0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Tunisia 11 zile Avion

Garantia calitatii!
1240 euro de la 1116 euro( + taxe 199 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

01.11.2024

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 03-47690
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

Itinerariu

Tunisia, Esenţe şi savori de dincolo de Mediterană, Tunis – Cartagina – Sidi Bousaid – Dougga – Bulla Regia – El Kef – Makthar - Kairouan Mides – Tamerza - Chebika - Tozeur - Douz – Matmata- El Jem – Sousse- Nabeul – Kerkouane

Servicii incluse

· Bilet de avion Bucuresti - Tunis şi retur Hammamet – Bucureşti (in functie de orarul de zbor al companiilor aeriene, zborul poate fi si cu escala);
· transport cu autocar/ minibus clasificat;
· 10 cazări la hoteluri de 4* cu regim de masă pensiune completă (mic dejun, prânz şi cină);
· Transfer aeroport-hotel-aeroport;
· Vizitele şi excursiile prevăzute în program;
· Ghid local.
Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

Servicii neincluse

+ 199 euro / taxe de aeroport
· Intrările la obiectivele turistice altele decât cele menţionate (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
· Excursiile optionale, pentru grup minim de 20 de persoane.
· Asigurare Covid (storno + medicala).

Program

Circuit Tunisia 11 zile Avion

 • Ziua 1. București – Tunis – Hammamet

Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul cu escala spre Tunis, capitala și cel mai mare oraș al Tunisiei. Moștenirea culturala antica și influențele ulterioare aduse prin colonizari au dat orașului un caracter fermecator, foarte bogat și complex, ce ți se destainuie la fiecare pas. In funcție de ora aterizarii, vom incerca sa incepem explorarea inca din prima zi, vizitand vechea Medina, partea istorica a orașului, cu arhitectura veche fascinanta, mii de comercianți și plina de arome imbietoare. Seara ne cazam in Hammamet. Cina la hotel.

 • Ziua 2. Muzeul Bardo – Cartagina – Sidi Bousaid

Incepem ziua cu o vizita la Muzeul Bardo, un excelent muzeu de istorie și arta veche, unde se afla cateva dintre cele mai impresionante mozaicuri romane. Tot aici putem vedea o colecție extraordinara de statui grecești și punice. De aici pornim spre vechea zona Cartagina, capitala statului antic fenician, intemeiata in 814 i.Hr. Aici vom vizita edificii antice precum Cimitirul Fenician, Baile lui Antonin, Porturile Punice și Muzeul Cartaginei. La amiaza ne vom indrepta spre Sidi Bou Said, un fermecator orașel de litoral așezat pe un deal abrupt, inconjurat pe o parte de Marea Mediterana. Admiram casuțele albe cu acoperișuri albastre ce ne amintesc de Grecia, facem o plimbare pe aleile inguste din piatra, zabovim puțin pe plaja, iar seara ne intoarcem in Hammamet. Cazare, pranz si cina la acelasi hotel.

 • Ziua 3. Dougga – Bulla Regia – El Kef

Astazi calatorim spre Sud-Vest, facand prima oprire in orașul antic roman Dougga, sit ce face parte din patrimoniul UNESCO. Aici se afla Baile Romane, Capitoliul, Teatrul Roman cu o capacitate de 3.500 de locuri și Mausoleul Libico-Punic, cel mai impresionant monument preroman din Tunisia. De aici mergem spre Bulla Regia, un vechi oraș cartaginez care s-a dezvoltat masiv in sec. III-II i.Hr., dupa ce a intrat sub dominație romana. Oamenii iși construisera aici adevarate vile subterane pentru a evita caldura toropitoare. Pe langa acestea, aici descoperim Termele Romane, Trezoreria și Bisericile Bizantine. Seara ajungem in El Kef, un orașel liniștit din Nord-Vestul Tunisiei. Daca timpul ne permite, putem vizita Kasbah, cartierul Bizantin și Moscheea Sidi Bou Makhlouf. Cazare si cina la hotel in El Kef.

 • Ziua 4. El Kef – Makthar – Kairouan

Dupa micul dejun plecam in explorarea sitului antic roman Makthar, construit de berberii cartagineni dupa distrugerea Cartaginei de catre romani. Orașul a intrat apoi sub dominație romana, iar ca dovada aici gasim Forumul lui Traian, Baile Mari, Scholia Juvenum doua bazilici și Poarta lui Traian. Aici se afla și o serie de vestigii arheologice preromane. Urmatoarea destinație este Sbeitla, un alt oraș antic roman din apropiere, unde gasim cele mai bine conservate temple romane din Tunisia. Seara ne retragem spre superbul oraș Kairouan, capitala spirituala a Tunisiei, important centru de pelerinaj al musulmanilor din intreaga lume. Daca timpul va permite, faceți o plimbare prin fermecatoarea medina și beți un ceai sau o cafea sau gustați un delicios makhroud. Cazare si cina la hotel in Kairouan.

 • Ziua 5. Kairouan – Mides – Tamerza – Chebika – Tozeur

Dimineata vizitam Medina orașului, cu strazi inguste și case modeste, dar vopsite frumos in culori aprinse și cu fel și fel de marfuri așezate la intrare. Cateva dintre zidurile și porțile medinei dateaza inca din secolul VIII, iar Marea Moschee a fost ridicata in secolul IX. Trecem prin bazar, ne rasfațam cu gustari dulci, apoi vizitam Bazinele Aghlabid, o imensa piscina in care se relaxau vechii conducatori ai regiunii. Putem vizita și Mausoleul Sidi Sahib, unde se afla racla cu osemintele unuia dintre prietenii profetului Mohamed. De aici incepe calatoria in desert! La bordul masinilor de teren pornim la drum prima oprire este la frumoasa oaza montana Tamerza, o veche așezare situata langa un izvor, zona in care localnicii cresc cele mai bune curmale din Tunisia. In drumul nostru se afla cheile și canioanele Mides și Chebika, doua dintre cele mai frumoase arii naturale din Tunisia, unde gasim peisaje minunate, flori exotice, palmieri și oaze cu cascade. Vom innopta in Tozeur, un frumos oraș așezat intre doua lacuri. Cina si cazare la hotel in Tozeur.

 • Ziua 6. Tozeur – Ong Jemel – Sahara

Ne rezervam prima parte a zilei pentru a vizita minunatul oras Tozeur. Cu mii de palmieri, Tozeur este considerat o oaza imensa in desert. Nu pierdeți ocazia de a vedea imensa livada de curmali și sa gustați delicioasele fructe. Ne indreptam atentia catre Medina Ouled El Hadef, centrul vechi la orasului care ne impresioneaza cu structuri alambicate de caramida galbena si maro, moschei și case cu decorații tradiționale. Dupa ce vizitam orasul ne suim in masini de teren si plecam intr-o expeditie in desert in cautarea asezarii Ong Jemel, in traducere libera “gatul camilei“, loc in care s-au filmat scene din celebra serie de filme Star Wars. Ne reintoarcem la hotelul nostru din Tozeur. Pranz si cina la hotel.

 • Ziua 7. Tozeur – Chott el-Jerid – Douz – Matmata

In zori , dupa micul dejun plecam spre Douz. Drumul trece pe langa Lacul Chott el-Jerid, cel mai mare lac sarat secat din Nordul Africii, cu o suprafața de 5.000 km2, fiind asezat in mijlocul Tunisiei, la granita cu Algeria. Denumirea “Chott” provine de la termenul tunisian ce descrie tocmai lacurile care seaca in timpul verii, dar care au apa iarna. Este un loc cu un peisaj fascinant, care-și schimba culorile odata cu schimbarea poziției soarelui. Admirați și imortalizați nuanțele roz, verde și bleu, care ne dau impresia ca am ajuns pe o planeta straina.

Moment de ragaz (timp liber):

Ca si suveniruri, va puteti cumpara de aici asa numitii trandafiri ai desertului, ce sunt de fapt straturi de nisip cristalizat, care au luat forma unor petale de trandafir, straturi vechi de peste 2000 de ani.

Ajungem la Douz, supranumit și Poarta Saharei. Vizitam Medina, apoi, daca timpul ne permite, muzeul orașului și vechiul souq (bazar), dupa care ne relaxam o clipa in zona marii livezi de palmieri, probabil cea mai mare din Tunisia. Apoi pornim din nou la drum spre Matmata, un oraș unde ni se dovedește ambiția imensa a omului de a cuceri și modela cadrul natural, ambiție transpusa aici intr-un sistem subteran de locuințe și spații comune, gandite inteligent pentru a-i izola pe locuitori de caldura zilei și de frigul nopții. Una dintre casele troglodiților a facut parte din setul de filmare al filmului Star Wars, fiind folosita drept casa personajului Luke Skywalker. Popularitatea imensa a filmului contribuie și astazi in mare masura la promovarea orașului antic Matmata. Cazare si cina la hotel in Matmata.

 • Ziua 8. El Jem – Sousse

Astazi descoperim orasul El Jem, unde se afla cel mai impresionant sit arheologic antic din Tunisia, Colosseumul Roman El Jem, un imens amfiteatru cu o capacitate de 35.000 de persoane, considerabil mai mare decat populația orașului la acea vreme. Pentru ridicarea sa a fost construit un apeduct subteran de 15 km, iar piatra a fost adusa de la 30 km distanța. Bine conservat și astazi, monumentul amintește caracterul efemer al marilor cuceriri istorice. Vom pleca apoi spre Sousse, un oraș cu plaje de vis și cu un centru istoric fascinant. Cazare si cina la hotel in Sousse.

 • Ziua 9. Sousse – mereu surprinzator!

Mic dejun. Aveți intreaga zi la dispoziție pentru a va bucura de farmecul orașului Sousse, al treilea oraș ca marime din Tunisia. Puteți incepe cu Medina orașului, construita in sec. IX, apoi continuati cu Kasbah, ziduri fortificate si Ribat cel mai vechi fort care la vremea sa i-a adapostit pe luptatorii musulmani care au cucerit arabia in sec. VIII. Privirea ne este atrasa de cele doua turnuri ale Marii Moschei, atintie spre Coasta Marii Mediterane, avand rol de aparare impotriva invadatorilor. Moscheea impresioneza prin simplitate atat la interior cat si la exterior, avand 4 scari care duc direct spre partea superioara a zidurilor care inconjoara structura principala. Trebuie neaparat sa treceti prin cele doua bazaruri principlae ale orasului: Souq Er Ribba și Souq El Kayed de unde puteți cumpara cam orice, de la obiecte lucrate manual la mirodenii și la animale vii. Musee Dar Essid este un veritabil exemplu al frumuseții caselor de secol XIX, ce-i drept, aparținand unor oameni instariți. Aici gasim mobila veche europeana și fațade extravagante, decorate cu mozaicuri andaluze. Pentru o amiaza boema va recomandam sa mergeți pe plaja Boujaffar, sa faceți un mic picnic și sa va bucurați de soare și mare. Daca nimic din toate acestea nu va fac cu ochiul… pretreceti o zi relaxanta pe tarmul Marii Mediterane. Mic dejun, pranz si cina la hotelul di Sousse.

 • Ziua 10. Sousse- Nabeul – Kerkouane – El Hauaria

Luam micul dejun in tihna, apoi plecam in ultima aventura tunisiana din acest circuit. Calatorim spre Nord, prin Peninsula Cap Bon, pana in orașul de coasta Nabeul, capitala tunisiana a ceramicelor. Radem și facem fotografii amuzante cu lucrarile kitchoase amplasate in sensurile giratorii, apoi pornim in cautarea adevaratelor lucrari de arta ceramica ce ies din atelierele orașului. Bulevardul principal al orașului este plin de comercianți care vand absolut orice, facandu-și incalzirea pentru foarte populara Piața de Vineri. Calatoria continua catre situl arheologic de la Kerkouan, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO intrucat aici se afla cele mai bine pastrate ruine din era punica. Apoi ne indreptam spre El Haouaria, o statiune la malul marii care se mandreste cu o plaja cu nisip alb deosebit de atractiva pentru turisti. In capatul estic al Marii Mediterane se gaseste Sicilia, aceasta fiind cea mai ingusta distanta dintre cele doua continente, Africa si Europa. Dupa ce admiram centrul orașului ne putem relaxa in voie pe plaja. Dupa amiaza ne intoarcem la hotelul nostru din Sousse. Pranz si cina la hotel.

Experiența: ritm și gusturi tradiționale – (program optional)

Daca te intrebai cu ce ai mai putea umple timpul inainte de a te retrage la hotel, avem pentru tine un pont: cum suna pentru tine “Seara Tradițional Tunisiana“? Mergem la restaurantul Medinat Alzahra, unde ne sunt aduse pe rand chorba frik, o supa facuta din orz verde, uscat, zdrobit și gatit in bulion, pregatita cu carne de vita, miel, pui sau pește, apoi o portie de couscous cu legume alaturi de o friptura de vitel si pui, asezonata cu o salata tunisiana si la final fructe locale de sezon. Pe parcusul cinei artistii ne vor incanta cu un program folcloric traditional tunisian. La finalul cinei avem parte de un impresionant spectacol de sunet si lumina “ Tunisia – 3.000 de ani de istorie”.

 • Ziua 11. Enfidha – Bucuresti

Astazi impachetam și plecam spre aeroportul din Enfidha, de unde zburam spre București. Bronzați, cu nisip in incalțari și cu experiența unica a Arabiei autentice și a vieții in deșert.

