031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Croaziera Caraibe Panama 10 zile

Garantia calitatii!
1104 euro de la 1093 euro( + taxe 472 euro)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

26.06.2019, 25.09.2019, 06.11.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 111-50234
Print Friendly, PDF & Email
Perioada Loc in cabina interioara Loc in cabina exterioara Loc in cabina interioara family
22.05.2019 1104 euro 1304 euro 1124 euro
26.06.2019 1204 euro 1404 euro 1224 euro
25.09.2019 1264 euro 1464 euro 1284 euro
06.11.2019 1304 euro 1504 euro 1324 euro

Itinerariu

Panama City,Cartagena (Columbia)* , Curaçao, Kralendik (Bonaire)*,Aruba,Colon – Panama City

Servicii incluse

Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Panama City - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Transfer aeroport - hotel, hotel - port, port - aeroport
- Cazare 2 nopti in camera dubla in hotel de 4 stele cu mic dejun
- Cazare 7 nopti in cabina interioara dubla pe nava de 4 stele cu All Inclusive
- Tur de oras in Panama City cu pranz inclus si vizita la Canalul Panama
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport :395 euro/pers
- Taxa de serviciu la bordul navei: 77 Eur/ persoana (se achita inainte de plecare) (obligatoriu)
- Pachet 4 excursii optionale : 219 Euro/ persoana (optional)
- Asigurare medicala si asigurare storno

Program

Croaziera Caraibe Panama 10 zile

Ziua 1. București Panama City

Check in și imbarcare pe aeroportul din București pe zborul cu destinația Panama City. Sosire in Panama City și transfer la hotel. Seara, cazare la hotel Best Western Plus Panama Zen 4* sau similar.

Ziua 2. Panama City

Mic dejun. Tur de oraș in Panama City, care include districtul colonial, denumit Casco Viejo si inclus in patrimoniul UNESCO si atractii turistice impresionante, ca: Piata Bolivar, Biserica Santo Domingo si Plaza de Francia. Pranz intr-un restaurant local traditional. Dupa-amiaza ecluzele si Centrul de Vizitare Miraflores, unde va fi proiectat un film despre istoria Canalului Panama.

Ziua 3. Panama

Mic dejun. Transfer catre portul Colon și imbarcare pe Nava Monarch cu destinația Cartagena, Columbia.

Ziua 4. Cartagena (Columbia)*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau, opțional, tur panoramic cu autocarul pentru a descoperi spectaculoasa arhitectura in stil colonial. Atractii turistice principale: Cartierul Manga, Cetatea San Felipe de Barajas, Centrul Vechi, Piata Bolivar, Palatul Inchizitiei, Manastirea San Pedro Claver si Muzeul Naval. Scurta introducere in cultura si traditiile Columbiei in cadrul unui spectacol de folclor cu dansuri si cantece traditionale*. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Curacao.

Ziua 5. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Curacao.

Ziua 6. Curacao

Mic dejun. Sosire in Curacao. Timp liber la dispoziție sau opțional, plimbare cu un submarin semi-submersibil din care se poate observa viața subacvatica, apoi un scurt tur de oraș ce cuprinde podul Queen Juliana, ce ofera priveliști asupra orașului Willemstad, Podul Queen Emma și fabrica Chobolobo, unde se produce bautura specifica insuleiȘ Curacao. Intoarcere la nava și imbarcare pe nava de croaziera cu destinația

Ziua 7. Kralendik (Bonaire)*

Mic dejun. Sosire in Bonaire . Timp liber la dispoziție sau, opțional, un tur al Insulei Bonaire, ce include vizitarea capitalei insuei, Kralendijk, Lacul Gotomeer cu apa sarata, Valea Rincon, Distileria de cactuși Cadushy și Mangazina di Rei Cultural Park, locul unde este prezentata istoria insulei. Intoarcere la nava și imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Aruba.

Ziua 8. Aruba

Mic dejun. Sosire in Aruba . Timp liber la dispoziție sau, opțional, vizita la o ferma de fluturi și la Podul Natural, una dintre cele mai fotografiate locuri din Aruba, apoi timp liber de relaxare pe plaja Arashi. Intoarcere la nava și imbarcare pe nava de croaziera cu destinația Colon.

Ziua 9. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Colon.

Ziua 10. Colon – Panama City – București

Mic dejun. Debarcare de pe nava Monarch. Transfer la aeroportul din Panama City pentru check in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Excursii optionale*:

• Excursie in Cartagena, Columbia– 65 Euro/ persoana

• Excursie in Curacao – 55 Euro/ persoana

• Excursie in Bonaire – 55 Euro/ persoana

• Excursie in Aruba – 65 Euro/persoana

• Pachet 4 excursii optionale – 219 Euro/ persoana (se poate rezerva doar la inscriere)

Final Croaziera Caraibe Panama 10 zile

Conditii oferta

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Croaziera Caraibe Panama 10 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa