031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Croaziera Marea Mediterana si Sejur Costa del Sol 12 Zile

Garantia calitatii!
774 euro de la 759 euro
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 111-50591
Print Friendly, PDF & Email
Start Vacante 2020

- Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare in sezonul 2020 se achita un avans minim de 10%, iar diferenta se plateste cu 30 zile inainte de plecare.
- Anularea fara penalizari este posibila cu cel tarziu 30 zile înainte de plecare iar avansul se ramburseaza sub forma de voucher valoric care poate fi folosit pana in decembrie 2021.

Start Vacante 2021

- Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 50 Euro/ persoana
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita cu 90 zile inainte de plecare, sau la expirarea pragului de Early Booking iar plata finala cu 30 zile inainte de plecare.
- Bonus! Pachet de cazare 2 nopti cu mic dejun** în unul din hotelurile colaboratorilor nostrii situate in Bazna si Predeal, in intervalul Iulie - Noiembrie 2020
**Pachetul de cazare gratuita este oferit doar pentru rezervari aferente pachetelor de vacanta care includ transport cu avionul. Rezervarile aferente produselor cu transport individual sau autocar beneficiaza doar de conditiile de plata speciale.  

Perioada Loc in cabina dubla interioara Loc in cabina dubla exterioara Loc in cabina single
17.11.2019 774 euro 834 euro 874 euro

Itinerariu

Bucureşti , Malaga, Gibraltar, Marbella*, Sevilla*, Córdoba*, Malaga, Cartagena, Spania *, Cagliari, Sardinia *, Valletta, Malta, Chania, Grecia, Atena, Bucureşti.

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Malaga/ Atena-Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Toate transferurile din program
- Cazare 4 nopti in camera dubla in hotel de 4* cu demipensiune
- Cazare 7 nopti in cabina interioara dubla, pe nava de 4* cu all inclusive
- Asistenta turistica in limba romana
- Tur Panoramic in Malaga si Atena

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport - 95 euro/pers (se achita obligatoriu la inscriere )
- Taxa de serviciu la bordul navei- 77 euro/ persoana (se achita obligatoriu la inscriere )
- Asigurare medicală şi storno

Program

Croaziera Marea Mediterana si Sejur Costa del Sol 12 Zile

Ziua 1. Bucuresti –Malaga

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Malaga. Tur panoramic in Malaga. Transfer si cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 2. Gibraltar-Marbella*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie la Marbella si Gibraltar, teritoriul britanic de pe coasta sudica a Spaniei. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 3. Sevilla*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie opționala la Sevilla*, capitala Andaluziei cu numeroase obiective turistice importante incluse pe lista Patrimoniului UNESCO. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 4. Cordoba*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie opționala la Cordoba*, oraș inclus in Patrimoniul UNESCO, considerat „Perla Andaluziei”. Seara, cazare la Hotel Las Palmeras 4*, sau similar.

Ziua 5. Malaga

Mic dejun. Transfer la portul din Malaga pentru imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Cartagena.

Ziua 6. Cartagena, Spania *

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Cartagena. Intoarcere la nava si imbarcare cu destinatia Cagliari, Sardinia.

Ziua 7. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera.

Ziua 8. Cagliari, Sardinia *

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Cagliari si Monte Urpinu pentru a admira vederea panoramica asupra orasului. Intoarcere la nava si imbarcare cu destinatia Valletta, Malta.

Ziua 9. Valletta, Malta

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Valletta si Gradinile Barracca. Intoarcere la nava si imbarcare cu destinatia Chania, Grecia.

Ziua 10. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera.

Ziua 11. Chania, Grecia

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala pentru a vizita principalele obiective turistice din Chania si Rethymnon. Intoarcere la nava si imbarcare cu destinatia Atena.

Ziua 12 Atena-Bucuresti.

Mic dejun. Debarcare de pe nava de croaziera. Tur panoramic al orasului Atena si transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

Final Croaziera Marea Mediterana si Sejur Costa del Sol 12 Zile

Vasul de croaziera Horizon:

Facilitați vas de croaziera:

3 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sala fitness, internet (contra cost), biblioteca, magazine, salon infrumusețare, club copii, babysitting, piscina copii.

Facilitați cabina dubla interioara:

pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de duș), uscator de par, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Facilitați cabina dubla exterioara (cu hublou): pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de duș), uscator de par, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Nota: Ordinea vizitelor se poate modifica din motive operationale.

Servicii optionale neincluse in pret:

• Excursie Sevilla: 65 Euro/ persoana

• Excursie Cordoba: 59 Euro/ persoana

• Excursie Gibraltar si Marbella: 49 Euro/ persoana

• Pachet 3 excursii optionale Costa del Sol: 159 euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

• Pachet 4 excursii optionale croaziera: 189 euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

Grup minim pentru organizarea croazierei: 20 persoane.

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:(daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Croaziera Marea Mediterana si Sejur Costa del Sol 12 Zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.