Croaziera Emiratele Arabe Unite Oman 8 zile

Garantia calitatii!
de la 664 €( + taxe 312 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2018

15.12.2018

Plecari 2019

02.02.2019, 02.03.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 111-44901

Perioada Loc in Cabina Interioara Dubla (All Inclusive)
15.12.2018, 02.03.2019 664 EUR
02.02.2019 724 EUR

Perioada Loc in Cabina Interioara Family (All Inclusive) Copil 2 – 11.99 Ani Al 3-lea Adult
15.12.2018 664 EUR 545 EUR 549 EUR
02.02.2019 724 EUR 609 EUR 609 EUR
02.03.2019 664 EUR 549 EUR 549 EUR

Perioada Loc in Cabina Exterioara Dubla (All Inclusive).
15.12.2018, 02.03.2019 783 EUR
02.02.2019 843 EUR

Itinerariu

Dubai, Khasab (Oman)*, Muscat (Oman)*, Fujairah (EAU)*, Abu Dhabi*

Servicii incluse

• Transport cu avionul pe ruta Bucuresti (Inclus)
• 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana (Inclus)
• Transfer aeroport - port - aeroport (Inclus)
• Cazare 7 nopti, pe nava de croaziere cu ALL INCLUSIVE (Inclus)
• Asistenta turistica in limba romana (Inclus)

Servicii neincluse

• Taxe de aeroport: 95 euro/ pers. (se achită la agentie)
• Taxe portuare: 140 euro/ pers. (se achită la agentie)
• Taxă de serviciu la bordul navei – 77 Euro/ persoană (se achită la agentie)
• Asigurare medicala
• Asigurare storno
• Excursii opționale

Program

Croaziera Emiratele Arabe Unite Oman 8 zile

Ziua 1. București – Dubai

Check in și imbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Dubai. Sosire in Dubai și transfer pentru imbarcare pe nava de croaziera Horizon.

Ziua 2. Dubai*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu sau, opțional, tur de oras cu ghidul in Dubai*. Se viziteaza: platforma de observare de la etajul 124 din Burj Khalifa, Dubai Mall, punctul de fotografii de la Burj al Arab, hotelul Atlantis The Palm (exterior), Muzeul Dubai, zona Bastakiya. Oprire la piata de aur si condimente. Seara, imbarcare pe nava de croaziera, cu destinația Khasab, Oman.

Ziua 3. Khasab (Oman)*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea pe cont propriu a orasului sau, optional, tur de oras organizat in Khasab, capitala Peninsulei Musandam*. Atractii turistice incluse: Cetatea Khasab, construita de portughezi in sec. al XVI-lea, Wadi Qadah si satul traditional, Tawi, renumit pentru desenele preistorice din pesteri. Oprire in piata traditionala. Seara, imbarcare pe vas de croaziera cu destinația Muscat.

Ziua 4. Muscat (Oman)*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau tur de oras optional in capitala Omanului*. Se viziteaza: Marea Moschee Sultan Qaboos, considerata una dintre cele mai frumoase moschei din lume, Orasul Vechi, Palatul Al Alam si Muzeul Bait Al Baranda. Oprire pentru cumparaturi in Piata Muttrah. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Fujairah.

Ziua 5. Fujairah (EAU)*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, calatorie cu o barca traditionala de lemn prin fiordurile peninsulei Musandam spre Dibba*. Oprire in larg pentru inot, snorkelling si observarea delfinilor. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Abu Dhabi.

Ziua 6. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Abu Dhabi. Cazare pe vas.

Ziua 7. Abu Dhabi*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, tur de oras cu ghidul in Abu Dhabi*. Atracțiile turistice ale acestuia sunt: Satul Heritage, un microcosmos a culturii Emiratelor Arabe Unite, Marea Moschee Sheikh Zayed, a opta moschee ca marime din lume, Palatul Emiratelor și faleza Corniche. Timp liber la dispoziție in mall-ul Yass. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Dubai.

Ziua 8. Dubai – București

Mic dejun. Debarcare de pe nava Horizon și transfer la aeroportul din Dubai pentru check in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Facilitați vas de croaziera: 3 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sala fitness, internet (contra cost), biblioteca, magazine, salon infrumusețare, club copii, babysitting, piscina copii.

Facilitați cabina dubla interioara: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de duș), uscator de par, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Croaziera Emiratele Arabe Unite Oman 8 zile – *Servicii opționale neincluse in preț:

  • Tur de oraș in Dubai – 45 Euro/ persoana – se rezerva la fata locului
  • Tur de oraș in Abu Dhabi – 55 Euro/ persoana – se rezerva la fata locului
  • Tur de oraș in Khasab – 65 Euro/ persoana – se rezerva la fata locului
  • Tur de oraș in Muscat – 45 Euro/ persoana – se rezerva la fata locului
  • Musandam Dibba Dhow Cruise in Fujairah – 110 Euro/ persoana – se rezerva la fata locului
  • Pachet 4 tururi de oraș – 199 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Croaziera Emiratele Arabe Unite Oman 8 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa