031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion

Inapoi
Garantia calitatii!
146 € de la 145 €( + taxe 99 €)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-38662
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Program social pentru seniori si non seniori, fara limita de varsta si fara cost suplimentar!

Data plecare Loc in Camera Dubla Camera Single
08.03.2019 116 euro 240 euro
15.03.2019, 22.03.2019 146 euro 270 euro
29.03.2019 196 euro 310 euro
26.04.2019, 03.05.2019, 10.05.2019 276 euro 400 euro

Itinerariu

Larnaca, Guzelyurt, Kyrenia, Nicosia, Famagusta, Salamis, Peninsula Karpaz

Servicii incluse

- Transport pe toata perioada circuitului si a transferurilor cu autocar modern
- Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de minim 4*
- Asistenta turistica in limba Romana
- Zbor Bucuresti - Larnaca - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport 99 euro/persoana
- Supliment Demipensiune 109 euro/persoana (optional)- se rezerva la inscriere
- Pachet PREMIUM ( 4 pranzuri, intrari la toate obiectivele turistice din program, taxe de statiune si excursie optionala in Peninsula Karpaz): 139 euro/ persoana (optional) - se rezerva la inscriere

Program

Program Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion

Ziua 1. București – Larnaca

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Larnaca. Transfer și cazare la hotel in zona Kyrenia/ Lapta.

Ziua 2. Guzelyurt

Mic dejun. Dmineața, tur panoramic in Kyrenia, un vibrant oraș cipriot dominat de cladiri construite de venețieni in urma cu cateva secole. Plecare spre Guzelyurt, cunoscut și sub numele de Morphou, oraș istoric renumit pentru Festivalul Portocalelor. Pe drum poate fi admirat Muntele Pentadaktylor, denumit simbolic și „Cinci degete” datorita formei sale. Se viziteaza Vila Albastra, casa misteriosului personaj politic Paulo Paolides și satul montan Korucam. Dupa pranz*, tur de oraș in Guzelyurt, care include principalele atracții turistice: Manastirea Mama, Muzeul Natural de Arta și Muzeul Etnografic. Seara, cazare la hotel in zona Kyrenia/ Lapta.

Ziua 3. Kyrenia – Nicosia – Famagusta

Mic dejun. Plecare spre Famagusta, oraș-port istoric. Pe drum, oprire in Nicosia pentru un tur de oraș, care include vizitarea ruinelor vechiului Caravanserai și Mochea Selimiye, construita in sec. al XIV – lea, considerate printre cele mai reprezentative cladiri ramase din perioada ocupației otomane. Dupa pranz*, se viziteaza un centru comercial celebru pentru suveniruri și bijuterii din aur și argint. Seara, cazare la hotel in zona Famagusta.

Ziua 4. Famagusta – Salamis

Mic dejun. Se viziteaza Manastirea Barnaba, renumita pentru frescele foarte bine conservate de-a lungul timpului. Vizita la situl arheologic din Salamis. Baile termale, forumul și ruinele acestuia ofera o privire de ansamblu asupra stilului de viața a romanilor. Seara, cazare la hotel in zona Famagusta.

Ziua 5. Famagusta – Kyrenia

Mic dejun. Tur de oraș in Famagusta, care include vizita la faimoasa Catedrala Nicholas, la Moschea Lala Pasha. Plimbare intr-un bazar de covoare autentice. Dupa pranz*, se viziteaza un centru comercial renumit pentru articolele de piele apreciate de turiști din toata lumea. Seara, cazare la hotel in zona Kyrenia.

Ziua 6. Peninsula Karpaz*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala in Peninsula Karpaz, renumita pentru plajele cu nisip fin și broaștele țestoase. Se traverseaza o regiune pitoreasca, cu golfuri impresionante, sate mici tradiționale și peisaje idilice. Dupa pranz, Se viziteaza satul de pescari, Iskele, Golden Beach, o plaja renumita pentru dunele de nisip alb și apa limpede de culoare turcoaz, și Biserica Sf. Andrei. Seara, cazare la hotel in zona Kyrenia.

Ziua 7. Kyrenia

Mic dejun. Zi libera la dispoziție pentru relaxare la piscina sau in zona de SPA a hotelul. Seara, cazare la hotel in zona Kyrenia.

Ziua 8. Kyrenia – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Larnaca pentru check-in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Grup minim: 30 persoane*

*Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.