0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Viena Praga Castelele Boemiei 8 zile Autocar

Garantia calitatii!
de la 384 euro
persoana in camera dubla

Plecari

28.04.2021, 18.05.2021, 08.06.2021, 29.06.2021, 20.07.2021, 10.08.2021, 31.08.2021, 14.09.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-45195
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment Camera SingleReducere copil 6-12 ani, pentru cazare in camera dubla cu 2 adultiReducere a 3-a persoana in camera Supliment hotel 4* in Praga – 4 nopti
10.09.2020; 25.09.2020 384 euro 165 euro 20 euro 15 euro 36 euro
28.04 * Paste; 18.05; 08.06; 29.06; 20.07, 10.08, 31.08, 14.09.2021 384 euro 165 euro 20 euro 15 euro 36 euro

Itinerariu

Viena, Cesky Krumlov, Konopiste, Praga, Dresda, Karlstein, Karlovy Vary, Brno

Servicii incluse

- Transport cu autocar climatizat, exceptie ziua 6, cu transportul public;
- 7 cazari la hotel de 2-4*
- 7 mic dejun;
- Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- Excursiile opționale si Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Asigurare medicala + storno;

Program

Circuit Viena Praga Castelele Boemiei 8 zile Autocar

Ziua 1. București – Budapesta

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața. Verifica lista cu orasele prin care tranzitam tara. Ajungem in cursul serii la Budapesta. Cazare in Budapesta.

Ziua 2. Budapesta – Viena

Astazi este despre Viena! Capitala Austriei este un important centru cultural al Europei vizitat anual de milioane de turiști din toate continentele. Este pentru muzica ceea ce Roma și Florența au insemnat pentru pictura, sculptura și arhitectura. De numele orașului sunt legate clasicismul vienez: Haydn, Beethoven, Mozart; imperiul dinastiei Strauss; Wienerlied – liedul vienez, unic in felul sau; operetele; sunt vestite școala de medicina, congresele vieneze, dictatul de la Viena; tratatul de la Viena. Și chiar daca prin absurd, nu ai auzit nimic din tot ce este legat de numele Vienei, concertul anual de Anul Nou, transmis de aici in peste 180 de tari, te face sa visezi ca vei poposi vreodata in fosta capitala a gloriosului Imperiu al Habsburgilor – cea mai mare dinastie europeana, care,

din Evul Mediu pana la inceputul sec. XX și-a pus pecetea asupra istoriei continentului.

Admirand palatele (nici o alta capitala a lumii nu are atatea), monumentele, vizitand cele mai importante muzee, colindand straduțele romantice din centrul orașului, ascultand muzica ce se revarsa pretutindeni, vei reuși sa uiți de stresul cotidian, sa te intorci in timp și mai ales, sa te identifici cu ceea ce a avut mai frumos lumea de altadata: acea atmosfera idilica, specific vieneza, care inca s-a mai pastrat.

Luam un prim contact cu aceste locuri vizitand Palatul Schonbrunn și gradinile sale. Inițial a fost castel de vanatoare, construit in 1569 de imparatul Maximilian II, iar doi ani mai tarziu imparatul Mathias descopera un izvor, pe care il numește “Schonen Brunnen”- fantana frumoasa. La sfarșitul sec. XVII, din ordinul lui Leopold se concepe un nou castel inspirat dupa Versailles, modelul fiind lasat in urma prin bogația și luxul exorbitant propuse.

Continuam incursiunea admirand cladirile și monumentele istorice imbaiate in lumini ambientale intr-un scurt tur panoramic din autocar amintind: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Burgtheater, Primaria, Universitatea. Dar pentru a cunoaște aceasta Viena, nu ai nevoie de mașina. Inima orașului pulseaza pe locurile fostei cetați Vindobona, in jurul catedralei Sf . Ștefan, in imprejurimile Operei și Hofburgului, in centrul inconjurat de bulevardul circular – Ringul. Viena este un oraș pentru pietoni, pentru romantici, pentru visatori.

Moment de ragaz (timp liber) :

Viena este faimoasa pentru restaurantele și cafenelele a caror finețe o intalnim rar in alte locuri. Prima cafenea s-a deschis aici inca din 1685, la inceput ca loc de degustare a faimoasei bauturi turcești, care se comanda dupa culoare. Chelnerul prezenta o tablie vopsita in 20 de dungi numerotate, fiecare corespunzand unui anume tip de cafea. Nu ezitați sa treceți pragul renumitei cafenele Schwarzenberg situata pe Karntner Ring și sa incercați specialitați precum: “Kapuziner”- Cafea Mocca cu puțin lapte ; “Maria Theresia”- Cafea Mocca cu lichior de portocale sau “Wiener Eiskaffe”- inghețata de vanilie cu cafea Mocca și multa frisca.

