031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Croaziera Dubai Abu Dhabi 8 zile

Garantia calitatii!
600 euro de la 588 euro( + taxe 383 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

28.11.2020, 12.12.2020, 26.12.2020, 06.02.2021, 20.02.2021, 06.03.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-51837
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Perioada Loc in Cabina dubla interioara Loc Cabina dubla exterioara
28.11.2020 700 euro 900 euro
12.12.2020, 06.02.2021, 20.02.2021 650 euro 850 euro
26.12.2020 1200 euro 1400 euro
06.03.2021 600 euro 800 euro

Itinerariu

Croaziera Pullmantur - Dubai - Abu Dhabi - Bahrain - Qatar

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Dubai-Bucuresti
- Cazare 7 nopti in cabina dubla, pe nava de 4* cu all inclusive
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport 299 euro/persoana
- Taxa de serviciu la bordul navei: 84 euro/ persoana (Obligatoriu)
- Asigurare storno si medicala

Program

Ziua 1. București – Dubai

Check in și imbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Dubai. Sosire in Dubai și transfer pentru imbarcare pe nava de croaziera Horizon.

Ziua 2. Dubai*

Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu sau opțional, tur de oras cu ghidul in Dubai*. Se viziteaza: Dubai Mall, Fantanile Muzicale, punctul de fotografii de la Burj al Arab, hotelul Atlantis The Palm (exterior), Muzeul Dubai și zona Bastakiya. Oprire la piata de aur si condimente. Seara, imbarcare pe nava de croaziera, cu destinația Abu Dhabi.

Ziua 3. Abu Dhabi*

Timp liber la dispozitie sau optional*, tur de oras in Abu Dhabi si vizita la Satul Heritage, un microcosmos al culturii Emiratelor Arabe Unite, Marea Moschee Sheikh Zayed, a opta moschee ca marime din lume, Palatul Emiratelor (foto stop) și faleza Corniche. Timp liber la dispoziție in mall-ul Yass. Imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Doha, Qatar.

Ziua 4. Doha (Qatar)*

Timp liber la dispozitie sau opțional* tur panoramic al orașului Doha in zona la Corniche și vizita la Muzeul de Arta Islamica (biletul de intrare nu este inclus). Timp liber pentru cumparaturi in piața Waqif din zona veche a orasului. Imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Bahrain.

Ziua 5. Bahrain

Timp liber la dispoziție sau opțional* tur de oraș in Manama unde se viziteaza Moscheea Al-Fateh, Muzeul Național și World Trade Center (exterior). Transfer in orașul Janabiyah pentru a vizita o ferma de camile. Imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Khasab, Oman.

Ziua 6. Pe mare

Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua calatoria spre Muscat, Oman. Cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 7. Khasab (Oman)*

Timp liber la dispoziție pentru explorarea pe cont propriu a orasului sau excursie opționala ce include vizita la Cetatea Khasab, construita de portughezi in sec. al XVI-lea, Wadi Qadah si satul traditional Tawi. Oprire in piata traditionala. Imbarcare pe vas de croaziera cu destinația Dubai.

Ziua 8. Dubai – București

Debarcare de pe nava de croaziera și transfer la aeroportul din Dubai pentru check in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

NOTA: Ordinea vizitelor din program se poate modifica pana la momentul calatoriei. In zilele de vineri moscheele si anumite obiective turistice sunt inchise pentru vizita.

Facilitați vas de croaziera: 3 restaurante, piano bar, cazino, club, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sala fitness, internet (contra cost), biblioteca, magazine, salon infrumusețare, club copii, babysitting, piscina copii.

Facilitați cabina dubla interioara: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de duș), uscator de par, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Facilitați cabina dubla exterioara (cu hublou): pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de duș), uscator de par, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

Atentie! Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii! Datele din pasaport se trimit cu cel tarziu 30 de zile inainte de data calatoriei (exceptie fac ofertele Last Minute)

Conditii generale pentru calatoria la bordul vasului de croaziera:

-Pentru aceasta croaziera este necesar sa detineti pasaport valabil minim 6 luni de la data imbarcarii – NU PASAPORT TEMPORAR!

-Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 24 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.

-La bordul navei nu se folosesc bani cash. Trebuie sa aveti 200 euro/ pers pentru a alimenta cardul de imbarcare primit la bordul navei. Acesta se foloseste pentru orice plata efectuata la bord. Suma ramasa pe card la finalul croazierei se restutie la check out.

-Nu este permis accesul pe vas cu bauturi alcoolice, produse alimentare, animale, arme, obiecte inflamabile.

-Mancarea si bauturile se pot consuma doar in restaurant, respectiv baruri. Este interzis sa se aduca de la restaurant/ bar mancare sau bauturi in cabine sau sa le aveti asupra dumneavoastra la debarcare.

-Doctor on-board: Serviciul de asistenta medicala la bord este contra-cost. In cazul in care aveti asigurare medicala aceasta este valabila pentru serviciul medical de la tarm.

-Limita de bagaj la bordul navei de croaziera: 25 kg/ persoana

-Turistii au obligatia sa se prezinte la vas in limita orelor comunicate pentru imbarcare (in situatia in care turistii nu se prezinta in timpul mentionat, vasul de croaziera nu asteapta)

-Turistii au obligatia se respecte normele de siguranta si conduita pe timpul calatoriei. In caz contrar, capitanul vasului are dreptul sa debarce persoanele care nu respecta regulamentul.

-Este recomandat sa aveti o tinuta eleganta pentru Gala Night.

Grup minim pentru organizarea grupului: 20 persoane.

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Croaziera Dubai Abu Dhabi 8 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.