031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Tur Clasic Italia 8 zile Avion

Garantia calitatii!
de la 384 €( + taxe 199 €)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-43986
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment de single Reducere a 3-a persoană în cameră Reducere copil 6-12 ani pentru cazare in camera dubla cu 2 adulți
18.05; 15.06; 02.07; 28.07; 14.08; 24.08; 17.09.2018 384 euro 145 euro 15 euro 25 euro

Itinerariu

Milano, Torino, Asti, Genova, Portofino, Cinque Terre, Parma

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti – Milano si retur
- transport cu autocar climatizat exceptând ziua 5;
- 7 nopți de cazare la hotel de 2-4*
- 7 mic dejun;
- Transfer aeroport – hotel - aeroport
- ghid însoţitor din partea agenţiei dupa intalnirea cu acesta din Milano.

Servicii neincluse

- 199 euro / taxe aeroport
- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Excursiile opționale, pentru grup minim 30 de persoane;

Program

Tur Clasic Italia 8 zile Avion

Ziua 1. București – Milano – Varese

Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Milano. Dupa aterizare, transfer cu microbuzul la hotel din zona Varese pentru cazare. Spre seara, intalnire cu ghidul si grupul sosit din tara cu autocarul. “Sedinta tehnica” … discutam programul pentru ziua urmatoare.

Ziua 2. Lago Maggiore

Program liber. Astazi va propunem excursia opționala spre Lacul Maggiore, aflat la nord de Milano. In ciuda numelui sau (”maggiore” inseamna ”mai mare”), Lacul Maggiore este al doilea ca marime din Italia, dupa Lacul Garda, avand o lungime de aproape 65 de kilometri. Cele mai multe atracții se regasesc pe țarmul vestic al lacului, unde insulele Borromee și gradinile lor paradisiace, cu vegetație subtropicala, sunt o delectare pentru turiști și localnici. Priveliștea minunata și parfumul de chiparoși, dafini, magnolii și camelii te vor face sa te simți ca intr-o poveste! De altfel, daca Ernest Hemingway face parte dintre scriitorii tai preferați, e foarte probabil sa iți amintești ca in romanul ”Adio, arme!”, locotenentul Henry și iubita sa, Catherine Barkley, traverseaza vaslind Lacul Maggiore in timpul Primului Razboi Mondial.

La finalul acestei zile ne indreptam spre Milano, gata sa ne continuam aventura made in Italy. Cazare la acelasi hotel din zona Varese.

Ziua 3. Lago Como – Bellagio – Bergamo

Program liber sau excursie optionala in care facem cunoștința cu trei destinații de top din Italia: Lacul Como, Bellagio și Bergamo. Lacul Como a fost timp de secole preferatul nobililor, muzicienilor, pictorilor și scriitorilor. De altfel, dragostea pentru Lacul Como este mereu de actualitate: in prezent poți zari vilele luxoase ale unor celebritați cum ar fi Madonna sau George Clooney, care nu se sfiesc sa iși declare afecțiunea pentru acest colț de paradis. Pentru a ne bucura la maximum de aceasta experiența, ne vom opri la Bellagio, o mica stațiune supranumita ”Perla Lacului”, de unde avem o panorama magnifica a Lacului Como și a impunatorilor Alpi. Inainte de a reveni pentru odihna la hotelul nostru vom mai face o oprire la Bergamo, unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Italiei. Aflat la mai puțin de 50 de kilometri de Milano, Bergamo are dubla identitate: partea de sus a orașului, Citta Alta, este un labirint de straduțe medievale, cu bijuterii arhitectonice renascentiste și baroce, aparate de ziduri venețiene, in timp ce partea de jos a orașului, Citta Bassa, este un oraș modern și plin de viața. Seara ne intoarcem la hotelul nostru din zona Varese.

