031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Turcia Coasta Licia Rhodos 8 zile Avion

Garantia calitatii!
154 euro de la 152 euro( + taxe 95 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

12.03.2021, 19.03.2021, 26.03.2021, 02.04.2021, 09.04.2021, 16.04.2021, 23.04.2021, 30.04.2021, 07.05.2021, 14.05.2021, 21.05.2021, 28.05.2021, 04.06.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-51779
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la expirarea pragului de Early Booking, adica 31.03.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Perioada Loc in camera dubla
12.03.2021154 euro
19.03.2021164 euro
26.03.2021, 02.04.2021174 euro
09.04.2021, 16.04.2021, 23.04.2021224 euro
30.04.2021, 07.05.2021244 euro
14.05.2021, 21.05.2021, 28.05.2021254 euro
04.06.2021264 euro

Itinerariu

Antalya, Demre , Insula Kekova* , Fethyie ,Rhodos , Lindos* ,Fethyie , Denizli, Antalya

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta București – Antalya – București
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
- Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
- Mic dejun
- Transport cu autocar modern pe toată perioada circuitului
- Bilet de feribot Fethyie – Rhodos – Fethyie
- Asistență turistică în limba română

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport : 95 euro/persoana
- Asigurare medicală/ storno
- Intrări la obiectivele turistice
- Taxe portuare pentru feribot Turcia-Grecia-Turcia (aprox 3 €/ persoană)
- Supliment demipensiune (7 cine, din care o cină festivă grecească): 139 Euro/ persoană (Optional) - se rezerva doar la inscriere
- Pachet PREMIUM (4 prânzuri, intrări la obiectivele turistice din program, excursie cu barca la orașul scufundat Simena, tur de oraș în Rhodos, excursie în satul grecesc Lindos): 159 Euro/ persoană (Optional) - se rezerva doar la inscriere

Program

Circuit Turcia Coasta Licia Rhodos 8 zile Avion

Ziua 1. București – Antalya

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinatia Antalya. Transfer si cazare la hotel in zona Antalya.

Ziua 2. Antalya – Demre – Insula Kekova* – Fethyie

Mic dejun. Plecare de-a lungul spectaculoasei regiuni de coasta spre Demre, orașul natal al Sfantului Nicolae, cel care a dat naștere legendei lui Moș Craciun. Se viziteaza orașului Demre și Biserica Sf. Nicolae, construita in sec. al VI-lea. Calatorie cu barca spre Simena, orașul scufundat de pe Insula Kekova*. Plecare spre Fethiye. Seara, cazare la hotel in zona Fethyie.

Ziua 3. Fethyie – Rhodos*

Mic dejun. Plecare cu feribotul spre Insula Rhodos. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș cu ghidul, pe parcursul caruia se viziteaza impresionantul castel situat pe cel mai inalt punct al cetații medievale din Rhodos și Moscheea lui Suleyman, Palatul Marelui Maestru (exterior). Turul se incheie cu o plimbare in centrul vechi și oprire pentru cumparaturi de suveniruri la bazar*. Seara, cazare la hotel in Rhodos.

Ziua 4. Rhodos – Lindos*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala intr-un sat tradițional, Lindos, pentru a descoperi stilul de viața al localnicilor*. Seara, cazare in Rhodos.

Ziua 5. Rhodos – Fethyie

Mic dejun. Dimineața, timp liber la dispoziție pentru plimbare pe insula. Dupa-amiaza, calatorie cu feribotul spre Fethyie. Seara, cazare la hotel in zona Fethyie.

Ziua 6. Fethyie – Denizli

Mic dejun. Traversarea unei regiuni pitorești, cu peisaje asupra Munților Taurus, a padurilor de pin și a marii. Vizita la o manufactura de covoare orientale pentru a afla mai multe informații despre arta țesatoriei tradiționale. Seara, cazare la hotel in zona Denizli la un hotel termal.

Ziua 7. Denizli – Antalya

Mic dejun. Plecare spre Antalya. Oprire pentru cumparaturi la bazarul principal, renumit pentru delicatese turcești, un atelier bijuterii și atelier cu produsele din piele. Seara, cazare la hotel in zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare cu destinația București Otopeni.

Final Circuit Turcia Coasta Licia Rhodos 8 zile Avion

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Supliment demipensiune (7 cine, din care o cina festiva greceasca): 139 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

• Pachet PREMIUM (4 pranzuri, intrari la obiectivele turistice din program, excursie cu barca la orașul scufundat Simena, tur de oraș in Rhodos, excursie in satul grecesc Lindos): 159 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data returului!

 

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Turcia Coasta Licia Rhodos 8 zile Avion

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa