031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Thailanda Cambodgia Vietnam 8 zile

Garantia calitatii!
999 euro de la 989 euro( + taxe 590 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-51316
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19
VOUCHER CADOU in valoare de 100 Lei! 
*la fiecare rezervare de minim 900 Euro

*Oferta valabila in perioada 10.11.2020- 30.11.2020

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
13.05.2020 999 euro 399 euro
11.11.2020 1099 euro 399 euro

Itinerariu

Bangkok,Graniţa Aranyaprathet, Siem Reap, Phnom Penh , Saigon

Servicii incluse

Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazarela hoteluri de 4*-5*
Mic dejun in fiecare dimineata la hotel
Excursii conform program

Servicii neincluse

Taxe de aeroport: 590 €/pers
Pachet excursii opționale (zilele 2, 4 si 7): 179 €/pers.- se rezerva doar la inscriere
Pachet cină (6 cine+cina pe croaziera): 169 €/pers - se rezerva doar la inscriere
Asigurare storno si medicala
Vize Thailanda, Cambogia, Vietnam

Program

Circuit Thailanda Cambodgia Vietnam 8 zile

Ziua 1 Sosire in Bangkok

Dupa ce veti ajunge in aeroportul din Bangkok veti fi preluati si transferati la hotelul la care veti fi cazati – Royal Princess Larn Luang sau similar.

Ziua 2 Bangkok. Timp liber sau excursie optionala Turul Templelor

Mic dejun. Veti avea timp liber la dispozitie sau posibilitatea de a participa la o excursie optionala – Turul orasului cu cele mai maiestuoase temple (Templul de Aur al lui Buddha, Templul lui Buddha Inclinat, Templul lui Buddha de Smarald) si Marele Palat Regal.WatTraimit, cunoscut sub denumirea de Templullui Buddha de Aureste casa a celei mai inalte statui din aur din lume, cu o inaltime de 3 metrisi o greutate de 5,5 t. Statuia este acoperita cu aur in valoare de 40.000.000 de dolari si a fost sculptata in stilul Sukothai.Wat Pho (Templul lui Buddha Inclinat) are cea mai mare si mai veche statuie din Bangkok, fiind construita cu 200 de ani inainte ca Bangkok sa devina capital Thailandei. Wat Phra Kaew (Templul lui Buddha de Smarald) este considerat cel mai important temple budist din Thailnada, fiind situat in centrul istoric al orasului si aproape de Palatul Regal, pe care il veti vizita ulterior. Acesta este un complex de cladirisi a fost casa de resedinta oficiala a regelilor din 1782 pana in 1925. Actualul rege locuieste la Palatul Chitralada, dar Palatul Regal este folosit in continuare pentru evenimente. Pentru a vizitaPalatul Regal este necesara o tinuta adecvata. Cazare la hotelul Royal Princess LarnLuangsau similar.

Ziua 3 Bangkok – GranitaBan Pakard– Siem Reap

Mic dejun. Veti pleca spre granita Ban Pakard pentru a ajunge inSiem Reap. Veti fi preluati de la granita din Cambodgia de catre ghidul local si veti merge catre o cultura de manioc (cunoscut sub denumirea de cassava), apoi veti merge catre apropiatul oras Pailin s iapoi la Siem Reap. Veti fi transferati la hotel si veti avea timp liber la dispozitie. Cazare la hotelul Angkor Paradise sau similar.