Ziua 4. Torino – Asti – Genova

Facem cunoștința cu Torino și cu istoria sa fascinanta, care ni se dezvaluie la fiecare pas pe care il facem pe bulevardele largi sau sub arcadele somptuoase ale acestui oraș elegant. Prima capitala a Italiei moderne și fosta reședința a Casei de Savoia, Torino este cunoscut astazi pentru numeroasele sale galerii de arta, parcuri și gradini, teatre, librarii, muzee, biserici, piațete, cafenele restaurante. Aici ne vom delecta cu Palatul Regal, amplasat in uriașa Piazza Castello, care, alaturi de alte 13 reședințe ale Casei de Savoia, face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Admiram Domul San Giovanni cu celebrul Giulgiu din Torino, Palazzo Madama si simbolul orasului Mole Antonelliana, candva cea mai inalta cladire din lume.

Ne continuam calatoria cu o vizita la Asti, o importanta republica medievala, cunoscuta și sub numele de ”orașul celor 100 de turnuri”. Asti este in prezent nu numai o importanta destinație turistica, dar și centrul regiunii viticole a Piemontului. De la Asti ne indreptam spre Genova, unde vom ramane și peste noapte. Vom descoperi magia acestui port istoric, ințesat de cladiri istorice de o valoare inestimabila, punct de plecare al miilor de expediții pe mare.

Moment de ragaz:

Degustare de vinuri: nu putem parasi zona Asti fara sa ciocnim un pahar de vin alb spumant, emblema a zonei. Vinul din aceasta regiune este celebru pentru gustul sau dulce, muscat, care se potrivește de minune cu deserturile italienești și care nu a incetat sa farmece amatorii de bauturi fine inca de pe vremea romanilor.

Ne continuam traseul spre Genova, capitala Liguriei, unde ne oprim pentru o vizita scurta, insa suficienta pentru a face cunoștința cu magia acestui port istoric, punct de plecare al miilor de expediții pe mare de-a lungul secolelor. Remarcam Vechiul Port, Centrul istoric cu labirintul sau de stradute inguste, Catedrala San Lorenzo, Palatul Ducal si casa lui Cristofor Columb. Cazare in zona Genova – Savona.

Ziua 5. Genova – Portofino

Program liber. Optional, astazi va propunem o incursiune intr-un paradis al simțurilor: vom vizita Portofino, faimoasa stațiune așezata la poalele Apeninilor Ligurici și pe malul insorit al Mediteranei (program optional). Dupa cateva ore petrecute in acest minunat orașel vom ințelege de ce Portofino a dat numele mai multor parfumuri celebre (din care amintim ”Escale a Portofino” al casei Dior sau ”Neroli Portofino” semnat de Tom Ford) și de ce una dintre melodiile nemuritoare cantate de Dalida s-a numit chiar ”I Found my love in Portofino”. Greu se poate pune in cuvinte incantarea pe care o simți atunci cand privești valurile albastre ale Mediteranei, cand te plimbi prin gradinile luxuriante și atat de romantice ale manastirii medievale San Girolamo, cand savurezi o cafea in Piazzetta din centrul orașelului, privind casele zugravite in culori pastelate și colinele inverzite care apara golful Portofino. Farmecul acestor locuri, este completat de bucataria rafinata a regiunii Liguria și nenumaratele itinerarii culturale și naturale, care fac din acest colț al Golfului Tigullio o destinație ideala in orice moment al anului.

Moment de ragaz:

Plimbati-va pe strazile din Portofino, vizitand totodata și atelierele artizanale unde femeile din oraș lucreaza sofisticat cu modele elegante de dantela de bobina.

Trebuie sa degustați neaparat o rețeta tipica loclui – “Lasagna di Portofino”. Dar, inainte de asta, puteți gusta la aperitiv o foccaccia genoveza și savura un pahar de Giancu de Purtufin, un vin care combina mai multe soiuri de struguri ale regiunii și este produsa numai local.

Ne intoarcem in Genova. Cazare la hotel in zona Genova – Savona.

Ziua 6. Genova – Cinque Terre – Parma

Plecare spre Parma. Pe traseu , optional excursie in Parcul National Cinque Terre. Deplasare spre La Spezia de unde utilizam vaporasul (contra cost) pentru a admira cele cinci orasele amplasate spectaculos pe terase abrupte care “plonjeaza” in mare. Zona este iubita de turiști din lumea intreaga pentru priveliștea spectaculoasa a satelor cu case colorate, care se cațara pe stancile abrupte de deasupra Marii Ligurice, cu gradini suspendate care nu inceteaza sa farmece privitorii și la care adesea se ajunge doar pe jos. Inutil de adaugat, Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza și Monterosso al Mare, cele cinci sate magice care dateaza inca din secolul XI și care sunt cunoscute drept ”Cinque Terre”, fac in prezent parte din patrimoniul UNESCO, impreuna cu dealurile inconjuratoare. Se spune despre Manarola, ca este cel mai vechi sat din regiune. Locuitorii de aici vorbesc in dialectul numit manarolese și se bucura de faima ca produc cel mai bun vin din regiune. Dupa ce ne bucuram de peisajul unic in lume ne continuam calatoria catre Parma, oraș inclus recent in patrimoniul UNESCO pentru creativitatea sa gastronomica.

Moment de ragaz:

Pentru ca gastronomia este unul dintre motivele principale pentru care Italia este vizitata de aproape 50 de milioane de turiști pe ani, ne vom delecta la o degustare de prosciutto și branza in Parma. Preparate dupa rețete vechi de secole, parmezanul și prosciuttoul din aceasta regiune sunt unele dintre cele mai faimoase preparate produse italienești.

Seara ne cazam la hotel in zona Parma.

Ziua 7. Parma – Milano

Vom vizita Parma, oraș celebru nu numai pentru comorile sale gastronomice, dar și pentru faptul ca gazduiește una dintre cele mai vechi universitați din lume. Imparțit in doua de raul cu același nume, Parma este un oraș cu un farmec discret, care te invita sa lași deoparte ghidurile turistice și sa te pierzi pe strazile sale cochete, cu cladiri vechi și trecatori dornici sa te ghideze catre cele mai frumoase zone ale vechilor cartiere. In a doua parte a zilei ne indreptam spre Milano, pentru o ultima vizita in inima capitalei financiare, comerciale și industriale a Italiei.

Autocarul ne lasa in apropierea zidurilor Castelulul Sforza, o fortareata din caramida rosie cu turnuri inalte si ziduri de aparare. Astazi, aici isi au sediul patru muzee: Galeria de arta si Muzeul de arte frumoase considerate principalele atractii, celelalte doua muzee fiind mai modeste, cuprinzand instrumente muzicale si exponate arheologice.

Ne indreptam la pas spre Piazza del Duomo, unde admiram Domul din Milano. A fost și ramane una dintre cele mai spectaculoase catedrale gotice din Europa. O adevarata parada a modei și a frumuseții mediteraneene ni se dezvaluie. Italienii sunt frumoși, indiferent de varsta. Ii admiram cum circula pe scutere, pe biciclete in timp ce ne rasfațam cu un pic de shopping in Galeriile Vittorio Emmanuele.

Ne continuam traseul nostru pietonal pana la Piazza della Scala, de unde avem ocazia sa admiram frumoasa cladire a Operei. Inaugurata in 1778, cladirea si-a luat numele de la biserica aflata pe acel loc, desi mare parte din aspectul actual dateaza din 1946, cand a fost redeschisa, dupa ce suferise distrugeri mari in timpul razboiului.

Moment de ragaz:

Arunca o privire in lojele teatrului si admira interiorul somptuos si candelabrele uriase. Ar trebui sa vizitezi Museo Teatrale alla Scalla, care este un colt al teatrului, ce contine amintiri din lumea operei, costume, portrete si jobenul lui Verdi.

Ne indreptam spre hotelul nostru din Varese.

Ziua 8. Milano – Bucuresti

Dupa micul dejun, avem transfer catre aeroportul din Milano pentru zborul spre tara.

Final Tur Clasic Italia 8 zile Avion

OPȚIONALE – se achita la fata locului

 • Excursie Lacul Maggiore – 20 EUR /pers.
 • Bergamo și Lacul Como – Excursie optionala – 25 EUR / pers.
 • Excursie Portofino 15 EUR / pers.
 • Excursie la Cinque Terre – 20 EUR/pers. (nu sunt incluse biletele de vaporaș circa 35 EUR / pers).

Bine de Stiut

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligatsa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
 • Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Tur Clasic Italia 8 zile Avion – Grup minim 25 pers.

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Tur Clasic Italia 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa