0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Revelion Antalya Cappadocia 7 zile Avion

Garantia calitatii!
302 euro de la 299 euro( + taxe 95 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 111-50731
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in camera Dubla Supliment camera single
28.12.2022 304 euro120 euro
30.12.2022354 euro170 euro

Itinerariu

Antalya, Cappadocia, Side, Kemer*, Antalya

Servicii incluse

> Transport cu avionul pe ruta Bucureşti – Antalya – Bucureşti
>Transfer aeroport-hotel-aeroport
> Un bagaj de cala 20kg si un bagaj de cabina 7kg
> Transport cu autocar modern pe tot parcursul programului
> Cazare 3 nopți în cameră dublă, la hotel de 5 stele in Antalya
> Cazare 1 nopți în cameră dublă, la hotel de 4 stele in Side
> Cazare 2 nopți în cameră dublă, la hotel de 4 stele în Cappadocia
> Regim de masă cu mic dejun
> Cina festivă de Revelion

> Asistență turistică în Limba Română

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 95 euro/persoana
- Supliment de demipensiune (5 cine) : 109euro/persoana (Optional-se rezerva doar la inscriere)
- Pachet Premium(4 prânzuri tip bufet, toate intrarile incluse la obiectivele turistice, ghid local autorizat, taxa de oraș) : 129euro/pers. (Optional-se rezerva doar la inscriere)
- Taxa de statiune 2 euro/pers.
- Intrarile la obiectivele turistice
- Asigurare de calatorie medicala si storno

Program

Revelion Antalya Cappadocia 7 zile Avion

Ziua 1. Bucuresti – Antalya

Ckeck-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Antalya. Transfer si cazare la Sensitive Premium Hotel 5* sau similar in zona Antalya.

Ziua 2. Antalya – Cappadocia

Mic dejun. Se pleaca din Antalya cu destinația Cappadocia, traversand munții Taurului spre Konya, oraș cunoscut sub numele de granarul Asiei Mici inca din antichitate. Pentru a ajunge in Cappadocia se traverseaza valea Konya, trecand de vulcanul Hasan Dag și de-a lungul Vaii Ihlara, prin peisajul de stepa al Anatoliei. Cazare la Avrasya Hotel 4* sau similar in Cappadocia.

Ziua 3. Cappadocia

Mic dejun. Se vizita Goreme, (opțional muzeu) cel mai faimos loc de pelerinaj din lumea bizantina și unul dintre numeroasele orașe subterane, oprire pentru pauza foto la cetatea Uchisar, formata din rocile de tuf și peisajul stancos al Zelvei. Se viziteaza o crama locala cu degustare de vinuri din fructe (struguri, rodii, pepene galben, piersici, etc.) și un atelier de covoare artizanale. Cazare la Avrasya Hotel 4* sau similar in Cappadocia

Ziua 4. Cappadocia – Side

Mic dejun. Se continua calatoria spre Side, iar pe traseu se face orpire la Keravanseraiul selciuzian din Valea Konya, care dateaza din secolul al XIII-lea construit in onoarea sultanului Allaeddin Keykubat. Cazare la Hotel Ramada Side 4* sau similar sau similar in zona Side-Managvat.

Ziua 5. Antalya

Mic dejun. Se viziteaza orașul Antalya cu zona veche denumita Kaleici si portul de yachturi. Se face orpire la celebra cascada Karpuzkaldiran care se varsa direct in Marea Mediterana și la un atelier de bijuterii artizanale și la o reprezentanța de haine produse din piele naturala de cea mai buna calitate cu posibilitatea de cumparaturi. Cazare in zona Antalya la hotelul Sensitive Premium 5* sau similar.

Petrecere de Revelion cu cina festiva si bauturi incluse la Sensitive Premium Hotel 5* din zona Antalya.

Ziua 6. Antalya – Kemer*

Mic dejun. Timp liber sau optional se viziteaza zona Kemer, renumita pentru golfurile cu apa cristalina și locul unde Munții Taurus se intalnesc cu Marea Mediterana. Cazare la hotelul Sensitive Premium Hotel 5* din zona Antalya

Ziua 7. Antalya – Bucuresti Otopeni

Ckeck-in si imbarcare pe aeroportul din Antalya cu destinatia Bucuresti Otopeni.

Final Revelion Antalya Cappadocia 7 zile Avion

Petrecere de Revelion cu cina festiva si bauturi incluse la Hotel 5* din zona Antalya in noapte din 31.12.2022.

*Servicii optionale neincluse in pret – se rezerva doar la inscriere

>Supliment de demipensiune (5 cine) : 109euro/persoana (se rezerva doar la inscriere)

>Pachet Premium(4 pranzuri tip bufet, toate intrarile incluse la obiectivele turistice, ghid local autorizat, taxa de oraș : 129euro/pers.(se rezerva doar la inscriere)

Acte necesare : Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:(daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
- Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Revelion Antalya Cappadocia 7 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2023 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
isoiso iso iso iso iso singa