0744 300 309 / 0744 303 717 |

Croaziera Israel Egipt Turcia Cipru Grecia

Inapoi
Garantia calitatii!
1000 euro de la 990 euro( + taxe 399 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

31.10.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 111-51629
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19
VOUCHER CADOU in valoare de 100 Lei! *la fiecare rezervare de minim 900 Euro

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la 31.05.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in Cabina Interioara DublaLoc Cabina Interioara Tripla Loc in Cabina Interioara Single
31.10.20211000 euro1000 euro1300 euro

Itinerariu

Atena, Limassol, Haifa, Ierusalim (Ashdod), Port Said/Alexandria, Marmaris, Bodrum, Santorini

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti-Atena-Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Taxe de aeroport
- Taxe portuare
- Transfer aeroport-port-aeroport
- Cazare 11 nopti in cabina interioara dubla, pe nava de croaziera de 4* cu all inclusive
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport si portuare: 399 euro/persoana
- Taxa de serviciu la bordul navei: 121 euro/ persoana (se achita oblgatoriu la inscriere)
- Asigurare medicală și storno
- Excursii optionale conform programului

Program

Croaziera Israel Egipt Turcia Cipru Grecia

Ziua 1. București Atena, Grecia

Check in și imbarcare pe aeroportul din București pe zborul cu destinația Atena. Transfer in portul Piraeus pentru imbarcare pe nava de croaziera Horizon. Seara, cazare la bordul vasului.

Ziua 2. Atena, Grecia*

Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau optional tur de oras in Atena ce include vizitarea principalelor obiective turisitce: Acropolis, Templul Atenei, Arcada lui Hadrian, Odeonul lui Herodes Atticus. Transfer si imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Limassol, Cipru

Ziua 3. Pe mare

Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Limassol, Cipru.

Ziua 4. Limassol, Cipru*

Sosire in Limassol. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include turul orasului Limassol, vizitarea Castelului Medieval si situl arheologic al orasului antic Kourion. Transfer si imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Haifa, Israel.

Ziua 5. Haifa, Israel*

Sosire in Haifa. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include turul orasului Haifa si vizitarea Gradinilor Bahai. Plecare spre orasul Acre unde se viziteaza Moscheea El Jezzaz si zona portului. Timp liber pentru cumparaturi. Transfer si imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Ashdod, Israel.

Ziua 6. Ierusalim (Ashdod), Israel.

Sosire in Ashdod. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Jaffa si partea moderna a orasului Tel Aviv. Transfer si imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Port Said, Egip

Ziua 7. Port Said/Alexandria, Egipt*

Sosire in Port Said. Timp liber la dispozitie sau excurise optionala la Cairo pentru a vizita Piramidele din Giza si Sfinxul. Transfer la portul din Alexandria si imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Marmaris, Turcia.

Ziua 8. Pe mare

Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Marmaris, Turcia.

Ziua 9. Marmaris, Turcia*

Sosire in Marmaris. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala ce include turul orasului Marmaris: Castelul Marmaris, Hafsa Sultan Caravanserai (exterior), Moscheea Ibrahim Aga si timp liber in oras pentru cumparaturi. Imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Bodrum, Turcia.

Ziua 10 Bodrum, Turcia*

Sosire in Bodrum. Timp liber la dispozitie sau tur de oras ce include vizitarea Castelului Sf. Petru, Parta Myndos si Amfiteatrul Antic. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau cumparaturi. Imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Santorini

Ziua 11 Santorini, Grecia

Dimineața, debarcare in Santorini, una dintre cele mai frumoase insule grecești, renumita pentru peisajele spectaculoase, cladirile albe cu acoperiș albastru și plajele vulcanice. Timp liber la dispozitie sau excursie opionala in Oia si Fira Transfer si imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Atena.

Ziua 12. Atena-Bucuresti.

Debarcare de pe nava de croaziera. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

Final Croaziera Israel Egipt Turcia Cipru Grecia

Facilitați vas de croaziera Horizon: 3 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sala fitness, internet (contra cost), biblioteca, magazine, salon infrumusețare, club copii, babysitting, piscina copii.

Facilitați cabina dubla interioara: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de duș), uscator de par, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Facilitați cabina dubla exterioara (cu hublou): pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de duș), uscator de par, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Cabina tripla interioara: paturi twin (se pot uni in pat matrimonial), pat supraetajat pentru a 3-a persoana, baie cu dus, uscator de par, TV, seif.

Atentie! Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute)

La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti la dumneavoastra 200 euro/ pers cash pentru a alimenta cardul primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bordul navei. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.

NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:(daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
- Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Croaziera Israel Egipt Turcia Cipru Grecia

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa