031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Revelion Turcia Kusadasi 8 zile Autocar

Garantia calitatii!
400 euro de la 396 euro( + taxe 60 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-50702
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Itinerariu

Canakkale, Troia, Kusadasi, Pamukkale, Efes, Istanbul

Servicii incluse

- transport autocar clasificat 2-4*;
- 7 cazări la hoteluri de 3-5*;
- Cazare Kusadasi – Fantasia Deluxe 5* / similar ;
- 3 mic dejun + 4 All inclusive;
- All Inclusive in Kusadasi;
- Ghid însoțitor din partea agenției pe traseu.

Servicii neincluse

- Cina festiva de Revelion 60 €/pers (se achita obligatoriu la inscriere)
- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Excursiile opționale pentru minim 25 de persoane.

Program

Ziua 1. 28.12 București – Canakkale (~635 km)

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața. Pentru ca drumul nostru trece prin Edirne, vechiul Adrianopole, admiram Moscheea Selimiye, cu ale sale minarete demne de Cartea Recordurilor (inalte de 80 m). Ridicata la comanda lui Selim II și inaugurata in 1575, moscheea este considerat unul dintre cele mai impunatoare edificii religioase din intreaga Turcie.

Seara sosire si cazare la Canakkale.

Ziua 2. 29.12 Bergama – Troia – Kusadasi (~450 km)

Mic dejun. In drumul spre Kusadasi vom vizita Cetatea Pergamon, locul unde a fost inventat pergamentul. Pergam este citat in cartea Apocalipsei ca fiind una dintre cele șapte biserici din Asia. In prezent, siturile arheologice principale ale anticului Pergam se gasesc in nordul și vestul orașului modern Bergama. Troia este un oraș legendar, locul unde s-a desfașurat Razboiul Troian, așa cum este descris in Ciclul razboaielor troiene, in special in Iliada, unul dintre cele doua poeme epice atribuite lui Homer. Astazi, este numele unui sit archeologic. Continuam drumul spre Kusadasi. Seara sosire si cazare in Kusadasi la hotel Pine Bay 5* / similar .

Ziua 3. 30.12Pamukkale (~380 km)

Mic dejun. Program liber sau optional excursie la Pamukkale – terasele de calcar. Inspirati de muntele de un alb sclipitor, cu formațiunile sale calcaroase, semicirculare, turcii au dat locului numele Pamukkale care inseamna „Castelul de bumbac”. Odata ajunși la poalele muntelui, urcam la pas, desculți, bucurandu-ne de priveliștea uimitoare și de blandețea neteda a teraselor de travertin. In apropiere se afla ruinele orașului balnear, Hierapolis, un loc adorat de romani pentru izvoarele sale cu apa termala ce conțin minereuri de calcit alb. Acestea sunt și sursa teraselor de travertin, azi deschise publicului larg pentru a testa din plin binefacerile apelor termale. Revigorați dupa baia fierbinte, coboram spre ruinele orașului Hierapolis, printre cele mai bine pastrate orașe antice. Aici descoperim Poarta Frontinus , Strada Coloanelor, principala artera a vechiului poli., Biserica Bizantina, ruinele Tempului lui Apollo, apoi urcam spre spectaculosul Teatru Antic, construit din porunca imparatului Severus in anul 206 D.C.

Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel din Kusadasi.

Moment de ragaz :

Termele Romane din vechiul Hierapolis invita doamnele tentate sa se scalde in Piscina Cleopatrei, un locșor cu apa limpede, in care se presupune ca s-ar fi imbaiat insași frumoasa regina egipteana. Apa are temperatura constanta de 36 ° C, indiferent de anotimp, și se crede ca ar avea proprietați de reintinerire a tenului. Experiența este unica, piscina cu apa limpede lasa sa se vada parți din coloanele de marmura vechi de peste 2000 de ani.

Ziua 4. 31.12 Efes – Casa Fecioarei Maria (~50 km)

Mic dejun. Program liber sau optional excursie la Efes – cel mai bine conservat sit antic din cultura si civilizatia elena si romana. UNESCO a declarat Efesul cel mai bine conservat oraș antic de pe toata coasta mediteraneana. Superbele vestigii arhitecturale din perioada de glorie a Efesului sunt dovada clara ca bunastarea era la ea acasa. Intram in orașul de odinioara, mergand la pas printre coloanele ionice si ajungem la faimoasele ruine ale Bibliotecii lui Celsus, apoi Templul lui Hadrian și Termele Romane. Efes gazduia in mod regulat jocuri și lupte cu gladiatori așa ca, la distanța cat sa arunci o piatra, gasim un amfiteatru uriaș, Teatrul Mare unde, se pare, a predicat Sf. Pavel in fața a peste 25 000 de oameni.

Ne indreptam spre Casa Fecioarei Maria. De fapt, ajungem la Capela Meryemana cladita pe fundația unei cladiri care, susțin unii, ar fi fost ultimul refugiu al Fecioarei Maria. Pentru a vizita interiorul și a vedea altarul se platește o taxa suplimentara. Lasam Efesul in urma cu experiențe de neuitat, nu inainte de a mai face un popas la coloanele Templului Zeiței Artemis, una dintre Cele Șapte Minuni ale lumii antice.

Seara ne intoarcem la hotel si ne pregatim pentru sarbatorirea intrarii in noul an. Cina festiva de Revelion LA MULTI ANI 2020 !

Ziua 5. 01.01 Kusadasi

Mic dejun. Dupa un somn odihnitor si servirea micului dejun, program liber..

Ziua 6. 02.01 Kusadasi – Istanbul (~550 km)

Mic dejun. Plecare spre Istanbul.

Istanbul ne intampina seara ca un joc de lumini și umbre, lasandu-ți imaginația sa anticipeze inca de acum comorile de vizitat a doua zi. Zarim in treacat forfota de oameni de la Podul Galata iar, in departare, se ridica impunatorul Turn Galata (cladit de Genovezi in 1348 ca turn de veghe asupra Bosforului) stand indiferent in perdeaua de lumini ambientale. Ne retragem la hotel. (Cazare in Istanbul).

Ziua 7. 03.01 Istanbul – Palatul Topkapi, Sf. Sofia, Moscheea Albastra

Dupa micul dejun, mergem la pas spre Sultanahmet, vechiul oraș Constantinopole. Priveliștea te fura oriunde te-ai intoarce, palate monumentale, minarete silfide ce brazdeaza norii incita privirea. Vechea reședința a sultanilor otomani, Palatul Topkapi, (astazi muzeu) este primul obiectiv unde intram. Complexul cuprinde mai multe cladiri care aveau fiecare un rol bine definit in viața opulenta la curtea sultanului și gradini luxuriante prin care odinioara se plimbau concubinele regale insoțite de eunuci. In muzeu, intr-o companie selecta, se afla expusa și sabia lui Ștefan Cel Mare, alaturi de Toiagul lui Moise, turbanul lui Avraam (Abraham) și cel al lui Iosif (Jusuf).

La doar cateva minute de mers, ajungem la Catedrala Sf. Sofia (Aya Sofya) reper istoric, religios și cultural, capodopera arhitecturala ce atrage milioane de vizitatori in fiecare an.

Apoi, pașii ne indruma spre Moscheea Albastra, cel mai fotogenic edificiu al Turciei. Monument și loc de rugaciune deopotriva, moscheea și-a caștigat renumele dupa mozaicul superb, predominant albastru, fiind considerat un simbol al Turciei. Domurile sale in cascada și cele 6 minarete zvelte il fac unic in toata lumea islamica. La cateva minute de mers descoperim Hipodromul, construit de imparatii bizantini, astazi parc, unde admiram Obeliscul Egiptean, Fantana lui Wilhelm II, Coloana Șerpuita și Coloana lui Constantin Porfirogenetul. Cazare in Istanbul.

Ziua 8. 04.01 Istanbul – Bucuresti (~650 km)

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa pranz ne continuam drumul spre tara, traversand Bulgaria. Sosire in Bucuresti dupa ora 22.30 , in functie de trafic si formalitatile vamale.

Grup minim 35 pers.

OPȚIONAL

  • Pamukkale – 35 EUR /pers.
  • Efes & Casa Fecioarei Maria – 25 EUR /pers.

Suplimente &reduceri

  • Supliment de single 135 EUR
  • Reducere a 3-a pers. in camera dubla cu pat suplimentar 30 EUR
  • Reducere copil 6-12 ani – 10 EUR, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.

Cina festiva de Revelion 60 EUR/pers (se achita obligatoriu la inscriere)

Punctele de imbarcare/DEBARCARE CONTRA COST – se rezerva doar la inscriere

(autocar sau microbus):

Oras Tarif/sens/pers.
Ploiesti 7 EUR
Brasov 12 EUR
Constanta 15 EUR
Medgidia 12 EUR
Galati 15 EUR
Braila 15 EUR
Focsani 15 EUR
Buzau 12 EUR
Pitesti 8 EUR
Craiova 15 EUR
Sibiu 17 EUR

 

Detalii transferuri:

  • Transferurile sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 – 3 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).
  • Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.
  • Numerele de telefon ale ghizilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Revelion Turcia Kusadasi 8 zile Autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.