Trebuie sa vezi:

Casa muzicii orientale – Centrul de Muzica Araba și Mediteraneana din Sidi Bou Said impresioneaza nu numai prin exponatele fascinante și prin spectacolele excelente pe care le gazduiește, ci și prin rafinamentul decorațiilor interioare, un exemplu magnific al frumuseții culturii arabe. Aici poți afla mai multe despre muzica araba și poți chiar participa la un spectacol.

Orașul antic Bulla Regia – a fost un oraș antic infloritor, intemeiat de cartaginezi și cucerit apoi de romani, care l-au și dezvoltat. Oamenii iși construisera aici adevarate vile subterane pentru a evita caldura toropitoare. Pe langa acestea, aici descoperim Termele Romane, Trezoreria și Bisericile Bizantine.

El Jem – Aici se afla cel mai impresionant sit arheologic antic din Tunisia, Colosseumul Roman El Jem, un imens amfiteatru cu o capacitate de 35.000 de persoane, considerabil mai mare decat populația orașului la acea vreme. Pentru ridicarea sa a fost construit un apeduct subteran de 15 km, iar piatra a fost adusa de la 30 km distanța. Bine conservat și astazi, monumentul amintește caracterul efemer al marilor cuceriri istorice.

Final Circuit Tunisia 11 zile Avion

SUPLIMENTE & REDUCERI

· Supliment de single – 215 EUR

· Reducere copil 2-10 ani – 85 EUR, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulți.

SERVICII OPTIONALE:

· Locuri preferentiale in autocar 25EUR/pers. (se rezerva cronologic, primele locuri in autocar incepand cu bancheta a doua); Atentie! Locuri limitate.

· 1. Medinat Alzyahra –Cina traditionala si spectacol de sunete si lumini -45 EUR/pers

· NOU! 10 % Discount la achitarea din tara a excursiei optionale.

INFORMATII PARTE DIN CONTRACT: Derulare program:

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

· Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

Hoteluri utilizate ȋn sezonul 2023:

u Hammamet – Hotel Palm Beach Club 4*

u Thabraca – Hotel Thabraca Thalasso 4*

u Kaironan – Hotel KASBAH 5*

u Tozeur – Hotel PALM BEACH 5*

u Matmata- Hotel DIAR EL BARBAR 4*

u Monastir/ Sousse – Hotel ROYAL KENZ THALSSO & SPA 4* *Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

· Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

· Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu cu exactitate asupra lor.

· Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate inprogram sunt informative.

Modificari si anulari:

· Pretul este calculat pentru un grup minim 20 de persoane.

· Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.

· Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn functie de numarul final de participanti.

· Pentru neȋntrunirea numarului minim de 20 de participanti, agentia ofera celor ȋnscrisi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o alta data de plecare a aceluiasi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul sau, cu o data de plecare apropiata. Aceasta informarereferitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupului, va fi comunicata cu cel putin 21 de zile inainte de data calatoriei efective.

· Ȋn cazul reprogramarii pe un alt program sau alta data de plecare, agentia garanteaza rezervarile pe noua varianta pentru un interval de 72 de ore. Dupa acest termen, locurile vor fi eliberate automat de catre sistem. Recomandam confirmarea ȋn scris pentru aceasta modificare, ȋn termenul mentionat.

· Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn functie de disponibilitatea pe noul program.

GHIZI SI PROGRAME OPTIONALE:

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

· Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ȋn timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.

· Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

DOCUMENTE DE CALATORIE:

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

· Pentru calatorie este necesar pasaportul, valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

BINE DE STIUT:

· Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

· Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

· Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

· Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala din tarile tranzitate.

· Obiectivele din tururile panoramice din program se viziteaza doar pe exterior.

· Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

· Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

· Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

· Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

 

Conditii oferta

 
CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
OBSERVATII:
- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Suplimentul de single pentru cazare nu include suplimentul de cazare pe ferryboat.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Copiii beneficiază de reducere pt. cazare în cameră cu doi adulţi.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- Pentru anumite transferuri, in functie de transportator, pe traseu se pot efectua transbordari (de ex. transferurile din Iasi, Piatra Neamt s.a.). De asemenea, anumiti operatori de transport au curse pana la Otopeni, turistii urmand a fi transferati ulterior la autogara cu shuttle bus
- Unele programe se pot realiza si cu mijloace de transport de capacitate mai mica (ex. microbuz, midi-autocar) in functie de numarul de participanti.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Tunisia 11 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/04.07.2023 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str Banu Antonache, 40-44, Et 1 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2024 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

generali eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa