031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Turcia Cipru 10 zile Avion

Garantia calitatii!
154 euro de la 151 euro( + taxe 115 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-50474
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Start Vacante 2020

- Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare in sezonul 2020 se achita un avans minim de 10%, iar diferenta se plateste cu 30 zile inainte de plecare.
- Anularea fara penalizari este posibila cu cel tarziu 30 zile înainte de plecare iar avansul se ramburseaza sub forma de voucher valoric care poate fi folosit pana in decembrie 2021.

Start Vacante 2021

- Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 50 Euro/ persoana
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita cu 90 zile inainte de plecare, sau la expirarea pragului de Early Booking iar plata finala cu 30 zile inainte de plecare.
- Bonus! Pachet de cazare 2 nopti cu mic dejun** în unul din hotelurile colaboratorilor nostrii situate in Bazna si Predeal, in intervalul Iulie - Noiembrie 2020
**Pachetul de cazare gratuita este oferit doar pentru rezervari aferente pachetelor de vacanta care includ transport cu avionul. Rezervarile aferente produselor cu transport individual sau autocar beneficiaza doar de conditiile de plata speciale.  

Perioada Loc in camera dubla
02.10.2019,13.11.2019 184 euro
27.11.2019 154 euro

Itinerariu

Izmir, Kusadasi, Efes, Pamukkale, Antalya, Ercan,Kyrenia & Mănăstirea Bellapais*, Güzelyurt*, Famagusta*, Peninsula Karpaz*

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta București – Izmir/ Antalya – Ercan/ Larnaca – București
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 9 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
- Mic dejun
- Asistență turistică în limba română

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport :115 euro/pers
- Intrări la obiectivele turistice
- Taxe de oraș/ stațiune
- Bacșișuri pentru ghizi și șoferi locali
- Asigurare storno si medicala
- Pachet Premium (Intrări la obiectivele turistice, excursie la Kyrena și mănăstirea Bellapais, excursie la Guzelyurt, taxe de oraș/ stațiune): 119 Euro/ persoană - se rezerva doar la inscriere
- Supliment demipensiune (9 cine): 129 Euro/ persoană - se rezerva doar la inscriere

Program

CIRCUIT TURCIA CIPRU 10 ZILE AVION

Ziua 1. București – Izmir

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Izmir, Turcia. Transfer și cazare in zona Kusadasi la hotel Palmin 4*, sau similar.

Ziua 2. Kusadasi – Efes – Pamukkale

Mic dejun. Plecare spre Efes, oraș antic intemeiat in sec. al XI-lea i.Hr., cunoscut drept capitala Imperiului Roman de Rasarit, unde se viziteaza: ruinele Templului zeiței Artemis, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, Biblioteca lui Celsius, Teatrul, Odeonul, Baile Romane și Bazilica. Dupa-amiaza, se continua calatoria spre provincia Denizli, de-a lungul vaii Raului Meander. Oprire la Pamukkale pentru a fotografia uluitoarele terase de calcar de un alb imaculat, denumite simbolic și „fortareața de bumbac”, renumite pentru proprietațile terapeutice ale apelor termale care le strabat. Seara, cazare in zona Pamukkale la hotel Tripolis 4*, sau similar.

Ziua 3. Pamukkale – Antalya

Mic dejun. Dimineața, vizitarea orașului antic Hierapolis și plecare mai departe spre Munții Taurus. Oprire intr-un superb loc de belvedere, la cota 1000 m, și vizita la un atelier artizanal cu produse tradiționale și suveniruri, pentru a descoperi meșteșugurile și obiceiurile localnicilor din zona. Continuarea calatoriei spre Antalya printr-o regiune cu peisaje deosebit de pitorești. Seara, cazare in zona Antalya la hotel Grand Park Lara 4*, sau similar.

Ziua 4. Antalya

Mic dejun. Tur de oraș in Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera Turceasca, care include vizite la cele mai importante obiective turistice și tur pietonal in Centrul Vechi. Oprire și timp liber pentru cumparaturi la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. Seara, cazare in zona Antalya la hotel Grand Park Lara 4*, sau similar.

Ziua 5. Antalya – Ercan

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare pe zborul cu destinația Ercan, Cipru de Nord. Seara, cazare in Ercan la hotel Riverside Premium 4*, sau similar.

Ziua 6. Kyrenia & Manastirea Bellapais*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Kyrenia și Manastirea Bellapais.*

Seara, cazare la hotel Riverside Premium 4*, sau similar.

Ziua 7. Guzelyurt*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Guzelyurt*, cunoscut și sub numele de Morphou, oraș istoric renumit pentru Festivalul Portocalelor. Pe drum poate fi admirat Muntele Pentadaktylor, denumit simbolic și „Cinci degete” datorita formei sale. Se viziteaza Vila Albastra, casa misteriosului personaj politic Paulo Paolides. Se continua cu un tur de oraș in Guzelyurt, care include principalele atracții turistice: Manastirea Sf. Mamas, Muzeul de Arta și Muzeul Etnografic.

Seara, cazare la hotel Riverside Premium 4*, sau similar.

Ziua 8. Famagusta*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la istoricul oraș – port Famagusta*. Se viziteaza: Muzeul Sf. Barnabas, Muzeul Arheologic, capela, ruinele din Salamis și orașul vechi din Famagusta. Seara, cazare la hotel Riverside Premium 4*, sau similar.

Ziua 9. Peninsula Karpaz*

Mic dejun. Timp liber sau, opțional, excursie in Peninsula Karpaz, considerata cea mai frumoasa regiune din Cipru de Nord*. Se viziteaza: satul de pescari Bogaz, o fabrica locala de ulei de masline, biserica Agios Philon, satul mixt Dipkarpaz și Manastirea Sf. Andrei. Include pranz și oprire la faimoasa „plaja de aur” din Karpaz. Seara, cazare la hotel Riverside Premium 4*, sau similar.

Ziua 10. Larnaca – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Larnaca pentru check-in și imbarcare pe zborul cu destinația București.

Final program CIRCUIT TURCIA CIPRU 10 ZILE AVION

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Pachet Premium (Intrari la obiectivele turistice, excursie la Kyrena și manastirea Bellapais, excursie la Guzelyurt, taxe de oraș/ stațiune): 119 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

• Supliment demipensiune (9 cine): 129 Euro/ persoana –se rezerva doar la inscriere

• Excursie opționala la Famagusta: 59 Euro/ persoana

• Excursie opționala in Peninsula Karpaz: 59 Euro/ persoana

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 persoane.

NOTA: Este obligatoriu pasaportul valabil minim 6 luni de la data returului!

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Turcia Cipru 10 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.