031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Croaziera Hong Kong Japonia 13 zile

Garantia calitatii!
1679 euro de la 1662 euro( + taxe 441 euro)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

09.07.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 111-50242
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in Cabina Interioara Loc in Cabina Interioara cu vedere la Promenada Loc in cabina interioara family
09.07.2019 1679 euro 1729 euro 1729 euro

Itinerariu

Hong Kong, Naha, Okinawa, Japonia, Kyoto, Kobe, Kochi, Hong Kong

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Hong Kong - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Cazare 2 nopti in camera dubla, in hotel de 4* cu mic dejun
- Cazare 9 nopti in camera dubla in cabina interioara dubla, pe nava de 4* cu pensiune completa
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 320 euro/pers
- Taxa de serviciu la bordul navei- 121 euro/ persoana ( se achita obligatoriu inainte de plecare) (obligatoriu)
- Excursiile optionale

Program

Croaziera Hong Kong Japonia 13 zile

Ziua 1. București Hong Kong, China

Check in și imbarcare pe aeroportul din București pe zborul cu destinația Hong Kong.

Ziua 2. Hong Kong

Sosire și transfer pentru cazare la hotel in zona Hong Kong.

Ziua 3. Hong Kong

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș cu grupul*. Cele mai importante atracții ale cosmopolitului oraș sunt: Varful Victoria – cel mai inalt punct al insulei – 552 m, satul Aberdeen, renumit pentru comunitatea de pescari care iși petrec toata viața in larg, și Repulse Bay. Seara, cazare la hotel in zona Hong Kong.

Ziua 4. Hong Kong

Mic dejun. Transfer catre portul din Hong Kong și imbarcare pe Nava Voyager of the Seas cu destinația Okinawa, Japonia. Cina și cazare la bord.

Ziua 5. Pe mare

Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Pensiune completa și acces la o larga varietate de activitați: mini golf, restaurante, baruri, cazino, piscina, SPA, sala de sport.

Ziua 6. Naha, Okinawa, Japonia

Sosire in Naha, capitala renumitei insule Okinawa a Japoniei. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de insula cu grupul*. Denumita și „insula oamenilor nemuritori” datorita longevitații locuitorilor sai, Okinawa este și patria artelor marțiale japoneze. Cele mai importante atracții turistice sunt: Castelul Shurijo, Templul budist Gokokuji, Gradinile Shikinaen, Altarul Naminouegu și Plaja Okuma. Dupa-amiaza, intoarcere la nava, imbarcare și plecare spre Kyoto, Japonia. Cina și cazare la bord.

Ziua 7. Pe mare

Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera Voyager of the Seas.

Ziua 8. Kyoto, Japonia

Dimineața, sosire in Kyoto, unul dintre cele mai emblematice orașe ale Japoniei tradiționale. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș cu grupul*. Obiective turistice renumite: Templul Kinkaku-ji, Palatul imperial Kyoto, Palatul Sento Gosho, Padurea Arashiyama și Templul Fushimi Inari Taisha. Seara, imbarcare pe vasul de croaziera și plecare spre Kobe.

Ziua 9. Kobe, Japonia

Dimineața, sosire in Kobe. Timp liber la dispoziție sau tur de oraș in Kobe. Atracții ale orașului: baile termale, Muntele Rokku, Gradina botanica, Cascada Nunobiki, Turnul Kobe și Piața de pește Uonotana. Seara, imbarcare pe vasul de croaziera și plecare spre Kochi.

Ziua 10. Kochi, Japonia

Dimineața, sosire in Kochi. Timp liber la dispozitie sau optional tur de oraș in Kochi. Atracții turistice: Statuia din bronz și Muzeul Memorial Sakamoto Ryoma, Castelul Feudal și Strada comerciala Obiyamachi Ichibangai. Timp liber la dispoziție pentru vizite individuale. Imbarcare pe nava de croaziera și plecare spre Hong Kong.

Ziua 11 & 12. Pe mare

Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera Voyager of the Seas.

Ziua 13. Hong Kong – București

Sosire in Hong Kong și debarcare de pe vasul de croaziera. Seara transfer la aeroportul din Hong Kong pentru check in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Atentie! Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! ( Nu se accepta pasaport temporar)

Grup minim pentru organizarea excursiei: 20 persoane

Final Croaziera Hong Kong Japonia 13 zile

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Croaziera Hong Kong Japonia 13 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa