0744 300 309 / 0744 303 717 |
Garantia calitatii!
1164 euro de la 1152 euro( + taxe 295 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

28.04.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 011-43705
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj garantat/ negarantat

Pentru rezervarea oricarei vacante cu plecare în 2021 se achita un avans minim de 10%, 
diferenta pana la 30% din totalul rezervarii trebuie platita pana la  31.05.2021 iar plata finala cu 45 zile inainte de plecare.

Data de plecare Loc in Camera Dubla
10.03.20211164 euro
28.04.20211204 euro

Itinerariu

Bangkok, Kuala Lumpur, Malacca, Singapore*

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Bangkok / Bangkok - Kuala Lumpur / Singapore - Bucuresti
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 7 Nopti in hoteluri de 4* cu Mic Dejun
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport 295 euro
- Pachet 5 excursii optionale (3 in Thailanda, 1 in Malaezia si 1 în Singapore) – 199 Euro/ persoana (optiona) - se achita doar la inscriere
- Taxa de viza Thailanda (neinclus)
- Asigurare medicala/ storno, intrari la obiectivele turistice (neinclus)
- Bacsisul pentru ghidul si soferul local: aprox 5 euro/pers/zi

Program

Circuit Thailanda Malaezia Singapore 10 zile

Ziua 1. Bucuresti – Bangkok

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Bangkok

Ziua 2. Bangkok

Sosire in Bangkok. Transfer la hotel și timp liber la dispoziție pentru relaxare. Seara, opțional, croaziera și cina pe Raul Chao Praya*. Cazare in Bangkok la hotel Mandarin by Centre Point 4*, sau similar.

Ziua 3. Bangkok*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau opțional, tur de oraș care include vizita la obiectivele principale ale orașului, Palatul Regal, Wat Pho sau Templul lui Budha in poziție culcat, și Wat Trimitr sau Templul lui Budha de aur*. Seara, cazare in Bangkok la hotel Mandarin by Centre Point 4*, sau similar.

Ziua 4. Bangkok – Kuala Lumpur

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Piața Plutitoare Damnoen Saduak*. Seara, transfer la aeroport pentru check-in și imbarcare pe cursa cu destinația Kuala Lumpur. Transfer si cazare in Kuala Lumpur, la hotel Mercure 4*, sau similar.

Ziua 5. Kuala Lumpur*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur de oraș cu ghid local pe parcurusul caruia se viziteaza Palatul Regal, Monumentul Național, Piața Independenței și Orașul Chinezesc. Oprire pentru poze la emblematicele turnuri ale orașului, Petronas Twin Towers*. Seara, cazare in Kuala Lumpur la hotel Mercure 4*, sau similar.

Ziua 6. Kuala Lumpur – Malacca

Mic dejun. Plecare cu autocarul catre Malacca, oraș istoric, parte a patrimoniului UNESCO, ce imbina atat influențe occidentale, cat și orientale. Tur de oraș in Malacca, pe parcursul caruia se viziteaza Biserica Sf. Paul, Muzeul Stadhuys, Fortareața A’Famosa și Templul Cheng Hoon Teng. Seara, cazare in Malacca la hotel Hatten Palace 4*, sau similar.

Ziua 7. Malacca – Singapore

Mic dejun. Plecare spre Singapore, capitala micului stat cu același nume. Dupa sosire, timp liber la dispoziție. Seara, cazare in Singapore la hotel Rendezvous 4*, sau similar.

Ziua 8. Singapore*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș pe parcursul caruia se viziteaza Moscheea Sultanului, Marina Bay Sands (exterior), Parcul Gardens by the Bay și portul Clarke Quay*. Seara, cazare in Singapore la hotel Rendezvous 4*, sau similar.

Ziua 9. Singapore*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, vizita la Universal Studios Singapore, cel mai mare parc de distracții din Asia de Sud Est*. Seara, transfer catre aeroportul din Singapore.

Ziua 10. Singapore – București Otopeni

Check-in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Final Circuit Thailanda Malaezia Singapore 10 zile

*Servicii opționale neincluse in preț:
• Tur de oraș in Bangkok – 45 Euro/ persoana

• Croaziera și cina pe raul Chao Praya in Bangkok – 45 Euro/ persoana
• Excursie la piața plutitoare Damnoen Saduak – 45 Euro/ persoana
• Tur de oraș in Kuala Lumpur – 39 Euro/ persoana
• Tur de oraș in Singapore – 45 Euro/ persoana
• Pachet 5 excursii opționale (3 in Thailanda si 1 in Malaezia și 1 in Singapore) – 199 Euro/ persoana (se poate rezerva doar la inscriere)
• Excursie la Universal Studios in Singaporea

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Documente necesare obtinere viza turistica Thailanda (se obtine On-Arrival, pe aeroport Bangkok):

– valabilitatea pasaportului sa fie de minimum 6 luni
– veti completa un formular tip (se primeste pe aeroport sau in avion) (pe formular se noteaza adresa hotelului din Bangkok, iar la persoana de contact numele si numarul de telefon al ghidului)
– 2 x fotografii color 4×6 cm pentru fiecare aplicant;
– bilet de avion pentru retur;
– voucher pentru cazare ;
– durata sejurului sa nu depaseasca 15 zile;
– persoana care calatoreste individual trebuie sa aibe asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
– pentru o familie (sot, sotie, copii) suma minima necesara este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
Incepand cu 27 septembrie 2016, taxa de viza este de 2000 THB (se achita x1, la fiecare intrare in Thailanda)/ echivalentul la aproximativ 50 Euro calculati la cursul actual (se achita in moneda locala, banii se schimba pe aeroport la casa de schimb valutar).

Pentru o taxa suplimentara de 200 TBH, se poate opta pentru viza cu acces rapid (2200 THB) pentru a evita cozile. Recomandam sa alegeti aceasta varianta deoarece la coada normala timpul de asteptare este foarte mare (pana la 1-2 ore)

Pentru viza cu acces rapid procedura dureaza 15-20 de minute (in functie de numarul de persoane care sunt la rand).

Circuit Thailanda Malaezia Singapore 10 zile

Conditii oferta

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 - Ofertele care beneficiaza de reducere se achita integral la inscriere.

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)

- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.

- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Thailanda Malaezia Singapore 10 zile

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa