031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Revelion China 13 zile

Garantia calitatii!
de la 1420 euro( + taxe 729 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 33-50722
Print Friendly, PDF & Email

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti –Beijing si
Shanghai– Bucureşti , zboruri cu escala (compania aeriana Lufthansa, orarul de zbor poate fi modificat de compania aeriana);
- Bilet de avion Xi’an – Guilin;
- Bilet de avion Guilin – Shanghai;
- Taxele de aeroport;
- Bilet pentru trenul de mare viteza Beijing – Xi’an;
- Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
- 11 nopţi de cazare + mic dejun în hoteluri de 4*;
- 2 prânzuri + 6 cine (fără băuturi), cu specific local + 1 pranz la pachet pe Croazieraa de pe Fluviul Li;
- Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
- Asigurare medicală + storno ;
- Ghizi locali;
- Conducător de grup român.

Servicii neincluse

- Taxe aeroport: 599 euro /persoana
- Taxa de viză + procesare 130 €/pers (poate suferi modificări p}nă la depunerea actelor), se achită la înscriere;
- Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, aprox 50€ / pers. (se achită la faţa locului);
- Excursiile opţionale, pentru grup minim de 20 persoane;
- Alte servicii dec}t cele menţionate în program;
- Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului)

Program

Ziua 1- 26.12. București –Beijing
Plecam din București spre incantatoarea China. Cu o populație de 22 de milioane și o suprafața enorma, dar și cu o istorie și un bogat patrimoniu cultural, am putea la fel de bine sa consideram Beijingul o țara. Capitala Chinei a adunat de-a lungul mileniilor mai multe povești, experiențe și locuri deosebite dec}t ai putea fizic vreodata sa vezi.

Ziua 2- 27.12. Beijing
In jurul pranzului aterizam in Beijing si dupa ce ne intalnim cu ghidul local suntem transferati la hotel. Avem zi libera pentru odihna.

Ziua 3- 28.12. Beijing – Marele zid Chinezesc
Dupa mic-dejun, plecam sa vedem unul dintre cele mai impunatoare simboluri ale Chinei, Marele Zid, care șerpuiește pe o lungime de 6.000 de metri și strabate cinci provincii. Mao Zedung spunea ca cel care nu a urcat pe Marele Zid nu e om. Impresionanta construcție dateaza, in prima sa forma, inca din sec. 7 i.Hr., fiind continuu extinsa și reconstruita pana in 1644. Marele Zid acopera toata granița de nord a țarii și avea rol defensiv, dar și de control al migrației și activitaților de import-export.

Moment de ragaz:
Ne oprim la un atelier de jad, unde vom afla detalii despre istoria și prelucrarea sa și vom putea achiziționa bijuterii delicate. Numit in China și „esența cerului și a Pamantului”, jadul face parte din cultura chineza straveche. Un proverb spune ca „aurul are valoare, jadul este inestimabil”. Frumoasa piatra reprezinta frumusețe, puritate,
grație, noblețe, perfecțiune, putere și nemurire. Chinezii poarta bijuterii din jad pentru a fi aparați de spiritul raului și de ghinioane. Mergem apoi pe Drumul Sacru catre Mormintele Dinastiei Ming, considerat drumul catre Rai. Vom vedea statuile de piatra care strajuiesc drumul pana la cele 13 morminte, care se presupune ca le pazesc, și ne vom opri la cel mai vizitat punct al complexului. Este vorba despre Morm}ntul Changling, construit intre 1409 și 1427, unde iși odihnește somnul de veci Imparatul Zhu Di. Ocupa 120 de hectare și cuprinde numeroase construcții, printre care Bucataria sacra, Casa sacra, Sala parfumului distins, Poarta Parfumului sacru, Orașul sacru, Turnul sufletului și Palatul din adancuri. Sala Parfumului distins este cea mai mare structura de lemn nanmu din China. Copacul nanmu este unul dintre cei mai rari din lume, fiind denumit firul de aur pentru ca este mai scump decat metalul prețios. Pe seara, mergem la un restaurant tradițional pentru a savura rața Peking și multe alte m}ncaruri speciale chinezești.

Ziua 4 – 29.12. Beijing – Beijing – Piața Tiananmen – Orașul Interzis – Templul Cerului

Incepem ziua cu o plimbare prin sufletul Beijingului, Piața Tiananmen, cea mai mare piața din lume, care se intinde pe nu mai puțin de 440.000 de metri patrați. Aici se afla Mausoleul lui Mao, Muzeul Național al Chinei și alte obiective culturale importante. Dupa ce vedem o mulțime de cladiri uriașe cu arhitectura in stil sovietic, mergem sa
descoperim Orașul Interzis, cea mai mare colecție de cladiri antice din China. Cele peste 900 de construcții, care reprezentau fosta reședința a imparaților care au condus China in ultimii 800 de ani, au fost incluse in Patrimoniul Universal și milioane de turiști le viziteaza anual. Dupa pranz, plecam sa vizitam un imens complex monahal, cel mai mare și mai important din China, unde imparații venerau cerul și se rugau pentru prosperitate. Este vorba despre Templul Cerului, care impresioneaza nu doar prin dimensiuni, ci mai ales prin rigurozitatea arhitecturii și prin incarcatura simbolica a fiecarui element. Facem o oprire și la un centru medical tradițional, unde se practica o gama larga de practici medicinale elaborate in China și bazate pe o tradiție veche de peste 2.000 de ani. Vom afla mai multe despre diferitele forme de medicina naturista, acupunctura, masah, qiqong și nutriție și vom cunoaște terapeuți dornici sa ne impartașeasca secretele medicinei tradiționale. Pe seara, mergem la hotel pentru cina și odihna.

Ziua 5 – 30.12. Beijing (optional)
Opțional, dupa mic-dejunul delicios mergem sa admiram Palatul de Vara, reședința a familiei regale peste doua milenii, cu a sa gradina imperiala și imprejurimi pitorești, care parca ne poarta in lumea fabuloasa a tablourilor chineze. Palatul de Vară, supranumit Grădina Undelor Clare, este o capodopera a carei arhitectura se imbina perfect cu Lacul Kunming s i dealurile care o înconjoară. Dupa pr}nz, ne bucuram de o experiența c}t se poate de autentica, o plimbare cu ricșa in lumea hutongurilor, strazi foarte inguste care vazute de sus arata ca un labirint elaborat, din loc in loc gradini interioare vrajind trecatorii. Multe dintre straduțe și-au pastrat neschimbat aspectul și ofera o lecție de istorie vizitatorilor. Ne oprim apoi la Stadionul Național, deschis in 2008 pentru Jocurile Olimpice de Vara, o cladire care atrage toate privirile, cu aspectul unui cuib de pasari. La construcția uriașului stadion au lucrat vreme de cinci ani 17.000 de oameni, folosind peste 121.000 de tone de oțel. Fotografiem in voie și Cubul de Apa, cladire unde se afla Beijing National Aquatics Center, ridicata tot pentru Jocurile Olimpice din 2008. Megastructura este considerata de mulți una dintre cele mai remarcabile din China și designul sau a fost inspirat de forma și textura baloanelor de sapun. Pe seara, revenim la hotel pentru cina și somn.

Ziua 6 – 31.12. Beijing (optional)
In prima parte a zilei, poți explora Beijingul dupa cum dorești sau poți merge intr-un tur opțional unde prima oprire va fi la Templul Lama, cel mai mare templu al budismului tibetan in Beijing. „Lamazeria“, cum ii spun chinezii, a fost transformata, acum trei secole, din reședința imperiala in centru al administrației Lama (reprezen­tanții budismului
tibetan), iar pavilioanele umbroase cu miros de santal ascund adevarate galerii de arta orientala pline de sculpturi aurite și obiecte din jad. Mergem și in Parcul Jingshan, considerat de localnici unul dintre cele mai frumoase din capitala chineza. Amenajat pe un munte de loess excavat pentru construcția Orașului Interzis, Jingshan are și rol de scut feng shui, protejand palatul de spiritele rele și de furtunile de nisip venite de la nord. Vom urca pana in cel mai inalt punct al parcului pentru o panorama magnifica asupra Beijingului și asupra Orașului Interzis. Facem fotografii de vacanța memorabile și revenim la hotel.

Pe seara, opțional mergem la cina festiva de Revelion la renumitul Restaurant Huajiayiyuan Courtyard, care impresioneaza at}t prin arhitectura tradiționala, cat și prin atmosfera eleganta și diversitatea din meniu. Vom celebra savur}nd preparatele nelipsite de pe masa chinezilor de Anul Nou. Aceștia considera peștele un aducator de noroc in noul an și il servesc alaturi de Ch|ngshou Mi{n, „taiețeii longevitații”, și de galuștele delicioase umplute cu fel și fel de ingrediente. Cel mai popular preparat de iarna este carnea de oaie la aburi, care este servita cu sos dulce acrișor și chifle de susan. La miezul nopții, vom ciocni un pahar de baijiu, vin alb tare și aromat, și vom incepe noul an veseli și imbogațiți cultural și spiritual de experiența vacanței in China. La mulți ani, 2020!

Ziua 7- 01.01. Beijing – Xian
Dupa mic-dejunul intarziat, avem parte de o calatorie inedita, cu trenul de mare viteza, cu destinația Xian, odinioara punctul final al Drumului Matasii. Drumul dureaza aproximativ cinci ore și vom servi pr}nzul la pachet. Prima oprire in Xian va fi la hotel, pentru a lasa bagajele, apoi avem ocazia sa patrundem in spiritul local la cina, unde mancam preparate tradiționale delicioase.

Ziua 8- 02.01. Xian
De dimineața, dupa ce m}ncam la hotel mergem sa exploram orașul. Prima oprire in Xian va fi la Zidurile Orașului Vechi. Parte a patrimoniului universal, reprezinta unele din cele mai vechi, mai mari și mai bine conservate ziduri orașenești chinezești. Facem fotografii minunate de vacanța, apoi vedem Marea Pagoda a G}ștei Salbatice, care domina cu eleganța sa cladirile moderne din jur. Mergem sa vedem Moscheea, cea mai mare din China, construita la inceputurile dinastiei Ming, apoi ne plimbam pe Strada Musulmana, una dintre cele mai populare artere din Xian. Faimoasa datorita nenumaratelor gustari preparate de vanzatorii stradali, strada impresionea.

Ziua 9-03.01. Xian – Guilin
Dupa mic-dejun, mergem sa vedem Armata de Teracota, una din cele mai mari descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea, numita a opta minune a lumii. Povestea Armatei de Teracota incepe cu imparatul Qin Shi Huang, care a cerut ridicarea a mii de soldați, in marime naturala, care sa-l pazeasca și sa-l serveasca și in viața de apoi, c}t și pentru a aminti lumii de triumful sau. Pe l}nga cei 8.000 de paznici ai imparatului, descoperirile de p}na acum includ și cai și care de razboi, muzicieni, acrobați și diferite pasari. Deși multe dintre statui au fost deteriorate de-a lungul timpului sau vandalizate de cuceritori, acestea au fost restaurate, spectacolul oferit de miile de soldaţi din teracotăîn mărime naturalăfiind unul emot ionant. Ne oprim la un atelier de ceramica, unde vom asista la o demonstrație de maiestrie a artizanilor locali. De la soldați de teracota miniaturali la tot felul de animale viu colorate, cu siguranța piesele autentice iși vor gasi un loc special in casa ta ca obiect de decor. Dupa pranz, mergem la aeroport și luam avionul cu destinația Guilin, oraș inconjurat de peisaje feerice.

Ziua 10- 04.01. Guilin – Croaziera pe Fluviul Li
Dupa mic-dejun, mergem intr-o croaziera pe Fluviul Li, cu destinația Yangshuo. Sute de ani, poeții și pictorii au considerat Guilin și Yangshou un etalon al frumuseții naturale. Croaziera ne poarta printre p}lcuri de bambuși, sate liniștite și peisaje carstice. Versanți stancoși apar și dispar in ceața laptoasa, iar pescarii și crescatorii de orez iși fac meseria la fel ca acum sute de ani. Daca inca nu v-ați indragsostit de China, acest periplu cu vaporul va va cuceri definitiv. Debarcam in Yangshuo, facem o scurta plimbare prin pitoresca așezare, apoi ne intoarcem la Guilin, printre culturile de orez cu geometrie perfecta.

Ziua 11-05.01. Guilin – Shanghai
Dupa mic-dejun, mergem la Peștera Reed Flute, cunoscuta și ca Palatul Artelor Naturale, o atracție care fascineaza vizitatorii inca de acum 1.200 de ani. Peștera de calcar a fost amenajata ca o poveste, cu lumini multicolore care scot in evidența numeroasele stalactite și stalacmite vechi de peste 180 de milioane de ani. Mergem pe cararile misterioase spre Muntele Fubo, care ne așteapta cu sculpturi complexe și statui ale lui Buddha care dateaza de pe vremea Dinastiei Tang. Dupa ce luam pranzul suntem transferati la aeroport pentru zborul catre Shanghai unde odata ajunsi ne si cazam.

Moment de ragaz:
Ceaiul, planta originara din China, a fost folosit aici din cele mai vechi timpuri și, alaturi de matase și porțelan, a patruns in alte parți ale lumii pe rutele comerciale faimoase precum Drumul Matasii. In prezent, exista peste 3.000 de tipuri diferite de ceai, fiecare fiind denumit dupa zona in care a fost crescut. Exploram cultura ceaiului printr-o plimbare pe dealurile acoperite de ceața, pline de plantații. Alaturi de un ghid, vom descoperi procesele tradiționale de culegere și preparare ale ceaiului și vom lua parte la ceremonia de servire a ceaiului, un simbol cultural al Chinei. Pe seara, luam avionul spre cel mai mare oraș al Chinei, Shangai, apoi ne retragem la hotel pentru cina și odihna

Ziua 12- 06.01. Shanghai
Un melanj foarte autentic al culturilor, Shanghai ni se descrie plin de viața și arome imbietoare inca de la primele ore ale zilei. Vizitam minunata Gradina Yuyuan, care adapostește iazuri cu pești multicolori, c}t și specii de copaci din intreaga lume. Vedem apoi Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha, în care sunt expuse douăfaimoase statui ale lui Buddha, una din jad alb și una din jad verde. Moment de ragaz:
Te invitam sa descoperi secretul producerii matasii chiar de la sursa. Secole intregi vesticii au incercat in zadar sa deslușeasca aceasta taina, insa chinezii l-au traformat in cel mai bine pastrat secret din istorie, intr-o perioada dezvaluirea metodei fiind pedepsita cu moartea. Vom admira matasuri brodate delicat sau pictate dupa tehnici tradiționale și vom putea cumpara prețiosul material, de o calitate remarcabila. Ne plimbam pe promenada Bund, care se întinde de-a lungul fluviului Huangpu s i este presăratăcu clădiri în stilul anilor ‘30, dar și prin
cartierul Pudong, centrul economic al orașului, renumit pentru zg}rie-norii amețitori. Vom merge in cautarea suvenirurilor intr-un centru comercial din orașul vechi, c}t și pe renumita strada Nanking. Seara, avem parte de inca o experiența speciala, o croaziera pe Raul Huangpu.
Dupa ce admiram siluetele futuriste ale cladirilor care au transformat Shanghai intr-un oraș futurist, ne retragem la hotel pentru odihna

Ziua 13-07.01. Shanghai – București
Ne luam la revedere de la Shanghai, cu promisiunea de a reveni pe meleagurile mistice ale Asiei, și mergem la aeroport, de unde zburam spre Romania

O P T I O N A L
– Beijing tur de oras cu pranz inclus (ziua de 30.12) 80 EUR /pers.
– Beijing tur de oras cu pranz inclus (ziua de 31.12) 70 EUR /pers.
– Cina Revelion la renumitul Restaurant Huajiayiyuan Courtyard – (18:30- 20:30) 90 EUR / pers.
– Pentru aceste optionale grupul minim este de 10 persoane! Toate acestea se achita din tara la inscriere!

Hoteluri Program:
– Beijing: Jiangxi Grand Hotel 4* sau similar;
– Xian: Grand Dynasty Culture Hotel 4* sau similar;
– Guilin: James Joyce Coffetel (Guilin Guanguang) 4* sau similar;
– Shanghai: Northern Hotel Shanghai 4* sau similar;
Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI
– 2 fotografii (color, recente, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul
urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare alb).
– Pasaportul in original valabil cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, care sa contina cel putin 2 coli
albe;
– Adeverinta de salariat de la firma angajatoare cu precizarea functiei sau cupon de pensie;
– Adeverinta de elev si certificatul de nastere, sau in cazul studentilor este necesara adeverinta de student;
– Copie dupa cartea de identitate;
– Telefon de contact (indicat telefonul mobil).
– Programare si intalnire de grup la Centru de Vize pentru China pentru amprentare, procedura prin care,
solicitantii de viza trebuie sa mearga personal pentru amprentare. In urmatorii 5 ani, daca aplicantii care
folosesc acelasi pasaport mai aplica pentru viza la Centrul de Viza pentru China in Bucuresti, nu este nevoie sa lase amprente din nou.

NOTE: Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in
care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de Ambasada Chinei; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.

Grup minim 20 pers.
Daca grupul este mai mic de 20 de persoane (intre 15 si 20 persoane) se percepe un supliment de 130 EUR/ pers.

BINE DE STIUT
– Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar
daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu
pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui
incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea
programului.
– Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba
asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu
este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
– Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in
functie de anumite situatii speciale.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
– Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
– Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist
direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la
hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
– Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
– Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor.
– Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea
diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
– Asezarea in autocarele / microbuzele folosite in program se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua;
– Se accepta partaj in camera dubla la inscriere, iar daca nu se inchide, se va plati suplimentul de single.
– Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Rezervare online pentru Revelion China 13 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.