Ziua 4 Siem Reap. Timp liber sauexcursieoptionala Temple Angkor

Mic dejun. Veti avea timp liber la dispozitie sau posibilitatea de a participa la o excursie optionala – Templele din Angkor. Excursia va incepe cu South Gate din orasul antic Angkor. Apoi veti vizita Templul Bayon, unde puteti admira cele 54 de turnuri decorate cu fete imense, care va vor privi din orice unghi. Baso-reliefurile nu sunt la fel de cunoscute ca cele de la Angkor, dar sunt mult mai extinse. Urmatoarea oprire va fi la Phimeanakas (in incinta Palatului Regal) pentru o vedere splendida asupra Angkor. Apoi veti face un traseu in padure pentru a ajunge la Preah Palilay al carui cos de fum pare ca este gata sa cada. Dupa o scurta plimbare veti vedea Terasa Regilor Leper si Terasa Elefantilor. Veti continua catre Ta Prom, un templu unic, ce are in interior copaci crescuti pe structura cladirii. Este considerat unul dintre cele mai fotogenice temple din Angkor si a primit de curand denumirea de Templu „ Tomb Raider” in urma filmarii unei pelicule in care a jucat Angelina Jolie. Apoi va veti intoarce spre orasul Siem Reap si va veti indrepta catre Templul Ankor, cea mai mare cladire religioasa din lume dediacta lui Vishnu, Zeul Hindu. Ultima oprire va fi la piramida Pre Rup. Intoarcere la hotelul Angkor Paradise sau similar.

Ziua 5 Siem Reap – Phnom Penh

Mic dejun. Vetiplecaspre Phnom Penh. Prima oprireva fi la Podul Spean Praptos care dateaza din Imperiul Khmer. Se pare ca s-aincercatsa fie dinamitat acest pod de mai multe ori, dar structura puternica a rezistat. Excursia va continua la Ferma de Matase Santuk. Veti face un scurt tur pentru a face cunostinta cu toate procesele de productie, de la viermii de matase pana la produsul finit purtat de localnici. Aceasta ferma ofera locuitorilor din zona multe locuri de munca. Veti continua catre piata Skuon, unde veti putea vedea specialitatea culinara a zonei – tarantula prajita. Pentru locuitorii din Cambodgia aceasta este o gustare delicioasa si vin special in aceasta piata pentru a o cumpara.Dupa masa veti ajunge in Siem Reap unde veti vizita Palatul Regal. A fost construit in 1866 si astazi este casa Regelui Norodom Sihamoni, care conduce Cambodgia din 2004.Va veti plimba prin interiorul complexului, al gradinilor si veti vizita Pagoda de Argint, care gazduieste o colectie de statui Buddha (una dintre ele este decorata cu 9.584 de diamante) si a carei podea este acoperita cu 5000 de placi de argint. Ultima oprire a zilei va fi Riverside, un loc cu o priveliste minunata unde va puteti plimba pe una dintre putinele pasarele pietonale din Phnom Penth. Veti vedea oameni exersand, dansand sau doar privind raul. Cazare la hotelul River Home Boutique sau similar. Seara veti putea participa la o cina pe croaziera Phnom Penh. Va veti imbarca la bordul unei barci confotabile si veti naviga de-a lungul raurilor Mekong si Tonle Sap. Veti putea admira Phnom Penh in timp ce va veti delecta cu un delicios meniu asiatic sau vestic.

Ziua 6 Phnom Penh – Saigon

Mic dejun. Veti pleca de la hotel pentru a ajunge in Saigon (Ho Chi Minh). Ho Chi Minh, cunoscut de localnici sub denumirea de Saigon, este orasul impulsiv al Vietnamului. Are peste 7 milioane de locuitori, milioane de motociclete si nu este doar cel mai mare oras din Vietnam, ci si o metropola in miscare si cel mai mare centru economic. Veti vizita Palatul Reunificarii, Oficiul Postal Central, Catedrala Notre Dame,Cartierul Chinezesc si templul dedicate Zeitei Marii – Pagoda ThienHau. Cazare la Hotel Northern Saigon sau similar.

Ziua 7 Timp liber sau excursie optionala Mekong Delta

Mic dejun. Astazi veti avea timp liber la dispozitie sau puteti participa la o excursie optionala la Delta Mekong, cea mai fertila regiune din tara si principalul producator de orez si de fructe tropicale. Va veti plimba cu barca pe canalele inguste ale raului Mekong si veti face cunostinta cu modul de viata al localnicilor. Seara va veti intoarce la hotel. Cazare la Hotel Northern Saigon sau similar.

Ziua 8 Tunelurile Cu Chi. Zbor de intoarcere spre Bucuresti

Mic dejun.Veti incepe excursia catre tunelurile Cu Chi, faimoase deoarece au fost folosite de gherilele comuniste pe perioada Razboiului din Vietnam. Acestea au o lungime de peste 250 km si se intindpe 3 etaje. Ghidul va va face sa patrundeti in atmosfera razboiului povestindu-va despre curajul, determinarea si teroarea din acea perioada. Apoi veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere catre Bucuresti.

Final Circuit Thailanda Cambodgia Vietnam 8 zile

Optional :

Pachet excursii opționale (zilele 2, 4 si 7): 179 EUR/pers. (opțional) – * se rezerva doar la inscriere
Pachet cina (6 cine+cina pe croaziera): 169 EUR/pers – * se rezerva doar la inscriere

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):

Bangkok –Hotel Royal Princess Larn Luang 4* sau similar

Siem Reap – Hotel Angkor Paradise 5* sau similar

Phnom Penh – Hotel River Home Boutique 4* sau similar

Vietnam – Hotel Northern Saigon 4* sau similar.

ACTE NECESARE:
• Pașaport simplu valabil minim 6 luni de la data intoarcerii si obtinerea vizelor pentru Thailanda (in aeroport), viza pentru Cambodgia (la intrarea in tara) si viza pentru Vietnam (e-visa obtinuta in prealabil).

Informatii vize:

Thailanda

Autoritatile thailandeze elibereaza viza de intrare si la frontiera, pentru o perioada de sedere de pana la 15 zile. Pentru a obtine o viza de intrare in Thailanda, pe aeroport, va trebui sa va deplasati, dupa coborarea din avion, la biroul “Oficiul Emigrari si Vize Speciale, Diplomati si Visa-On-Arrival” unde sunt necesare urmatoarele:

 • valabilitatea pasaportului sa fie de minimum 6 luni;
 • sa completati un formular tip;
 • fotografie 4×6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;
 • bilet de avion pentru retur;
 • durata sejurului sa nu depaseasca 15 zile;
 • persoana care calatoreste individual trebuie sa aiba asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
 • pentru o familie (sot, sotie, copii) suma minima necesara este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
 • dupa predarea formularelor si verificarea documentelor, procedura care va dura in jur de 5-10 minute, cetatenilor romani li se va aplica pe pasaport viza necesara intrarii in Thailanda.

Incepand cu 27 septembrie 2016, taxa de viza este de 2000 THB (aproximativ 50 EUR).

Cambodgia

Viza se poate obtine pe aeroportul din Cambodgia, iar costul unei vize turistice este de 20 USD.

Documente necesare:

 • Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii si cu 2 pagini libere pentru aplicarea stampilelor de catre ofiterii de frontiera;
 • Poze tip pasaport;
 • Dovada rezervarii biletelor de avin pentru iesirea din Cambodgia;
 • Rezervarea la hotel

Vietnam

Pentru obținerea vizei turistice, solicitanții trebuie sa se prezinte la sediul Ambasadei R.S. Vietnam din Str. C.A.Rosetti nr.35, Sector 2, 702 051, Bucuresti.

Dosarul de viza trebuie sa includa:

– Pasaportul valabil pentru cel putin 6 luni de la data intrarii in tara;

– Doua fotografii tip pasaport (3×4)– Biletul de avion dus-intors;

– Rezervarea la hotel;

– Invitatie / scrisoare de la o agentie locala

– Situatia financiara de la banca care sa dovedeasca ca aveti cel putin 1000 de dolari in cont;

– Cerere de viza completata

Taxa de viza pentru o singura intrare este de 30 euro si o veti primi intr-o saptamana.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul ambasadei: http://www.vietnamembassy-romania.org

Turistii se vor ocupa pe cont propriu de obtinerea vizelor

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Thailanda Cambodgia Vietnam 8 zile

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.