031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Safari Tanzania Sejur Zanzibar 10 zile

Garantia calitatii!
1504 € de la 1489 €( + taxe 495 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

29.10.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-50122
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Perioada Loc in camera dubla Camera Single
29.10.2019 1504 euro 1854 euro

Itinerariu

Dar es Salaam, Parcul National Selous, Zanzibar

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta București – Dar es Salaam/ Mtemere/ Zanzibar/ Zanzibar – București
- Cazare 7 nopti in camera dubla in hoteluri si lodge-uri conform program
- Pensiune completa in safari si Mic in zona de plaja
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Transport cu jeep-ul pe toata perioada calatoriei in safari si autocar in Zanzibar
- Taxa de statiune in Zanzibar: 1 USD/ persoana/ zi (se achita local)

Servicii neincluse

495 euro / taxe aeroport
- Asigurare medicala si asigurare storno (neinclus)

Program

Safari Tanzania Sejur Zanzibar 10 zile

Ziua 1. București – Dar es Salaam

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul spre Dar es Salaam.

Ziua 2. Dar es Salaam

Sosire pe aeroportul internațional din Dar es Salaam. Transfer si cazare la hotel in Dar es Salaam.

Ziua 3. Dar es Salaam – Parcul National Selous

Mic dejun. Dimineața, transfer spre Parcul National Selous in masini 4×4. Pranzul va fi servit la lodge. Dupa amiaza game drive in parcul national, recunoscut pentru varietatea de specii, printre care gazele, antilope, girafe, elefanti si multe altele. Seara, cina si cazare la lodge in Parcul National Selous.

Ziua 4. Parcul National Selous

Mic dejun. Intreaga zi este dedicata Parcului National Selous, unul dintre cele mai mari parcuri pentru safai din Tanzania si care este inclus pe lista UNESCO. Pranzul si cina sunt servite la lodge. Cazare la lodge in Parcul National Selous.

Ziua 5. Parcul National Selous – Zanzibar

Mic dejun. Dimineața, deplasare spre aerodromul Mtemere. Zbor cu avionul de mici dimensiuni spre Zanzibar. Insula este recunoscuta in lume pentru plajele sale cu nisip alb și apa turqoise, pentru varietatea de condimente care se gasesc pe insula, și nu in ultimul rand, pentru Stone Town, oraș inclus in patrimoniul UNESCO și locul de naștere al lui Freddie Mercury. Transfer si cazare la resort in Zanzibar.

Ziua 6-8. Zanzibar

Mic dejun. Aceste zile vor fi libere pentru relaxare sau pentru a explora insula pe cont propriu. Cazare la resort in Zanzibar.

Ziua 9. Zanzibar – București

Mic dejun. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare pe zborul spre București.

Final Safari Tanzania Sejur Zanzibar 10 zile

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Safari Tanzania Sejur Zanzibar 10 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa