Aceasta oferta este expirata!

Marele Tur India 16 zile

Marele Tur India 16 zile
Garantia calitatii!
de la 1565 €( + taxe 875 €)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 05-44703
Perioada Loc in camera dubla Camera single
19.03.2019 1565 euro 2018 euro

Itinerariu

Anandpur Sahib, Chandigarh, Festivalul Hola Mohalla, Chandigarh, Delhi, Aurangabad, Hyderabad, Hospet, Hospet, Aiholi, Pattadakal, Badami, Goa

Servicii incluse

zboruri intercontinentale Bucuresti – Amritsar / Goa – Bucuresti;
zboruri continentale: Delhi - Aurangabad / Aurangabad – Mumbai-Hyderabad;
autocar / minibus local, licentiat pe durata vizitelor si a transferurilor;
cazare 14 nopti cu mic dejun astfel: 2 nopti Amritsar, 2 nopti Chandigarh, 1 noapte Delhi, 3 nopti Aurangabad, 1 noapte Hyderabad, 2 nopti Hospet, 1 noapte Badami, 2 nopti Goa;
vizitele conform programului cu insotitor roman si ghizi locali in tururile de orase;
asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 21.000 lei / calatorie).

Servicii neincluse

taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale si interne (se achita obligatoriu la inscriere): 495 €;
supliment demipensiune (optiunea se face doar la inscriere): 160 €;
intrarile la obiectivele turistice de pe traseu (se achita obligatoriu la inscriere): 165 €;
taxe viza si procesare India (se achita obligatoriu la inscriere): 55 €;
bacsisurile pentru soferii, ajutorii de soferi si ghizii locali (se achita obligatoriu la insotitorul de grup): 5 $ /pers/ zi;
alte servicii decat cele mentionate

Program

Marele Tur India 16 zile

Ziua 1. BUCURESTI – DOHA – AMRITSAR
Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda – Otopeni. Zbor spre Amritsar via Doha. Sosire in Amritsar in cursul noptii, ora 02:40, transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. Amritsar
Mic dejun. Dupa amiaza vom face un tur de oras al Amristarului, fondat in 1577 de catre Guru Ram Das, cel de-al patrulea guru Sikh, unde vom vedea Templul de Aur (Sri Harmandir Sahib), datand din sec.XIV, cel mai sfant altar al religiei Sikh, cu gigantica sa cupola din aur pur, Gradina Publica Jallianwala Bagh si Wagah Border – singurul punct de frontiera terestru intre India si Pakistan, aflat pe drumul istoric “G.T.Road”, dintre orasele Amritsar (India) si Lahore (Pakistan), faimos pentru ceremonia de seara a coborarii steagurilor (Lowering of the Flags). Cazare la acelasi hotel in Amritsar.

Ziua 3. Amritsar – Anandpur Sahib – Chandigarh
Mic dejun. Plecam spre Chandigarh, via Anandpur Sahib, cel de-al doilea loc important de pelerinaj pentru comunitatea Sikh, fondat in 1664 de catre cel de-al noualea guru, Tegh Bahadur, cu putin timp inainte de a fi decapitat de catre imparatul Mogul Aurangzeb.

Pentru a rezista persecutiilor comunitatii Sikh, fiul sau, Guru Gobind Singh, a fondat in 1699 Khalsa (fratia Sikh), eveniment care este sarbatorit prin Festivalul Hola Mohalla, la care vom lua parte. Cazare Chandigarh.

Ziua 4. Anandpur Sahib – Festivalul Hola Mohalla
Mic dejun. Astazi vom reveni la Anandpur Sahib pentru a participa la ceremoniile prilejuite de Festivalul Hola Mohalla: defilari, demostratii de lupte si calarie, concursuri de muzica si poezie, prelegeri cu caracter religios si multe altele. Cazare Chandigarh.

Ziua 5. Chandigarh – Delhi
Dupa micul dejun vizitam orasul Chandigarh, capitala statelor Punjab si Haryana, proiectat de catre faimosul architect modernist Le Corbusier. Printre cladirire cele mai importante se numara complexul Capitoliului, care include Curtea Suprema, Secretariatul si Adunarea Legislativa, precum si impresionantul Monument al Mainii Deschise (Open Hand Monument).

Vom vizita si Gradina de Piatra (Nek Chand Rock Garden), fantezie suprarealista a unui functionar din transportul public care, incepand din 1957, a realizat in aproape 20 de ani peste 2000 de sculpturi din piatra, resturi si deseuri ramase din satele care au fost demolate pentru a construi Chandigarh.

Orasul are si numeroase parcuri publice, dintre care cel mai apreciat este Parcul Trandafirilor, unde pot fi intalnite peste 1500 de varietati de trandafiri. Un alt loc de agrement proiectat de Le CorbusieR este lacul artificial, inconjurat de gradini ornamentale, locuri de joaca, terase. Deplasare cu autocarul spre Delhi. Cazare Delhi.

Ziua 6. Delhi – Aurangabad
Mic dejun. In cursul diminetii vizitam Delhi, oras de 25 de milioane de locuitori, presarat cu vestigiile imperiilor disparute, unde se amesteca fortificatii medievale, mauzolee Mogule, bazaruri, cladiri din epoca coloniala si mega mall-uri.

Vom vedea Gurdwara Bangla Sahib, cea mai importanta casa de rugaciune Sikh din Delhi, Parlamentul Indiei, Palatul Presedintelui, Poarta Indiei, faimosul minaret Qutb Minar (Qutub / Qutab), inalt de 73 m. Transfer la aeroport si zbor spre Aurangabad. Cazare Aurangabad.

Ziua 7. Ajanta
Mic dejun. Astazi vom vizita templele din pesterile de la Ajanta, aflate la aproximativ 100 km de Aurangabad, cele mai vechi datand sec.II i.Hr., iar cele mai bogat decorate din sec.V-VI d.Hr. Abandonate si acoperite de vegetatie timp de un mileniu, pesterile au fost descoperite intamplator in 1819.

Aici putem admira renumitele picturi in tempera si sculpturile care decoreaza interiorul multor pesteri, care sunt considerate capodopere ale artei religioase budiste si au fost incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO in 1983. Intoarcere la Aurangabad si cazare.

Ziua 8. Aurangabad – Ellora
Dupa micul dejun plecam spre Ellora, unde vom vizita faimoasele manastiri, capele si temple, apartinand cultelor Budist, Hindus si Jainist, realizate intre anii 600 si 1000, sapate in faleza de bazalt, impodobite cu sculpturi remarcabile.

La fel ca si pesterile de la Ajanta, cele de la Ellora au fost incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in 1983. In continuare vom vizita Khuldabad, loc de pelerinaj musulman, unde sunt inmormantate mai multe personalitati, printre care si ultimul dintre marii moguli, imparatul Aurangzeb.

La Daulatabad vom vizita ruinele fortaretei din sec.XII, care a fost proclamata capitala de catre sultanul Mohammed Tughlaq, dar parasita ulterior din cauza lipsei apei. Intoarcere in Aurangabad si cazare.

Ziua 9. AURANGABAD – Hyderabad
Mic dejun. Transfer la aeroportul si zbor via Mumbai, spre Hyderabad. Sosire Hyderabad, capitala statului Telangana, debarcam din tren si vizitam acest centru al industriei si tehnologiei, in care se gasesc impresionante obiective turistice: Charminar, moschee cu patru minarete, construita in 1591 de catre fondatorul Hyderabadului, Mohammed Quli Qutb Shah, Moscheea Mecca, numita astfel deoarece caramizile folosite pentru arcada centrala au fost aduse de la Mecca, terminata in 1694, Fortul Golconda, unul dintre cel mai faimoase din India, care de-a lungul timpului a fost in stapanirea mai multor dinastii, Muzeul Salar Jung, care adaposteste extrem de bogata si diversa colectie de antichitati a lui Mir Yousuf Ali Khan, Salar Jung III. Cazare Hyderabad.

Ziua 10. Hyderabad – Hospet
Mic dejun. Astazi vom parcurge drumul de 380 km ce separa Hyderabad de Hospet, oras fondat in 1520 de catre Krishna Deva Raya, conducator al tinutului Vijayanagara, in memoria mamei sale Nagalambika. Desi orasul a fost botezat Nagalambika, localnicii l-au numit Hosa Pete – Orasul Nou. Cazare Hospet.

Ziua 11. Hampi
Dupa micul dejun ne indreptam spre grandiosul sit Hampi (UNESCO 1986), ultima capitala a regatului hindus Vijayanagar, ai carui extrem de bogati conducatori au construit temple si palate care au starnit admiratia calatorilor din sec.XV si XVI. In 1565 orasul a fost cucerit de confederatia musulmana Deccan, jefuit timp de sase luni si apoi abandonat.

Printre cele mai importante obiective din Hampi se numara Templul Virupaksha, singurul templu functional, al carui altar principal este dedicat lui Virupaksha, incarnare a lui Shiva, Templul Vittala, inceput in sec.XVI, dar neterminat, renumit datorita sculpturilor care il impodobesc, Centrul Regal, cu platforma Mahanavami-diiba, care ofera o vedere panoramica a ansamblului, Templul Hazarama, cu minunate sculpturi reprezentand scene din Ramayana, Incinta Zenana, din zona destinata doamnelor, cu pavilionul Lotus Mahal, probabil destinat reginei, cele 11 grajduri pentru elefanti, cu intrari arcuite si incaperi boltite, destul de bine conservate. Cazare Hospet

Ziua 12. Hospet – Aiholi – Pattadakal – Badami
Mic dejun. Astazi vom vizita trei foste capitale ale dinastiei Chalukya, propuse pentru includere in Patrimoniul Mondial UNESCO. Mai intai ne vom opri la Aihole, unde se afla in jur de 100 de temple, construite in sec.IV-VI, cel mai vechi fiind Templul Ladkhan.

Continuam cu Pattadakal, cea de-a doua capitala a dinastiei Chalukya, cunoscuta pentru grupul de temple din sec.III-XVIII. La final vizitam orasul Badami, renumit pentru minunatele temple sculptate in falezele de gresie, dar si pentru stradutele cu case vechi, cu usi sculptate in lemn. Cazare Badami.

Ziua 13. Badami – cascada Dudhsagar – Goa
Dupa micul dejun plecam spre Goa, fosta colonie portugheza, actualmente cel mai mic stat din India. Pe traseu, la frontiera dintre statele Karnataka si Goa, ne vom opri sa admiram cascada Dudhsagar (Marea de Lapte), care se numara printre cele mai mari din India. Aceasta spectaculoasa cascada, formata de raul Mandovi, are 310 metri inaltime si o latime medie de 30 metri. Cazare Goa.

Ziua 14. Goa
Mic dejun. Astazi vizitam partea de nord a statului Goa, cu numeroasele sale plaje (Calangute, Dauna Paula, Miramar, Baga Beach), dar si vechea Goa, unde vom vedea cateva biserici si manastiri incluse pe lista UNESCO in 1986: Bazilica Bom Jesus, Manastirea Francisc de Assisi, Catedrala, Bisericile Sfantul Cajetan si Sfanta Monica. De asemenea vom vizita Muzeul de Arta Crestina si cartierul Foutanhas din Panjim, capitala statului Goa. Cazare Goa.

Ziua 15. Goa
Mic dejun. Zi libera la dispozitie, pentru relaxare, cumparaturi si vizite individuale. Transfer la aeroport pentru zborul de noapte spre tara.

Ziua 16. Goa – DOHA – BUCURESTI
Formalitati de imbarcare si zbor spre Doha. Dupa o scurta escala zburam spre Bucuresti, unde vom ateriza in jurul pranzului.

Final Marele Tur India 16 zile

ORAR DE ZBOR (compania Qatar Airways) – ore locale

19-Mar Bucuresti 12:15 Doha 18:00
Doha 20:40 Amritsar 02:40 (20-Mar)
03-Apr Goa 03:50 Doha 05:20
Doha 06:50 Bucuresti 11:55

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tarifele sunt in euro / persoana. Tarifele sunt valabile pentru grup minim persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim mentionat, pretul se poate majora cu pana la 10%, daca nu este precizat altfel.

Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice si nu constituie motiv de anulare.

Numarul minim de participanti pentru a se organiza excursiile optionale este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia poate majora pretul sau anula optionalul.

In cazul in care turistul renunta la excursie, indiferent de motive, acesta va suporta urmatoarele penalitati calculate din valoarea totala a excursiei:
a. 30 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;
b. 75 % daca retragerea se face intre 59 – 31 de zile inaintea inceperii excursiei;
c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia programelor cu croaziera, sau programe confirmate cu propriile reguli de achitare, anulare, penalizare (ex: programe de Paste, Craciun, Revelion, Early Booking etc).

Rezervarile pentru pachetele de Craciun /Revelion/ Paste/ Early Booking anulate, sunt supuse unor conditii speciale de penalizare:
a. 50 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;
b. 80 % daca retragerea se face intre 59 – 31 de zile inaintea inceperii excursiei;
c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

In cazul programelor care includ croaziere, temenele se modifica, astfel:
a. 10 % daca retragerea se face pana in 76 de zile inaintea inceperii excursiei;
b. 40 % daca retragerea se face intre 75 -60 zile inaintea inceperii excursiei;
c. 75 % daca retragerea se face intre 59 -31 zile inaintea inceperii excursiei;
d. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.

Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, vasului de croaziera este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.

In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.

Compania aeriana si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate.

Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, din cauza modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.

Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate pana la emiterea biletelor de avion.

Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic.

Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauza conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).

Pentru programele care presupun obtinerea vizei inainte de plecare, turistii au obligatia sa trimita toate documentele solicitate agentiei in termenul prevazut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obtine viza din cauza timpului scurt pana la plecare.

In cazul in care obtinerea vizei este conditionata de prezenta fizica a turistilor pentru interviu, acestia au obligatia de a se prezenta la data si ora la care s-a facut programarea. Refuzul autoritatilor consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei, exonereaza agentia de la orice raspundere.

Turistilor carora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna intreaga suma achitata in avans, mai putin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind in functie de data anularii serviciilor. Taxa de viza perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza.

In cazul in care turistul isi planifica mai multe vacante succesive si nu trimite documentele la timp / nu se prezinta personal pentru obtinerea vizei, agentia nu poate fi trasa la raspundere iar turistul are obligatia de a-si obtine singur viza necesara calatoriei.

Pe durata croazierelor toate platile efectuate ( bauturi, cumparaturi, masaj etc ) se inregistreaza pe cardul personal pe care fiecare turist il primeste la imbarcare.

Micul dejun si pranzul se servesc in regim bufet iar cina se serveste ori in restaurantul bufet, ori a la carte ( cu meniu la alegere) fiecare pasager avand o anumita masa rezervata, de la inceputul pana la sfarsitul croazierei.

Bagajele, atat la imbarcare cat si la debarcare, sunt transportate de personalul vasului.

Seara, fiecare cabina primeste un buletin informativ cu toate activitatile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ).

Cabinele pot sa difere din punct de vedere al confortului unele fata de altele, cu toate acestea diferenta de pret este data de pozitionarea acestora pe vas, cele aflate pe puntile superioare fiind de regula mai scumpe.

Cabinele rezervate la grupuri sunt de regula cabina interioare din categoria celor garantate (fara posibilitatea alegerii pozitiei pe o anumita punte) si se nominalizeaza cu cel mult o saptamana inainte de plecare. Agentia nu se face responsabila in cazul in care apar nemultumiri legate de acest aspect.

De asemenea, linia de croaziera poate face un upgrade la una sau mai multe cabine (un schimb dintr-o categorie inferioara la o categorie superioara) fara o informare in prealabil si in mod aleatoriu iar agentia nu poate fi trasa la raspundere. In porturile in care opreste vasul, turistii au posibilitatea sa cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau sa isi faca propriul program, insotitorul roman neavand obligativitatea de a-i insoti.

Copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti. Copiii care nu au carte de identitate, vor calatori obligatoriu cu pasaportul.

Turistul are obligatia sa se asigure ca documentele de calatorie precum cartea de identitate sau pasaportul, nu sunt deteriorate (in special elementele de siguranta si/sau poza).

Atentie: Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia. Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporar, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau va consultati in aceasta privinta cu agentia de turism. Atentie, persoanele recent casatorite au obligatia de a-si schimba Cartea de Identitate anulata de autoritati (perforata/ taiata).

Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare sau informatii suplimentare legate de calatoria cetatenilor romani in strainatate, accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions .

Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Marele Tur India 16 zile

Rezervare online pentru Marele Tur India 16 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa