031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |

Pelerinaj Grecia Sf Ioan Rusul 6 zile Autocar

Garantia calitatii!
279 euro de la 251 euro
persoana in camera dubla

Plecari

23.05.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 09-52544
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

REDUCERE 10% , valabil pana la  28.02.2021. Avans de 10% la inscriere, diferenta pana la 30% trebuie platita pana la 31.03.2021 si rest de plata cu pana la 30 zile inainte de plecare. 

REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Itinerariu

Salonic, Meteora, Insula Eghina, Manastirile Sf. Nectarie si Sf. Efrem cel Nou, Atena, Corint, Manastirea Sf. Patapie, Micene , Nafplio , Mănastirile Sf. Ioan Rusu, Sf. David cel Bătrân si Kato Xenia- Biserica Sf. Dimitrie

Servicii incluse

- Transp. cu autocar climatizat, clasif. pt. curse internaţionale
- 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* (ca exceptie 2*)
- Ghid insotitor sau teolog din partea agentiei pe traseu
- Deplasare pentru vizite la: Salonic, Meteora, Insula Eghina, Man. Sf. Nectarie si Sf. Efrem cel Nou- Atena- Măn. Sf. Ioan Rusu- Sf. David cel Bătrân, Kato Xenia- Biserica Sf. Dimitrie

Servicii neincluse

- Asigurare medicala + storno, excursii optionale si intrari la obiective (inclusiv pentru excursii optionale) si ghizii locali
- Ferry dus- intors Ins. Eghina +Ins. Evia- Glyfa (16 €/pers.)
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
- Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti la receptie)

Program

Pelerinaj Grecia Sf Ioan Rusul 6 zile Autocar

Ziua 1. BUCURESTI- SALONIC- KATERINI (cca. 750 km)

La ora 06:00 dimineața, plecam din parcarea Academiei Militare-Carol I (acces dinspre Metrou Eroilor) spre Salonic, al doilea oraș ca marime și ca importanța din Grecia. Ne așteapta „Arcul lui Galerius”, construit in 297-299 d.Hr., o fosta poarta de intrare spre VIA Egnatia, drumul istoric ce lega Rasaritul cu Apusul, decorata cu basoreliefuri ce infațișau imagini din lupta impotriva perșilor. Alaturi vom admira „Rotonda lui Galerius”, construita in 306 d.Hr., dupa victoria asupra perșilor și transformata ulterior (in secolul al IV-lea) in Biserica Sfantul Gheorghe – astazi, cea mai veche biserica din oraș. Pregatește-ți apoi aparatul foto, pentru ca vom admira simbolul orașului, ridicat in sec XV de cavaleri francezi in scurta perioada de ocupatie venetiana: Turnul Alb sau Turnul Insangerat, folosit de la garnizoana si inchisoare, pana la centru de comunicatii, depozit sau laborator meteo. O zona uimitoare pentru a imortaliza primele amintiri ale circuitului nostru. Și cum alaturi de Turnul Alb se afla și Statuia regelui Macedoniei, Alexandru cel Mare, pregatește-te pentru o serie frumoasa de fotografii. Ne vom petrece noaptea intr-un hotel din zona Katerini.

Ziua 2. KATERINI- METEORA- ATENA (cca. 520 km)

Mic dejun. Așteapta-te la o zi plina, la fel de frumoasa. Pornim spre Kalambaka, orașul așezat intre munți – poarta de intrare spre Complexul Monastic Meteora, al doilea cel mai mare centru monastic ca dimensiune și importanța dupa Sf. Munte Athos din Grecia, aflat in patrimoniul UNESCO. Din cele 24 de manastiri, schituri, chili și peșteri construite de monarhi in sec. IX-XI pe varfurile greu accesibile ale stancilor, pașim in una dintre cele șase manastiri ramase active astazi, in funcție de programul acestora, apoi in Casa Zindros pt. a descoperi tehnicile tradiționale de pictare a icoanelor in stil bizantin. De aici, ne indreptam spre Atena, unde admiram intr-un tur panoramic Piața Syntagma in care se afla cladirea in stil neoclasic a Parlamentului (fostul Palat Regal) și Mormantul Soldatului Necunoscut, vedem Academia a carei fațada e decorata cu statuia lui Apollo si a Atenei, Universitatea, Biblioteca Naționala, care adapostește jumatate de milion de carți, manuscrise si ediții princeps, Piața Omonia și Stadionul Olimpic. La finalul turului, pornim spre cazarea din Atena.

Ziua 3. ATENA- Manastirea SFANTUL PATAPIE- MICENE- NAFPLIO (cca. 320 km)

Mic dejun. Pașim pe strazile uneia din cele mai vechi capitale: Atena, locuita de cca. 7000 de ani. Admiram intr-un tur panoramic emblematicele sale atracții turistice: Pal. Parlamentului cu Mormantul soldatului necunoscut, Piața Syntagma, Academia, Universitatea, Biblioteca Naționala, Piața Omonia și Stadionul Olimpic. Urmeaza timp liber in Atena pt. vizite individuale la muzee, program de shopping in cartierul artiștilor, Plaka, sau…

Excursie Optionala in Peninsula Peloponez (25 euro / pers.). Pe traseu facem o scurta oprire si fotografiem Istmul Corint, canalul ce leaga Marea Egee de Marea Ionica, impresionant prin mareția pereților stancoși 90 m inalțime din calcar, cu un unghi aproape vertical de 80°, care a scurtat drumul in jurul Peloponezului cu 700 km. Ne indreptam apoi spre Manastirea Sfantului Patapie, la cca 1.000 m altitudine in munții Geraneia, deasupra peșterii in care au fost gasite Sfintele lui Moaște tamaduitoare și facatoare de minuni. Manastirea gazduiește astazi și Moaștele Sfintei Ipomoni, capul mamei Imparatului Constantin Paleologul și o parte din Moaștele Sfantului Nikon cel Nou, iar peștera, a carui intrare se afla imediat langa biserica, este impodobita cu fresce bizantine deosebit de frumoase, din secolul al XIII-lea. Urmeaza o calatorie in preistorie in Peninsula Peloponez, la un sit al Patrimoniul UNESCO: Micene. Vizitam contra cost ruinele vechii reședințe regale fortificate, ce pastreaza ziduri de aparare, palatul regal cu sala tronului, Poarta Leilor, cisterna, complexul de morminte și Poarta de Nord, toate evocand viata Regelui Agamemnon care a castigat Razboilu Troian si facand credibile poemele lui Homer, Iliada si Odiseea si Legendele Argonautilor. Pornim apoi spre Nafplio, unul dintre cele mai romantice orașe si prima capitala a Greciei moderne, cu castele medievale, monumente și statui, fantani otomane și cladiri venețiene sau neoclasice de o frumusețea unica. Vizitam contra cost Fortareața Palamidi de la inceputul secolului al XVIII-lea, cel mai bine pastrat fort venețian de la Mediterana, cu ziduri si șapte bastioane, care se inalța pe un deal, la peste 200 metri altitudine. Seara, ne intoarcem in Atena pentru cazare.

Ziua 4. Manastirile Sf. NECTARIE si Sf. EFREM cel NOU- Zona Evia (cca. 225 km)

Astazi, dupa micul dejun, ne indreptam apoi spre Pireu, cel mai mare oraș-port al Greciei, si ne imbarcam pe feribotul spre Insula Eghina. Ne inchinam in Manastirea Sfanta Treime, ctitorie a Sfantului Nectarie, mare facator de minuni (1846 – 1920), unul din cei mai venerați și iubiți sfinți ortodocsi greci contemporani, care a fost ridicata pe dealul Xantos intre 1904-1910 pe ruinele unei foste manastiri bizantine. Parasim apoi Insula Eghina și, din portul Pireu, pornim spre Nea Makri orașul verde, in care padurea de pini ajunge pana la mare. Ne vom inchina aici, in Biserica Buna Vestire, zidita pe dealul Muntele Neprihaniților, care gazduiește Moaștele Sfantului Efrem cel Nou, calugar in aceasta manastire in secolele XIV – XV, mare facator de minuni, ocrotitorul celor dependenți de droguri, al celor cuprinși de depresie și al celor deznadajduiti. Moastele au fost descoperite in 1945 datorita unor viziuni ale maicii Macaria și ale altor credincioși. In apropiere, inca se mai poate vedea copacul in care Sfantul și-a gasit sfarșitul martirizat si spanzurat de otomani pentru a renunta la credinta. Seara, suntem așteptați la cazare in zona Evia.

Ziua 5. Manastirile Sf. Ioan Rusu- Sf. David cel Batran si Kato Xenia- KATERINI (cca 435 km)

Mic dejun. Incepem vizita in Insula Evia, a 2-a ca marime dupa Creta, legata de partea continentala printr-un pod suspendat pe cabluri. In Prokopi, se afla Man. cu Moaștele Sfantului Ioan Rusul, nascut in 1690 in Ucraina, fost soldat cazut prizonier si vandut sclav la otomani, moastele fiind acoperite cu o masca din aur și facatoare de minuni. Vom participa la Sfanta Liturghie si la procesiunea cu Sfintele Moaste in jurul bisericii, apoi ne inchina la Sfintele Moaste si luam pentru acasa ulei sfintit si aghiazma. Urmeaza apoi Manastirea Cuviosului David, ridicata de acesta in secolul al XVI-lea pe ruinele unei biserici mai vechi distrusa de turci, si care are hramul Schimbarea la fața a Mantuitorului. Gasim aici Sfintele Moaște și totodata cadelnița și epitrafirul Sfantului. Pornim spre Grecia continentala și traversam cu feribotul spre Glyfa. Ne indreptam spre Salonic, oprindu-ne in apropiere de Almiros, la Manastirea Kato Xenia. O manastire de maici care pastreaza doua fragmente din Braul Maicii Domnului primite de la Sfantul Munte Athos in secolul al XVI-lea, in timpul unei epidemii de ciuma. Vizitam frumoasa manastire și pornim spre cazarea din zona Katerini.

Ziua 6. KATERINI- SALONIC- BUCURESTI (cca. 750 km)

Mic dejun. In Salonic ne inchinam la moastele din Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir patronul ocrotitor al orasului, care a fost constuita in sec IV dHr, chiar pe locul intemnitarii, al martiriului si ingroparii sfantului. Acesta a fost soldat roman, dar si-a pastrat credinta crestina in timpul persecutiilor din vremea lui Diocletian. Biserica se afla pe lista Patrimoniului UNESCO și are șase mozaicuri rare, din secolele V și VII, care au supraviețuit perioadei iconoclaste și care sunt printre cele mai frumoase din Grecia. Cu liniștea sufleteasca insuflata de acest frumos locaș de cult, pornim spre casa. Ajungem in București in cursul serii, in funcție de trafic și de formalitațile vamale.

Final Pelerinaj Grecia Sf Ioan Rusul 6 zile Autocar

Programele de Grecia au fost efectuate de 14 ori in anii precedenti. Hoteluri utilizate in 2020:

Katerini – H. Olympion, Atena – H. Balasca 3* sau H. Iniohos 3*, Zona Eghina

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Grup minim 35 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 35 pers., pentru un grup de 30-34 persoane se va achita un supliment de 18 euro/persoana, iar pentru un grup de 25-29 persoane se va achita un supliment de 35 euro/persoana;

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

OrasulLocul de intalnireOraTarif/pers.

EUR/sens

OrasulLocul de intalnireOraTarif/pers.

EUR/sens

PLOIESTIPetrom – Metro 6 EUR /sens BUZAUMcDonald’s Unirea 10 EUR/sens
CAMPINACasa BUCUR- popas Km 929 EUR/sens BRAILAParcare – Hotel TRAIAN10 EUR/sens
BRASOVPETROM – Calea Bucuresti 12 EUR/sens GALATIMcDonald’s 10 EUR/sens
CONSTANTAKAUFLAND – Bd I.C.Bratianu 12 EUR/sens FOCSANIBenzinaria LUKOIL Centru 12 EUR/sens

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de nr. de pers. ce solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat cu microbuz sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, functie de conditiile meteo si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie.

– Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

– Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 – 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

– Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

– Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

– Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.

– Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.

– Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

– Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea inscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.

– Pentru calatorie este necesara cartea de identitate sau pasaportul valabil 6 luni.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii oferta

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea achitata conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

CONDITII DE PLATA PROGRAME AUTOCAR: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- Avans de minim 30% din pretul pachetului de servicii.
- Diferenta de 70% se va achita cu maxim 30 zile inainte de data plecarii mentionate in contract. 

CONDITII DE ANULARE PROGRAME AUTOCAR: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;
- 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 29 -0 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program;

CONDITII DE PLATA PROGRAME AVION: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- Avans de minim 50% din pretul pachetului de servicii.
- Diferenta de 70% se va achita cu maxim 30 zile inainte de data plecarii mentionate in contract. 

CONDITII DE ANULARE PROGRAME AVION: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;
- 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 29 -0 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program;

OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
- Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
- Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold- Italic), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.
- Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
- Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
- Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.
- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va  informeze cu exactitate asupra lor.
- Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul de 5% pentru primele 3 banchete in autocar, vor fi repartizati in limita locurilor disponibile incepand cu a 2-a bancheta.
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Pelerinaj Grecia Sf Ioan Rusul 6 zile Autocar

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa