031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Tunisia 8 zile Avion

Inapoi
Garantia calitatii!
371 euro de la 367 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

06.05.2020, 13.05.2020, 20.05.2020, 27.05.2020, 03.06.2020, 10.06.2020, 17.06.2020, 09.09.2020, 16.09.2020, 23.09.2020, 30.09.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-47608
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Perioada Loc in camera dubla Supliment Camera Single Reducere copil 2-10.99 ani, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti
06.05; 13.05; 20.05; 27.05; 03.06; 10.06; 17.06; 09.09; 16.09; 23.09; 30.09 371 euro 125 euro 50 euro

Itinerariu

Cartagina şi magia deşertului, Hammame, Cartagina, Sidi Bousaid, El Jem, Matmata, Douz Chott el-Jerid, Tozeur, Kairouan, Sousse

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti - Enfidha si retur;
- Transport cu autocar/minibus clasificat;
- 7 cazari la hoteluri de 4* cu regim de masă pensiune completă (mic dejun, prânz şi cină);
- Transfer aeroport-hotel-aeroport;
- Vizitele şi excursiile prevăzute în program;
- Ghid local
- Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

- 199 euro / taxe de aeroport
- Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
- Excursiile opționale pentru grup de minim 20 persoane;

Program

Circuit Tunisia 8 zile Avion

Ziua 1. București – Enfidha – Hammamet

Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Enfidha – Tunisia. Dupa aterizare ne imbarcam in autocarul/ minibusul de transfer si pornim pe drumul de coasta spre Hammamet, un veritabil colț de rai, un fost sat pescaresc care a inflorit in anii 1920, dupa o serie de investiții facute de un misterios miliardar roman al acelor vremuri. Vizitam vechea Medina, ridicata in sec. XVI, apoi mergem sa vedem vila lui George Sebastian. Spre lasarea serii ne putem relaxa pe plaja sau putem face o plimbare intr-una dintre gradinile orașului. Dupa ce soarele apune, bazarul orașului devine epicentrul distracției, inundand strazile cu arome exotice și ritmuri orientale. Cazare si cina la hotel in Hammamet.

Ziua 2. Cartagina – Sidi Bousaid

Astazi, amatorii de aventuri pot opta pentru o excursie in doua localitați emblematice ale Tunisiei. Incepem cu Cartagina, capitala statului antic fenician, intemeiata in 814 i.Hr. Aici vom vizita edificii antice precum Cimitirul Fenician, Baile lui Antonin, Porturile Punice și Muzeul Cartaginei. La amiaza ne vom indrepta spre Sidi Bousaid, un fermecator orașel de coasta, așezat pe un deal abrupt, inconjurat pe o parte de Marea Mediterana. Admiram casuțele albe cu acoperișuri albastre ce ne amintesc de Grecia, facem o plimbare pe aleile inguste din piatra, zabovim puțin pe plaja, iar seara ne intoarcem in Hammamet. Cei ce nu doresc sa vina in excursie pot petrece o zi relaxanta in Hammamet, bucurandu-se de soare, plaja și de atmosfera fermecatoare a orașului unde legea spune ca inalțimea unei cladiri nu poate fi mai mare decat cea a unui copac. Cazare, pranz si cina la acelasi hotel.Cazare, pranz si cina la acelasi hotel.

Ziua 3. Hammamet – El Jem – Matmata – Douz

Pornim la drum pentru a descoperi orașul El Jem, unde se afla cel mai impresionant sit arheologic antic din Tunisia, Colosseumul Roman El Jem, un imens amfiteatru cu o capacitate de 35.000 de persoane, considerabil mai mare decat populația orașului la acea vreme. Pentru ridicarea sa a fost construit un apeduct subteran de 15 km, iar piatra a fost adusa de la 30 km distanța. Bine conservat și astazi, monumentul amintește caracterul efemer al marilor cuceriri istorice. Apoi pornim din nou la drum spre Matmata, un oraș unde ni se dovedește ambiția imensa a omului de a cuceri și modela cadrul natural, ambiție transpusa aici intr-un sistem subteran de locuințe și spații comune, gandite inteligent pentru a-i izola pe locuitori de caldura zilei și de frigul nopții. Una dintre casele troglodiților a facut parte din setul de filmare al filmului Star Wars, fiind folosita drept casa personajului Luke Skywalker. Spre seara ne retragem in Douz, supranumit și Poarta Saharei. Vizitam Medina, apoi, daca timpul ne permite, muzeul orașului și vechiul souq (bazar), dupa care ne relaxam o clipa in zona marii livezi de palmieri, probabil cea mai mare din Tunisia. Cazare si cina la hotel in Douz.

Ziua 4.Douz– Chott el-Jerid – Tozeur

Dupa micul dejun va propunem o experienta inedita … plimbare cu camila in desert (program optional). Dupa servirea pranzului la hotel plecam spre Tozeur. Drumul trece pe langa Lacul Chott el-Jerid, cel mai mare lac sarat secat din Nordul Africii, cu o suprafața de 5.000 km2, fiind asezat in mijlocul Tunisiei, la granita cu Algeria. Denumirea “Chott” provine de la termenul tunisian ce descrie tocmai lacurile care seaca in timpul verii, dar care au apa iarna. Este un loc cu un peisaj fascinant, care-și schimba culorile odata cu schimbarea poziției soarelui. Admirați și imortalizați nuanțele roz, verde și bleu, care ne dau impresia ca am ajuns pe o planeta straina.

Moment de ragaz: (timp liber)

Ca si suveniruri, va puteti cumpara de aici asa numitii trandafiri ai desertului, ce sunt de fapt straturi de nisip cristalizat, care au luat forma unor petale de trandafir, straturi vechi de peste 2000 de ani.

Ne continuam traseul nostru spre Tozeur, un frumos oraș așezat intre doua lacuri, recunoscut pentru arhitectura fermecatoare, pentru meșteșugurile tradiționale și pentru ospitalitatea locuitorilor. Cazare la hotel in Tozuer. Potrivit zicalei “pastreaza tot ce este mai bun la sfarsit” … ne-am conformat si noi! Vom porni, la bordul masinilor de teren, intr-o expeditie in desert in cautarea oazelor Tamerza și Chebika, unde vom descoperi cascade naturale superbe și palcuri de flori exotice colorate. La marginea oazelor se afla linia de fortificatie care traversa tot sudul Magrebului din Libia si pana in Maroc. De aici mai avem un drum mic de parcurs pana la Ong Jemel, in traducere libera “gatul camilei“, o asezare in care s-au filmat scene din celebra serie de filme Star Wars. Seara ne vom intoarce in Tozeur. Cazare si cina la hotel in Tozeur.

La finalul zilei va propunem un program optional – seara traditionala beduina, cu preparate locale si acorduri muzicale specifice.

Ziua 5. Tozeur – Gafsa – Kairouan- Sousse

Cu mii de palmieri, Tozeur este considerat o oaza imensa in desert. Nu pierdeți ocazia de a vedea imensa livada de curmali și sa gustați delicioasele fructe. Ne indreptam atentia catre Medina Ouled El Hadef, centrul vechi la orasului care ne impresioneaza cu structuri alambicate de caramida galbena si maro, moschei și case cu decorații tradiționale. Ne continuam explorarea noastra pe teritoriul Tunisian si plecam spre Kairouan cu o oprire scurta in Gafsa, unde vom servi pranzul si vom admira Bazinele Romane. Ne continuam apoi drumul spre superbul oraș Kairouan, capitala spirituala a Tunisiei, important centru de pelerinaj al musulmanilor din intreaga lume. Vizitam Medina orașului, cu strazi inguste și case modeste, dar vopsite frumos in culori aprinse și cu fel și fel de marfuri așezate la intrare. Cateva dintre zidurile și porțile medinei dateaza inca din secolul VIII, iar Marea Moschee a fost ridicata in secolul IX. Trecem prin bazar, ne rafațam cu gustari dulci, apoi vizitam Bazinele Aghlabid, o imensa piscina in care se relaxau vechii conducatori ai regiunii. Putem vizita și Mausoleul Sidi Sahib, unde se afla racla cu osemintele unuia dintre prietenii profetului Mohamed. Vom pleca apoi spre Sousse, un oraș cu plaje de vis și cu un centru istoric fascinant. Cazare si cina la hotel in Sousse.

Ziua 6. Sousse – mereu surprinzator!

Mic dejun. Aveți intreaga zi la dispoziție pentru a va bucura de farmecul orașului Sousse, al treilea oraș ca marime din Tunisia. Puteți incepe cu Medina orașului, construita in sec. IX, apoi continuati cu Kasbah, ziduri fortificate si Ribat cel mai vechi fort care la vremea sa i-a adapostit pe luptatorii musulmani care au cucerit Arabia in sec. VIII. Privirea ne este atrasa de cele doua turnuri ale Marii Moschei, atintie spre Coasta Marii Mediterane, avand rol de aparare impotriva invadatorilor. Moscheea impresioneza prin simplitate atat la interior cat si la exterior, avand 4 scari care duc direct spre partea superioara a zidurilor care inconjoara structura principala. Trebuie neaparat sa treceti prin cele doua bazaruri principlae ale orasului: Souq Er Ribba și Souq El Kayed de unde puteți cumpara cam orice, de la obiecte lucrate manual la mirodenii și la animale vii.

Musee Dar Essid este un veritabil exemplu al frumuseții caselor de secol XIX, ce-i drept, aparținand unor oameni instariți. Aici gasim mobila veche europeana și fațade extravagante, decorate cu mozaicuri andaluze. Pentru o amiaza boema va recomandam sa mergeți pe plaja Boujaffar, sa faceți un mic picnic și sa va bucurați de soare și mare. Daca nimic din toate acestea nu va fac cu ochiul… pretreceti o zi relaxanta pe tarmul Marii Mediterane. Mic dejun, pranz si cina la hotelul di Sousse.

Ziua 7. Medinat Alzahra – delicii culinare & “ 3.000 de ani de istorie”

Azi va puteți relaxa in voie pe plaja, sau puteți continua explorarea orașului Sousse dupa bunul plac. Totodata puteți opta și pentru o vizita la Muzeul de Arheologie al orașului, unde puteți admira o colecție impresionanta de mozaicuri.

Experiența: ritm și gusturi tradiționale – (program optional)

Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara Tradițional Tunisiana“? Ne indreptam spre restaurantul Medinat Alzahra, unde ne sunt aduse pe rand chorba frik, o supa facuta din orz verde,

uscat, zdrobit și gatit in bulion, pregatita cu carne de vita, miel, pui sau pește, apoi o portie de couscous cu legume alaturi de o friptura de vitel si pui, asezonata cu o salata tunisiana si la final fructe locale de sezon. Pe parcusul cinei artistii ne vor incanta cu un program folcloric traditional tunisian. La finalul cinei avem parte de un impresionant spectacol de sunet si lumina “ Tunisia – 3.000 de ani de istorie”.

Ziua 8. Enfidha – Bucuresti

Astazi impachetam și plecam spre aeroportul din Enfidha, de unde zburam spre București. Bronzați, cu nisip in incalțari și cu experiența unica a Arabiei autentice și a vieții in deșert.

Trebuie sa vezi:

Casa muzicii orientale

Centrul de Muzica Araba și Mediteraneana din Sidi Bou Said impresioneaza nu numai prin exponatele fascinante și prin spectacolele excelente pe care le gazduiește, ci și prin rafinamentul decorațiilor interioare, un exemplu magnific al frumuseții culturii arabe. Aici poți afla mai multe despre muzica araba și poți chiar participa la un spectacol.

Seara tradiționala tunisiana

Ne petrecem ultima seara de circuit intr-un restaurant tradițional, pentru o seara cu specific cultural tunisian. Savuram Couscous, Brik și Kefta, gustam vin local și deliciosul coniac de smochine, bem o cafea și ascultam cele mai indragite melodii tunisiene.

Lacul Chott el-Jerid

Cel mai mare lac sarat secat din Nordul Africii, cu o suprafața de 5.000 km2, este asezat in mijlocul Tunisiei, la granita cu Algeria. Denumirea “Chott” provine de la termenul tunisian ce descrie tocmai lacurile care seaca in timpul verii, dar care au apa iarna. Este un loc cu un peisaj fascinant, care-și schimba culorile odata cu schimbarea poziției soarelui. Admirați și imortalizați nuanțele roz, verde și bleu, care ne dau impresia ca am ajuns pe o planeta straina.

El Jem

Aici se afla cel mai impresionant sit arheologic antic din Tunisia, Colosseumul Roman El Jem, un imens amfiteatru cu o capacitate de 35.000 de persoane, considerabil mai mare decat populația orașului la acea vreme. Pentru ridicarea sa a fost construit un apeduct subteran de 15 km, iar piatra a fost adusa de la 30 km distanța. Bine conservat și astazi, monumentul amintește caracterul efemer al marilor cuceriri istorice.

Final Circuit Tunisia 8 zile Avion

Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2019:

  • Hammamet – Hotel Palm Beach Club 4*
  • Douz – Hotel Sahara 4*
  • Tozeur – Hotel Palm Beach 5*
  • Monastir – Hotel Magic Nerolia 4*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

Excursii optionale:
* se achita la fata locului

Excursie Cartagina si Sidi Bousaid – 50 EUR/pers.
Seara beduina -25 EUR/pers.
Plimbare cu camila in desert -20EUR/
Medinat Alzyahra –Cina traditionala si spectacol de sunete si lumini 40 EUR/pers

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Tunisia 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.