031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Revelion Praga Dresda 5 zile Avion

Garantia calitatii!
555 euro de la 544 euro( + taxe 95 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-50678
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Itinerariu

Praga, Dresda , Karlovy Vary

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti-Praga si retur;
- Transfer aeroport-hotel-aeroport;
- 4 cazari la hotel Klaret3*/ similar
- 4 mic dejun;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu;

Servicii neincluse

- Intrările la obiectivele turistice
(inclusiv în excursiile opţionale),
serviciile de ghizi locali, alte taxe şi
cheltuieli personale.
- Excursiile opționale pentru grup
de minim 25 persoane;

Program

Ziua 1.29.12 Bucuresti – Praga

Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni unde ne vom intalni cu insotitorul de grup la ora 05:00, urmand a efectua formalitatile de imbarcare pentu zborul Tarom RO225 cu destinatia Praga. Conform orarului de zbor furnizat de compania aeriana, decolare la ora 07:50 si sosire in Praga la ora 08:45. Dupa aterizare , un representant al agentiei partenere va intampina pentru transfer la hotel. Timp liber, puteti lasa bagajele in receptia hotelului

In Praga, Orașul turlelor, ce egaleaza Parisul in frumusețe și eleganța, iar berea sa este considerata de catre milioane de oameni ca fiind cea mai buna din lume. Prima oprire este la Castelul Praga, care pare desprins din carțile cu povești. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, avand 570 de metri lungime, aproximativ 128 lațime și o suprafața totala mai mare decat șapte terenuri de fotbal. Aici vizitam Catedrala Sf Vitus un simbol al orașului a carei construcție a durat 600 de ani. Admiram frumoasa Manastire Strahov, ce detine una dintre cele mai impresionante biblioteci din Europa, dupa care ne plimbam pe langa numeroasele statui de pe Podul Carol, probabil cel mai romantic loc din Capitala ceha, punct de intalnire pentru indragostiți și promenada favorita a localnicilor. Facem un popas in Piața Orașului Vechi pentru a admira Primaria si faimosul Turn cu Ceas, situat pe zidul sudic al acesteia. Monumentul exercita o puternica atracție asupra turiștilor, acest lucru datorandu-se faptului ca de fiecare data cand sunt anunțate orele are loc un adevarat spectacol animat care atrage ca un magnet privirile tuturor celor care se afla in apropiere, aceștia neincetand niciun moment sa filmeze sau sa fotografieze spectacolul oferit zilnic timp de 12 ore de batranul orologiu.

Moment de ragaz:

Chiar daca nu esti consumator de bere, trebuie sa gusti berea din Praga, Vytopna Railaway Restaurant, situat in piata Wenceslas, este unul dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi, unde pe langa zecile de sortimente de bere ne putem delecta cu atractia localului, 900 m de cale ferata in miniatura. Spre incantarea clientilor, bautura este adusa la fiecare masa in vagonul trenului care circula pe aceste sine.

In cursul serii ne intalnim cu grupul venit cu autocarul in receptia hotelul nostru din Praga pentru cazare si detaliile pentu zilele pe care le vom petrece impreuna.

Ziua 2. 30.12 Praga – Dresda – Karlovy Vary (~ 420 km)

Dupa micul dejun timp liber sau cei interesați pot face o excursie opționala la Dresda, inima culturala a Saxoniei, un oraș care a reușit sa renasca din ruine dupa devastatoarele bombardamente din 1945, in al II-lea Razboi Mondial. De altfel multe dintre cladirile emblematice ale Dresdei au fost reconstruite dupa schițe și picturi și redeschise abia in anii ’70-80. Mergem in Theaterplatz unde ne intalnim cu unul din aceste monumente restaurate. Casa Operei Semper gazduiește astazi una dintre cele mai renumite orchestre din lume, Orchestra de Stat din Dresda. In periplul nostru, incercam sa acoperim cat mai multe obiective. Complexul muzeal Zwinger in stil baroc, cu mai multe galerii și pavilioane de expoziție. Rezidenzschloss, palatul regal neorenascentist cu al sau turn de 100 m, Hausmannsturm, superbele terase și gradini Bruhlsche Terasse, loc de promenada pentru localnici. Pentru a completa calatoria cu o experiența inedita, vizitam Karlovy Vary, una dintre cele mai celebre și fermecatoare stațiuni balneare ale Cehiei, ideala fie ca vrem sa ne rasfațam cu o ora la SPA, fie ca dorim sa facem o plimbare intr-un orașel frumos din vestul Boemiei, al carui peisaj imbina straduțele intortocheate, cladirile colorate in stilul caracteristic Boemiei și priveliștea dealurilor impadurite ce inconjoara frumosul oraș, ținandu-l parca ascuns. Ne vom plimba pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. Intoarcere la Praga pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 3. 31.12 Praga

Incepem ziua cu un mic-dejun delicios, apoi mergem sa admiram pe indelete unele dintre cele mai emblematice cladiri și locuri din Praga. Pražsky hrad sau doar hrad pentru cehi, Castelul Praga este cea mai populara atracție din Cehia. Așezat pe malul stang al Raului Vltava, pare scos din filmele Disney, cu turnuri inalte și decorat elegant. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, avand 570 de metri lungime, aproximativ 128 lațime și o suprafața totala mai mare decat șapte terenuri de fotbal. Vizitam apoi Catedrala Sf. Vitus, una dintre cele mai frumos decorate din Cehia, a carei construcție a durat șase secole. Interiorul sau este, de asemenea, surprinzator, aici aflandu-se un mozaic din secolul al XIV-lea și un vitraliu realizat de Alfons Mucha. Mergem și la Manastirea Loreta, un important obiectiv turistic și religios, aflata in zona istorica a orașului. Vom descoperi aici un vast complex baroc din secolul al XVII-lea, cu arhitectura foarte frumoasa. Ceasul din turnul manastirii, vechi din 1690, este faimos pentru cele 27 de clopote cu mecanism identic cu cele din cutiuțele muzicale. La fiecare ora fixa, melodiile cantate de acesta se aud suav pe strazile din jurul centrului vechi.

Ajungem și pe Strada de Aur, una dintre cele mai vizitate din Praga, plina cu galerii de arta și magazine de suveniruri. Cele 11 case de aici sunt viu colorate, relativ joase, și au fost ridicate in stil manierist in secolul al XVI-lea pentru a gazui gardienii imparatului și familiile lor. Strada și-a primit, insa, numele, de la o legenda care spune ca aici ar fi locuit alchimiști care lucrau pentru Rudolf al II-lea. Continuam vizitele cu Podul Carol, singura cale de traversare a Raului Vltava pana in 1841. Cu o lungime de 515 metri și o lațime de 10 metri, este protejat de trei turnuri, cel din Orașul Vechi fiind considerat una dintre cele mai remarcabile cladiri civile in stil gotic din intreaga lume. Balustradele podului sunt decorate cu 30 de sculpturi, cele mai multe realizate in stil baroc, in jurul anului 1700, și inlocuite, in prezent, cu replici. Admiram și zona Mala Strana și ne oprim la una dintre cele mai indragite biserici din Praga, Sf. Nicolae. Domul sau verde și clopotnița completeaza de secole intregi panorama superba a orașului, iar faimoșii compozitori Johann Sebastian Bach și Wolfgang Amadeus Mozart au concertat aici. Mergem apoi la hotel și ne pregatim pentru seara festiva de Revelion. Din meniul special pregatit nu vor lipsi faimoasele chlebičky, devenite emblema a Cehiei inca din 1916, adica senvișuri cu fel și fel de aperitive, armonios colorate. La miezul nopții, vom desface sticlele de šampaňske și de vin spumant šumive vino și vom ciocni paharele punandu-ne dorințe pentru anul ce abia a inceput. Distracția nu poate fi completa fara muzica și dans, de care vom avea parte din plin pana tarziu in noapte.

Ziua 4. 01.01 Praga

Dormim pana mai tarziu, dupa noaptea memorabila de Revelion, iar dupa-amiaza vom face un tur pietonal care sa ne introduca și mai bine in cultura și spiritul praghez. Facem un popas in Piața Orașului Vechi, unul dintre cele mai mari și mai frumoase spații urbane europene și principala zona comerciala a capitalei pana in secolul al XX-lea. Aici admiram Primaria Veche, cladire medievala inceputa in 1338 și extinsa in repetate randuri. Piesa sa de rezistența este Turnul cu Ceas, situat pe zidul sudic. Ceasul astronomic, montat in secolul al XIV-lea, atrage turiștii ca un magnet cu cei 12 apostoli aflați deasupra cadranului de la fiecare ora și cu spectacolul animat care are loc de cate ori sunt anunțate orele fixe. Ceasul mai arata poziția Soarelui și a Lunii și semnele zodiacului, iar legenda spune ca ceasornicarului care l-a construit i s-ar fi scos ochii pentru a nu mai putea realiza ceva asemanator. Mergem și in Josefov, Cartierul Evreiesc, unde incepand cu 1300 evreii au fost obligați sa locuiasca, parasind locuințele din alte zone. Deși multe cladiri au fost demolate, au supraviețuit cateva dintre cele mai importante, cum ar fi mai multe sinagogi, primaria veche și Cimitirul Vechi Evreiesc, cel mai remarcabil din Europa. Incheiem turul in Vaclasvske Namesti, Piața Wenceslas, unde intalnim un amestec contradictoriu de stiluri, edificii Art Nouveau și cladiri baroce stand semețe langa magazine cu arhitectura sovietica. Avem timp liber pentru shopping in nenumaratele magazine din zona, multe avand discounturi mai mereu, și, daca ni se face foame, pentru grilovane klobasy, un carnat invelit in bacon cu o varietate de sosuri, sau trdelnik, un frate al celebrului Kurtőskalacs.

Ziua 5. 02.01 Praga – Bucuresti

Calatoria noastra se apropie de sfarșit! Lasam apoi in urma frumoasele locuri pe care le-am vizitat și plecam spre aeroport unde vom face formalatile de imbarcare pentru zborul Tarom RO226. Conform orarului de zbor furnizat de compania aeriana, decolare la ora 09 :30 si sosirea in Bucuresti la ora 12 :20.

Supliment de single – 145 EUR
Reducere copil 6-12 ani – 20 EUR, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.

O P Ț I O N A L E :
– Dresda – Karlovy Vary – 40 EUR/pers
– Croaziera pe Valtava – 20 EUR/pers

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Revelion Praga Dresda 5 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.