031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Ucraina 9 zile autocar

Garantia calitatii!
430 euro de la 421 euro
persoana in camera dubla

Plecari

17.07.2020, 11.09.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-51262
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment Camera Single Reducere a 3-a persoana in camera Copil 6-12 ani reducere, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
22.05.2020; 17.07.2020; 11.09.2020 430 euro 175 euro 15 euro 25 euro

Itinerariu

Descoperă Ucraina Cernăuţi, Hotin, Cameniţa, Liov, Lutsk, Tunelul Dragostei, Fortul Tarakaniv, Kiev, Pirogovo, Cernigov, Odessa, Cetatea Albă

Servicii incluse

-transport cu autocar/ minibus clasificat,
-8 cazări la hoteluri de 2-3*
-8 mic dejun;
-Vizită Liov;
-Vizită Kiev;
-Vizită Odessa;
-însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
-Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

-Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* platibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
-Excursiile opționale, pentru grup minim 30 de persoane;

Program

Circuit Ucraina 9 zile autocar

Ziua 1. București – Cernauti

Calatoria noastra incepe din cea mai moderna autogara din Romania – Autogara Centrala – București, la ora 6.30 dimineața cu destinația Cernauți, denumit și Mica Viena, datorita farmecului sau unic ce contrasteaza puternic cu majoritatea orașelor ucrainene. Imediat dupa trecerea frontierei traversam Codrii Cosminului (unde oastea lui Ștefan cel Mare a invins armata poloneza in batalia din octombrie 1497) si ajungem la Cernauti. Tinerii studenți care umplu orașul, arhitectura Habsburgica și spiritul multicultural fac din acest loc una dintre principalele atracții turistice ale țarii. Cazare la hotel in Cernauti.

Ziua 2. Cernauti – Hotin – Camenita – Liov

La nord-est de Cernauți, pe malul Nistrului și la marginea parcului național Podilski Tovtry, se afla Cetatea Hotin, prima noastra oprire pe ziua de azi. De-a lungul istoriei s-a aflat de mai multe ori sub ocupația Moldovei, fiind caștigata de mai mulți conducatori, printre care și Ștefan cel Mare. La foarte mica distanța de Hotin descoperim o cetate chiar mai impresionanta, Camenița, parte a patrimoniului UNESCO și una dintre cele șapte minuni ale Ucrainei. Fortareața este ridicata pe o insula a raului Smotrich, in centrul parcului național. Facem un tur panoramic al orașului Camenița și vedem superbele cladiri ridicate intre secolele XI și XIX, parte a patrimoniului național. Dupa aceasta vizita ne imbarcam din nou in autocar și pornim spre Liov, cel mai important oraș din Vestul Ucrainei, situat foarte aproape de granița cu Polonia. Cazare la hotel in Liov.

Ziua 3. Liov

Lvov nu se incadreaza deloc in tiparul sovietic cu care Ucraina ne-a obișnuit, ci pare mai degraba inrudit cu Praga sau Varșovia, grație arhitecturii vechi, occidentale și spiritului viu, foarte deschis catre turiști. Plecam sa exploram orașul, incepand cu zona centrala veche a acestuia, cea mai frumoasa și mai bogata in atracții culturale. Turul ghidat ne va purta apoi pe langa cele mai populare obiective din oraș, precum Primaria, Turnul Pulberariei, Biserica Sf. Nicolae, Opera, Universitatea, Palatul Poștei, Palatul Contelui Pototski, Monumentele Adam Mitzkewitch și al Regelui Danylo, incheind cu Catedrala Latina și apoi intorcandu-ne in centrul vechi. Dupa vizite aveți timp liber la dispoziție pentru a va plimba in centrul orașului, unde veți gasi o mulțime de magazine cu dulciuri și bunatați fabricate dupa rețete tradiționale, precum ciocolata, cafea, ștrudele, vișinata și bere artizanala fabricata chiar in Liov. Va recomandam sa incercați cat mai multe dintre aceste bunatați, care de asemenea pot fi luate și ca suveniruri pentru cei dragi de acasa. Seara cazare la acelasi hotel din Liov.

Ziua 4. Lutsk – Tunelul Dragostei – Fortul Tarakaniv – Kiev

Ziua de azi ne poarta mai intai la Lutsk, dupa un drum pitoresc cu peisaje cinematice. Fondat in secolul al XI-lea, Lutsk este centrul cultural al zonei Volyn și impresioneaza cu arhitectura frumoasa, parcurile șarmante și monumentele istorice. Veți aprecia principala atracție a orașului, Castelul Lubart, care dateaza din secolul al XIII-lea. In complex se afla și Muzeul Carților, al Clopotelor și mai multe expoziții de arta și arme vechi. Mai departe mergem in cel mai romantic loc din Ucraina de Vest, Tunelul Dragostei. Veți fi hipnotizat de tunelul format de ramurile dese ale copacilor deasupra unei linii de mocanița inca folosita, dar nu va faceți griji, vom avea timp pentru fotografii idilice. Continuam cu un tur al enigmaticului Fort Tarakaniv.

Complexul abandonat ascunde labirinturi și galerii de piatra, iar ghidul ne va explica detalii despre istoria și legendele acestui loc misterios. Spre seara vom pleca spre Kiev, capitala și cel mai mare oraș al Ucrainei. Cazare la hotel in Kiev

Ziua 5. Kiev – Pirogovo

Azi avem intreaga zi la dispoziție pentru a explora orașul Kiev, leaganul culturii slavice, un oraș plin de istorie și viața, care astazi trece printr-o revigorare culturala intensa. Parca peste noapte, Kievul și-a intors privirea catre viitor și s-a lepadat de complexele trecutului. Astfel, pe langa patrimoniul cultural tradițional slav, Kiev și-a insușit imaginea de capitala moderna europeana, și-a aratat interesul fața de arta contemporana și cultura vestica. Turul nostru incepe insa in centrul istoric medieval, locul in care s-au pus bazele culturii slave. Dupa masa de pranz continuam cu Catedrala Sf. Sofia, Catedrala Sf. Mihail, cu imensele sale cupole aurite, ruinele Palatului Prințesei Olga, Poarta de Aur și in final, un loc pe care ucrainenii il numesc Acropolisul Kievului. Dupa amiaza și seara, toata suflarea orașului iese la plimbare pe Khreshchatyk, bulevardul principal al orașului, locul unde vom gasi cele mai bune cafenele, restaurante și baruri, dar și cele mai atractive magazine cu suveniruri, haine și bijuterii. Aveți timp liber la dispoziție pentru a va relaxa pe bulevard, sau pe promenada de pe malul Niprului. Optional va propunem o excursie optionala la Pirogovo, o localitate in apropiere de Kiev unde este organizat un muzeu al satului, menit sa arate turistilo cum obsnuiau sa traiasca localnicii in trecut. Seara ne retragem la hotelul nostru din Kiev pentru odihna.

Ziua 6. Kiev – Cernigov

Astazi continuam explorarea Kievului, punand accent pe latura moderna a orașului, incepand cu celebrul Maydan Nezalezhnosti, locul de adunare al poporului ucrainean, fie ca e vorba de sarbatori, tragedii, sau revoluții. Aici au avut loc cele mai importante manifestații din ultimul deceniu, precum protestele pentru independența din 1990, Revoluția Portocalie din 2004, apoi sangerosul Euromaidan din 2013-2014. De aici mergem la PinchukArtCentre, una dintre cele mai bune galerii de arta contemporana din oraș, deschisa și finanțata de miliardarul Viktor Pinchuk. Timp liber. Va propune o excursie optionala la Cernigov, unul dintre cele mai speciale orase ale Ucrainei in cea ce priveste drumul pelerinilor. Este un oras situat in Ucraina. Capitala regiunii Cernigov, este situat la nord-est de orasul Kiev, pe malul raului Desna. Atestat documentar inca din 907 d.Hr., a devenit capitala principatului Cernigov in secolul XI, cand s-a construit catedrala. Cernigov si-a pierdut din importanta dupa invazia tatarilor (1239-1240), ramanand un centru provincial minor pana in timpurile moderne, cand s-a dezvoltat ca nod feroviar. Aici se afla Catedrala Episcopala ‚,Sf. Treime” unde se afla moastele Sf. Lavrentie si Sf. Ier. Teodosie si Manastirea „Adormirea Maicii Domnului” cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Elet. Seara intoarcere la Kiev pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 7. Kiev – Uman – Odessa

Astazi parasim capitala Kiev și mergem spre sud, pornind in lungul drum spre casa. Obiceiul spune ca toate drumurile Ucrainei duc prin Uman, un mic oraș de malul raului Umanka, loc foarte important pentru comunitatea evreiasca hasidica, fiindca aici se odihnește Rabinul Nachman, o personalitate religioasa importanta. Dupa ce vizitam Parcul Sofievka ne suim in autocar și ne continuam drumul spre Odessa, frumosul oraș de la Marea Neagra și cel mai important port ucrainean. Ajungem tarziu, așa ca nu vom avea timp pentru un tur organizat, insa va puteți bucura de aceasta seara facand o plimbare in centrul vechi sau pe malul marii. Cazare la hotel in Odessa.

Ziua 8. Odessa

Dupa micul dejun incepem explorarea Odessei, cu zona Portului Maritim, unul dintre cele mai importante de la Marea Neagra, a carui construcție a inceput in anul 1793. Vizitam apoi Muzeul Maritim, situat intr-o frumoasa cladire construita in stil englez. Aici putem vedea o vasta colecție de obiecte și unelte de marina, machete de nave, fotografii și documente valoroase, dar și piese de armament. De aici mergem in Parcul Shevcenko, cea mai intinsa zona verde a orașului, unde putem admira statuia Ducelui de Richelieu sau Ducele de Bronz. In apropiere descoperim celebrul delfinariu și acvariu Nemo, unde doritorii vor putea asista la spectacolul delfinilor. La mica distanța descoperim Muzeul Aleksandr Pușkin și Opera, inaugurata in anul 1810. Alte obiective din apropiere care merita vizitate sunt Scarile Potemkin și grandiosul Hotel Odessa, Bulevardul Primorski, Primaria, Gara Feroviara și centrul vechi, in mod special strada Deribasovskaya, cel mai viu centru cultural al orașului și o importanta zona comerciala.

Si cum am putea incheia aceasta excursie decat cu o degustare de coniac. E adevarat ca faimosul coniac provine din Franța, din regiunea Cognac, insa asta nu-i impiedica deloc pe ucraineni sa produca un coniac excelent. Putem degusta Coniacul Shustov in cadrul unui tur ghidat la Muzeul Vinului și Coniacului Shustov, din Odessa. Timp de doua ore, ne vom lasa vrajiți de aburii aromați ai coniacului și vom afla secretele fabricarii acestei bauturi fine. Seara cazare la acelasi hotel din Odessa.

Ziua 9. Odessa – Cetatea Alba – Bugeac – Bucuresti

Parasim Odessa și pornim la drum spre Cetatea Alba, situata la gura de varsare a Nistrului in Marea Neagra, un important punct strategic de aparare impotriva Imperiului Otoman, care a aparținut Moldovei intre anii 1359 și 1484, apoi Romaniei, in perioadele 1918 și 1940 și 1941 – 1944. In vremurile lui Alexandru cel Bun și Ștefan cel Mare, cetatea a avut un rol important in apararea impotriva turcilor, fiind considerata „poarta creștinatații”. Nucleul cetații e alcatuit din vechea fortificație prevazuta cu turnuri și bastioane precum Turnul cu Pisanie, Turnul cu Caturi, Turnul Prafului de Pușca, Turnul Neamțului, Turnul Slujnicei și Turnul Porții, care pastreaza inca stema Moldovei. Parasim cetatea și incepem drumul spre Romania, traversand Bugeacul, regiunea de sud a vechiului voievodat al Moldovei, teritoriu imparțit astazi intre Ucraina și Republica Moldova. Cotim apoi catre sud-vest și ne continuam drumul spre București, fericiți ca am vizitat locuri noi și am aflat lucruri interesante despre vecinii ucraineni, dar și despre inaintașii noștri romani.

Final Circuit Ucraina 9 zile autocar

OPȚIONALE

Excursie Cernigov -30EUR/pers.

Excursie Pirogovo – 15EUR/pers.

Tur cu degustare de coniac – 20 EUR/pers.

Punctele de Imbarcare/DEBARCARE gratuita

(autocar sau microbus):

BUCURESTI Autogara Centrala Bucuresti 06.30

BUZAU McDonald`s 08.30

RAMNICU SARAT La Turist 09.00

FOCSANI Benzinaria LUKOIL, centru 09.30

Punctele de Imbarcare gratuita numai la dus

ADJUD Parcare restaurant Atlantic 10.00

BACAU Parcare stadion 12.00

ROMAN Hotel Roman 13.00

Punctele de DEBARCARE gratuita numai la RETUR

GALATI McDonald’s

Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Ȋnscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).

Pentru transferurile din tara turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intilnire cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata. Transferurile CONTRA COST sunt reconfirmate cu 2 – 3 zile inainte de plecare si pot fi LIMITATE in functie de capacitatea maxima a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Sunt garantate pentru minim 4 persoane.

 • Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Bine de Stiut

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligatsa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
 • Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • In functie de capacitatea grupului se poate folosi: autocar; miniautocar; minibus;
 • Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim 35 pers.

 

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Ucraina 9 zile autocar

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.