0744 300 309 / 0744 303 717 |

Circuit Tarile Nordice 9 zile Avion

Garantia calitatii!
949 euro de la 940 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

Plecari

07.08.2021

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-51339
Print Friendly, PDF & Email

Asigurare cu Protectie COVID-19

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla Supliment camera single
04.06.2021999 euro349 euro
07.08.2021949 euro349 euro

Itinerariu

Stockholm, Turku, Helsinki, Lahti , Lakeland, Rovaniemi , Lapland Finnish, Peninsula Capului De Nord, Alta, Lapland Finnish, Lulea , Umeå, Sundsvall , Uppsala, Stockholm

Servicii incluse

Zbor dus-întors cu bagaj de cală și de mână
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba română
7 nopţi cazare la hoteluri de 3*:
-1 noapte în zona Stockholm;
-1 noapte în regiunea Lakeland;
-1 noapte în regiunea Laponiei;
-1 noapte în Peninsula Capului Nord;
-1 noapte în Laponia Finlandeză;
-1 noapte în Umea;
-1 noapte în zona Uppsala/Stockholm.
1 noapte cazare ferryboat cabină dublă interioară
Mic dejun in fiecare dimineață tip bufet sau a la carte
Excursii conform program
Botez Cercul Arctic cu un pahar de vin spumant

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 195 €/pers
- Pachet excursii opționale:99 €/pers.
-Tur oraş Helsinki
-Tur oraş Stockholm
-Intrare North Cape Hall
-Excursie Stockholm Regal
-Intrare la Muzeul Vasa
Pachet cine bufet sau a la carte(5 cine + 1 cină de gală cu muzică live): 229 €/pers.
Suprataxă pentru camera single: 349 €/pers.

Program

Circuit Tarile Nordice 9 zile Avion

ZIUA 1 Zborul catre Stockholm

Sosirea la capitala suedeza Stockholm. Ghidul dumneavoastra va va intampina la aeroport și va va conduce la hotel.

ZIUA 2  Stockholm – Turku

Mic-dejun. Veti avea ocazia sa cunoașteti capitala Suediei in timpul unui tur ghidat (optional). Exista o multime de locuri de vazut: impunatorul Castel Regal, priveliștea celei mai cunoscute „Terase” din Suedia și „Gamla Stan”, care este extrem de bine conservata (Orașul Vechi). Acestea sunt doar cateva obiective turistice din frumoasa capitala Stockholm. Va veti plimba pe langa casele vechi cu pereti de faianta.  Dupa turul orașului, aveti posibilitatea sa participati la o alta excursie ( optional ) in care veti vizita faimosul muzeu Vasa. Aici veti vedea nava aproape complet conservata „Vasa”,  care s-a scufundat in calatoria sa in 1628 și a participat la schimbarea solemna a garzii de la Palatul Regal Suedez. Gradinile de basm ale castelului Drottningholm vor fi urmatorul punct de vizitare din program. Seara, veti urca cu feribotul de noapte spre Turku, unde veti gasi cafenele și baruri, oportunitati de a face cumparaturi și mai multe variante de divertisment. Va veti petrece noaptea  la bord.

 ZIUA 3 Turku – Helsinki – Lahti – Lakeland

Mic-dejun. Dimineata veti putea vedea de pe puntea feribotului o priveliște  minunata asupra castelului din fosta capitala  finlandeza Turku. Știati ca aceasta este cea mai mare cladire medievala din Finlanda? Dupa sosirea in port, veti debarca  și  veti parasi orașul fermecator Turku. Va veti deplasa catre Helsinki, capitala actuala a Finlandei, unde veti putea face un tur ghidat (optional). Veti afla mai multe despre reperul orașului, Catedrala Helsinki sau Catedrala Ortodoxa Uspenski care se afla pe un deal maiestuos. De asemenea, veti avea timp sa va plimbati prin piata finlandeza situata in portul vechi și veti avea ocazia sa va bucurati de specialitatile finlandeze. In continuare veti trece prin „Capitala sportului” finlandez, Lahti, cu partia de ski Salpausselka. Apoi veti strabate peisajul finlandez Lakeland pentru a ajunge la  hotel . Veti fi cazati in regiunea Lakeland.

ZIUA 4 Lakeland – Rovaniemi – Lapland Finnish

Mic dejun. Astazi veti vizita capitala regiunii Laponiei finlandeze, Rovaniemi. Continuati calatoria catre celebrul sat al lui Moș Craciun, unde veti gasi un minunat parc tematic de Craciun: chiar și vara, acolo se simte atmosfera feerica de Craciun acompaniata de muzica clasica de Craciun! Ii puteti lasa personal o scrisoare lui Moș Craciun, iar de la biroul poștal „Joulupukki” veti putea  trimite un e-mail de Craciun catre cei dragi de acasa. Inainte de a intra in satul lui Moș Craciun, veti traversa Cercul Arctic, unde veti participa la botezul Cercului Polar și va veti bucura de un pahar de vin spumant.  Veti petrece noaptea in regiunea Laponiei.

ZIUA 5 Lapland Finnish – Peninsula Capului De Nord

Mic dejun. Astazi veti calatori, printre altele, de-a lungul uriașului Fiord Porsanger, pe care il veți avea ca tovaraș constant pana veti ajunge la maiestuoasa insula Mageroya. Pe drum veti putea admira  peisajul caracteristic pentru aceasta insula, cu roci accidentate in multe formatiuni, cu o natura salbatica care va va insoti  pana la peninsula Capul Nord, cel mai important punct al acestei calatorii. Veti putea  ajunge la  „Nordkaphallen” (optional), faleza gigantica a Platoului Capului Nordic și  veti avea ocazia sa faceți fotografii unice cu marea și cu tot peisajul care va inconjoara! Veti face o plimpare in jurul platoului si veti putea admira panorama de neuitat asupra presupusului „sfarșit al lumii”. Veti inopta in zona Peninsulei Capului de Nord.

ZIUA 6 Peninsula Capului De Nord – Alta – Lapland Finnish

Mic dejun. Veti parasi Peninsula Capul Nord, iar calatoria va continua spre Alta, orașul de Nord al Luminii. Opriti-va langa Catedrala moderna a Luminilor de Nord, a carei structura este inspirata din minunile naturale mistice, Luminile Polare. Veti continua calatoria prin fascinanta regiune a Laponiei  finlandeze pana la hotel.

ZIUA 7 Lapland Finnish – Lulea – Umea

Mic dejun. Veti traversa frontiera finlandeza-suedeza pana in tara „ Astrid Lindgren”. Trecand peisajul pitoresc al Laponie suedeze, veti ajunge pe Tarmurile Golfului Botnia, care va va insoti pe parcursul drumului spre Lulea, minunata capitala a Norrbotten. Aici veti vizita un vechi sat bisericesc „Gammelstad”. Veti continua pe coasta pana la Umea, catre regiunea  „High Coast” (Patrimoniul Mondial).

ZIUA 8 Umea – Sundsvall – Uppsala – Stockholm

Mic-dejun. Veti merge de-a lungul tarmulului Marii din Bothnian și va veti bucura de un peisaj pitoresc inainte de a ajunge in orașul Sundsvall, cunoscut sub denumirea de „Orașul de piatra”. In continuare veti ajunge la faimosul oraș universitar din Uppsala cu impozanta sa catedrala. Cazarea va fi in zona Uppsala / Stockholm.

ZIUA 9 Zbor de intoarcere in Bucuresti

Mic-dejun. In functie de orarul de zbor veti fi conduși la aeroport pentru zborul de intoarcere spre București.

Final Circuit Tarile Nordice 9 zile Avion

Orar de zbor informativ (poate suferi modificari) – Lufthansa:

04.06.2021 Bucuresti-Munchen 06:10-07:20

04.06.2021 Munchen-Stockholm 08:55-11:05

12.06.2021 Stockholm-Munchen 18:25-20:35

12.06.2021 Munchen-Bucuresti 21:45-00:45 (+1)

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):

Regiunea Lakeland – Hotel Isovalkeinen sau similar

Regiunea Laponiei Finlandeze– Lapland Hotel Luostotunturi / Levi Spa Hotel

Peninsula Capului de Nord – Hotel Scandic Nordkap sau similar

Regiunea Laponiei Suedeze– Hemavans Hogfjallshotell sau similar

ACTE NECESARE:
• Carte de identitate valabila sau pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Pachet excursii opționale:99 EUR/pers.

 • Tur oras Helsinki
 • Tur oras Stockholm
 • Intrare North Cape Hall
 • Excursie Stockholm Regal
 • Intrare la Muzeul Vasa

Pachet cine bufet sau a la carte(5 cine + 1 cina de gala cu muzica live): 229 EUR/pers.

Suprataxa pentru camera single: 349 EUR/pers.

Conditii oferta

 

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 45 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea sumei achitate conform pragurilor din contract.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata. 

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs similar al organizatorului. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Tarile Nordice 9 zile Avion

  Numele și prenume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon

  Data de plecare

  Modalitati de plata:

  Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

  Ma abonez la newsletter

  Aboneaza-te Gratuit si ai acces
  la promotii si oferte speciale
  Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
  Top 5 vacante vandute

  SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
  M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

  Adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti, Nr 17 | Telefon: 0744.300.309 | Email: [email protected]

  Copyright © 2021 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

  City eu-platesc BT
  isoiso iso iso iso iso singa