031-9792 / 0744 300 309 / 0744 303 717 / 0774 077 665 |
Aceasta oferta este expirata!
Vezi ofertele actuale

Circuit Tarile Baltice 8 zile Avion

Garantia calitatii!
599 euro de la 587 euro( + taxe 195 euro)
persoana in camera dubla

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Cod oferta: 014-51304
Print Friendly, PDF & Email

Disponibil partaj doamna/ domn.

Perioada Loc in camera dubla
19.05.2020 599 euro
02.06.2020, 15.09.2020 649 euro
25.08.2020 699 euro

Itinerariu

Riga, Parnu, Tallin, Helsinki, Sigulda, Vilnius, Riga

Servicii incluse

- Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba romana
- 7 nopţi cazare la hoteluri de 3* - 4*
- Mic dejun in fiecare dimineata
- Excursii conform program

Servicii neincluse

- Taxe de aeroport: 195 €/pers
- Asigurare storno si medicala
- Pachet excursii opționale (zilele 3, 4 si 6): 149 €/pers. - *se rezerva doar la inscriere
- Pachet cine: 129 €/pers.-*se rezerva doar la inscriere

Program

Circuit Tarile Baltice 8 zile Avion

ZIUA 1 Zbor spre Riga

Plecarea din Bucuresti si intalnirea cu ghidul la sosirea din aeroportul din Riga. Veti face un tur de o jumatate de zi in care veti vedea cele mai importante obiective turistice – Orasul Vechi din Riga si Art Nouveau. Veti putea descoperi motivele pentru care Riga merita sa fie vizitata. Veti explora orasul printr-un tur pietonal prin centrul Riga – recunoscut de UNESCO, veti trece pe langa casele de lemn si veti admira arhitectura Art Nouveau cu stilul ei fin, romantic si surprinzator. Orasul vechi are in jur de 150 de cladiri istorice si strazi neschimbate din secolul al XIII – lea. Turul include intrarea la Catedrala din Riga – una dintre cele mai vechi cladiri sacre din perioada medievala din Latvia si din Tarile Baltice. Transfer la hotelul la care veti fi cazati.

ZIUA 2 Riga – Parnu – Tallin

Mic dejun. Veti pleca spre Parnu, capitala de vara a Estoniei, unde veti avea timp liber la dispozitie. Va veti putea plimba prin parcurile incantatoare si veti putea admira faimoasele plaje cu nisip. Apoi veti continua drumul catre Tallin, cel mai bine conservat oras medieval din Nordul Europei. Veti merge pe strazile pietruite pentru a admira arhitectura incantatoare. Candva a fost locul in care comerciantii bogati isi vindeau marfurile din Germania si Danemarca. Acum orasul Tallin este apreciat atat de localnici, cat si de vizitatori datorita restaurantelor, barurilor, muzeelor si a galeriilor, care anima centrul istoric al orasului. Veti vizita pe interior Catedrala Nevesky, o catedrala ortodoxa de mari dimensiuni si decorata in stil rusesc. Este foarte bine conservata si este unul dintre cele mai monumentale exemple de arhitectura sacra Ortodoxa din Tallin. Cazare in Tallin.

ZIUA 3 Tallin. Excursie optionala la Helsinki.

Mic dejun. Veti avea timp liber sau puteti participa la excursia optionala Helsinki. Veti pleca de la hotel si va veti indrepta catre port pentru a va imbarca pe ferryboat pentru calatoria spre Helsinki. Dupa ce veti ajunge, veti lua tramvaiul pentru a incepe explorarea orasului. Veti vedea Catedrala din Helsinki, unde veti admira fatada de un alb stralucitor si veti merge apoi catre Piata Senatului, catre Palatul Prezidential . In continuare veti putea petrece timp la Market Square si pe renumitul bulevard Esplanadi , unde veti gasi multe magazine ale designerilor. Veti avea timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau va puteti revitaliza intr-un restaurant local sau puteti vizita alte obiective turistice. Apoi va veti imbarca pe ferryboat pentru a va intoarce in Tallin. Cazare in Tallin.

ZIUA 4 Tallin – Sigulda

Mic dejun. Veti incepe calatoria spre Sigulda si va veti opri la Cascada Keila Joa, a treia cascada ca marime din Estonia dupa Narva si Jagala cu o inaltime de 6 m si o largime de zeci de m. Va veti putea bucura de privelisti minunate pe traseul de 3 km din parcul Kelia Joa si veti putea admira centrala hidroelectrica renovata. Veti continua catre Sigulda si va veti opri la Pestera Gurmanis, cea mai mare pestera din Tarile Baltice, avand 19 m adancime si 12 m latime. Pe langa faptul ca este o minune a naturii, este si un loc plin de mituri si legende. O poveste spune ca Turaida Rose si-a gasit sfarsitul aici. O alta poveste spune ca Liv Rindaugas si-a acuzat sotia ca i-a fost necredincioasa si a ingropat-o intr-o stanca abrupta a raului Gauja, iar din lacrimile ei s-a creat pestera. Optional puteti participa la excursia Castelul Turaida. Cazare in Sigulda.

ZIUA 5 Sigulda – Vilnius

Mic dejun. Veti porni catre Vilnius si veti face oprire la Dealul Crucilor. Nicaieri in lume nu veti mai gasi un asemenea loc , unde atat de multe cruci sunt aduse de oameni pe acest deal, considerat un loc sacru unic in lume. Oameni de diferite nationalitati aduc aici cruci cu numele lor si rugaciuni pentru clementa. Veti continua drumul spre Vilnius, unde veti innopta.

ZIUA 6 Vilnius

Mic dejun. Veti vizita Vilnius, capitala baroca a Europei Estice, fondata in secolul al 13-lea. Obiectivele turistice din orasul vechi (recunoscut de UNESCO ca Patrimoniu Cultural din 1994) va vor taia rasuflarea: Universitatea, Manastirea Bernandine, Biserica Sf. Ana (care separa orasul vechi de orasul nou), Dealul Gediminas (care ofera privelisti impresionante). Veti vizita Biserica Sf. Ana inclusa in Patrimoniul Cultural UNESCO, fiind unul dintre cele mai interesante exemple de stil Gotic din Lituania. In continuare veti avea timp liber sau puteti participa la excursia optionala Castelul Trakai. Trakai a fost capitala medievala a Lituaniei in secolul al 14-lea. Monumentul central este Castelul Gotic, ce a fost restaurat la jumatatea secolului al 20-lea. Acest castel din caramida rosie este unic in Europa de Est. Apoi va veti intoarce in Vilnius, unde veti fi cazati.

ZIUA 7 Vilnius – Riga

Mic dejun. Veti pleca spre Riga si veti face o oprie in Jurmala, cel mai mare oras statiune din Tarile Baltice, care este renumit pentru climatul bland, aerul curat, apele minerale si namolul curativ. Atractiile orasului Jumala se intid pe o distanta de 33 km de plaje cu nisip alb, cu paduri mari de pin si incununate de granita naturala a orasului – raul Lielupe. In Jumala veti descoperi o combinatie de case de lemn construite la inceputul secolului trecut cu case construite in stil modern. Cazare la hotelul din Riga.

ZIUA 8 Zbor de intoarcere catre Bucuresti

In functie de orarul de zbor veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere catre Bucuresti.

Final Circuit Tarile Baltice 8 zile Avion

ACTE NECESARE:
• Carte de identitate valabila sau pașaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative si pot suferi modificari):

Riga – Hotel Bellevue sau similar
Tallin – Go Hotel Shnelli sau similar
Sigulda – Hotel Segevold sau similar
Vilnius – Hotel Panorama sau similar

Pachet excursii opționale (zilele 3, 4 si 6): 149 EUR/pers. – *se rezerva doar la inscriere

Tur oras Helsinki
Excursie Castelul Turaida
Excursie Castelul Trakai

Pachet cine: 129 EUR/pers.-*se rezerva doar la inscriere

Orar de zbor informativ (poate suferi modificari) – compania Lufthansa:
02.06.2020 Otopeni – Frankfurt 18:30 – 19:55
02.06.2020 Frankfurt – Riga 20:40 – 23:40
09.06.2020 Riga – Frankfurt 13:50 – 15:05
09.06.2020 Frankfurt – Otopeni 20:20 – 23:35

Suprataxa pentru camera single: 199 EUR/pers.

Conditii oferta

- Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

 
• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei
 
• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare
 
- Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
- Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
- Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
- Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

- Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
- In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Rezervare online pentru Circuit Tarile Baltice 8 zile Avion

Numele și prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Data de plecare

Modalitati de plata:

Mesaj (specificati aici dacă aveți cerințe, întrebări sau doriți mai multe detalii)

Ma abonez la newsletter

Aboneaza-te Gratuit si ai acces
la promotii si oferte speciale
Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Piata Romana, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage. Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri. Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte. Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!
Top 5 vacante vandute

SC Bavaria Concept Tour SRL | J40/3143/2018 | CUI RO 38970773 | Licenţa de turism nr. 377/19.12.2018 | Brevet Turism nr.10797/20.01.2006 - Badiu Camelia | Operator de date cu caracter personal nr. 31581
M.D.R.T. - 0800.86.82.82 |  A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro | SOL 

Adresa: Bucuresti, Str. Mendeleev, Nr. 8, Sector 1 | Telefon: 031- 9792 | Mobil: 0744.300.309 | Email: [email protected]

Copyright © 2020 Bavaria Concept Tour. Toate drepturile rezervate

anat City eu-platesc BT
iso iso iso iso iso iso singa

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si poti castiga 2 locuri in Circuit Israel 6 zile.