031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |

Circuit Thailanda Singapore Malaezia 12 zile

Garantia calitatii!
de la 1099 euro( + taxe 490 euro)
persoana in camera dubla
Tariful include reducere de Early Booking, pana la data de 31.07.2019

Plecari

19.03.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 05-50492
Print Friendly, PDF & Email

Itinerariu

BUCURESTI, BANGKOK, PIATA PLUTITOARE,ROSE GARDEN, KUALA LUMPUR , PUTRAJAYA, MALACCA ,SINGAPORE, INSULA SENTOSA, SINGAPORE , BUCURESTI

Servicii incluse

- transport avion Bucuresti – Bangkok / Singapore - Bucuresti;
- transport avion Bangkok – Kuala Lumpur
- transferuri si transport cu minibus / autocar licentiat pe durata traseului;
- 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*
- vizitele cuprinse in program cu insotitor roman pe toata durata traseului;
- asigurarea medicala si storno *valoare storno asigurata – pana la 8500 lei / calatorie).
- asistenta turistica in limba romana pe intreaga durata a programului

Servicii neincluse

- 490 euro/pers : taxele de aeroport pe toate zborurile;
- taxa de viza si procesare Thailanda (se achita pe aeroportul din Bangkok): 2200 BATH;
- taxele turistice la hotelurile din Malaezia: 10 RM / camera / noapte (se achita la receptie);
- bacsisuri (se achita obligatoriu la insotitorul de grup) 5 $/ pers/ zi;
- excursiile optionale;
- intrarile la obiectivele turistice vizitate.
- alte servicii decat cele mentionate.

Program

Circuit Thailanda Singapore Malaezia 12 zile

Ziua 1. BUCURESTI – BANGKOK
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Bangkok, via Amsterdam. Noapte in avion.

Ziua 2. BANGKOK
Sosire in capitala Thailandei, Bangkok in cursul dupa amiezii. Bine ati venit in ‘Orasul Ingerilor’! Transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare in Bangkok.

Ziua 3. BANGKOK – Comorile Metropolei

Mic dejun. Astazi vom face turul celor mai renumite temple budiste: Templul lui Buddha din Aur sau Wat Traimit (se afla in Chinatown si adaposteste o impresionanta statuie din aur a lui Buddha ce masoara peste 3 metri inaltime si cantareste 5 tone), Templul lui Buddha lungit sau Wat Pho (aici se afla si cea mai renumita scoala de masaj traditional din Thailanda), Templul de Marmura sau Wat Benchamabophit (construit la sfarsitul secolului trecut, detine astazi o colectie speciala de statuete din bronz ale lui Buddha). Dupa- amiaza turul poate continua (optional) pe canalele din partea de vest a orasului (Klong) imbarcati in traditionalele barci thailandeze, prilej de introducere in fascinanta viata rurala a Thailandei. Cazare Bangkok.

Ziua 4. BANGKOK & AYUTHAYA
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala de o zi cu pranz inclus in Ayuthaya, fosta capitala a Siamului, inclusa in Patrimoniul UNESCO in 1991. Vizitam Palatul Bang Pa-In, fosta resedinta de vara a regelui Raman al V-lea si continuam cu Parcul Istoric ce adaposteste ruinele a numeroase temple. Tot aici vom face o fascinanta croaziera cu pranz inclus, prilej de a admira exoticul oras.
Intoarcere in Bangkok si cazare la acelasi hotel.

Ziua 5. PIATA PLUTITOARE & ‘ROSE GARDEN’
Mic dejun. Timp liber in Bangkok sau excursie optionala la ‘Rose Garden’, un adevarat paradis tropical, unde vom putea asista la un spectacol cultural fascinant, cu numeroase dansuri traditionale, ceremonii, ritualuri tribale, reprezentatii de arte martiale, box thailandez, lupte cu sabiile etc. Dupa pranzul servit la un restaurant local, plecam la Piata Plutitoare Damnoen Saduak (aici veti descoperi un adevarat oras lacustru strabatut de canale labirintice unde femeile locale fac troc si isi negociaza marfa din barcile incarcate cu legume si fructe). Seara cazare Bangkok.

Ziua 6. BANGKOK – KUALA LUMPUR
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Kuala Lumpur (Malaezia). Vizitam Kuala Lumpur, ale carui principale atractii se concentreaza in doua mari zone de interes: Centru Orasului si Triunghiul de Aur. Vom admira Dataran Merdeka (Piata Independentei), Cladirea Sultan Abdul Samad, Moscheea Nationala, Chinatown, Turnurile Gemene Petronas (pana nu de mult cele mai inalte din lume, depasite astazi de ‘Taipei 101 Tower’), Turnul Menara KL, unde putem urca pentru o panorama extraordinara asupra metropolei (biletul nu este inclus), de la inaltimea de 276 m, unde se afla un restaurant rotitor. Cazare Kuala Lumpur.

Ziua 7. KUALA LUMPUR & PUTRAJAYA
Mic dejun.Timp liber in Kuala Lumpur sau optional tur de Patrujaya -’Orasul Gradina’, cel mai nou si mai sofisticat concept urban al Malaeziei, planificat si construit in urma cu doar un deceniu, centrul administrativ federal al metropolei. Patrujaya se bucura de cladiri impozante si parcuri superbe. Se poate face o plimbare cu barcile traditionale pe canale pentru o vedere panoramica (optional). Vom admira Perdana Putra (resedinta primului ministru), Putra Mosque, frumos colorata in roz, cu cel mai inalt minaret din Asia de sud-est, Palatul de Justitie, Piata Independentei etc. Turul se termina cu vizita Gradinii Botanice.Cazare Kuala Lumpur.

Ziua 8. KUALA LUMPUR – PENINSULA MALACCA
Mic dejun. Plecare spre pensinsulei Malacca si a orasului cu acelasi nume, al carui centru se remarca pe lista celor mai proeminente situri din patrimoniul UNESCO. Vom vizita vechiul port comercial (cel mai vechi port din Malaezia ), colina St. Paul situata in vechiul orasel Bandar Hilir de unde putem avea o panorama inedita asupra zonei, poarta Fort de Santiago si ruinele Bisercii Sf. Paul ce adapostesc pietre funerare din sec. al XVII-lea din timpul stapanirii daneze. Dupa pranz , servit la un restaurant local, plimbare pe Jonker Street unde vom descoperi magazine de antichitati si unde exista cel mai vechi templu chinezesc din Malaezia, Cheng Hoon Teng. Spre sfarsitul zilei vom cunoaste stilul de viata Malay intr-o asezare traditionala malaeziana, Kampong Kling. Cazare Malacca.

Ziua 9. MALACCA – SINGAPORE
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Singapore, Sosire si tur panoramic de oras, in care vom admira Orchard Road (principala artera comerciala), Chinatown, Templul budhist Sasaranamsi, Riverside (centrul colonial cu numerose statui, teatre, muzee, restaurante si baruri), Little India, cartierul Kampong Glam, statuia Merlion. Cazare Singapore.

Ziua 10. SINGAPORE & INSULA SENTOSA

Mic dejun. Timp liber pentru optionale sau shopping. Azi puteti opta pentru vizita optionala a Insulei Sentosa, un loc minunat pentru liniste si relaxare. Transportul se va face cu telecabina de pe muntele Faber, admirand panorama extraordinara a orasului. Vom vizita Templul taoist Da Bogong, dupa care vom ‘plonja’ in fascinanta lume subacvatica a celui mai mare oceanarium tropical din Asia, cu peste 2500 de vietati marine, printre care peste zece specii de rechini, pe care ii putem privi in timp ce ne plimbam relaxati pe culoarele circulare din sticla. Dupa rechini urmeaza ‘parada’ delfinilor de la Dolphin Lagoon. Seara ne putem delecta cu spectacolul de sunet si lumini Cantecele Marii ‘interpretat’ de fantanile muzicale. Intoarcere cu autocarul in oras. Cazare Singapore.

Ziua 11. SINGAPORE
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi si alte activitati optionale. Seara transfer la aeroport pentru intoarcerea in tara. Noapte in avion.

Ziua 12. BUCURESTI
Dupa o scurta escala in Amsterdam , dimineata sosire in Bucuresti pe aeroportul din Otopeni..

Final Circuit Thailanda Singapore Malaezia 12 zile

● BONUS: tur de oras in Bangkok, Kuala Lumpur si Singapore

● BONUS: asigurare medicala și storno !

● BONUS: transferuri la/de la aeroportul Henri Coanda

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:
Pachet 3 optionale (1+2+3): 139 eur/pers – se rezerva doar la inscriere
1. Excursie in Ayuttaya: 75 EUR
2. Piata Plutitoare Damnoen Saduak si ‘Satul traditional Patom” cu pranz inclus 75 EUR ;
3. Putrajaya ( Malaezia ): 39 EUR
4. Insula Sentosa cu intrare la Underwater World ( Singapore ): 95 EUR

Supliment single : 519 euro/pers

Orar de zbor informativ(compania KLM) – ore locale:

19-Mar

Bucuresti 13:55 Amsterdam 15:55
Amsterdam 17:15 Bangkok 10:05 (20-Mar)

30-mar
Singapore 01:30 Amsterdam 08:25
Amsterdam09:30 Bucuresti 13:10

Documente necesare obtinere viza turistica Thailanda (se obtine On-Arrival, pe aeroport Bangkok):

– valabilitatea pasaportului sa fie de minimum 6 luni
– veti completa un formular tip (se primeste pe aeroport sau in avion) (pe formular se noteaza adresa hotelului din Bangkok, iar la persoana de contact numele si numarul de telefon al ghidului)
– 2 x fotografii color 4×6 cm pentru fiecare aplicant;
– bilet de avion pentru retur;
– voucher pentru cazare ;
– durata sejurului sa nu depaseasca 15 zile;
– persoana care calatoreste individual trebuie sa aibe asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
– pentru o familie (sot, sotie, copii) suma minima necesara este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
Incepand cu 27 septembrie 2016, taxa de viza este de 2000 THB (se achita x1, la fiecare intrare in Thailanda)/ echivalentul la aproximativ 50 Euro calculati la cursul actual (se achita in moneda locala, banii se schimba pe aeroport la casa de schimb valutar).

CONDITII GENERALE DE PARTICIPARE

 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
 • Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj , urmand a fi cazate cu o persoana participanta , de acelasi sex, intr-o camera dubla. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
 • Tarifele sunt in euro / persoana. Tarifele sunt valabile pentru grup minim persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim mentionat, pretul se poate majora cu pana la 10%, daca nu este precizat altfel. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice si nu constituie motiv de anulare. Numarul minim de participanti pentru a se organiza excursiile optionale este egal cu numarul minim de participanti pentru intregul program. Sub acest numar, agentia poate majora pretul sau anula optionalul.
 • In cazul in care turistul renunta la excursie, indiferent de motive, acesta va suporta urmatoarele penalitati calculate din valoarea totala a excursiei:
  a. 30 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;
  b. 75 % daca retragerea se face intre 59 – 31 de zile inaintea inceperii excursiei;
  c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.
 • Aceste penalizari se aplica in toate cazurile, cu exceptia programelor cu croaziera, sau programe confirmate cu propriile reguli de achitare, anulare, penalizare (ex: programe de Paste, Craciun, Revelion, Early Booking etc).
 • Rezervarile pentru pachetele de Craciun /Revelion/ Paste/ Early Booking anulate, sunt supuse unor conditii speciale de penalizare:
  a. 50 % daca retragerea se face pana in 60 de zile inaintea inceperii excursiei;
  b. 80 % daca retragerea se face intre 59 – 31 de zile inaintea inceperii excursiei;
  c. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.
  In cazul programelor care includ croaziere, temenele se modifica, astfel:
  a. 10 % daca retragerea se face pana in 76 de zile inaintea inceperii excursiei;
  b. 40 % daca retragerea se face intre 75 -60 zile inaintea inceperii excursiei;
  c. 75 % daca retragerea se face intre 59 -31 zile inaintea inceperii excursiei;
  d. 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 30 zile inaintea inceperii excursiei sau daca turistul nu se prezinta la locul de plecare in ziua si la ora stabilita.
 • Clasificarea hotelurilor, restaurantelor, vasului de croaziera este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.
  In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
 • Compania aeriana si orele de zbor mentionate in program sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, din cauza modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.
 • Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate pana la emiterea biletelor de avion.
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic din cauza conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a controalelor vamale sau a indisciplinei anumitor turisti (intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc.).
 • Pentru programele care presupun obtinerea vizei inainte de plecare, turistii au obligatia sa trimita toate documentele solicitate agentiei in termenul prevazut de aceasta pentru a evita orice risc de a nu se obtine viza din cauza timpului scurt pana la plecare. In cazul in care obtinerea vizei este conditionata de prezenta fizica a turistilor pentru interviu, acestia au obligatia de a se prezenta la data si ora la care s-a facut programarea.
 • Refuzul autoritatilor consulare de a acorda viza, din orice motiv care nu poate fi imputat agentiei , exonereaza agentia de la orice raspundere.
 • Turistilor carora li s-a refuzat acordarea vizei, li se va returna intreaga suma achitata in avans, mai putin anumite costuri percepute de partenerii locali / companii aeriene pentru anularea excursiei, costurile variind in functie de data anularii serviciilor. Taxa de viza perceputa de Ambasade pentru procesarea vizelor nu se ramburseaza. In cazul in care turistul isi planifica mai multe vacante succesive si nu trimite documentele la timp / nu se prezinta personal pentru obtinerea vizei, agentia nu poate fi trasa la raspundere iar turistul are obligatia de a-si obtine singur viza necesara calatoriei.
 • Pe durata croazierelor toate platile efectuate ( bauturi, cumparaturi, masaj etc ) se inregistreaza pe cardul personal pe care fiecare turist il primeste la imbarcare. Micul dejun si pranzul se servesc in regim bufet iar cina se serveste ori in restaurantul bufet, ori a la carte ( cu meniu la alegere) fiecare pasager avand o anumita masa rezervata, de la inceputul pana la sfarsitul croazierei. Bagajele, atat la imbarcare cat si la debarcare, sunt transportate de personalul vasului. Seara, fiecare cabina primeste un buletin informativ cu toate activitatile care au loc a doua zi ( excursii, spectacole etc ).
 • Cabinele pot sa difere din punct de vedere al confortului unele fata de altele, cu toate acestea diferenta de pret este data de pozitionarea acestora pe vas, cele aflate pe puntile superioare fiind de regula mai scumpe.
 • Cabinele rezervate la grupuri sunt de regula cabina interioare din categoria celor garantate (fara posibilitatea alegerii pozitiei pe o anumita punte) si se nominalizeaza cu cel mult o saptamana inainte de plecare. Agentia nu se face responsabila in cazul in care apar nemultumiri legate de acest aspect. De asemenea, linia de croaziera poate face un upgrade la una sau mai multe cabine (un schimb dintr-o categorie inferioara la o categorie superioara) fara o informare in prealabil si in mod aleatoriu iar agentia nu poate fi trasa la raspundere. In porturile in care opreste vasul, turistii au posibilitatea sa cumpere excursii de la biroul de turism aflat la bord sau sa isi faca propriul program, insotitorul roman neavand obligativitatea de a-i insoti.
 • Copiii minori pot calatori doar:

a) insotiti de ambii parinti
b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces );
c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti. Copiii care nu au carte de identitate, vor calatori obligatoriu cu pasaportul.

 • Turistul are obligatia sa se asigure ca documentele de calatorie precum cartea de identitate sau pasaportul, nu sunt deteriorate (in special elementele de siguranta si/sau poza). Atentie: Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia. Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare,
  accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.
 • Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporar, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau va consultati in
  aceasta privinta cu agentia de turism. Atentie, persoanele recent casatorite au obligatia de a-si schimba Cartea de Identitate anulata de autoritati (perforata/ taiata).
 • Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare sau informatii suplimentare legate de calatoria cetatenilor romani in strainatate, accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions .
 • Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Rezervare online pentru Circuit Thailanda Singapore Malaezia 12 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.