Ne retragem la hotelul nostru din Viena ca sa ne odihnim puțin pentru ca in aceasta seara va invitam sa participați alaturi de noi la o cina tradiționala in faimosul cartier Grinzing (program opțional). Inca din secolul XII existau, in zidul de fortificație, mici carciumioare unde toamna se vindea tulburel proaspat denumit Heuriger. Din sec XVII, dupa infrangerea turcilor, ele s-au mutat in afara orașului, in satele inconjuratoare, iar Grinzing a devenit unul dintre cele mai cunoscute. Localurile au ca semn distinctiv o legatura sau o coroana de crenguțe de pin atarnata deasupra intrarii. Distracție placuta!

Seara intoarcere la hotel. Cazare.

Ziua 3. Viena – Cesky Krumlov – Castelul Konopiste – Praga

Astazi este despre Castele! Plecam spre Praga si pe traseu ne oprim pentru a vizita doua dintre cele mai reprezentative castele din Boemia: Cesky Krumlov si Konopiste.

Prima oprire va fi in Cesky Krumlov (denumirea sa se poate traduce ca „ lunca sinuoasa”), un incantator oraș medieval ce și-a pastrat arhitectura de secol al XVIII-lea, fiind considerat unul dintre cele mai atractive orașe ale Cehiei. Frumosul oraș face parte din patrimoniul mondial UNESCO și se intinde tacut de-o parte și de alta a Vltavei. In turul nostru admiram Castelul Cesky Krumlov, Biserica St. Vitus, Muzeul de Arta. Un alt obiectiv turistic al orasului este si Podul cu trei nivele ce uneste Castelul Cesky Krumlov cu gradina și teatrul. Dupa – amiaza ne indreptam spre Castelul Konopiste, format din 4 aripi și devenit celebru ca fiind ultima reședința a Arhiducelui Franz Ferdinand al Austriei, a carui asasinare la Sarajevo a reprezentat pretextul declanșarii Primului Razboi Mondial. Glonțul ce i-a venit de hac este expus acum in muzeul castelului. Mergem mai departe spre hotelul nostru in Praga. Cazare in Praga hotelul solicitat, de 3* sau de 4*.

Ziua 4. Praga – Orasul de Aur

Orașul turlelor, Praga egaleaza Parisul in frumusețe și eleganța, iar berea sa este considerata de catre milioane de oameni ca fiind cea mai buna din lume. Mergem la Catedrala Sf. Vitus, un simbol al orașului a carei construcție a durat 600 de ani, apoi ne continuam vizita in Castelul Praga, care pare desprins din carțile cu povești. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, avand 570 de metri lungime, aproximativ 128 lațime și o suprafața totala mai mare decat șapte terenuri de fotbal. Ne plimbam pe langa numeroasele statui de pe Podul Carol, probabil cel mai romantic loc din capitala ceha, punct de intalnire pentru indragostiți și promenada favorita a localnicilor. Facem un popas in Piața Orașului Vechi pentru a admira cladirea Primariei si faimosul Turn cu Ceas, situat pe zidul sudic al acesteia. Monumentul exercita o puternica atracție asupra turiștilor, acest lucru datorandu-se faptului ca de fiecare data cand sunt anunțate orele, are loc un adevarat spectacol animat care atrage ca un magnet privirile tuturor celor care se afla in apropiere, aceștia neincetand niciun moment sa filmeze sau sa fotografieze spectacolul oferit zilnic de batranul orologiu.

Moment de ragaz (timp liber):

Chiar daca nu esti consumator de bere, trebuie sa gusti berea din Praga, Vytopna Railaway Restaurant, situat in piata Wenceslas, este unul dintre locurile pe care trebuie sa le vizitezi, unde pe langa zecile de sortimente de bere ne putem delecta cu atractia localului, 900 m de cale ferata in miniatura. Spre incantarea clientilor, bautura este adusa la fiecare masa in vagonul trenului care circula pe aceste sine.

Dupa amiaza program liber in Praga pentru vizite individuale. Opțional, va propunem sa participati la o croaziera pe Vltava, o experiența de neuitat, in cadrul careia vom admira peisajul citadin dintr-o alta perspectiva. Plutim agale pe sub Podul Carol, pe deasupra caruia ne-am plimbat in tihna mai devreme, apoi vedem panoramic castelul Vysehrad de pe malul apei care va parea cu atat mai impozant privit de aici. La bordul vasului vom privi cum luminile orașului se aprind una cate una odata cu lasarea serii. Fermecatoarea Praga nu se vede, se simte!

Seara ne intoarcem la hotelul nostru din Praga. Cazare.

Ziua Praga – Karlstein – Karlovy Vary

Dupa ce am vizitat principalele atracții din Praga, ne-a mai ramas o zi intreaga in care sa ne bucuram in voie de o plimbare și sa descoperim locuri noi și fascinante ce se ascund intr-unul dintre cele mai fermecatoare orașe ale Europei. Praga ascunde locuri uimitoare, mai puțin cunoscute de turiști. Pune pe lista ta de vizite Muzeul de Alchimie, locul in care istoria și mitul se intrepatrund, Muzeul Franz Kafka, plin de ciudațeniile existențialiste caracteristice autorului “Metamorfozei” și admira opera de arta inspirata de John Lennon ce infrumusețeaza un zid din Praga, inca de la moartea lui, in anul 1980. Restul zilei il poți petrece cutreierand restaurantele și magazinele din oraș in cautarea suvenirului perfect.

Cei interesați pot face o excursie opționala la Castelul Karlstein. Cu arhitectura sa in stil gotic, a fost construit in 1348 din ordinele Regelui Carol al IV-lea. Pentru a completa calatoria cu o experiența inedita, vizitam Karlovy Vary, una dintre cele mai celebre și fermecatoare stațiuni balneare ale Cehiei, ideala fie ca vrem sa ne rasfațam cu o ora la SPA, fie ca dorim sa facem o plimbare intr-un orașel frumos din vestul Boemiei, al carui peisaj imbina straduțele intortocheate, cladirile colorate in stilul caracteristic Boemiei și priveliștea dealurilor impadurite ce inconjoara frumosul oraș, ținandu-l parca ascuns. Ne vom plimba pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. Intoarcere la Praga pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 6. Praga – Dresda

Timp liber in Praga sau excursie optionala in Germania, la Dresda. Pornim la drum, ne așteapta Dresda, inima culturala a Saxoniei, un oraș care a reușit sa renasca din ruine dupa devastatoarele bombardamente din 1945, in al II-lea Razboi Mondial. De altfel multe dintre cladirile emblematice ale Dresdei au fost reconstruite dupa schițe și picturi și redeschise abia in anii ’70-80. Mergem in Theaterplatz unde ne intalnim cu unul din aceste monumente restaurate. Casa Operei Semper gazduiește astazi una dintre cele mai renumite orchestre din lume, Orchestra de Stat din Dresda. In periplul nostru, incercam sa acoperim cat mai multe obiective: Complexul muzeal Zwinger in stil baroc, cu mai multe galerii și pavilioane de expoziție; Rezidenzschloss, palatul regal neorenascentist cu al sau turn de 100 m, Hausmannsturm; Superbele terase și gradini Bruhlsche Terasse, loc de promenada pentru localnici. Daca timpul ne mai permite, zabovim cateva minute pe Prager Strasse, inima comerciala a Dresdei, unde e loc de shopping și de savurat o cafea. Ne indreptam spre hotelul nostru din Praga.

Ziua 7. Praga – Punkva – Budapesta

Plecam din Praga catre Brno. Timp liber in Brno sau excursie optionala pentru vizitarea Pesterii Punkva, cea mai vizitata pestera a Moraviei, datorita plimbarii romantice cu barca pe raul subteran Punkva. Ne indreptam spre destinatia finala a programului nostru – Budapesta.

Experiența: ritm și gusturi tradiționale

Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara de Crama“? (optional).

Te invitam la Borkatakomba, restaurantul unguresc unde ne vom petrece ultima seara impreuna. Crama ofera vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorba și de depanat amintirile proaspete din vacanța. Inainte de a incheia, trebuie musai amintit desertul care se gasește pe fiecare meniu al unui restaurant unguresc care se respecta: somlуi galuska, adica un pandispan pufos, glazurat cu crema de ciocolata si frisca batuta. In timp ce ne delectam cu cina festiva, ne hranim și inimile cu programul folcloric de dans și muzica tradiționala. Destula vorba! Hai sa ciocnim cupele, sa schimbam numere de telefon și sa celebram prietenii noi. In definitiv, suntem camarazi de calatorie și nu-i exclus sa mai fim și altadata!

Ne intoarcem la hotelul nostru din Budapesta. Cazare.

Ziua 8. Budapesta – Bucuresti

Dupa micul dejun vom pleca spre tara, amintindu-ne cu drag despre toate locurile minunate pe care le-am vazut, nerabdatori sa pornim iar la drum.

Final Circuit Viena Praga Castelele Boemiei 8 zile Autocar

Trebuie sa vezi

Castelul din Praga

Una dintre cele mai semnificative atractii turistice din Cehia si unul dintre cele mai importante monumente culturale ale tarii te va impresiona prin dimensiunile si arhitectura sa, fiind mai degraba un ansamblu arhitectural care cuprinde mai multe cladiri, curti interioare, gradini si terase. Cartea recordurilor desemneaza acest edificiu, drept cel mai mare castel medieval din lume.

Castelul Konopiste

Castel gotic, situat in mijlocul unor gradini incantatoare, construit la inceputul secolului al XIV-lea si reconstruit in secolul al XIX-lea, are si in prezent colectii impresionante de arme, mobilier, picturi si tapiterii, dar si multe trofee de vanatoare. Format din 4 aripi și devenit celebru ca fiind ultima reședința a Arhiducelui Franz Ferdinand al Austriei, a carui asasinare la Sarajevo a reprezentat pretextul declanșarii Primului Razboi Mondial. Glonțul ce i-a venit de hac este expus acum in muzeul castelului. situat in mijlocul unor gradini incantatoare. Castel gotic, construit la inceputul secolului al XIV-lea, Konopiste a fost reconstruit in secolul al XIX-lea

Castelul Karlstein

Unul dintre cele mai frumoase castele din Cehia, cu arhitectura sa in stil gotic, a fost construit in 1348 din ordinele Regelui Carol al IV-lea si a deservit ca loc de depozitare a bijuteriilor coroanei, tezaurelor si a altor relicve. In timp de razboi, bogatiile imparatului erau aduse in Capela Sfintei Cruci, siguranta fiind asigurata de patru randuri de usi, fiecare cu 19 incuietori.

Circuit Viena Praga Castelele Boemiei 8 zile Autocar

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim 35 pers.

Punctele de Imbarcare gratuita: (autocar sau microbus): * se rezerva la inscriere

BUCURESTI Autogara Centrala – București 06.30
PITESTI Petrom iesire Pitesti Est 07.30
RM.VALCEA Petrom iesire Pasarela Nord 09.00
SIBIU Petrom Obor Calea Surii Mari 12.00
SEBES Rompetrol iesire Lancram 12.30
DEVA McDonald’s GARA 14.30
TIMISOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30
ARAD Benzinaria OMV Calea Timisorii 17.30

Punctele de Imbarcare CONTRA COST: (autocar sau microbus): * se rezerva la inscriere

PLOIESTI 7 EUR / sens/ pers. Petrom METRO 07.30

CAMPINA 10 EUR / sens/ pers. Casa Bucur-Popas Km 92 08.00

SINAIA 10 EUR / sens/ pers. GARA C.F.R SINAIA 08.30

BRASOV 15 EUR / sens/ pers. McDonald’s Cal. Bucuresti 09.30

CLUJ 15 EUR / sens/ pers. Parcare Sigma Zorilor 10.00

*CONSTANTA 15 EUR / sens/ pers. Gara Centrala 00.45

*MEDGIDIA 15 EUR / sens/ pers. Restaurant Balada 01:15

*CERNAVODA 15 EUR / sens/ pers. Gara CFR Cernavoda 01:30

*FETESTI 15 EUR / sens/ pers. Peco (intrare oras) 01:45

*BUZAU 12 EUR / sens/ pers. McDonald`s 03.00

*BRAILA 15 EUR / sens/ pers. Billa – Calea Buzaului 01.30

*GALATI 15 EUR / sens/ pers. McDonald’s 01.00

*FOCSANI 15 EUR / sens/ pers. Benzinaria LUKOIL, centru 02.00

*RAMNICU SARAT 15 EUR / sens/ pers. la Turist 02.30

* IASI 20 EUR / sens/ pers. Lidl (vis-a-vis Iulius Mall 22.30

*PIATRA NEAMT 20 EUR / sens/ pers. McDonalds – 1 Mai 00.00

*ROMAN 20 EUR / sens/ pers. Hotel Roman 00.30

*BACAU 20 EUR / sens/ pers. Parcare stadion 01.30

* ADJUD 20 EUR / sens/ pers. Parcare restaurant Atlantic 02.00

* BARLAD 20 EUR / sens/ pers. Gelaprod 01.00

* VASLUI 20 EUR / sens/ pers. LIDL 00.00

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2- 3 zile inainte de plecare).

Pentru mai putin de 4 pers. /sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. /sens.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

Autocarul deserveste si grupul sosit cu avionul. Locuri limitate, repartizate ambelor grupuri.

Excursii optionale: * se achita la fata locului

Croaziera Vltava (fara masa) – 15 EUR/pers.
Croaziera Vltava (cu masa) – 30EUR/pers.
Cina Grinzing – 25 EUR/pers.
Karlstein si Karlovy Vary – 30 EUR/pers.
Dresda – 30 EUR/pers.
Crama Borkatakomba 30 EUR/pers
Excursie la Pestera Punkva – 15EUR/pers (nu este inclus trenuletul pana la intrarea in pestera);

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2019:

 • Budapesta– Hotel Bara 3*
 • Viena– Hotel Attache 3*
 • Praga– Hotel Olympik Tristar 3*/ Olympik Congress 4*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

Conditii oferta

CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Viena Praga Castelele Boemiei 8 zile Autocar

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa