1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Circuite în CipruCircuite în Cipru

Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion

Print Friendly
Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion
de la 100 euro( + taxe 99 euro)
persoana in camera dubla
Rezerva acum!

Plecari 2018

02.11.2018, 09.11.2018, 16.11.2018, 23.11.2018, 30.11.2018, 07.12.2018, 14.12.2018, 25.01.2019

Cod oferta: 111-38662

Pentru acest program nu se achita suplimentul de non-senior.

Tarif

Data plecare Loc in Camera Dubla Camera Single
09.03.2018, 16.11.2018 149 euro 299 euro
23.03.2018, 09.11.2018 199 euro 349 euro
30.03.2018, 02.11.2018 219 euro 369 euro
13.04.2018, 20.04.2018 239 euro 389 euro
27.04.2018 269 euro 419 euro
23.11.2018, 30.11.2018 129 euro 279 euro
07.12.2018, 14.12.2018, 25.01.2019 100 euro 249 euro

Itinerariu

Farmagusta, Salamis Si Manastirea Barnabas, Nicosia, Kyrenia, Bellapais, St Hilarion, Tyrenia, Bellapais, Larnaca, Limassol, Paphos

Servicii incluse

- Zbor cu companie de linie din Bucuresti via Istanbul (Turkish Airlines sau Pegasus)
- Transport pe toata perioada circuitului si a transferurilor cu autocar modern
- Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de minim 4*
- Circuit si excursii conform program
- Asistenta turistica in limba Romana
- 1 bagaj de cala de 32 kg/ persoana si 1 bagaj de mana de 10 kg/ persoana

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport 99 euro/persoana
- Excursiile optionale, intrarile la obiectivele turistice vizitate, ghizi locali
- Taxele de oras (se achita la receptia hotelului, unde este cazul)
- Asigurarea medicala si storno
- Supliment demipensiune: 99 euro/persoana (se achita in agentie doar la inscriere)
sau 129 Euro / pers (se achita la fata locului)

Program

Program Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion

Cipru, cel mai calduros loc al Europei, invita la explorare si relaxare mai ales in cele 300 de zile insorite din an.

Porneste pe urmele zeilor in cea mai sudica insula din Marea Mediterana, relaxeaza-te in hoteluri amplasate chiar pe plajele cu nisip alb, bucura-te de diversitatea peisajelor si cunoaste monumente grecesti si romane din perioada Antichitatii.

Ziua 1. București – Larnaca – Famagusta
Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni catre Larnaca. Transfer si cazare la hotel in zona Famagusta.

Ziua 2. Famagusta
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la piscina sau pe plaja privata a hotelului. Cazare la hotel in Famagusta.

Ziua 3. Famagusta – Salamis* – Manastirea Barnabas*
Mic dejun. Vizitarea istoricului oras-port Famagusta si a principalelor atractii turistice. Timp liber pentru vizite si cumparaturi sau excursie optionala la situl arheologic Salamis si la Manastirea Barnabas*. Seara, cazare la hotel in Famagusta.

Ziua 4. Kyrenia – Bellapais* – Sf. Hilarion*
Mic dejun. Plecare spre Kyrenia, vibrantul oras cipriot dominat de cladiri construite de venetieni in urma cu cateva secole. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Manastirea Bellapais, cel mai bine conservat edificiu gotic din estul Mediteranei, si la castelul teuton Sf. Hilarion, construit la 732 m altitudine, care ofera o vedere panoramica asupra coastei de nord a insulei*. Seara, cazare la hotel in Kyrenia.

Ziua 5. Kyrenia – Nicosia
Mic dejun. Excursie la Nicosia, capitala Ciprului. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, tur de oras cu ghid*. Seara, cazare la hotel in Kyrenia.

Ziua 6. Kyrenia – Larnaca* – Limassol* – Paphos*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, la piscina hotelului sau la plaja, sau excursie optionala in regiunea de sud a insulei*. Se viziteaza Larnaca, cu cel mai cunoscut port, centrul vechi si fortareata bizantina din Limassol si Paphos, oras inclus in patrimoniul UNESCO. Seara, cazare la hotel in Kyrenia

Ziua 7. Kyrenia – Karpaz*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, la plaja sau piscina in Kyrenia, sau excursie optionala in Peninsula Karpaz*, renumita in special pentru plajele cu nisip fin si broastele testoase din zona. Cazare la hotel in Kyrenia.

Ziua 8. Kyrenia – Larnaca – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Final program Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion

DESCRIEREA HOTELURILOR
Hotelurile incluse in oferta au clasificare de min 4* standard si dispun de receptie, bar, restaurant, piscina si facilitati spa (sauna sau baie turceasca).

Camera dubla dispune de structura de cazare min/max 2 adulti si este dotata cu TV, WiFi, telefon, aer conditionat/incalzire si baie cu dus.

Camerele single dispun de aceleasi facilitati si o suprafata mai mica. Clasificarea hotelurilor se aliniaza la standardele tarii.

Servicii optionale:

– Supliment camera single: 169 Euro / pers

– Supliment demipensiune: 99 euro/persoana (se achita in agentie doar la inscriere) sau 129 Euro / pers (se achita la fata locului)

Excursii optionale (se achita doar la fata locului):

– Salamis si Manastirea Barnabas – 39 Euro; Abatia Bellapais si Sf. Hillarion – 39 Euro; Tur pietonal ghidat in Nicosia – 35 Euro; SAU Pachet 3 excursii = 99 Euro (se achita la fata locului)

– Cirpu de Sud (Larnaca, Limassol si Paphos) = 55 Euro

– Peninsula Karpax = 39 Euro

– Pachet excursii optionale + demipensiune = 219 euro/persoana (se achita in agentie doar la inscriere) sau 249 euro/persoana (se achita la fata locului)

DOCUMENTE DE CALATORIE

 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
 • In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
 • Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
 • Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
 • Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
 • Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL

 • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors.
 • Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
 • Locurile in avion vor fi alocate de catre ghiseul de check-in din aeroport in ordinea sosirii pasagerilor.
 • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul.
 • Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
 • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu pedermite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
 • Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte. Dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat.
 • Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul. Ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

CONDITII DE REZERVARE
CONDITII DE PLATA:

 • La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului
 • Diferenta se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

CONDITII DE INSCRIERE – Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion:

 • In cazul neconfirmarii hotelului solicitat, se va confirma un alt hotel din oferta, cu acelasi standard si grad de confort similar;
 • Neconfirmarea hotelului solicitat initial nu poate constitui motiv de anulare a rezervarii.

Rezervare online pentru Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Vreau sa primesc cele mai bune oferte de vacanta!

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa