031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Croaziera Fiorduri 8 zile Avion

Inapoi
Garantia calitatii!
1100 euro de la 1078 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

29.08.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-51086
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Perioada Loc in cabina dubla interioara Loc in cabina dubla cu balcon
09.05.2020 1100 euro 1300 euro
29.08.2020 1300 euro 1500 euro

Itinerariu

Hamburg, Kiel,Copenhaga,Hellesylt - Geiranger, Norvegia*, Alesud , Flaam,Kiel, Hamburg

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Hamburg - Bucuresti (cu escala)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Transfer aeroport -port- aeroport
- Cazare 7 nopti in cabina dubla cu pensiune completa
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport : 199 euro/persoana
- Excursiile opționale
- Taxa de serviciu la bordul navei ( aproximativ 75 euro/persoana se achită pe vas la îmbarcare)
- Asigurarea medicala si storno

Program

Croaziera Fiorduri 8 zile Avion

Ziua 1. București – Hamburg – Kiel

Check in și imbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Hamburg. Sosire și transfer la Kiel pentru imbarcare pe nava de croaziera MSC Meraviglia cu destinația Norvegia via Copenhaga.

Ziua 2.Copenhaga*

Mic dejun. Sosire in Copenhaga. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur de oras*. Atracțiile turistice ale acestuia sunt: Mica Sirena, Parcul Tivoli, Palatul Christiansborg. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Norvegia.

Ziua 3. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Norvegia. Cazare pe vas.

Ziua 4. Hellesylt – Geiranger, Norvegia*

Mic dejun. Sosire in port. Timp liber sau excursie Fiordurile Norvegiene. Excursie de o zi in care se admira cele mai frumoase peisaje și cel mai frumos fiord din lume – Fiordul Geiranger, inclus in Patrimoniul UNESCO. Dupa imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Alesund.

Ziua 5. Alesud – Norvegia*

Mic dejun. Sosire in Alesud. Timp liber sau opțional tur panoramic de oraș. Fondat in 1973 dar distrus in 1904, a fost refacut complet in stilul art nouveau.Dupa amiaza intoarcere la vas.Imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Flaam.

Ziua 6. Flaam – Norvegia*

Mic dejun. Sosire in Flaam. Timp liber sau opțional tur excursie la Cascadele din zona Flam. Se vor admira Cascadele Sivlefossen, Cascadele de la Tvindefossen, Cascada Kjosfossen. Excursia cuprinde și o calatorie cu renumitul tren pana la gara din Myrdal. Intoarcere la vas și imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Kiel.

Ziua 7. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Kiel, Germania. Cazare pe vas.

Ziua 8. Kiel- Hamburg – București

Micdejun. Debarcare de pe nava MSC MERAVIGLIA și transfer la aeroportuldinHamburgpentrucheck-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Final Croaziera Fiorduri 8 zile Avion

Calatoria se efectueaza cu pasaport NORMAL valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Nu se accepta pasaport temporar

Orar de zbor informativ , compania Lufthansa:

 

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Croaziera Fiorduri 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.