031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Garantia calitatii!
999 euro de la 989 euro( + taxe 590 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

13.05.2020, 11.11.2020

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-51316
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
13.05.2020 999 euro 399 euro
11.11.2020 1099 euro 399 euro

Itinerariu

Bangkok,Graniţa Aranyaprathet, Siem Reap, Phnom Penh , Saigon

Servicii incluse

Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazarela hoteluri de 4*-5*
Mic dejun in fiecare dimineata la hotel
Excursii conform program

Servicii neincluse

Taxe de aeroport: 590 €/pers
Pachet excursii opționale (zilele 2, 4 si 7): 179 €/pers.- se rezerva doar la inscriere
Pachet cină (6 cine+cina pe croaziera): 159 €/pers - se rezerva doar la inscriere
Asigurare storno si medicala
Vize Thailanda, Cambogia, Vietnam

Program

Circuit Thailanda Cambodgia Vietnam 8 zile

Ziua 1 Sosire in Bangkok

Dupa ce veti ajunge in aeroportul din Bangkok veti fi preluati si transferati la hotelul la care veti fi cazati – Royal Princess Larn Luang sau similar.

Ziua 2 Bangkok. Timp liber sau excursie optionala Turul Templelor

Mic dejun. Veti avea timp liber la dispozitie sau posibilitatea de a participa la o excursie optionala – Turul orasului cu cele mai maiestuoase temple (Templul de Aur al lui Buddha, Templul lui Buddha Inclinat, Templul lui Buddha de Smarald) si Marele Palat Regal. Wat Traimit, cunoscut sub denumirea de Templul lui Buddha de Aur este casa a celei mai inalte statui din aur din lume, cu o inaltime de 3 metri si o greutate de 5,5 t. Statuia este acoperita cu aur in valoare de 40.000.000 de dolari si a fost sculptata in stilul Sukothai. Wat Pho (Templul lui Buddha Inclinat) are cea mai mare si mai veche statuie din Bangkok, fiind construita cu 200 de ani inainte ca Bangkok sa devina capitala Thailandei. Wat Phra Kaew (Templul lui Buddha de Smarald) este considerat cel mai important templu budist din Thailnada, fiind situat in centrul istoric al orasului si aproape de Palatul Regal, pe care il veti vizita ulterior. Acesta este un complex de cladiri si a fost casa de resedinta oficiala a regelilor din 1782 pana in 1925. Actualul rege locuieste la Palatul Chitralada, dar Palatul Regal este folosit in continuare pentru evenimente. Pentru a vizita Palatul Regal este necesara o tinuta adecvata. Cazare la hotelul Royal Princess Larn Luang sau similar.

Ziua 3 Bangkok – Granita Aranyaprathet – Siem Reap

Mic dejun. Veti pleca spre granita Aranyaprathet pentru a ajunge in Siem Reap. Veti fi preluati de la granita din Cambodgia de catre ghidul local si veti merge catre o cultura de manioc (cunoscut sub denumirea de cassava), apoi veti merge catre apropiatul oras Pailin si apoi la Siem Reap. Veti fi transferati la hotel si veti avea timp liber la dispozitie. Cazare la hotelul Angkor Paradise sau similar.

Ziua 4 Siem Reap. Timp liber sau excursie optionala Temple Angkor

Mic dejun. Veti avea timp liber la dispozitie sau posibilitatea de a participa la o excursie optionala – Templele din Angkor. Excursia va incepe cu South Gate din orasul antic Angkor. Apoi veti vizita Templul Bayon, unde puteti admira cele 54 de turnuri decorate cu fete imense, care va vor privi din orice unghi. Baso-reliefurile nu sunt la fel de cunoscute ca cele de la Angkor, dar sunt mult mai extinse. Urmatoarea oprire va fi la Phimeanakas (in incinta Palatului Regal) pentru o vedere splendida asupra Angkor. Apoi veti face un traseu in padure pentru a ajunge la Preah Palilay al carui cos de fum pare ca este gata sa cada. Dupa o scurta plimbare veti vedea Terasa Regilor Leper si Terasa Elefantilor. Veti continua catre Ta Prom, un templu unic, ce are in interior copaci crescuti pe structura cladirii. Este considerat unul dintre cele mai fotogenice temple din Angkor si a primit de curand denumirea de Templu „ Tomb Raider” in urma filmarii unei pelicule in care a jucat Angelina Jolie. Apoi va veti intoarce spre orasul Siem Reap si va veti indrepta catre Templul Ankor, cea mai mare cladire religioasa din lume dediacta lui Vishnu, Zeul Hindu. Ultima oprire va fi la piramida Pre Rup. Intoarcere la hotelul Angkor Paradise sau similar.

Ziua 5 Siem Reap – Phnom Penh

Mic dejun. Veti pleca spre Phnom Penh. Prima oprire va fi la Podul Spean Praptos care dateaza din Imperiul Khmer. Se pare ca s-a incercat sa fie dinamitat acest pod de mai multe ori, dar structura puternica a rezistat. Excursia va continua la Ferma de Matase Santuk. Veti face un scurt tur pentru a face cunostinta cu toate procesele de productie, de la viermii de matase pana la produsul finit purtat de localnici. Aceasta ferma ofera locuitorilor din zona multe locuri de munca. Veti continua catre piata Skuon, unde veti putea vedea specialitatea culinara a zonei – tarantula prajita. Pentru locuitorii din Cambodgia aceasta este o gustare delicioasa si vin special in aceasta piata pentru a o cumpara. Dupa masa veti ajunge in Siem Reap unde veti vizita Palatul Regal. A fost construit in 1866 si astazi este casa Regelui Norodom Sihamoni, care conduce Cambodgia din 2004. Va veti plimba prin interiorul complexului, al gradinilor si veti vizita Pagoda de Argint, care gazduieste o colectie de statui Buddha (una dintre ele este decorata cu 9.584 de diamante) si a carei podea este acoperita cu 5000 de placi de argint. Ultima oprire a zilei va fi Riverside, un loc cu o priveliste minunata unde va puteti plimba pe una dintre putinele pasarele pietonale din Phnom Penth. Veti vedea oameni exersand, dansand sau doar privind raul. Cazare la hotelul River Home Boutique sau similar. Seara veti putea participa la o cina pe croaziera Phnom Penh. Va veti imbarca la bordul unei barci confotabile si veti naviga de-a lungul raurilor Mekong si Tonle Sap. Veti putea admira Phnom Penh in timp ce va veti delecta cu un delicios meniu asiatic sau vestic.

Ziua 6 Phnom Penh – Saigon

Mic dejun. Veti pleca de la hotel pentru a ajunge in Saigon (Ho Chi Minh). Ho Chi Minh, cunoscut de localnici sub denumirea de Saigon, este orasul impulsiv al Vietnamului. Are peste 7 milioane de locuitori, milioane de motociclete si nu este doar cel mai mare oras din Vietnam, ci si o metropola in miscare si cel mai mare centru economic. Veti vizita Palatul Reunificarii, Oficiul Postal Central, Catedrala Notre Dame,Cartierul Chinezesc si templul dedicat Zeitei Marii – Pagoda Thien Hau. Cazare la Hotel Northern Saigon sau similar.

Ziua 7 Timp liber sau excursie optionala Mekong Delta

Mic dejun. Astazi veti avea timp liber la dispozitie sau puteti participa la o excursie optionala la Delta Mekong, cea mai fertila regiune din tara si principalul producator de orez si de fructe tropicale. Va veti plimba cu barca pe canalele inguste ale raului Mekong si veti face cunostinta cu modul de viata al localnicilor. Seara va veti intoarce la hotel. Cazare la Hotel Northern Saigon sau similar.

Ziua 8 Tunelurile Cu Chi. Zbor de intoarcere spre Bucuresti

Mic dejun.Veti incepe excursia catre tunelurile Cu Chi, faimoase deoarece au fost folosite de gherilele comuniste pe perioada Razboiului din Vietnam. Acestea au o lungime de peste 250 km si se intind pe 3 etaje. Ghidul va va face sa patrundeti in atmosfera razboiului povestindu-va despre curajul, determinarea si teroarea din acea perioada. Apoi veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere catre Bucuresti.

Final Circuit Thailanda Cambodgia Vietnam 8 zile

Optional :

Pachet excursii opționale (zilele 2, 4 si 7): 179 EUR/pers. (opțional) – * se rezerva doar la inscriere
Pachet cina (6 cine+cina pe croaziera): 159 EUR/pers – * se rezerva doar la inscriere

ACTE NECESARE:
– pasaport valabil minim 6 luni de la data returului (nu temporar), cu suficiente pagini libere pentru cele 3 vize –

– obtinerea vizelor pentru Thailanda (in aeroport), viza pentru Cambodgia (in aeroport) si viza pentru Vietnam (in aeroport).

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):

Bangkok – Hotel Royal Princess Larn Luang sau similar
Siem Reap – Hotel Angkor Paradise sau similar
Phnom Penh – Hotel River Home Boutique sau similar
Vietnam – Hotel Northern Saigon sau similar.

Conditii oferta

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

 
• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Thailanda Cambodgia Vietnam 8 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581 Polita de asigurare Seria BN nr 000000672 din 15.03.2018 | M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2019 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL SOCIETATE IN FALIMENT
Numar Dosar 24754/3/2018 data incheierii 19.07.2018 pronuntat de Tribunalul București,Secţia a-VII-a Civilă

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.