Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion

Garantia calitatii!
de la 100 €( + taxe 99 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2018

02.11.2018, 09.11.2018, 16.11.2018, 23.11.2018, 30.11.2018, 07.12.2018, 14.12.2018

Plecari 2019

25.01.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 111-38662

Pentru acest program nu se achita suplimentul de non-senior.

Data plecare Loc in Camera Dubla Camera Single
16.11.2018 149 euro 299 euro
09.11.2018 199 euro 349 euro
02.11.2018 219 euro 369 euro
23.11.2018, 30.11.2018 129 euro 279 euro
07.12.2018, 14.12.2018, 25.01.2019 100 euro 249 euro

Itinerariu

Farmagusta, Salamis Si Manastirea Barnabas, Nicosia, Kyrenia, Bellapais, St Hilarion, Tyrenia, Bellapais, Larnaca, Limassol, Paphos

Servicii incluse

- Transport pe toata perioada circuitului si a transferurilor cu autocar modern
- Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de minim 4*
- Circuit si excursii conform program
- Asistenta turistica in limba Romana
- Zbor Bucuresti - Larnaca - Bucuresti cu Blue Air
- 1 bagaj de cala de 32 kg/ persoana si 1 bagaj de mana de 10 kg/ persoana
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport 99 euro/persoana
- Excursiile optionale, intrarile la obiectivele turistice vizitate, ghizi locali
- Taxele de oras (se achita la receptia hotelului, unde este cazul)
- Asigurarea medicala si storno
- Supliment demipensiune: 99 euro/persoana (se achita in agentie doar la inscriere)
sau 129 Euro / pers (se achita la fata locului)

Program

Program Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion

Cipru, cel mai calduros loc al Europei, invita la explorare si relaxare mai ales in cele 300 de zile insorite din an.

Porneste pe urmele zeilor in cea mai sudica insula din Marea Mediterana, relaxeaza-te in hoteluri amplasate chiar pe plajele cu nisip alb, bucura-te de diversitatea peisajelor si cunoaste monumente grecesti si romane din perioada Antichitatii.

Ziua 1. București – Larnaca – Famagusta
Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni catre Larnaca. Transfer si cazare la hotel in zona Famagusta.

Ziua 2. Famagusta
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la piscina sau pe plaja privata a hotelului. Cazare la hotel in Famagusta.

Ziua 3. Famagusta – Salamis* – Manastirea Barnabas*
Mic dejun. Vizitarea istoricului oras-port Famagusta si a principalelor atractii turistice. Timp liber pentru vizite si cumparaturi sau excursie optionala la situl arheologic Salamis si la Manastirea Barnabas*. Seara, cazare la hotel in Famagusta.

Ziua 4. Kyrenia – Bellapais* – Sf. Hilarion*
Mic dejun. Plecare spre Kyrenia, vibrantul oras cipriot dominat de cladiri construite de venetieni in urma cu cateva secole. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Manastirea Bellapais, cel mai bine conservat edificiu gotic din estul Mediteranei, si la castelul teuton Sf. Hilarion, construit la 732 m altitudine, care ofera o vedere panoramica asupra coastei de nord a insulei*. Seara, cazare la hotel in Kyrenia.

Ziua 5. Kyrenia – Nicosia
Mic dejun. Excursie la Nicosia, capitala Ciprului. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, tur de oras cu ghid*. Seara, cazare la hotel in Kyrenia.

Ziua 6. Kyrenia – Larnaca* – Limassol* – Paphos*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, la piscina hotelului sau la plaja, sau excursie optionala in regiunea de sud a insulei*. Se viziteaza Larnaca, cu cel mai cunoscut port, centrul vechi si fortareata bizantina din Limassol si Paphos, oras inclus in patrimoniul UNESCO. Seara, cazare la hotel in Kyrenia

Ziua 7. Kyrenia – Karpaz*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, la plaja sau piscina in Kyrenia, sau excursie optionala in Peninsula Karpaz*, renumita in special pentru plajele cu nisip fin si broastele testoase din zona. Cazare la hotel in Kyrenia.

Ziua 8. Kyrenia – Larnaca – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Final program Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion

DESCRIEREA HOTELURILOR
Hotelurile incluse in oferta au clasificare de min 4* standard si dispun de receptie, bar, restaurant, piscina si facilitati spa (sauna sau baie turceasca).

Camera dubla dispune de structura de cazare min/max 2 adulti si este dotata cu TV, WiFi, telefon, aer conditionat/incalzire si baie cu dus.

Camerele single dispun de aceleasi facilitati si o suprafata mai mica. Clasificarea hotelurilor se aliniaza la standardele tarii.

Servicii optionale:

– Supliment camera single: 169 Euro / pers

– Supliment demipensiune: 99 euro/persoana (se achita in agentie doar la inscriere) sau 129 Euro / pers (se achita la fata locului)

Excursii optionale (se achita doar la fata locului):

– Salamis si Manastirea Barnabas – 39 Euro; Abatia Bellapais si Sf. Hillarion – 39 Euro; Tur pietonal ghidat in Nicosia – 35 Euro; SAU Pachet 3 excursii = 99 Euro (se achita la fata locului)

– Cirpu de Sud (Larnaca, Limassol si Paphos) = 55 Euro

– Peninsula Karpax = 39 Euro

– Pachet excursii optionale + demipensiune = 219 euro/persoana (se achita in agentie doar la inscriere) sau 249 euro/persoana (se achita la fata locului)

CONDITII DE INSCRIERE – Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion:

In cazul neconfirmarii hotelului solicitat, se va confirma un alt hotel din oferta, cu acelasi standard si grad de confort similar;

Neconfirmarea hotelului solicitat initial nu poate constitui motiv de anulare a rezervarii.

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Rezervare online pentru Sejur si Circuit Cipru de Nord 8 zile avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa