031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Turcia Coasta Licia 8 zile Avion

Garantia calitatii!
29 euro de la 28 euro( + taxe 94 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-41344
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Plecari Loc in dubla
13.11.2018, 23.11.2018 49 euro
30.11.2018 29 euro
06.11.2018, 07.11.2018, 09.11.2018, , 20.11.2018, 27.11.2018 69 euro
14.11.2018, 21.11.2018, 28.11.2018 89 euro

Itinerariu

Antalya, Licia, Efes, Pamukkale, Hierapolis

Servicii incluse

- Zbor dus-întors București - Antalya- Bucuresti
- Cazare 7 nopti la hoteluri 4 și 5 stele
- Mic dejun tip bufet
- Ghid vorbitor limba romana
- Transport autocar confortabil dotat cu aer condiționat.

Servicii neincluse

- Taxa de aeroport si servicii: 94 euro / pers.
- Optional - Pachet special cu cină 7 seri, excursie cu barca în Dalyan, biletele de intrare cu ghid din program: 129 euro/persoană.(se rezervar DOAR la inscriere!)

Program

Circuit Turcia Coasta Licia 8 zile Avion

ZIUA 1 Sosire Antalya

Zbor spre Antalya. Veți intampinați la sosire de catre ghidul dumneavoastra, care va va conduce la hotel. Aici veți avea parte de o primire calduroasa cu bauturi racoritoare. Veți innopta in Antalya.

ZIUA 2 Myra – Biserica Sf Nicolae

Aceasta excursie va va purta de-a lungul drumului de coasta care ofera vederi splendide asupra marii și asupra varfurilor stancoase ale munților Taurus. In scurt timp, veți ajunge in Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele dateaza din secolul IV i.Hr. In Myra veți vizita și biserica Sfantul Nicolae, unde a fost ingropat Sfantul Nicolae. Veți innopta in zona Mugla.

ZIUA 3 Licia (Lykia)

Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capatul lagunei, se afla plaja Iztuzu numita și Plaja Țestoaselor, accesibila numai pe mare. Aici ne vom opri, vom inota, dupa care ne vom intoarce pe coasta spre Kusadasi. Cazare doua nopti.

ZIUA 4 Efes (Ephesus)

Astazi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetații este excepționala. Antichitatea așteapta sa fie explorata de dumneavoastra: Agora (piața publica), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit in cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru , aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.

ZIUA 5 Pamukkale

Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea acestui izvor a unui efect curativ inca din antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termala la hotelul dumneavoastra. Veți innopta in Pamukkale

ZIUA 6 Hierapolis

Ruinele magnicului oraș Hieropolis, care a inflorit in perioada Imperiului Roman, se intind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. In apropiere se afla impunatorul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin.

Mai departe veți calatori de-a lungul peisajului pitoresc al Munților Taurus inapoi in Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște intregul proces de producție a covoarelor. Veți inopta 2 nopți in zona Antalya.

ZIUA 7 Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turceasca. Veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul “canelat”. Pe Kalekapisi, “poarta cetații”, se afla turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. In timpul plimbarii in jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumparaturi, in special bijuterii și articole din piele. Sfarșitul este incununat de vizita la cascada Karpuzkaldiran.

ZIUA 8 Intoarcere acasa

In funcție de ora de plecare, autocarul va va duce la aeroport și veți porni in drumul spre casa.

Final program Circuit Turcia Coasta Licia 8 zile Avion.

Suprataxa pentru camera single (in cazul in care clientul calatorește singur): 119 euro/pers.(se achita la inscriere)

Nu sunt prevazute modifcari in program și hotel, dar organizatorul iși rezerva o asemenea posibilitate. Numarul minim de participanți: 25 persoane.

Circuit Turcia Coasta Licia 8 zile Avion

Tarife orientative excursii optionale – acestea se pot achizitina doar la fata locului: Croaziera pe mare la orasul scufundat Kekova – 45 euro/pers; Vizita sat Siringe, Biserica Sf. Maria – 55 euro/pers; Seara Turceasca – 45 euro/pers; Baia Turceasca – 35 euro/pers; 1 pranz- 15 euro/ pers.

Pentru aceasta calatorie aveți nevoie de un pașaport valabil 6 luni de la data zborului de intoarcere .

Conditii oferta

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

 
• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Turcia Coasta Licia 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: office@bavariatour.ro

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa