031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Tunisia Cartagina 8 zile Avion

Garantia calitatii!
300 euro de la 294 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

25.09.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-51731
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Start Vacante 2020

- Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare in sezonul 2020 se achita un avans minim de 10%, iar diferenta se plateste cu 30 zile inainte de plecare.
- Anularea fara penalizari este posibila cu cel tarziu 30 zile înainte de plecare iar avansul se ramburseaza sub forma de voucher valoric care poate fi folosit pana in decembrie 2021.

Start Vacante 2021

- Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 50 Euro/ persoana
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita cu 90 zile inainte de plecare, sau la expirarea pragului de Early Booking iar plata finala cu 30 zile inainte de plecare.
- Bonus! Pachet de cazare 2 nopti cu mic dejun** în unul din hotelurile colaboratorilor nostrii situate in Bazna si Predeal, in intervalul Iulie - Noiembrie 2020
**Pachetul de cazare gratuita este oferit doar pentru rezervari aferente pachetelor de vacanta care includ transport cu avionul. Rezervarile aferente produselor cu transport individual sau autocar beneficiaza doar de conditiile de plata speciale.  

Perioada Loc in camera dubla Camera single
14.08.2020 370 euro 480 euro
25.09.2020 300 euro 380 euro

Itinerariu

Hammamet, Cartagina & Sidi Bou Said*, El Djem , Matmata, Douz, Chott El Jerid , Tozeur , Gafsa, Kairouan , Sousse,Alzahra*

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta București – Hammamet – București
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană
- Cazare 2 nopți în cameră dublă, în hotel de 4 stele cu mic dejun în Hammamet
- Cazare 1 noapte în cameră dublă, la hotel de 4 stele cu demipensiune în Douz
- Cazare 1 noapte în cameră dublă, la hotel de 4 stele cu demipensiune în Tozeur
- Cazare 3 nopți în cameră dublă, în hotel de 4 stele cu mic dejun în Sousse
- Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
- Asistență turistică în limba română

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport 199 euro/persoana
- Pachet PREMIUM - 3 excursii opționale (Cartagina & Sidi Bou Said, Plimbare jeep-ul în Tozeur la platourile de filmare Star Wars, Cină tradițională la Parcul Medinat Alzahra ): 139 Euro/ persoană - se rezerva doar la inscriere
- Excursii opționale
- Asigurare storno si medicala
- Bacșiș pentru ghid și șofer
- Taxe de oras

Program

Circuit Tunisia Cartagina 8 zile Avion

Ziua 1. București – Hammamet

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Hammamet. Transfer pentru cazare la hotel de 4 stele in stațiunea Hammamet, un vechi sat de pescari transformat in cea mai noua și apreciata stațiune estivala din Tunisia. Seara, cazare la hotel de 4 stele in Hammamet.

Ziua 2. Hammamet – Cartagina & Sidi Bou Said*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, vizita la ruinele orașului antic Cartagina, simbol al culturii antice tunisiene, cu vestigii din perioada Punica și Romana, cum ar fi: Baile Termale ale Imparatului Antoniu, Vilele Romane, spectaculoasele mozaicuri sau amfiteatrul*. Se continua calatoria cu oprire in Sidi Bou Said, renumit pentru arhitectura unica a caselor vopsite in albastru, straduțelor inguste cu magazine și ateliere ale micilor negustori și artiști din zona. Cazare la hotel de 4 stele in stațiunea Hammamet.

Ziua 3. Hammamet – El Djem –Matmata – Douz

Mic dejun. Se viziteaza amfiteatrul antic din El Djem. Construit in perioada Imperiului Roman, acesta avea o capacitate de peste 35000 de spectatori și era renumit pentru luptele dintre gladiatori și animalele exotice aduse din savanele africane. Aici s-a filmat și celebrul film ‘’Gladiatorul’’. Se continua circuitul cu oprire in pitorescul sat berber Matmata, unde localnicii inca vorbesc dialectul berberilor. Se viziteaza casele subterane preistorice și Douz, denumit și ‘’Poarta Saharei’’, locul ideal pentru a trai experiența deșertului. Timp liber sau, opțional, plimbare cu camila prin deșert*. Seara, cazare la hotel de 4 stele in Douz.

Ziua 4. Douz – Chott El Jerid – Tozeur*

Mic dejun. Dimineața, plecare spre Tozeur. Pe drum, oprire pentru poze pe malul lacului sarat din Chott El Jerid și la o faimoasa oaza din mijlocul deșertului inconjurata de sute de palmieri. Timp liber sau, opțional, excursie cu jeep-ul in Ong Jemel, la platourile de filmare a celebrei serie Star Wars*. Dupa-amiaza, tur pietonal al Medinei, orașul vechi din Tozeur, unde se pot admira cladirile tradiționale, arhitectura și meștesugurile localnicilor. Cina și cazare la hotel de 4* in zona Tozeur.

Ziua 5. Tozeur – Gafsa – Kairouan – Sousse

Mic dejun. Tur panoramic al orașului Kairouan, capitala spirituala a Tunisiei, considerat al 3-lea „Oraș Sfant” al Lumii Islamice, dupa Mecca, Medina și Ierusalim. Cazare la hotel de 4 stele in Sousse.

Ziua 6. Sousse

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș cu ghidul*. Atracții turistice importante: portul, Medina, Fortareața Medievala și Marea Moschee. Cazare la hotel de 4 stele in Sousse.

Ziua 7. Sousse – Alzahra*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție. Seara, opțional, cina tradiționala in Parcul Medinat Alzahra cu spectacol de lumini laser in amfiteatru, reprezentand in imagini 3000 de ani de istorie a poporului Tunisian și tur pietonal al cetații*. Cazare la hotel de 4 stele in Sousse.

Ziua 8. Sousse – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Hammamet pentru check-in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Final Circuit Tunisia Cartagina 8 zile Avion

Nota : Document necesar PASAPORT valabil minim 6 luni de la data intoarcerii.

Orar de zbor informativ , cursa charter Air Bucharest

Bucuresti – Tunisia 06:45 – 07:30

Tunisia- Bucuresti 21:15 – 01:45

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Excursie opționala la Cartagina : 65 Euro/ persoana

• Cina tradiționala beduina : 29 Euro/ persoana

• Excursie opționala cu jeep-ul in Tozeur, la platourile de filmare Star Wars : 29 Euro/ persoana

• Cina tradiționala la Parcul Medinat Alzahra :59 Euro/ persoana

• Plimbare cu camila in deșert: aprox. 20 Euro/ persoana

• Pachet PREMIUM – 3 excursii opționale (Cartagina & Sidi Bou Said, Plimbare jeep-ul in Tozeur la platourile de filmare Star Wars, Cina tradiționala la Parcul Medinat Alzahra ): 139 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Tunisia Cartagina 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.