0744 300 309 / 0744 303 717 |

Sejur Seniori Sicilia 8 zile avion

Garantia calitatii!
294 euro de la 291 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

22.05.2021, 29.05.2021, 12.06.2021, 19.06.2021, 17.07.2021 , 14.08.2021, 04.09.2021, 11.09.2021, 02.10.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 111-47828
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19
VOUCHER CADOU in valoare de 100 Lei! *la fiecare rezervare de minim 900 Euro

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la 31.05.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in Camera Dubla Supliment Camera Single
17.07.2021, 14.08.2021, 04.09.2021 414 euro110 euro
11.09.2021 384 euro 110 euro
22.05.2021 , 29.05.2021, 02.10.2021 294 euro 110 euro
12.06.2021 , 19.06.2021364 euro 110 euro

Itinerariu

Riposto, Sicilia, Siracusa, Vulcanul Etna, Savoca, Taormina

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta București – Catania – București
- 1 bagaj de cală și 1 bagaj de mână/ persoană
- Transfer aeroport – hotel – aeroport
- Cazare 7 Nopti cu demipensiune
- Asistenta turistica in limba romana
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Taxe de Aeroport -195 Euro / Persoana
- Taxa de statiune(se plateste direct la hotel!)
- Excursii optionale
- Asigurare medicala si storno

Program

Sejur Seniori Sicilia 8 zile avion

Ziua 1 – 8. Cazare Hotel Yachting Palace 4* cu demipensiune.

Hotel Yachting Palace 4*

Acest hotel elegant este compus din 2 cladiri care ofera vedere catre Golful Taormina. Cladirea principala are o sala spațioasa și confortabila, iar la primul etaj se afla restaurantul Transatlantic și o terasa panoramica. De asemenea, unele dintre camere sunt situate in aceasta cladire. Celelalte camere se afla in cladirea laterala, cu piscina in aer liber cu hidromasaj și parc spațios. Hotelul Grand Yachting Palace ii are in echipa sa pe cei mai experimentați maeștri bucatari din Marina di Riposto. Oaspeții vor savura preparate tradiționale siciliene și naționale.

Localizare: Localizat in Riposto, cu vedere catre golful Taormina, hotelul este la 10 minute de portul Etna și de plaja Torre Archirafi. Basilica San Pietro este la 900 metri.

Facilitați hotel: Recepție 24/7, WIFI in lobby, piscina exterioara, jacuzzi, parcare, bar, restaurant, sala de conferințe, gradina pe acoperiș, terasa, seif.

Facilitați contra cost: room service.

Facilitați camera dubla: aer condiționat, seif, TV, uscator de par, baie proprie.

Descriere destinatie: Sicilia, cea mai mare insula din Marea Mediterana, este destinatia perfecta pentru o vacanta de vis, datorita plajelor intinse, bucatariei locale, istoriei bogate si peisajelor naturale. Sicilia este una dintre regiunile autonome ale Italiei și cea mai mare insula din Marea Mediterana.

Sicilia, una dintre regiunile autonome ale Italiei si cea mai mare insula din Marea Mediterana, satisface toate cerintele celor care o aleg drept destinatie de vacanta, indiferent daca este vorba despre iubitorii de plaje, de mare si de natura sau de pasionatii de arta, cultura, traditie sau istorie. Colonizata in antichitate de fenicieni, cartaginezi si greci, cucerita de musulmani, guvernata apoi de regii Spaniei, Sicilia se alatura Italiei in anul 1860. Astazi, cu principalele orase Palermo, Catania, Agrigento, Caltanissetta, Enna, Messina, Ragusa, Siracusa si Trapani, Sicilia este considerata o comoara turistica care adaposteste importante situri arheologice, cladiri istorice si catedrale cu arhitecturi de-a dreptul impresionante, inconjurata de unele din cele mai frumoase plaje cu nisip fin si ape uimitor de albastre.

Excursii opționale neincluse in preț:
• Excursie la Siracusa: 59 euro/pers
• Excursie la Vulcanul Etna si Savoca: 49 euro/pers
• Excursie la Taromina: 49 euro/pers
• Excursie la Palermo: 69 euro/pers
• Excursie la Messina: 39 euro/pers
• Excursie la Catania: 29 euro/pers
• Pachet 3 excursii optionale (Siracusa, Etna, Palermo): 159 euro/pers

Pachet 6 excursii optionale: 269 euro/pers

EXCURSIE LA SIRACUSA

Se viziteaza vechiul oraș Siracusa, aflat in patrimoniul mondial UNESCO. Orașul se evidențiaza prin bogata istorie greaca ce și-a pus amprenta pe cultura și arhitectura locala, fiind locul de naștere al proeminentului matematician Arhimede. Tur de oraș care include principalele atracții turisticeȘ Teatrul grec, Parcul Arheologic Neapolis, Amfiteatrul Roman, Gradina Latomia del Paradiso, unde se gasește “urechea lui Dionysus”, o peștera artificiala sculptata in calcar.

Tarif: 59 euro/persoana

EXCURSIE LA TAORMINA

Orașul Taormina a fost construit in trepte pe o stanca cu vedere catre Marea Ionica. Cel mai mare Vulcan inca active din Europa, Etna, poate fi admirat de la departare.

Tarif: 49 euro/persoana

EXCURSIE LA VULCANUL ETNA SI SAVOCA

Se viziteaza orașul medieval Castelmola, renumit pentru panorama pe care o ofera asupra marii și a vulcanuluiu Etna.

Tur pieonal in Savoca, orașul itaian devenit platou de filmare pentru filmul Nașul. Excursia continua catre orașul Forza D’Agro pentru a descoperi stilul de viața al localnicilor.

Tarif: 49 euro/persoana

EXCURSIE LA PALERMO

Turul de oraș include: Palazzo dei Normani cu Capela Palatina, Catacombele Capucinilor, Catedrala, Biserica Martorana.

Tarif: 69 euro/persoana

EXCURSIE LA MESSINA

Messina este al treilea oraș ca marime din Sicilia. Turul de oraș include: Domul din Messina, Biserica Catalana, Statuia lui Juan de Austria.

Tarif: 39 euro/persoana

EXCURSIE LA CATANIA

Catania este cel de-al doilea oraș din Sicilia ca numar de locuitori. Turul de oraș include: Amfiteatrul Roman, Piazza del Duomo, Fantana Elefantului, Catedrala, Castelul Ursino.

Tarif: 29 euro/persoana

Neconfirmarea hotelului solicitat initial nu poate constitui motiv de anulare a rezervarii.

• Grup minim pentru efectuarea excursiilor optionale: 20 persoane.

• Grup minim pentru efectuarea plecarii 20 persoane.

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:(daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
- Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Sejur Seniori Sicilia 8 zile avion

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa