031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Croaziera Marea Adriatica 8 zile

Garantia calitatii!
680 euro de la 673 euro( + taxe 312 euro)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

29.09.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 111-50286
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in cabina dubla interioara Loc in cabina single interioara
29.09.2019 680 euro 857 euro

Itinerariu

Atena , Santorini, Bar , Dubrovnik, Zadar , Venetia , Trieste, Treviso

Servicii incluse

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Atena-Bucuresti
1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Transfer aeroport-port-aeroport (Inclus)
cazare 7 nopti in cabina dubla, pe nava de 4*
Tip masa: All inclusive
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxe portuare: 140 euro/ pers.
Taxe de aeroport: 95 euro/ pers.
Taxă de serviciu la bordul navei – 77 Euro/ persoană (se achită obligatoriu înainte de plecare)
Asigurare storno si medicala
Excursii opționale

Program

Croaziera Marea Adriatica 8 zile

Ziua 1. București Atena, Grecia

Check in și imbarcare pe aeroportul din București pe zborul cu destinația Atena. Sosire și tur panoramic in capitala Greciei. Dupa-amiaza, transfer in portul Piraeus pentru imbarcare pe nava de croaziera Horizon. Plecare spre Santorini. Seara, cazare la bordul vasului.

Ziua 2. Santorini, Grecia*

Dimineața, debarcare in Santorini, una dintre cele mai frumoase insule grecești, renumita pentru peisajele spectaculoase, cladirile albe cu acoperiș albastru și plajele vulcanice. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Muntenegru.

Ziua 3. Pe mare

Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Bar, Muntenegru.

Ziua 4. Bar, Muntenegru*

Sosire in Bar, un oraș-port situat pe coasta Marii Adriatice, intr-o zona zona turistica renumita pentru peisajele care combina marea cu muntele, straduțele inguste și arhitectura tradiționala. Atracții turistice importante: Apeductul, Fortareața Haj Nehaj, Castelul regelui Nikola, Centrul Vechi, Plaja Sutomorska și cel mai batran maslin din lume. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Dubrovnik, Croația.

Ziua 5. Dubrovnik, Croația*

Sosire in Dubrovnik, orașul portuar fermecator, denumit și „Perla Adriaticii”. Obiective turistice de neratat: Centrul Vechi, Bulevardul Stradun, Fantana Onofrio, Coloana lui Orlando, Zidul orașului, Manastirea Franciscana și Palatul Sponza. Seara, imbarcare pe nava de croaziera și plecare spre Zadar.

Ziua 6. Zadar, Croația*

Sosire in Zadar. Considerat „bijuteria ascunsa a Croației”, Zadar este un oraș boem in care stilul vechi și arhitectura venețiana se combina cu modernismul. Cele mai populare atracții turistice: Poarta Zara, Biserica Sf. Donato și Forumul Roman. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Veneția.

Ziua 7. Veneția, Italia*

Sosire in Veneția, unul dintre cele mai cunoscute orașe turistice din lume, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. Cele mai cunoscute obiective turistice sunt: Marele Canal, Piața San Marco, Biserica San Giorgio Maggiore și Podul Rialto. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Trieste.

Ziua 8. Trieste – Treviso – București

Dimineața, debarcare de pe nava Horizon și plecare spre Treviso. Timp liber la dispoziție in Treviso sau excursie opționala la Verona și Lago di Garda*. Seara, transfer la aeroportul Treviso pentru check-in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Supliment cabina exterioara – 120 Euro/ persoana
• Turul Insulei Santorini
• Tur de oraș in Bar, Muntenegru
• Tur de oraș in Dubrovnik, Croația
• Tur de oraș in Zadar, Croația
• Tur de oraș in Veneția, Italia
• Excursie la Verona și Lago di Garda, Italia

Grup minim pentru organizarea excursiei: 20 persoane.

Final Croaziera Marea Adriatica 8 zile

Atentie! Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii!

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Croaziera Marea Adriatica 8 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa