031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Revelion Circuit si Sejur Cipru de Nord 8 zile Avion

Garantia calitatii!
394 euro de la 386 euro( + taxe 115 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-51023
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
27.12.2019 394 euro 150 euro

Itinerariu

Cipru, Famagusta, Salamis, Barnabas,Bafra, Kyrenia, Guzelyurt, Nicosia, Bafra,Peninsula Karpaz*, Larnaca

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucureşti – Istanbul - Ercan – Bucureşti
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Asistenta turistica in limba romana
- Demipensiune
- Cina festiva de Revelion
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana
- Cazare 5 nopti la hotel Kaya Artemis Resort 5*
- Cazare 2 nopti la hotel de 4*

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport : 115 euro /persoana
- Asigurare storno si medicala
- Intrările la obiectivele turistice : Salamis, Barnabas, Catedrala Sf. Nicholas, Blue Villa, Manastirea Mamas si Muzeul Naturii si al Artei
- Excursie opțională Peninsula Karpaz 49euro/pers. (se rezerva lde la fata locului).

Program

Revelion Circuit si Sejur Cipru de Nord 8 zile Avion

Ziua1: Bucuresti – Cipru

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinația Cipru si transfer aeroport-hotel in parte de nord a insulei. Cazare la Hotel Kaya Artemis 5* in zona Bafra.

Ziua2: Famagusta – Salamis – Barnabas
Mic dejun . Turul oraselor antice Famagusta si Salamis, unde se vor vizita Catedrala Sf. Nicholas, astazi Moscheea Lala Pasha si ruinele din perioada elenista si romana ale gimnaziului, forumul și bailor termale. Se viziteaza si manastirea Apostolului Barnaba, primul episcop crestin, originar de pe insula si reintors in Cipru dupa lunga sa calatorie misionara. Cazare la Hotel Kaya Artemis Resort 5 * in zona Bafra.

Ziua 3: Bafra – Kyrenia
Mic dejun. Vizita la un atelier tradițional de covoare pentru a admira faimoasa arta a nodurilor. Continuam calatoria spre regiunea Kyrenia, unde se viziteaza manastirea Bellapais, o manastire din secolul al XVI-lea. Manastirea este situata in satul Beylerbeyi, locuita de artisti si scriitori. De acolo avem o priveliște foarte frumoasa a orașului Kyrenia. Cazare in regiunea Kyrenia la hotelul de 4 *.

Ziua 4: Guzelyurt

Continuam calatoria in Guzelyurt, unde vom vizita Manastirea Mamas și Muzeul Naturii și al Artei cu expoziți etnografice, situat intr-un vechi Karavansarai. La intoarcere traversam Muntele ’Cinci Degete’. Oprire pentu admirat si fotografiat peisajul insular. Cazare in regiunea Kyrenia la hotel de 4*.

Ziua 5: Nicosia – Bafra

Mic dejun. Vizita la un atelier de produse din piele si bijuterii din aur si argint, unde vom vedea si un spectacol de moda cu cele mai noi produse din piele. Continuarea calatoriei cu vizitarea orasului Nicosia, capitala insulei,singura capitala din lume imparțita intre doua popoare. Se viziteaza Kervansaraiul din perioada otomana, Moscheea Selimiye din secolul al XIV-lea una din cele mai importante moschei din Imperiul Otoman. Se poate vizita si partea cipriota greceasca a orasului. Cazarea si petrecerea de Revelion la Hotel Kaya Artemis 5*.

Ziua 6: Bafra

Mic dejun. Timp liber la Hotel Kaya Artemis Resort 5*.

Ziua 7: Peninsula Karpaz*

Mic dejun. Opțional excursie la renumita plaja de Aur din Peninsula Karpaz. Informații suplimentare de la ghidul vorbitor de limba romana. Cazare la Hotel Kaya Artemis 5*.

Ziua 8: Ercan – Bucuresti

Noaptea transfer spre aeroportul din Ercan pentru imbarcare zbor cu destinatia Bucuresti via Istanbul.

Orar de zbor informativ

Zbor : Pegasus Airlines ( OTP – SAW a ECN – SAWaOTP) / zbor de linie cu escala in Istanbul

27.12.19 PC364 OTP – IST 11:10 – 13:30

PC1922 IST- ECN 18:45 – 19:35

03.01.2020 PC1911 ECN- IST 05:05 – 07:35

PC1922 IST- OTP 10:10 – 10:30

*Important plecarea in ultima zi este noapte (vezi mai sus orar de zbor retur – ora preluare pt plecare aeroport aproxim 01:00 am) dar avand in vedere ca este pachet de 7 nopti, clientii nu vor elibera camerele la ora 12:00 si vor putea sta pana noapte inainte de plecare.

Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Final Revelion Circuit si Sejur Cipru de Nord 8 zile Avion

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Revelion Circuit si Sejur Cipru de Nord 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.