudor ne poarta catre casa in care s-a nascut dramaturgul, școala primara unde a invatat și catre Biserica Sf Treime, veche de peste opt secole, locul de veci al lui William Shakespeare și al familiei sale. Ne vom continua excursia cu o vizita in Oxford, unul dintre cele mai celebre orașe studențești din lume, care imbina de minune romantismul arhitecturii medievale cu forfota din centrul ințesat de pub-uri. Vom descoperi straduțele si parcurile unde multe dintre mințile stralucite ale istoriei și-au trait tinerețea și au nascocit lucrari ce au schimbat lumea. printre aceștia se numara Adam Smith economist, Oscar Wilde, poet și dramaturg irlandez, Indira Gandhi, fost prim-ministru al Indiei, Hugh Grant, actor englez și producator de film, Benazir Bhutto, prima femeie prim-ministru din Pakistan, David Cameron, fost prim-ministru al Marii Britanii, Stephen William Hawking, fizician, cosmolog și autor englez si multi altii. Spre seara ne intoarcem la hotelul din Londra.

 • Ziua 6. Zbor spre tara

Ne luam la revedere de la Londra și ne indreptam spre aeroport, pentru zborul catre Romania.

TREBUIE SA VEZI

London Eye Londra trebuie vazuta seara de la inalțime și admirata ca o nestemata sclipitoare in toata mareția ei, așa ca trebuie sa completam turul Londrei urcand la 135 m inalțime pe faimoasa roata London Eye, a doua ca inaltime din lume, care se numara printre cele mai importante atracții ale Londrei și servește ca simbol al ei. Aventureaza-te spre cer și privește peisajul panoramic al unei Londre așa cum nu ai mai vazut-o pana acum.

Turnul Londrei Turnul Londrei, unul dintre monumentele emblematice ale Londrei, un complex de cladiri și fortificații de pe malul Tamisei, a caror construcție a fost inceputa de catre William Cuceritorul in secolul XI. De-a lungul istoriei sale zbuciumate, Turnul Londrei a servit drept reședința regala, inchisoare, loc de execuție sau visterie. In prezent este renumit deoarece gazduiește bijuteriile Coroanei, pazite de unii dintre cei mai faimoși gardieni din lume: ” Yeoman Warders” sau ”Beefeaters”.

suplimente & reduceri

 • Supliment de single – 345 EUR
 • Reducere copil 6-12 ani – 25 EUR, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulți.

SERVICII OPTIONALE:

 • 1. Windsor,Stonehenge – 70 EUR/pers.
 • Oxford si Stratford – 70 EUR /pers.
 • Vizita Greenwhich si croaziera pe Tamisa – 40 EUR/ pers.
 • NOU! 10 % Discount la achitarea din tara a excursiior optionale

Program de tip City Break. Pentru acest program nu se aloca numere de ordine.

*Nota: Incepand cu data de 1 octombrie 2021, cetațenii romani nerezidenți in Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord vor putea intra numai cu pașaportul. (www.mae.ro)

Grup minim 25 de persoane

INFORMATII PARTE DIN CONTRACT:

Derulare program:

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

· Hotelurile folosite in programele de circuite culturale Christian Tour sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

Hotelul contractat ȋn sezonul 2023:

 • Hotel ibis London Barking 2*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

· Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turistdirect la receptie, asistat de insotitorul de grup.

· Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotelsolicitati receptionerului sa va informeze cu cu exactitate asupra lor.

· Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate inprogram sunt informative.

Modificari si anulari:

· Pretul este calculat pentru un grup minim de 20 de persoane.

· Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.

· Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn functie de numarul final de participanti.

· Pentru neȋntrunirea numarului minim de participanti, agentia ofera celor ȋnscrisi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o alta data de plecare a aceluiasi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul sau, cu o data de plecare apropiata. Aceasta informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupulu, va fi comunicata cu cel putin 21 de zile inainte de data calatoriei efective.

· Ȋn cazul reprogramarii pe un alt program sau alta data de plecare, agentia garanteaza rezervarile pe noua varianta pentru un interval de 72 de ore. Dupa acest termen, locurile vor fi eliberate automat de catre sistem. Recomandam confirmarea ȋn scris pentru aceasta modificare, ȋn termenul mentionat.

· Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn functie de disponibilitatea pe noul program.

GHIZI SI PROGRAME OPTIONALE:

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

· Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ȋn timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.

· Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

DOCUMENTE DE CALATORIE:

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

· Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Tur Clasic Londra 6 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa