Circuit Vietnam Laos Cambodgia 16 zile

Garantia calitatii!
de la 2395 €( + taxe 599 €)
persoana in camera dubla

Plecari 2019

04.03.2019, 05.11.2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 33-44436
Perioada Loc in camera dubla Supliment de single
12.11.2018 2395 euro 575 euro
04.03.2019, 05.11.2019 2395 euro 575 euro

Itinerariu

Ho Chi Minh, Tay Ninh, Cu Chi, Hoi An, My Son, Da Nang, Hue, Hanoi, Halong Bay, Luang Prabang, Siem Reap, Phnom Penh

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucureşti – Ho Chi Min si Phnom Pehn – Bucureşti, zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
- Taxele de aeroport ;
- Bilet de avion pe rute continentale Ho Chi Min – Da Nang, Hue – Hanoi, Hanoi – Luang Prabang, Luang Prabang- Siem Reap, Siem Reap – Phnom Penh;
- Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
- Transport apă la Hue şi Lacul Tonle Sap;
- 2 nopţi cazare în hoteluri de 5* în Ho Chi Min şi 10 nopţi de cazare în hoteluri de 4*;
- 1 noapte cazare pe vapor (joncă tradiţională), în cabine cu 2 paturi;
- 13 mic dejunuri + 2 prânzuri + 10 cine
- Croazieră pe Lacul Tonle Sap;
- Croazieră cu vas-dragon pe Râul Parfumat în Hue;
- Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
- Asigurare medicală de călătorie şi storno;
- Ghizi locali;
- Conducător de grup român.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport 599 euro;
- Taxă de viză Vietnam 25 USD/pers., se achită la sosire în Vietnam în baza autorizaţiei de la agenţie;
- Taxă de viză pentru Laos 31 USD /pers. ( se achită la faţa locului);
- Taxă de viză pentru Cambodgia 30 USD /pers. ( se achită la faţa locului);
- Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
- Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
- Alte servicii decât cele menţionate în program;
- Taxa de ieşire din ţară, dacă se aplică;
- Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).
- Excursie opţională la My Son circa 30 USD/ pers.

Program

Circuit Vietnam Laos Cambodgia 16 zile

Ziua 1.București – Doha

Plecam din București cu avionul și facem escala in Doha.

Ziua 2. Doha – Ho Chi Minh (Saigon)

Zburam din Doha și ajungem in fabulosul HoChi Minh, cel mai populat oraș al Vietnamului. Important centru cultural, turistic și comercial, era cunoscut ca „Perla Orientului Indepartat”. Ne retragem la hotel, nerabdatori sa descoperim Vietnamul.

Ziua 3. Ho Chi Minh – Tay Ninh – Cu Chi – Ho Chi Minh

Dupa mic-dejun, facem o vizita la centrul religiei caodaiste, un melanj intre budism, taoism, catolicism, islamism, hinduism și confucianism. Este vorba despre Tay Ninh, care gazduiește renumitul Templu Principal, pe care il vedem chiar la momentul rugaciunii de pranz. Continuam cu un simbol al țarii, tunelele de la Cu Chi. Pe o lungime de 200 dekilometri, aici se aflau dispensare, bucatarii, dormitoare, camere de intalnire, chiar și arsenale de razboi. Facem o plimbare in orașelul subteran, apoi cinam și revenim la hotel.

Ziua 4. Ho Chi Minh – Da Nang – Hoi An

Petrecem ziua explorand Ho Chi Minh, fost Saigon, centrul financiar al Vietnamului. Vizitam cartierul chinezesc Cho Lon, templul Thien Hau, Pagoda Giac Lam, cea mai veche din Saigon, Pagoda Vinh Nghiem, vechea cladirea Poștei. Dupa -amiaza facem o plimbare in vechile cartiere coloniale și admiram Primaria, Opera, Catedrala Notre-Dame cu superb sa arhitectura de inspirație franceza, cat și simbolul vechiului guvern, Palatul Reunificarii. Avem timp pentru shopping in piața Ben Thanh, unde gasim matase, bijuterii, articole din piele și lemn și multe alte obiecte numai bune de adus ca suveniruri celor dragi. Pe seara, mergem la aeroport și zburam spre Da Nang, apoi mergem la cina și odihna in Hoi An.

Ziua 5. Hoi An – My Son – Hoi An

Astazi descoperim Hoi An, oraș de coasta renumit pentru centrul sau vechi parca desenat printre romantice canale, conservat foarte bine de-a lungul anilor. Vedem capodopere arhitecturale precum Podul Japonez, Templul Phuc Kien și admiram casele joase tipic chinezești, cat și mulțimea de pagode pline de culoare. Continuam cu un pelerinaj la My Son (opțional), parte a Patrimoniului Mondial și loc plin de spiritualitate. Complexul de temple dedicate zeului Shiva se afla in salbatica jungla, inconjurat de Muntele Hon Quap și de izvoare limpezi și le ofera vizitatorilor ocazia de a face fotografii de neuitat. Revenim in Hoi An și mergem la hotel.

Ziua 6. Hoi An – Da Nang – Hue

Dupa mic-dejun, mergem intr-o vizita cu totul speciala. Nicaieri in Vietnam lucrurile nu se transforma la fel de rapid ca in Da Nang.Timp de decenii a fost un sat pescaresc, dar schimbari mari sunt in desfașurare. Mergem spre Muntele de Marmura, un ansamblu de cinci cariere de calcar și marmura, celebru pentru grotele și pagodele sale. La baza muntelui se afla un sat de sculptori, plin cu ateliere de cioplit marmura, maiestria vietnamezilor fiind extraordinara. Vizitam Muzeul Arheologic Champa, care adapostește peste 300 de vestigii remarcabile, cele mai vechi din secolul al V-lea. Plecam apoi spre Hue și trecem prin superba Trecatoare a Norilor, pe care BBC a numit-o „o panglica naturala de perfecțiune, una dintre cele mai frumoase șosele de coasta din lume”. Pe parcursul celor 21 de kilometri ai sai, facem fotografii superbe cu peisajul feeric, care ofera o panorama idilica asupra Marii de Est a Vietnamului. Ajungem in Hue, vechea capitala intre 1802 și 1945 și vedem orașul intr-o plimbare cu un vehicul tipic vietnamez, ciclo-ricșa, apoi mergem in Piața Dong Ba, cel mai mare centru comercial din regiune.

Ziua 7. Hue – Hanoi

Astazi exploram Hue, fosta reședința regala și centru administrativ care amintește de vremurile glorioase ale Imperiului Vietnamez. Vedem Citadela, un ansamblu elegant de palate, temple, pagode și gradini, apoi Palatul Armoniei, Mausoleul Imparatului Minh Mang și Mausoleul Regelui Tu Duc, cel mai longeviv conducator al țarii. Dupa – amiaza , petrecem momente idilice pe parcursul unei croaziere cu un vas-dragon pe Raul Parfumat, apoi vizitam Pagoda Thien Mu. Inalta de 21 de metri și cu șapte etaje, construcția reprezinta un simbol al Vietnamului și un obiectiv foarte popular pentru turiștii de pretutindeni. Dupa cina, zburam spre Hanoi și ne retragem la hotel.

Ziua 8. Hanoi

Avem toata ziua la dispoziție pentru a gusta din savoarea Hanoi-ului. Fosta capitala a țarii și al doilea oraș ca marime din Vietnam se remarca printr-un amestec al culturilor chineze și franceze, de la arhitectura la preparate culinare. Vedem Mausoleul și fosta reședința a lui Ho Chi Min, apoi Pagoda pe un singur pilon, care arata ca o floare de lotus grațioasa și simbolizeaza puritatea. Continuam cu Muzeul Literaturii, dedicat lui Confucius, care gazduiește cea mai veche universitate din Hanoi, iar dupa lasarea serii asistam la un spectacol de arta tradiționala vietnameza, in care mai multe marionete vor pluti grațios pe apa.

Ziua 9. Hanoi – Halong Bay

Dupa mic-dejun, mergem sa vedem una dintre minunile noi ale lumii, celebrul Golf de la Halong, care face parte din Patrimoniul Mondial. Urcam pe o jonca, o corabie tradițional vietnameza și avem parte de o croaziera minunata. Ca intr-o calatorie spre o lume magica, plutim printre cele peste 2.000 de mici insule ca de smarald, acoperite cu vegetație și izvor al legendelor cu dragoni. Facem fotografii cu uimitorul peisaj, iar pentru o experiența completa servim tot pe vas preparate pescarești delicioase atat la pranz, cat și la cina. Mai mult, de-a lungul croazierei vom putea inota in apele cristaline ale golfului.

Ziua 10. Halong Bay – Hanoi – Luang Prabang

Dimineața, navigam spre Insula Hon Dau și vedem grotele de la Luon, Bai Tu Long și Bai Tho, unde s-au gasit multe artefacte importante. Golful Halong este format din mii de insule din calcar, care și-au primit numele dupa forma pe care o au. In apele de aici se gasesc peste 200 de specii de pești și mai mult de 450 de feluri de moluște. Zona liniștita este locuita de o comunitate de numai 1.600 de oameni, care locuiesc in case plutitoare și traiesc din pescuit. Dupa pranz, ne intoarcem pe uscat, apoi mergem la Aeroportul din Hanoi, de unde ne imbarcam pentru zborul cu destinația Luang Prabang.

Ziua 11. Luang Prabang

Astazi descoperim vechea capitala a Laosului, care a fost inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO in 1995 și a devenit in ultimii ani o destinație turistica foarte populara.

Vizitam Palatul Regal, acum transformat in Muzeu Național, și cateva dintre cele peste 50 de temple construite in perioada dominației franceze, printre care Wat Visun, Wat Mai, Wat Aham, Wat Xieng. Daca va place sa faceți mișcare, puteți urca 329 de trepte pana la Templul Wat Chom Si, de unde veți putea face fotografii panoramice cu imprejurimile superbe. Dupa cina, mergem in cautarea celor mai frumoase suveniruri in bazarul de noapte. Obiecte lucrate de artizani locali, sculpturi deosebite și țesaturi tradiționale, toate va vor face cu ochiul de pe sute de tarabe colorate.

Ziua 12. Luang Prabang – Siem Reap

La rasaritul soarelui, asistam la o tradiție veche de origine religioasa. Sute de calugari cu robe portocalii primesc in fiecare dimineața ofrande din partea localnicilor, pe strada Sisavang. Plecam la aeroport și zburam spre Siem Reap, oraș chic al Cambodgiei, unde s-a nascut civilizația Khmera. Vizitam Citadela Femeilor, un templu shivaist mic și cochet, care impresioneaza prin ornamentele de o finețe rara, sculptata in piatra șlefuita, apoi vedem situl arheologic Banteay Samre, ridicat in secolul al X-lea in venerarea lui Shiva, care este foarte popular in randul turiștilor.

Ziua 13. Siem Reap (Angkor)

Plecam sa descoperim Siem Reap, care servește și ca poarta de intrare pentru cei care vin sa viziteze templele din Angkor. Vedem situl arheologic Angkor Thom, Palatul Regal, Phime-Nakas, Terasa Elefanților și Terasa Regelui Lepros. Mergem in inima junglei, la Templul Ta Prohm, o alta minune arhitectonica akhmerilor. Cladirea a fost lasata in starea in care a fost descoperita in secolul trecut și vegetația luxurianta a acaparat zidurile sale, oferind un spectacol unic in lume. Dupa ce facem fotografii cu impresionantul temple unde a fost filmata pelicula “Lara Croft: Tomb Raider”, mergem sa vedem Templul Angkor Wat, cel mai mare monument religios din intreaga lume. Complexul impresioneaza atat prin grandoarea sa, cat și prin detaliile arhitecturale remarcabile. Incheiem ziua cu o cina la un restaurant tradițional, cu dansuri khmere și mancare delicioasa.

Ziua 14. Siem Reap – Phnom Penh

Incepem ziua cu o croaziera pe Lacul Tonle Sap și descoperim viața pescarilor care locuiesc in case plutitoare, așezate pe piloni inalți. Lacul este cea mai mare intindere de apa dulce din Asia de Sud-Est și a fost declarat in 1997 rezervație a biosferei. Daca avem timp, vizitam și Școala Artizanilor din Angkor, unde vedem sculpturi realizate cu maiestrie in lemn și piatra, cat și piața locala, plina de fel de fel de suveniruri simpatice pentru cei de acasa. Plecam apoi spre aeroport și zburam spre Phnom Penh, capitala Cambodgiei, dupa care ne retragem la hotel pentru odina.

Ziua 15. Phnom Penh – Doha

Dupa mic-dejun, facem un tur al seducatorului Phnom Pehn, numit in trecut Perla Orientului, realizat dupa un model arhitectural francez. Vizitam Muzeul Național, cladire in stil khmer unde se afla peste 5.000 de exponate și, daca regale decide ca va admite turiști in acea zi, vizitam o parte a Palatul Regal. Continuam cu Templul Wat Phnom, cu pagoda sa inchinata zeiței marii și cu Monumentul Independenței, apoi ne facem bagajele și ne pregatim sa ne intoarcem acasa. Mergem la aeroport și ne imbarcam in avion cu destinația Doha.

Ziua 16. Doha – București

Sosim la Doha, de unde vom pleca spre București, cel mai probabil nerabdatori sa revenim in misterioasele țari ale Orientului Indepartat.

Final Circuit Vietnam Laos Cambodgia 16 zile

Acte necesare pentru obtinerea vizei:

  • Pașaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei, cu minim 3 pagini libere; nu se accepta pasaport temporar;
  • 3 fotografii de tip pasaport care vor fi luate personal in calatorie, pentru vizele care se primesc la intrarea in fiecare tara;

Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

Note:

  • Oferta este calculata pe baza paritatii EUR/USD de 1/1,2; in situatia modificarii cu mai mult de 5% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful.
  • In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente serviciilor comandate la momentul aplicarii pentru viza.
  • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de Ambasadele tarilor tranzitate; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (intre 15 si 19 persoane) se percepe un supliment de 80 EUR/ pers.

Circuit Vietnam Laos Cambodgia 16 zile

Rezervare online pentru Circuit Vietnam Laos Cambodgia 16 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 7958/ 20.03.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2018 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa